Mala- evo, kao da sam znala da me spominjes, pa nakon sto godina upalila doma kompj.
Bili smo za vikend kod bake, Petra je gustala, prosirila rjecnik sa "koka", a inace mi vise ide na zivce kad me stalno pitaju Pa je l ona govori? jer ne prica puno.. a sta ja mogu, kad joj se bude dalo pricat ce, sta sad..
Prije dva tri dana mi se na mob javila Jelenap, bila je u blizini, pa nam je dosla na kavicu i super nam je bilo, njena Ana je prava frajerica!
Dosta mi je bilo čut da malena zaspe sama, spava cijelu noć, više ne doji, nikad nije bila bolesna..ma šta da vam kažem- puno zajedničkih tema :lol:
P. mi se bas razbolila malo, ćopila je temperatura, sinoć je bila 39,6, ali vise nisam paničarka. Radim a mm je doma s njom ove dane.
Malo sam na poslu napredovala, pa radim jos vise, crknuta sam kad dodjem doma, cak sam jednom pozvala i tetu peglalicu i spasila se malo te hrpetine robe.
Joj ja isto mrzim putovati! Zadnji put sam čvrsto odlučila da P ne dižem iz autosjedalice, i sjela sam naprijed tako da je ne mamim, ali plakala je i ništa je nije moglo smirit. A kupili smo joj Romer sjedalicu, savrsena je, bas za zavalit se unutra i gustat (da ne kazem da smo (joj) kupili i novi auto :D )-samo da ne plače, haha..
Putovanja mi stvarno postaju problem zbog toga. Eto, idemo se malo inhalirat..
puse svima :heart: