Ima li što novoga?
Printable View
Ima li što novoga?
~~~~~~~ :heart: ~~~~~~~ da danas pokaka tu glupu bateriju :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čekamooo!
Hej cure, evo mi bili u skitnji, a ionako nije ništa bilo do maloprije. Pokakao se vrlo, vrlo malo i da glupa baterija je konačno izašla vaaaaaaan :D :D :D .
Cijela ali potpuno crna! Ma bitno da je ona vani, da ja mogu odahnuti i ono najbitnije da ne moramo sutra u Klaićevu :D .
Hvala vam svima na vibrama, stvarno pomažu :* :love: .
Stvarno ne znam kad sam zadnji put bila ovako sretna jer se pokakio :mrgreen: .
I samo ukratko, bili smo još prije nego smo došli doma u ljekarni i ne postoji nešto za tako malene što bi bez recepta mogli dobiti a što bi ga "isklistiralo". Ima samo neki sirup na bazi šljiva,a mi smo njemu dali kašicu od šljiva i evo...sad je sve 5. Možemo odahnuti.
Samo si mislim, bez obzira koliko ja na njega pazim i skačem za njim i stvarno sam ko jastreb nad njim, kaj će mi sljedeće prirediti!
Nadam se da je s gutanjem gotovo. Nakon teblete i pumpanja želuca (hm, to niste ni znali, s 14 mjeseci) i sada ovoga, bilo bi dosta...
Nadam se da se ovako nešto neće nikome dogodtiti...
Svašta smo naučili iz ovog topica, ali bitno da je on sada dobro i da je baterija otišla počivat negdje drugdje...
Svima :*
Mrvica mala :love: Iskreno se nadam da je iskakao. :heart:
ko da čitam "priče s poroda", kad će više... jel... pa šta čeka...zašto još nije...
Ja sam :x , a mogu mislit kako je tebi!!!
Ajde Janko,svi mislimo na tebe!!
Ja taman napisala post dok si dala predivnu vijest :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Samo zbog vas sam danas palila komp i svako malo otvarala iščekujući upravo ovao što si nam javila. :D
Hvala Bogu da je gotovo, uživajte sada opušteno i smireno u ovakvom prekrasnom danu! :*
Samo zbog vas sam danas palila komp i svako malo otvarala iščekujući upravo ovao što si nam javila. :D
Hvala Bogu da je gotovo, uživajte sada opušteno i smireno u ovakvom prekrasnom danu! :*
Ups :oops: !
Od silnog olakšanja otišlo dva puta!
Bravo Janko,napokon je drama završena sa happy endom !!!!
:*
:D
guzo mala, napokon.
Pozorno pratim čitavo vrijeme i sad samo :D :D :D što ste konačno na miru svi skupa.
super, super :D :D :D :D :bouncing:
Ajme bas mi je drago da je ta baterija izasla van!
Sam sam se nazivcirala citat od pocetka do kraja....trebala sam odmah skicnut na happy end.
Nemrem si ni zamislit kak je tebi bilo u iscekivanju..baterije u kakici.
Uh, pratila sam priču, hvala Bogu da je sve gotovo i da je glupa baterija vani!
Bravo za s*anje! :)
:D :mrgreen:
Alo Ana, kako je Janko? Jel izašla baterija? Užas jedan i nemogu vjerovat al znam da se događa. drž se. Pusa
Ups, nekaj zaštekalo pa nisam uspjela ni pročitat da je izašla. ajde, hvala Bogu.
Bravo Janko :D
Jupi :D
:D Bravo Jankec!!!
Super za happyend!!!!
Super da je baterija konačno vani!!! :D :D
za kakicu sa baterijom :D
pusa dečku!!!! :*
evo vratili smo se i mi s puta i odmah sam isla vidjeti i fala bogu super vijesti :D :D :D
:mrgreen:
:D jupii!
Cure, baš mi je palo na pamet, onaj broj što ga je anki dala, trebalo bi možda staviti negdje da se zna i lako nađe, ne daj bože da nekome treba, ali ipka, da je tu!
I mi smo konačno opušteni i ne mogu vam ni opisati kak se sad "slobodno" osjećam :mrgreen:
broj sam spremila u mobitel - ne daj Bože....
A ja u knjigu Obiteljski zdravstveni savjetnik (zlu ne trebalo) :)
Bravo Jankec :D
Bravo Jankec :D :*
Bravo Janko!! :D
Jeeeeee :D
Janko vise nije na baterije :P
"a la, šta vam je dijete živo!"
"ah da, progutao je Duracel bateriju!" 8)