Ajde mici stavi sliku da vidim koja su tvoja!
A za kamenčiće ima da promjene gume ako se to nama desi, imamo garanciju godinu dana.
Printable View
Ajde mici stavi sliku da vidim koja su tvoja!
A za kamenčiće ima da promjene gume ako se to nama desi, imamo garanciju godinu dana.
nasa su MACLAREN - TWIN TECHNO, a evo su ovde fotke http://public.fotki.com/brmm/bebebebe/ htela sam da sklonim neke fotke gde sam ja po mesecima trudnoce i da stavim jos sto sa kolicima sto decijih, normalno, ali ne da sam zaboravila password nego i user name !!! Sta ces, penzija
Kolica su ti mraaaak, he,he, što će reći da su i naša mrak.
Poslikat ćemo se pa ćeš vidjeti kako Maclaren izleda iz kuta ove obitelji. :*
Iako ste vidim več riješile problem samo da javim izvještaj.Citiraj:
twins mama prvotno napisa
Poredak po praktičnosti i komociji
Chicco C5 duo - imaju navlake za noge, regulacija nagiba trakicom ali praktično, komotna i vrlo robusna, kvalitetna 225E
Hauck Speed sun duo - lagana ko pero, komotna, regulacija nagiba 1 rukom, udobni remenčići, mana je samo 1 dostupna boja za koju mm tvrdi da nije za dečke, cijen a167E
Baby welth, slabija regulacija sjedala trakicom, nisu tako komforna iako vrlo šminkerska na oko
Inglesina Twin swift (moj favorit sa interneta dok ih nisam vidjela u živo) -majušna, slabašna, koma- ogromno razočaranje
Eto možda nekome pomogne, detaljniji test izaći će u jednom od brojeva M&B
D&D svaka čast i dalje fasciniraš sa informacijama o kolicima.
I nama su Iglesina twin swift bila favorit sa interneta ali su nas duplićke savjetovale za Maclarenova i mi još uvijek preporođeni s njima.
da sad ne čitam sve iz početka, nije me bilo neko vrijeme:
Mici i twins imate sada ista Mclaren kolica? Koja je cijena? Je li moguće twins da ih nema kod nas negdje?
Da, nasa su Maclaren-twin techno i kostala su 350 E i dalje smo zadovoljni sto se tice manevrisanja sto u pripremi za izlazak tako i u toku setnje. Ma odlicna su. A sto se tice tockova, jesu manji, ali videvsi prava kisobran ciji tockovi izgledaju kao za igracke ovi su dosta dobri. Izgleda da im je takva proizvodnja... A kazem prava kisobran zato sto i ova nasa deluju kao kisobran sa pratecim varijantama poklapanja, zastite, navlake i ostalog. Sada im skidam i navlaku izmedju njih pa mogu da se vide, dodiruju i zajedno smeju.
http://public.fotki.com/brmm/bebebebe/
ljudi šta mislite o peg perego aria twin?ima li ko iskustva s njima :?
kažu da su u aria twin sjedala premala. onda bolje uzmi graco duorider, prostrana su za bebe i okretna.
kod mene je problem što u šibeniku nema gdje kupiti ili naručiti ništa osim peg perega.a ja sam na strogom mirovanju pa nemogu da sama odem u dućan i sve vidim.
ana,
moji zrikavci se voze u aria twinu. i, kolica su stvarno jako dobra.
nemaju skroz lezeci polozaj, ali, u principu, jedino kolica s kosarama to imaju.
sto se tice sirine sjedala nisu nista manja nego obicna kisobran kolica.
a, sto se tice graca-nisam sigurna da ih se moze nabavit u rh. mislim da ih u tl vise nece nabavljat.
hvala val!!!!
:love: :*
Bok gemini, mi smo još uvijek na odmoru pa na brzinu da odgovorim.
Naša su koštala 220e, sa povratom mervera ispala su nas 1500kn, ovdje ih nema za kupiti, našla preko net-a u BTC u Ljubljani, nazvala dućan oni ih sačuvali a mi se zaletili i kupili. To je najbliže što sam našla. Nama je bilo bitno i hitno naći kišobran kolica jer smo krenuli na duži put a to znači puuuno, puuuno stvarčica, dva pokretna kindača i ohoooho inih pomagala a stara kolica jednostavno ne stanu. Ja sam prezadovoljna upravljanjem i funkcionalnošću ovih kolica. I naravno povrh svih stvari još su stala u gepek :D
GDJE U ZG IMA KUPITI ALASKA TWIN BABY WELT ili OHIO TWIN BABY WELT ili HOCO TWIN SPACER????? :?
