eh, da me bar sinovi ovako slušaju ko želudac :coffee:Citiraj:
apricot prvotno napisa
Printable View
eh, da me bar sinovi ovako slušaju ko želudac :coffee:Citiraj:
apricot prvotno napisa
ja sam isto danas na voćnom,a sutra ću probati vodeni izgurati.
ubiše me putovanja... nikako na zelenu granu...
ja sam završila sa dijetom :D rezultat: -11,5 kg, meni dovoljno za sada, voljela bih do ljeta skinuti još 3-4 kg, ali bumo vidjeli.
Da je lako-nije
Da se može-može se
Da dođe čovjeku odustati-itekako, bila sam često blizu da odustanem od dijete, ali eto nisam
Sada nastavljam sa voćnim doručkom do daljnjega, nema večeranja iza 19 sati, ne miješam ugljikohidrate i bjelančevine, i nastojim se puno više kretati nego prije.
Curke, drži te mi se! Svaki dan ću doći škicnuti da vidim kak ste mi.
Da ne otvaram novi topic ubaci cu vam se ovdje ;) Je li itko probao ista sa Herbalifeom, ima li to kakve koristi i moze li se koristiti dok se doji? :bye:
Ja sam ti sad bila na Herbalife proizvodima dva mjeseca, a već sam i jednom prije skinula puno kila na taj način. Što reći - ako se pridržavaš i jedeš jedan obrok dnevno naravno da mršaviš. Ako ne onda ništa :mrgreen:
Ja sam sad izgubila oko 6-8 kila u dva mjeseca - po kilu tjedno + onaj početni veliki pad, s tim da sam zadnja dva tjedna mrljala i nisam naravno ništa izgubila. Ako baš ne moraš - nemoj, mislim da ti je svaka dijeta tipa UN-ke bolja od bilo kojih pripravaka, a i lakše je izdržati.
Inače za Uskrs sam totalno skrahirala, držala sam se kako tako do navečer a onda sam počela trpati u sebe k'o da mi je zadnje. I skočila dvije kile na vagi
:(
a šta je herbalife? :mrgreen:
ja sam nekako škrta kad se radi o kupnji proizvoda (upitnog) uspjeha. ako ti kažu da uz to moraš i pazit na prehranu onda čemu opće kupnja istog?!
jučer sam izdržala voćni dan po već prokušanom receptu: glavica zelene salate normalno začinjena. psihički me umiri i onda si nisam jadna i tužna ;)
Mislim da su to neki pripravci, ima ih na bazi čokolade, vanilije i jagode, ak krivo govorim neka me se ispravi........pije se to, i uz to se jednom dnevno jede.........čula sam da ima jako dobrih rezultata ali ja to nisam nikada probala i mislim da i neću............Čula sam od kolegice koja se bavi prodajom tih proizvoda i cijene toga, nisu baš jeftine, ali tko voli nek izvoli :) .
Evo mene,danas drugi dan.............jučer sam skršila kuhanu šunku što je još ostalo poslije Uskrsa a danas ću rižoto ili nešto slično.
meni je lupilo u glavu da bih si danas naručila pizzu :roll: i da prekršim baarem jedan dan uz Uskrs a ostalo mi je još 9 dana...imam česte vrtoglavice i mislim da bi mi bilo bolje...kaj da radim??????? :(
gdje ste svi :unsure:
smisao ove dijete je da ne gladuješ,ako ne možeš,ne pati...to je grijeh :lol:
ajd' nešto malo sam skinula, jedno tri kilice... jest da je to tek kap u moru, ali ajde de, bar je krenulo prema dolje. zadnjih par mjeseci sam se unatoč dojenju još uspijela i (dodatno) udebljati.
samo nek tak dalje nastavim i za jedno sto godina ću doći na željenu kilažu :P . malo mi je monoton jelovnik, ali mi je super da svaki četvrti dan mogu slatko, brzo to nekak dođe. moram priznati da se ne pridržavam pravila baš jako strogo, evo baš sad "grickam" bananu, hm, mogla bi još jednu, pa tu i tamo sokić, a baš i ne znam pravila najpreciznije, tako da sam na proteinski dan obično jela i sir i jaja i malo tune... a sad sam pročitala da se treba jesti samo jedno od toga :oops: . moram negdje naći malo bolje i opširnije objašnjenje.
puhek, imaš na ovom forumu http://mojforum.org/phpBB2/undijeta/
negdje cijelu knjigu za skinuti, pa...
čooovječe! cijeli forum posvećen samo un-dijeti! nemrem bilivit! e, hvala ti, lavachice! :*
i isto tvrde da su "un dijetu osmislili stručnjaci un-a" hehehe!
baš me zanima, je l' netko zna, tko je zapravo izmislio tu dijetu, jesu l' one slovenke ili netko drugi, treći...?
Da vam se pridruzim. :)
Moj prvi dan na ovoj prehrani (za mene to nije dijeta :mrgreen: ) bio je 11.02.
Dok sam bila jako disciplinirana (prvih mjesec dana) skinula sam 4 kg. Onda sam malo pocela krsiti (postala sam nervozna, a onda je najlakse jesti :evil: ) no i dalje se drzim na - 3 do 4 kg.
Za Uskrs sam naravno prekrsila (bio mi je mesni dan, ali uz janjetinu fino ide mladi krumpir) premda mi bas nije odgovaralo. Zeludac se smanjio.
