meri lu prvotno napisa
ivana zg moram ti rec da mi niti malo nisi jasna. ja isot moju curu izljubim di stignem i isto tako poljubim i muza. ok, ona je mozda jos mala ali mislim da cu se dalje tako ponasat, jer ne razumim te kad kazes DA SE NEKI OD NAS UOPCE NE BI TREBALI CUDITI SVIJETU OKO NAS KAKAV JE, NEMORALA, AGRESIVAN, PUN ZBUNJENIH LJUDI, KRIMINALA, ZLOSTAVLJANIH ZENA, DJECE, ZLOSTAVLJACA, ITD ......................... pa sta ti mislis da su takve osobe potekle iz familije di im je bila pruzena sva ljubav i njeznost od strane roditelja, sta mislis da ce neciji sin gledajuci tatu kako njezno poljubi mamu, zagrli je i poklanja joj svu ljubav, sutra mlatit svoju zenu i djecu????????? mislim da si debelo falila. ja jos uvijek uzivam kad vidim moje roditelje di se poljube isprid nas dice, di vidim da je ta njihova ljubav jos uvik jaka, i isto tako me s tim svojim poljupcima nista losem nisu naucili, isto tako jos uvik stavim glavu u majcino krilo i ona me mazi. ne vidim sta lose mogu naucit moje dite ako se u granicama normale ja i MM poljubimo, zagrlimo, pa i lupimo po guzici uz smijeh i salu :? nisi mi bistra niti malo