IMA LI KO DA ZNA????
Narode moj, buduci da je zivim na granici s Madjerskom, cesto idem tamo, u Pecuh, s obzirom da mi je to najblizi veci grad. I u jednom shoping centru otkrila sam jedinu trgovinu baby opremom za koju znam tamo. A u njoj sam otkrila divna kolica. Slicna su duorideru od graca iz turbo limacha, ali mi se cini da imaju mekse sjedalice, mogu biti u tri polozaja. Cak da nemaju polozaj za novorodence, nije mi ni bitno, jer je meni termin u listopadu, tako da do ozujka-travnja ne planiram s njima van na duze setnje. Marka koja ih proizvodi je carena, nemam pojma koji je model, jer ne razumijem madjarski, pa ne mogu ni pitati. Pokusavala sam kopati po internetu u potrazi za linkom, slikom ili bilo cime, ali nisam ih uspjela naci. Cijena im je oko 1300-1400 kn, jos dobijete povrat poreza na granici... Sklopiva su, imaju mislim oko 15 kg, sve normalno sto ima i duorider, samo kazem, cini mi se da su same sjedalice puno udobnije, mekse, imaju deblju podstavu jastucic. Ako ih je netko vidio ili nasao na netu proslijedite dalje, jer mislim da sam se ja odlucila upravo za njih.
Marice ako ih kupiš stavi slikicu da vidimo. Ni ja nisam našla na netu ništa.
Ja sam pak čula od frendice za neka fantastična kišobran vlakić kolica djeca gledaju jedno prema drugome , marke Cohicy koja ima njezina frendica ali ni o njima nemogu ništa nači nigdje. Navodno je to francuska marka i proizvode i drugu opremu za blizance ?!? AKo netko nešto zna o tome, stavite link.
Ana -nadam se da ti je frendic več našla kolica :*
ja sam se odlučila za peg perego aria twin jer u šibeniku nemam drugog izbora. za prvu trudnoću sam kupila peg perego i zbilja su famozna.
:P
Mi "prelomili" i odlucili se za MacLaren. Na njihovom sajtu ima lista globalnih distributera i najblize je u Sloveniji (Ljubljana). Kontaktirali ih , moze se uplatiti preko racuna, a oni ce poslati postom.
Eto sad cekamo, javim vam dojmove kad stignu.
Bravo makano za izbor kolica :D , iznenadit ćeš se težinom i lakoćom upravljanja.
makano možeš mi nati web adresu od tog dučana?i da li znaš koliko im treba da kolica stignu???
GEN A.R.T., d.o.o.,
Buši - Le najboljše za vaše mal
curke, imam jedno pitanje:
ima li koja od vas da bi prodala kolica za blizance? (sorry, sto ovdje pitam, nece mi otvoriti forumsku burzu).
trebaju mi kolica tj. mojoj frendici koja su uska, dakle bebaci sjede jedan iz drugog, kako bi joj bilo lakse probijati se kroz grad i pored parkiranih automobila.
ako imate ili znate nekoga tko prodaje, pliz javite mi na pp.
hvala! :*
Pozdrav!
Evo ubila sam se od traženja po internetu i pisanja mailova korisničkim službama da bih našla kolica za dvojke koja imaju sljedeće karakteristike:
- djeca sjede jedno do drugoga, a ne u vlakiću
- mogu se montirati 2 košare istovremeno (nije bitno kupuju li se odvojeno ili ne)
- mogu se montirati 2 auto sjedalice kategorije 0+ ISTOVREMENO, bez obzira na proizvođača auto sjedalica.
Proučila sam:
- Urban Jungle Buggy, koji je među najskupljima, ali na dupla kolica ide samo 1 auto sjedalica!
- Easy Walker - na dupli model ide isto samo jedna auto sjedalica, dobila sam odgovor mailom
- FirstWheels - prema informacijama na internetu na dupli model uopće ne idu auto sjedalice; još čekam odgovor
-TFK (Trens for Kids) – ni ovdje prema informacijama na internetu na dupli model uopće ne idu auto sjedalice; još čekam odgovor
- JAKO - ne piše ništa za dupli model i auto sjedalice na internetu; još čekam odgovor
Ja naime čekam trojke i treba mi kombinacija 2+1, koja ima sve što imaju i normalna kolica za jedno dijete, gdje je najnormalnije da se može montirati i košara i auto sjedalica. S dvoje djece, pa onda i s troje, jer po mom mišljenju jako važno i praktično da se svako dijete zajedno s auto sjedalicom može direktno montirati na kolica. Oko više djece imaš više a ne manje brige i sukladno tome bi čovjek trebao imati i više a ne manje mogućnosti!
Zna li netko možda za čarobna kolica koja imaju sve navedeno?
Hvala :)
mene zanima ima li gdje u HR naručiti maclarenova kolica za blizance?i kolika im je cijena!??? :?
nisam sigurna, ali mislim da to nećeš naći. ja isto imam trojke i jedna dupla kolica i jedna jednostruka i to hartan. i više nego zadovoljna sam. i jedna i druga idu u nulti položaj i imaju mekane košare u kojima se još uvijek voze (uskoro će 6 mj.), nisu preteška i jako lako se upravlja njima. sjedalice smo uzeli posebno i to s bazama jer bi valjda svi pošizili koliko bi nam vremena trebalo da se smjestimo u auto...ovako je to samo klik i krećemo...
u kojem si tjednu? jel si u bolnici ili još uvijek doma?.....pozdrav
ovo je bio odgovor za acvjetic :roll:Citiraj:
bruni prvotno napisa
Nama stigla kolica MacLaren :D ...za devet dana od dana uplate
Platili ih 220 eura+50 eura za postarinu
makano a di si naručila? ja sam rezervirala pp aria twin ali još se premišljam.da li maclarenova imaju navlaku za noge?
Drage moje, malo sam razmisljala i donijela jednu odluku. Iako su paralelna kolica uza, a da ne spominjem i vlakic, ja odlucila da cu kupiti dvoja jednostruka kolica i spojnice. Naime, sa kosarom, autosjedalicom kostaju puno manje nego "nasa" kolica s takvom opremom, a prednost je sto ne moras svugdje i uviojek vuci sa sobom obje bebe. Ako znate mozda neka 3 u 1 a da nisu preskupa, preporucite mi...
e marice, neznam šta da ti preporučim. ja sam uzela pp aria twin pa ću sad vidit kakva će biti.za blizance baš i nema izbora. ja sam isto mislila uzeti spojnice jer imam pp venezia(imam sina od 4,5 god) i uzet još jedna pp venezia al kad sam to probala izvest u dučanu bila su preglomazna-ogromnaaaaaaaaa!!
Pozdrav!
Evo najnovijih vijesti u vezi moje potrage za "čarobnim" kolicima 2+1 koja mogu sve kao i kolica za jedno dijete.
U dopisivanju s navedenim proizvođačima i raznim sajtovima koji prodaju ta kolica napokon sam dobila odgovor zašto se na nijedna dupla kolica ne mogu montirati 2 autosjedalice istovremeno. Žena iz tvrtke "EasyWalker" piše:
"Because most of the duo strollers have the children sitting side-to-side instead of one in front of the other there's a limit to the width of the stroller. You have to get through doors! When two adapters are placed next to each other the car doesn't fit through doors anymore!"
U prijevodu dvije autosjedalice jedna do druge ne prolaze kroz vrata i zato proizvođači ne nude tu mogućnost. Po mom mišljenju je to donekle prihvatljivo, a opet donekle i nije – autosjedalice su obično priručno sredstvo za kratki transport (dućan, kratka šetnja) i to što ne prolaze kroz vrata i nije neki kriterij u tom slučaju. Svejedno, takvih kolica očito nema i morat ću se s tim pomiriti.
U Sloveniji se mogu vidjeti "Urban Jungle Buggy" (www.busi.si) i Firstwheels (portal.baby-center.si). Poslala sam MM u izviđanje i vratio se sa sljedećim spoznajama:
Na temelju toga je Firstwheels naš trenutni izbor i upravo tražim gdje ih je u EU najjednostavnije i najjeftinije nabaviti.
- Urban Jungle Buggy - skuplja varijanta, teška su i ogromna kada se sklope (mogu se proučiti i jednostruka i dvostruka kolica)
Firstwheels – jeftinija varijanta, lakša su i manja kada se sklope (imaju samo jednostruka kolica)
@Bruni: hvala na odgovoru :) . Proučavala sam i kolica Hartan i ona su u istoj su cjenovnoj kategoriji kao Firstwheels (barem prema njemačkim sajtovima). Moram priznati da su mi Firstwheels ipak više fancy :D , nalik na dizajnerska kolica Quinny i Bogaboo.
Ja sam na početku 19. tjedna i na bolovanju kod kuće već neko vrijeme. Smanjila sam aktivnosti na minimum, kako su mi savjetovali i za sada je sve u redu. Nadam se da ću izdržati do 28. tjedna kad ide obavezna hospitalizacija. To me baš ne veseli, ali kad čitam na forumu da ima cura koje odleže cijelu trudnoću u bolnici, moram bit sretna što sam još na nogama :) .
:naklon: acvjetic stvarno si se potrudila.evo ja sam izabrala pp aria twin jer zbilja nema gdje kupiti kolica.u zg u KIKI imaš hartanova za 4600, ali su teška 19 kg i to mi nema smisla. a za ostala nemam pojma.
ja sam isto na mirovanju. a zašto misliš da je obavezna hospitalizacija nakon 28 tj. ja idem kod privatnika koji je ujedno i šef odjela ginekologije i nije mi rekao da je to obavezno. ma bitno ti je da miruješ.
acvjetic na (moja ljubljena) Jane Powertwin ti idu dvije autosjedalice istovremeno, jedna iza druge, ali ta kolica nemaju kosaru za bebe (uopce ne postoji) JANE + REBEL
inace evo jos malo na temu dvostrukih i trostrukih trokolica:
DUPLICI
TRIPLICi acvjetic, klanjam se TRI!!!! bebe odjednom :shock: :D
Makano, ala nas deru ovde!!!! Maclarenova kolica su kod nas kostala 350 evra, ok, mi nismo placali, ali ipak!!! Velika je to razlika. ana-blizanci, imaju ova kolica navlake, i to vrlo lepe i u skladu sa nazivom "twin techno" i odlicne "krovice" da se odbrane od blagih padavina i jakog sunca (imaju UV zastitu). Sedela su deca i od 2 i od 3 godine i dobro im je, ne bune se. lepo je za spavanje, kao u pecini, a i mogu da se fino dignu da sve vide. dobra su
e joj već sam ja rezervirala svoja.uzet ću peg perego aria twin.
mici hvala ti na informaciji.
nadam se da će ova bit dobra, a ako nebudu morat ću kupiti druga, a šta ću. više niti jedan dućan ne naručuje kolica za blizance,kao neisplati im se.
:*
Jedna kolegica s posla mi je rekla za neka kolica, marka, vrlo skupa, vlakic, bebe gledaju jedna u drugu, 3 u 1, kao njena sestricna prodaje polovna za 1500 kn. Zanima me, buduci da ih nisam vidjela, zna li netko o kojim bi kolicima bilo rijec? Jer, meni smeta kad jedna beba u vlakic kolicima stalno gleda drugoj u leda, a ovo kad se mogu gledati i igrati skupa mi se ne cini lose, pa bi ih mogla i kupiti,. Jos jedino sto znam da su ih platili vise od 4000 kn, i da je poznata marka, a koja???
nemam pojma.ova moja koštaju 2200kn. mislim da to nije skupo!!
marice nisam ti sigurna, ali mogla bi biti PegPerego Duette SW....evo ti link pa pogledaj
http://www.pegperego.com/page.php?si...000000108&cl=N
pise da se sjedala mogu okrenuti face to face i da pasu i autosjedalice i korpe..
marice nisam ti sigurna, ali mogla bi biti PegPerego Duette SW....evo ti link pa pogledaj
http://www.pegperego.com/page.php?si...000000108&cl=N
pise da se sjedala mogu okrenuti face to face i da pasu i autosjedalice i korpe..
u svakom slučaju pogledaj, isprobaj i vidi na netu kolko su takva nova, prije nego pregovaraš. Jer za te novce imaš nova Graco duorider, a polovna za 500-600 kn, pa ti vidi.