Odlucila sam jos ovaj mjesec izdrzati. Htjela bi skinuti barem jos 2 kg. Znam da ovi iznosi nisu bas neki ali ja cu biti super zadovoljna ako ih ostvarim.
Inace cula sam za neku dijetu prema kojoj prvi dan popijes zrno rize s vodom nataste pola sata prije jela, drugi dan dva zrna rize s vodom i tako sve do 30 zrna rize. Kada dodjes do 30-tog zrna vracas se unazas. Kaze kolegica uspjela je njezina sestricna. Ja sam nekako skepticna prema tome pa me zanima imate li kakve informacije. Navodno sve mozes jesti, vazno je samo da ujutro uzmes rizu?!
da se pridruzim
jucer pocela, prosli put kad sam krenula sa UN-kom, nakon dva tjedna otkrila da sam trudna :mrgreen:
pa sam idem ponovo (mislim na dijetu, ne na trudnocu)
kupila sam i knjigu, bas ima dobrih recepata, nadam se da ce biti uspjeha
skužila sam par stvari putem - nemrem jesti tjesteninu bez sira, pa si ipak stavim malo mozzarele kad ju delam. tak bum i sutra na uh dan...
a druga stvar je - kile i nisu neki pokazatelj. od kad redovito vježbam, tj. krećem se, kile možda i stoje, ali se moje tijelo sužava/oblikuje.
navodno da je puno bolje mjeriti obujam nego vagati se.
e pa - ja ništ nebum mjerila ni vagala se. :mrgreen:
btw, (jesam to već pisala?) skinula sam s neta 3 pilatesa. sve po 20 minuta.
svaki dan vježbuckam, nekad po 40min, nekad 60 min i već se vide rezultati!
:D :D :D
ja znam za sebe da sam non-stop tu :mrgreen: al ne mogu pričat sama sa sobom, kad vas nema :mrgreen:Citiraj:
Romina prvotno napisa
da... meni kasne već nekih 10 dana, ne pitajte me ništa :coffee:Citiraj:
bejb prvotno napisa
Ja sam nedavno čula jednu verziju priče tko je izmislio UN dijetu, naime prije puno godina neki crnogorski travar ju je izmislio i tada se nije zvala UN dijeta, nego nekak drugačije, ali da je to to. E sada neznam dali je to točno ili nije.
Ja isto mislim da nije toliko bitno koliko mi imamo kila, nego gdje su one raspoređene i dali je tijelo "zategnuto" ili nije. Ja poznam puno žena koje imaju višak kila ali im to super stoji, zato jel redovito vježbaju, pa taj višak ne visi :lol: .
bidni travar i ne zna valjda da se knjiga prodaje ko Biblija, da ljudi ujutro šeću sa dvije voćke u vrećici... :lol:
čula sam da je apri odustala od Un-a :nope:
jučer sam pojela malo pizze i sve povraćala nakon 10min :( ostalo mi je još SEDAM dana do kraja :D a još me pere slabina i naravno vrtoglavice.......ne ne,nisam ziher trudna :mrgreen:
ae, i ja se tim tješim :raspa:Citiraj:
Romina prvotno napisa
Romina - boga mu, imaš PP!
aaaaa sad sam skužila :mrgreen:
andora mi je upravo napisala da će odustati on un-ke jel je jučer pojela dvije porcije čevapa :mrgreen:
je, još im reci za pola pleha baklave :sick:
Danas kuham tjesteninu sa omakom od rajčica i psihički se pripremam za sutrašnji dan.
Romina zašto se toliko mučiš ako ti nije dobro? Pojedi nešto i čak i ako prekineš 7 dana ranije,nastavi sa voćem za doručak i ne muči se više.
meni je isto najdraže kad je slatki dan...mljac,mljac :D
Ajme ja ne znam koji mi je gori :mrgreen:
Slatki mi je koma jer mi je navečer zlo, proteinski jer ne volim meso, a voćni jer sam gladna.
Još mi je najbolji škrobni kad se mogu najesti graha i riže
pa ne moraš na proteinski jest meso.
jedi ribu, sir, jogurte, jaja...
Ribu uopće ne jedem, a jaja volim još manje od mesa, a i zlo mi je od njih.
Ali jedem sir, samo mi nekad dosadi, a i čini mi se premalo :mrgreen:
Meso mi je nekako zasitnije.
zato što sam tipični tvrdoglavi bik :/Citiraj:
irenas prvotno napisa
haha, kak mi je to poznato :mrgreen:Citiraj:
Romina prvotno napisa
ja baš kupila gomilu voća i guštam se na razne salatice od istog ;)
naravno da je tebi poznat bik - kravice mala :*Citiraj:
lavache prvotno napisa
buahahaha!
a kaj je najbolja fora i md je bikonja...
i cimer nam je bik...
i svi smo jako tvrdoglavi i poprilični hedonisti...
zato sad i jesam na unki :mrgreen:
eh, oko mene i u meni leži strijelac 8)
evo da vam se ubacim malo :lol:Citiraj:
ruža prvotno napisa
meni je od sada svaki slatki dan :mrgreen:
ne javljam se jer sam pokrivena ušima, a želudac stenje... :( ... kao i vaga...
meni je danas roštilj dan,sve sam smješala,od ponedeljka krećem ispočetka.što sam danas pojela nisam ni u 20 dana...mm me molio :lol: ,a ja teška srca prihvatila :lol: :lol: