napokon mogu reći ..(već me je bolila šutnja)...čoksa, trudnjačo moja slatka! :love:
Printable View
napokon mogu reći ..(već me je bolila šutnja)...čoksa, trudnjačo moja slatka! :love:
potpisujem!Citiraj:
mamma san prvotno napisa
a gdje je objavila?
Narodne novine, sinoćnje izdanje :mrgreen:
Bila sam na kombiniranom probiru (dr. Kos UZV+krv Vinogradska) i rezultati su sasvim OK, rizici manji od graničnog...konzultirat ću se sa svojom dokicom, ali mislim da će to biti to od pretraga.
Ivy, čestitam na ljetnom računanju vremena! Doći će i dan kad ćete šetati Cvjetnim u 9 navečer 8)
Ja sam već čestitala :D
čoksa, i ovdje i napokon javno :D :heart: :love: :bouncing:
tweety, danas je vrijeme za ZAGRLJAAAJ!!! :love:
pinocchio, meni je to s vrtićem koma - dolazim samo ujutro pa svaku tetu vidim tek svaki drugi dan, a ujutro nema puno vremena za priču. sad još imamo i drugu zamjenu svaki dan, pa o vrtiću znam samo ono što mi andrej ispriča.
na spavanje ne morate biti ljubomorne - noćas se probudio u ponoć, prebacio k nama i vrtio do jutra. :roll: nisam se trebala hvaliti. nadam se da mu je samo bilo vruće, isprobat ćemo...
jučer me odveo u zahod da mi pokaže kako sam piški: gaće dolje-piškenje-brisanje (metrom papira)-puštanje vode-gaće gore (samo do pola guze, dalje ne ide). i onda sjajnih očiju: ja sam sjetan! ja sam jako ponosan na sebe! i sutja ću sam piškiti i ti mi ne smiješ pomoći!
a mm i ja gecrkt od sreće i ponosa.
samo moramo naučiti da se nikako ne smije rukom pridržavati za školjku, jer u vrtiću mnogi sami piške...
Čoksa, evo i ja javno čestitam. Želim ti laganu trudnoću.
tweety, nadam se da će skoro pasti zagrljaj, vjerujem koliko ti je bilo teško. :heart:
Kod nas u vrtiću haraju kozice, možda ih i mi pokupimo.
velikom pišulincu Andreju i malom Samiju :D
Čestitke i pusa čokoladi! :D
Tweety, :love: ! Vidiš da si izdržala...
Ajvica, krepala sam na malog ponosnog pišonju.. :lol:
Lovro kad ide piškiti "po muški" svima najavi da ide piškiti ko flajel. :mrgreen:
Tweety tebi želim prekrasni vikend sa svojom malom skitnicom. :heart:
Pčelice, vama pak želim da koze prebolite radije zimi nego ljeti.. :/ (tome se i mi nadamo).
A ostaloj nespomenutoj ekipi, ali ništa manje u mislima :* :love:
PS
Lovru je jučer u vrtiću za mišicu na ramenu ugrizla mala Lara.
Ja: "Mili, da li te je jako boljelo? Jesi li plakao?
On: "Je, bolilo me a nisam plakao. :love:
Ja: A što je rekla teta J.?
On (imitirajući): NE SMIJES OVO VISE NIKAD RADITI LARA!!!
ja: A što si ti rekao Lari?
On: Rekao sam joj: Sada leci Oplosti!!"
Ja: I? Da li je rekla?
On: Nije..
Ja: Vidis, Lara se ružno ponašala. A zašto te je ugrizla?
On: Ma samo sam je htio podragati.... :heart: :/ :(
lovrine dogodovštine s cukljama su legendarne, a ova je :( . je li lara puno mlađa? andrej se uglavnom žali na mlađu djecu u grupi.
Lovro je 'flajel' u svakom pogledu :* !
A i privlače ga, izgleda, 'flajelice' :roll: !
Tweety, danas je the dan, vidiš da si izdržala! (Joj, koji će to zagrljaj biti... :heart: )
Čokolada, čestitam ti i ovako javno - priznajem da je i meni već bilo teško šutjeti :mrgreen: - i od srca ti želim zdravu i laganu trudnoću! :love:
Pčelice, ne znam što bih ti rekla u vezi kozica, možda je bolje da ih sad odradi, pa ste mirni. Toplo je, neće je smetati suvišna odjeća, moći ćeš je lakše mazati uljem nego kad moraš skinuti tri sloja obleke...
Mamma san, Lovro je flajel po svim kriterijima. 8) Držim fige da ugriz više ne boli.
Andrejčeku čestitke na samostalnom piškenju i držim fige da se vrati u ljetnu varijantu cjelonoćnog spavanja.
Moje curke su se sinoć same, bez dodatnog animiranja i posredništva :mrgreen: igrale preko pola sata, dok sam ja lijepo promijenila posteljinu na bračnom krevetu. Inače to radim isključivo kad sam sama s Fionom, jer mi se Flora baca u krevet, hoće skakati po madracu i slično, pa cijela akcija traje beskonačno dugo, no sinoć su se tako divno igrale da nisam mogla vjerovati! (Ah, djeca mi rastu.)
