helena,jako mi je zao i znam kako ti je i ja sam isto to prosla 2 puta...
ali ne gubi nadu u Boga ni je on krivac za sve ovo sto nam se dogadja
zato ti saljem ~~~~~~~~~~~~ da sve ovo lakse prebrodis i skupis snage za iducu trudnocu
Printable View
helena,jako mi je zao i znam kako ti je i ja sam isto to prosla 2 puta...
ali ne gubi nadu u Boga ni je on krivac za sve ovo sto nam se dogadja
zato ti saljem ~~~~~~~~~~~~ da sve ovo lakse prebrodis i skupis snage za iducu trudnocu
zao mi je... al sljedeci put ce sigurno bit uspijeh :saint: :heart:
žao mi je i zato ti šaljem jedan zagrljaj podrške.
:cry:
Naprosto, tako je trebalo biti. Bilo da se to zove prirodna selekcija ili Bog je smatrao da je tako najbolje.
Jednim malim djeličkom sam prošla kroz to i tada su mi dale snagu misli da nije svako zlo za zlo. Samo hrabro naprijed!
:cry: :(
žao mi je :cry:
:taps: :taps: :taps: :taps:
Žao mi je, nisam ti prošla ali moji poznanici upravo jesu i mogu samo zamisliti tu nevjericu i bol! Ali budi hrabra, isplači se, uzmi predah i nastavi dalje!
Strašno mi je žao :cry:
Znam da je lako govoriti, ali isplaći se, imaj vjere da će na kraju sve biti dobro i da ćemo sve mi jednog dana imati svoju dječicu :love:
Molim se za tvog malog :saint:
draga Helena, zao mi je zbog svega sto vam se dogadja. Zelim ti da skupis snage i vjere kako bi optimizam zavladao u tebi i kako bi krenula u nove pobjede i brzo dosla do svog sna. :love: tu smo uz tebe. A ako ti je lakse d apises o osjecajima, pisi mi cemo te razumjeti a tebi ce mozda biti lakse. To je jedna od boljih terapija da se covjek rijesi tuge, da je izgura iz sebe :love:
Jako mi je žao, ali trzni se i kreni dalje, ja bi poslije svakog neuspjelog AIH pravila se da sam hrabra i odvažna, nastojala bi ne razmišljati o tome i odmah bi uzela kalendar i računala sljedeći termin ili nešto drugo što bi me podiglo. Znam da nismo u istoj situaciji , ali smo u sličnoj, još jednom žao mo je
zao mi je :love:
znam kako ti je...isplaci se, odtuguj i probaj naci snagu za dalje
Draga Helena jako mi je žao. Iako sam prije mjesec dana plakala zbog neuspjeha IVF-a, sada bolujem od infekcije, ali znam da je ovo moje ništa naspram tvoje tuge. Bit će bolje drugi put, drži se.
Prije par mjeseci osjetila sam bol koju ti sad osjećaš, ista priča. Puklo mi je srce, srušio se svijet, duša mi se raspala ali kad sam prihvatila tu činjenicu postala sam jača, čvršća i odlučnija.... i opet vjerujem da ću uspjeti.
Draga, drži se :love2:
Draga Helena tako mi je zao, ali vjerujem u tvoju snagu i da ces uskoro biti spremna da se boris dalje do svog sna. Mi smo sve uz tebe i boricemo se do kraja. :love:
Zao mi je Helena :cry:
Helena, žao mi je. Mojoj je bebici srce prestalo kucati u 15-om tjednu, tako da znam točno kako ti je. Ali glavu gore, najbolje nas u životu tek čeka... Šaljem pusu :* ...
vjerujem da ti se čini kao smak svijeta..Kako je netko već napisao-Bog ima svoje razloge koje mi ne razumijemo.Nemoj ni pokušavati razumjeti, nego vjeruj da ćeš i ti uskoro imati svog bembića na rukama i ustraj u borbi. :heart:
Helena :cry: :cry: :cry:
Hrabro dalje!
Joj, Helena, žao mi je....! :cry:
žao mi je draga ... :cry:
helena :cry:
helena :cry:
Helena, daj ti Bože snagu za dalje :love:
Helena, prošla sam isto što i ti i znam da je bol u srcu bila jednaka sreći koju sam osjetila kad sam vidjela pozitivnu betu. Budi hrabra! :love:
:shykiss:
o draga helena, tako mi je žao. :cry:
draga helena, imala sam isto iskustvo, nakon 10,5 tjedana trudnoće. zatrudnjela sam nakon 7 godina pokušavanja na prvom ivf pokušaju. svako drugoi dan su mi vadili hormone i sve je bilo u redu do jednog trenutka hladnoće (na novu godinu 2001.), gdje sam procijenila da mi stanje nije u redu. na samu novu godinu sam otišla u ginekologice, koja je rekla da plodu već 10 dana ne kuca srce. razočarana, šokirana, nemam riječi. hitno poslana u petrovu iz ploča. možeš mislit u kojem sam stanju bila kad nikom nisam dopustila da ide sa mnom. sjela u autobus i preplakala 500 km. poslije toga kiretaža (sa apaurinom na venu, bez lokalne anestezije, jer se tako navodno bolje očisti; liječnici prate reakciju). bilo je bolno do boli. iza toga šok, plakanje i neizlazak iz kuće. sretan kraj: 24.11. 2003. sam rodila dječaka u petrovoj (drugi pokušaj ivf-a kod prof. šimunića). zaboravljeno. prošlo. life sucks. sad imam neke druge probleme, svatko ih ima, budi hrabra i idi dalje. pozitivno je što možeš zatrudnjeti. ne bojim se da nećeš imat dijete. danas se molim za tebe.
:taps:
znam kako se osjecas.
sreca, veselje, pa onda ocaj i bol i suze....
onesvijestila sam se od bola na kiretazi, pola mene je umrlo na tom stolu...
MM je bio divan.
a cure sa foruma su me digle, i ulile nadu.
sve ce bit ok. vjeruj mi.
:love:
Žao mi je.
:love2:
:cry: