i ja bih ponude lijepo molim.. :)
Printable View
i ja bih ponude lijepo molim.. :)
jel ima netko ovo?
https://www.wemoon.com.au/index.php?...y&categoryId=5
:mrgreen:
bas je fora :mrgreen:
mama sivalica, molim ponudu i za mene.
Užasne probleme imam sa kožom ako koristim komercijalne uloške. :(
Unaprijed hvala
Mame šivalice molim ponudu i za mene za dnevne i za M platnene uloške, one sa kopčanjem.
Voljela bih probati jer od ovih plastičnih sam sve moguče isprobala i svaki mjesec vodim borbu sa crvenilom i nadraženošču kože. :(
Pa vas molim da mi pošaljete ponudu. :yes:
Citiraj:
Tilja, ja imam sve uloške od Flafi, meni su baš dobri, sad ih koristim već više od pola godine i jako sam zadovoljna!
Renci, kojih su dimenzija i imaju li krilca ?
Ovo mi je drugi ciklus .Koristim MC / po danu, na poslu/ i platnene .Osjećaj je stvarno -to je ono pravo! ;)
Prvo, fascinira me to što nema mirisa /smrada/ u obje varijante.Jako su udobni. Super su mi i kao dnevni ulošci.Imam još nekoliko pakiranja uložaka i tampona - mislila sam potrošiću u kombinaciji - ali, šta ćete platno mi se svidjelo -dosta kemije :)
eh, dakle trebalo je biti ovako:
Renci, kojih su dimenzija i imaju li krilca ?Citiraj:
Tilja, ja imam sve uloške od Flafi, meni su baš dobri, sad ih koristim već više od pola godine i jako sam zadovoljna!
Ovo mi je drugi ciklus .Koristim MC / po danu, na poslu/ i platnene .Osjećaj je stvarno -to je ono pravo!
Prvo, fascinira me to što nema mirisa /smrada/ u obje varijante.Jako su udobni. Super su mi i kao dnevni ulošci.Imam još nekoliko pakiranja uložaka i tampona - mislila sam potrošiću u kombinaciji - ali, šta ćete platno mi se svidjelo -dosta kemije
Haj, sorry što sam spora, evo odgovora!
Ulošci imaju krila, kopčaju se malim drukerom, imaju više duljina (normal oko 26 cm, a maxi oko 31 cm), ali da si ziher pogledaj na flafi. net
Evo ja svoje koristim več pola godine i pitam se kako sam mogla bez njih :mrgreen:
Molim i ja ponudu za platnene uloske!
5 nocnih, debljih
5 velikih dnevnih
10 srednjih dnevnih
Hvala unapred!
danas sam prvi puta probala platnene uloške, i prvi dojam........fantastičan.....nema najlona, ne šuška, imam osječaj kao da imam samo još jedne više gačice na sebi.....mekano i udobno, odmah sam se :zaljubljen: u njih, a dizaj jednostavno privlači da ih koristiš.....
veliki :klap: :klap: :klap: i :* :* :* :* :* :* za onog tko ih je uveo u uporabu...
Jednog dana ću svojoj djeci platnene pelene 100% koristiti, nema više plastike. :nono:
A gde si ih nabavila?
Moze i na pp, jaaako mi trebaju!
Sad sam malo gledala po ovoj wb stranici, flafi, izgledaju fenomenalno.
Kakve vi imate, s tim PUL umetkom ili bez?
renci
vidjela sam gore da imaš flafi
ja nisam našla dnevne na stranici :/
ok...posto me uvjeravaju "potocarke" ( :* ) da se moze, sta preporuciti za probu nekom ko ima slapove? :mrgreen:
šta, i ti se bacaš na pamuk? :mrgreen:
prvo sam presla na ona.
pa kad je krenulo ko da je vrijeme potopa, presla nazad na always sa maksimalnim brojem kapljica.
al me zivcira to sve.
pa su me uvjerile cure koje imaju mlazove, potoke, gejzire itd da platneni to fakat drze.
najradje bi zatrudnila. izludjuje me ovo stanje.
bas sam u nedjelju pricala sa jednom forumasicom koja spada u tesku kategoriju obilnosti i koristi platnene.
si vidjela ove flafi?
meni su genijalni
mislim da ću naručiti
samo se ne kužim u to
ne znam jel trebam uzimat taj umetak ili ne...
e zato ja sad cekam da mi se javi netko iskusan i veli kojeg gdje kako i zasto :mrgreen:
a nas dvije same :lol:
...a bojim se biti nasamo s tvojim avatarom :mrgreen:
naročito ako surfaš forumom i srčeš toplu nesicu istovremeno :mrgreen:Citiraj:
Anci prvotno napisa
Sašila ja sebi platnene, jerbo sam alergična na sve moguće osim Libresse uložaka. A i na njih negdje treči dan počinjem dobijat osip :/ i to mi već podugo ide na živce.
Elem, ostala sam :shock: da to stvarno "drži vodu" i to bez nepropusnog sloja. Nosila sam ih ta zadnja tri dana, kad je krvarenje oskudnije. Iako sam, priznajem, držala jedan supertanki uložak ispod platnenog. Prezadovoljna sam, jer nema osipa :dancingfever: :D
Slike stavim kasnije, ako nekog interesuje.
Slike! Slike! Slike!
iskali ste, evo vam na! SLIKA :mrgreen:Citiraj:
Fana prvotno napisa
Odlično izgledaju! Taj oblik je i meni najdraži. A ukrasni šav :heart: !Citiraj:
vještičica prvotno napisa
Što se tiče slojeva, ja sam dala frendici da mi sašije uloške od 2 sloja frotira i izvana flanel s jedne i druge strane. I funkcioniraju odlično iako su mi se činili kao da će propustiti. To su ovi.
(I opet ja o drukerima...odakle? Kako? gdje se to kupi? :))
ja spadam u one s potopima... kad više nisam mogla izdržat upaljennu kožu i mjehure, dva ciklusa sam koristila one vir 80 poviše libressea a rujan i listopad sam provela u platnenim ulošcima kojih se više nikad neću odreć...
nije mi ni najmanji problem održavanje (1,5 minuticu isprat nakon mijenjanja + jedan potop u vodu s praškom prije ubacivanja u mašinu i to je to...)
imam 23 komada raznoraznih i prezadovoljna sam...
naklon onome tko ih je prvi sašija...
Ajd ja ću ponoviti pitanje- koliko je potreban taj PUL umetak?
Jel vi to imate?
Ja još nisam dobila vješticu nakon poroda ali bi se polako počela pripremat. Imala sam tako obilne menstruacije da sam si bila kupila veeeelike uloške za inkontinenciju za po noći :lol:
Štrigica koji ti najbolje drže?
I PUL ili ne PUL pitanje je sad?
imam od dvije forumske šivalice :love: i imam ih raznoraznih i sa flisom i sa PUL-om i do sada mi niti jedan nije propustio... čak niti cijelu noć... meni us stvarno svi dobri...
i što je najbolje od svega menga mi je prije trajala 8 dana...
prošli mjesec 5 dana...
sada sam dobila u nedjelju navečer a jutros ne nosim uložak... (dobro jučer sam izvadila spiralu pa možda i to ima utjecaja)...
Ako uložak ima PUL je li bolje da je u džepiću, da se proteže preko krilaca ili da je sašiven samo preko sredine?
nemam pojma... pri naručivanju sam zatražila mix i sa svima sam zadovoljna...
thx :love:
i ja ću onda probati s malo ovakvih, malo onakvih
ja sam jos uvijkek zbunjena :(
pul....jel to isti pul koj de u PP?
daCitiraj:
leonisa prvotno napisa
Ako već ima pul bolje je da je preko krilaca, jer tamo gdje je štepano probit će samo je pitanje kad. Ja obilno krvarim i to mi de znalo dogoditi pa pazim koji ću uzeti prva dva dana. Flis mi isto u te dane propustiCitiraj:
katajina prvotno napisa
Ja kupim u kvartovskom dućanu za 20 kn nekih 20 komada metalnih. Ako hoćeš mogu ti poslati par na probu ili ti kupim i pošaljemCitiraj:
Fana prvotno napisa
vještičice super su ulošci :klap:
:D :D :D Eee, to se traži. Kako se to montira? Treba li neka posebna oprema za to? Jer ja nemam presu i sl. Nisu valjda oni koji se šivaju, te već imam. Selim na pp...Citiraj:
aishwarya prvotno napisa
Ne s čekićem se opali po njemu :mrgreen:Citiraj:
Fana prvotno napisa
Ima preša za kupiti -nije tak ni skupa, pa ak puno radite, isplati se.
Samo, ja bih onu dobru, za plastične drukere (a i njih treba znati nabaviti izgleda) pa ak netko ima savjet, ideju, može na pp.
Presu moraš naručiti izvana, i drukere isto. Ove što se kod nas mogu kupiti, a tu mislim na Omniteh, nisu dobre.