Lovro je najmlađi. :/ A Lara je neke pola godine starija.Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Lovro se ne žali na klince. Klinci ga uglavnom vole. No, ponekad pretjera sa izljevima ljubavi... :/
Čestitam još jednoj ZPD trudnici. :love:
Hvala :love:
Mi smo danas opet skočili do dežurnog doktora, jer sam A. vidjela krvave mrlje s prednje strane gaćica i k tome nije htjela piškiti (niti je još uvijek od 12 h!). Kad sam joj jako rastvorila velike usnice na pišici vidim krvavi rez u jednom utoru, kao da je netko nožem zarezao 2 cm :shock: . Sestra u čekaonici odmah me pitala vozi li bicikl - moram priznati da sam na sve pomislila samo ne na to! Dokica me ozbiljno gledala (ne moram ni reći da je MM još doma "vidio" prijavu socijalnoj službi zbog zlostavljanja :roll: ) i sumnjičavo pitala kako je nastala ta povreda... "mama, mama, to je morao biti gadan pad!".
Jest da smo stvarno cijelo jutro proveli u parku na biciklu i to u super tankim kratkim hlačicama, ali pala nije sigurno (vozi ko zmaj). Ajde, kad sam joj opisala sic prihvatila je mogućnost da ju je rub sica zarezao...dobili smo antiobiotsku mast i kupanje u kamilici.
Nema više bicikla bez debelih traperica :/
Eto, "mame, mame" ako su vam cure ljubitelji bajka - da znate i za tu mogućnost.
(Jel' meni jedinoj ide na živce to prijekorno obraćanje "mama, mama"? :/ )
Čoksa, baš mi je žao :/ (točno mogu zamisliti tvoju paniku, da ne pričam o panici TM :/ ). No nije samo sic kriv, krive su i gaćice. Naime, sic je plastičan, a pretpostavljam da curka ima obične gaće koje su joj malo labavije oko nogica. Tako dok okreće pedalice, vjerovatno joj se gaćice uvuku između usmina i to je reže. Trebala bi joj staviti jednostavne bokserice ili samo kratke mekane pamučne hlačice bez gaćica..(na kraju, znaš kakvu su prave biciklističke gaće, i ženske i muške? Bokserice sa spužvom koja štiti genitalije... ;) )
Eh da...glede "mama" oslovljavanja...jedino ga toleriram kod naše pedijatrice. Nekako smo si "domaći". Ali po bolnicama i drugdje...pošizim....
ajoj, baš vas je krenulo s doktorima. :( nadam se da će pišica brzo ozdraviti i da ćete otkriti uzrok, odnosno pronaći pravi recept za vožnju. jest da nije baš slično, ali ja andreju kupujem isključivo bokserice - sigurno je i curkama udobnije kad ih ništa ne steže oko nožica, a slatke bokserice za curke mi redovno izazivaju zazubice.
pokroviteljsko "mama, mama" i obraćanje u trećem licu - aaargh!
podigla sam (konačno :mrgreen: ) slike s tuluma na vau.hr, samo moram čekati uredski komp da vam svima pošaljem mail. imaju zgodnu foru sa shared albumima - možete skidati slike u punoj veličini. hvala inesici (i popunjenom računu na fotki) koja me natjerala da ih počnem koristiti.
sanja, mislim da jedino tvoj mail nemam pa mi ga ostavi na pp, ok?
ajoj, čoksa, mogu misliti kako ste se osjećali. sjećam se da sam ko klinka više puta pošteno naribala tur na biciklu i to boliii...možda da pokušate promijeniti sic ili podfutrati postojeći. bilo bi šteta uskratiti ančici vožnje kad joj tako dobro ide.
a ladi čisto dobro ide pišanje iz čučnja :roll: . nakon nekoliko dana vježbe na ladanju, gdje je zalila cijeli travnjak oko kuće, zaključila je da joj je lakše skinuti sve i onda iz polučučnja gledati do kud joj je domet. samo me malo strah da joj sve ne odleti u razvučeni smiješak. ajvi, možda ova nagla samostalnost kod odlaska na wc ima veze s tim što neki klinci u našoj grupi skidaju pelene pa sad ovi "veliki" bespelenaši moraju ovladati novim vještinama.
sanja, cure su ti stvarno velike, a meni se iz ove perspektive čini nedostižnim prizor dvoje djece zabavljenih igrom.
tweety, čekamo tvoju priču s happy endom...
Pia u petak u vrtiću:
"Teta Goga, znaš šta? Moj tata ima veliki pimpek! " :lol:
...a danas MM dolazi po cure u vrtić.Citiraj:
spooky prvotno napisa
čovjek ne zna bi li bio ponosan ili bi u mišju rupu :lol:
omajčicemila :lol: :lol:
andrej i ja smo tati napravili čestitku da je stavi na stol u uredu (ja imam ogrlicu od tijesta na lampi) pa je andrej poželio i za sebe "čestitku da je nosim na svoj posao - u vitić" :heart: . danas ju je pospremio u ladicu, da ga podsjeti da ga volimo i mislimo na njega.
stižu vam fotke :)
Pia :lol:
jvice i sanićka, moramo organizirati primopredaju poklona (da ne dočekamo sljedeći).
