Osjećam potrebu nešto napisati, možda svi shvatimo koliko griješimo, držimo u napetosti druge, a da toga nismo ni svjesni!
Ovaj mjesec upravo negdje pred O sam se posvađala s MM. Tad sam posebno osjetljiva, kao i sve mi, pogotovo ako MM objeručke nije spreman na sex. Poludila sam, svašta mu nagovorila, da ustvari on ne želi dijeti, da me laže, da se ne trudi dovoljno da ga dobijemo, da ga tih dana uvije spopadne nekakva, prehlada, gripa, glavobolja, stresan dan na poslu i sl. Izvrijeđala sam ga kao nikad u životu, plakala sam, dugo....dugo. Prvo je samo šutio, pokunjio se, ko malo dijete kad zna da je pogriješilo......samo je rekao sutra ćemo razgovarati! E, sutra je on meni sve sasuo u lice........da ne patim samo ja, da bi on volio dijete (znam da bi jer ga djeca svih naših prijatelja i susjeda naprosto obozavaju kako se igra s njima), ali da sam mu ja stvorila pritisak. Ne ide više rado na dječije rođendane jer ja svaki put nakon dobijem napad plača, strah ga je da ih ja gledam kako se on igra s njima jer zna kako toutječe na mene i još puno toga.........vrhunac, što mu je ja mislim najviše smetalo su OPK trakice. Priznao je da ga dovode do ludila. Svaki put kad uđe u wc vidi ih naredane na veš mašini po nijansama, na noćnom ormariću pored bračnog kreveta, kad otvara ladicu ispadaju iz ladice, kad je najtamnija ja mu mahnem s njom i kažem sad je vrijeme......E to ga, veli, psihički ubijalo. Jednostavno ne može kad zna da mora! Kaže, nije manijak ni siledžija da mu ja mahnem trakicom, a on skoči na mene!........Shvatila sam, i njima je teško. Mi placemo, a oni psihički nisu spremni opustiti se i dati sve od sebe u sex-u !
Drago mi je da smo razgovarali, nakon toga smo se zagrlili i dugo, ne ja nego oboje plakali. Šutili smo i previše, mjesecima, godinama, kako ne bi povrijedili jedno drugo, a psihički smo razvaljivali sebe, drago mi je da smo konačno razgovarali!
Moja poruka vama je........... razgovarajte sa svojim muževima, otvoreno, bez straha! Biće vam lakše!
Mi smo možda, tad propustili O, ali od tada sve frca od hopsanja! Iduću O, sigurna sam NEĆEMO PROPUSTITI niti će ikoga boljeti glava. A OPK trakice, više ne stoje na mašini, sad imam drugu taktiku zavođenja kad bude vrijeme, a ne mahanje trakicom !