Javite kada vam paše ovaj tjedan, od sljedećeg sam opet na tečaju, pa neću moći.
Ostalise mogu prijaviti za druženje. :heart:
jvice= ajvice :mrgreen:
čelice ;) , ne znam što da ti kažem. ovaj tjedan radim do pola 5, a cijeli vikend sam na tečaju monitoringa. jeste u zagrebu idući vikend, da organiziramo neko druženje doma ili u hladu maksimira?
Potpisujem. Možda neki zoo ujutro? :)Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
Meni paše. ajvice, jesi barem ujutro slobodna?Citiraj:
mamma san prvotno napisa
Pčelice, ovo mislim da sljedeću subotu ujutro (subota 9.6.) :)Citiraj:
pcelica prvotno napisa
i ja mislim na idući vikend, ovaj sam cijeli na tečaju! :D
Aaaa, nisam skužila.
Može onda idući vikend, osim ako MM uspije spojiti pa odgibamo negdje.
Možda nam se još neko pridruži?
Eh, pa to bi bilo lijeeeeeeeeeeeepoooo! :)
nego, Ajvić, slike su predivne!!! Koliko si ih samo napravila!!! :shock:
tata sanjić je slikao one s tortom, on je bio najmarljiviji. a tu su i inesičine. ja sam lovila koliko sam stigla, pogotovo tulum na krevetu koji je bio urnebesan.
kako ćemo s dogovorom za maksić? ajmo uglaviti neki termin. a ne mora biti subota, može i nedjelja što se mene tiče.
Uh..mi smo nedjeljom familijarno negdje.. :) Subota dopodne smo uglavnom miš i ja u điru... :)
i meni više paše subota.
ajvi di su fotke. Istina nismo bili, ali svejedno bih htjela vidjeti ekipu.
poslala sam ti na mail :) , tako naime funkcionira vau.hr.
pogledala :D
super su fotke, andrejček i mala ekipa su bili preslatki, torta PČELICA mi izgleda jako lijepo (jel´ ti to mene reklamiraš?)
hihihi :)
to su ti maja i pavo, i nisu baš nešto specijalno lijepi ali slavljenik nije imao primjedbi. naime, prvo je poželio plavi bicikl na torti :roll: , pa se na moju sugestiju da odabere neki lik odlučio za njih dvoje. a poslije mu je samo bilo bitno zguliti ih s torte i strpati u usta, bilo mu je posve svejedno KOGA je pojeo.
(a da si vidjela crna lica i prste od onih boja, fuj! ZAŠTO se trudimo oko naručivanja torti kad malci ionako pojedu samo odvratni pofarbani šlag?)
Najprije velika pusa Ančici-bajkerici, uz nadu da je sad sve u redu. Joj, takve ozljede mogu biti užasno neugodne i posve kužim da je tati bio bed ići kod doktora. Ja sam se cijelo djetinjstvo vozikala što na bajku, a što na rolama, no ne sjećam se čak ni nažuljane guze.
Na Piu sam odvalila :lol: , jadan tata u vrtiću, baš me zanima di će ga teta gledati. :lol:
Ajvica, jedva čekam pogledati fotke, nestpljiva sam skroz na skroz.
Mi se pak javljamo s lošim vijestima: Fiona se jučer ljuljala klečeći na ljuljački (nemojte ništa reći - u zadnje vrijeme ništa ne radi kako treba, sve su neke egzibicije), u jednom trenu se prejako zaljuljala, nagnula naprijed i pala na glavu. Imala je puna usta zemlje, rasjekla si je usnicu, na nosiću joj je ogromna i bolna masnica, koža ispod nosa izgrebana, a ona je bila u šoku - zubići su, hvala Bogu, u redu. Uzela sam ju u krilo i jednakim je intenzitetom ne plakala, ne ridala, nego urlala nekih pola sata. Nije dala da joj stavimo led, pa smo ju nagovarali da pojede sladoled, misleći da bi bilo dobro da nešto hladno u bilo kojem obliku dođe na tu oteklinu. No, nije htjela ni slatkač, ali je iskoristila našu trenutnu slabost da izjavi da je jedino što ju može utješiti - pašteta. :lol: To, naime, nikad ne jedemo i njoj je pašteta nekakvo zabranjeno mitsko jelo. Ok, krenule smo kopati po smočnici i zaista pronašle nekakvu davno izgubljenu limenku pileće paštete koju je moja uplakana mrvica slistila u roku keks, nakon čega se osmjehić vratio na njezino malo, natučeno ličeko. Danas je sva u modricama, nos ju boli toliko da ga ne možemo ni puhati, ali živahna je i vedra, pa se nadam da će sve proći bez većih trauma.
Zepedeice, imam jednu molbu za vas: ajde mi, please, odgovorite na ovaj topic: http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=42865
Trenutno sam u misiji dokazivanja mm-u da ima previsoke standarde i očekivanja za Fionu, pomozite mi da ga uvjerim. Namjeravam mu za koji dan poslati link na topic. :mrgreen: 8)