sad jos samo fali da i MMoover pokaze svoju sliku kao i bubimirko i onda da postane preko noci ljubimac i od onih koji ga nevole :lol:
Printable View
sad jos samo fali da i MMoover pokaze svoju sliku kao i bubimirko i onda da postane preko noci ljubimac i od onih koji ga nevole :lol:
He,he-ova ti je dobra,no čisto sumnjam,ionako je rekao da neće ni sinovu fotku na net,a kamoli svoju ;)Quote:
Originally Posted by s_a_n_d_r_a
ajde, dobro da ne vidim samo ja sličnosti....mislila sam se odavno javiti kako me gore navedeni neobično asociraju na jednojajčane blizance po "muškosti" i pisanju na ovom forumu ali stadoh usred radnje jer tko zna što si ja sebi umišljam :/Quote:
Originally Posted by traktorka
ma cure kak ne kužite, pa to vam je reinkarnirani bubimirkoQuote:
Originally Posted by abonjeko
ovaj egotopic je preslikani bubimirkov kad se kao trebao ukazati na RR
e sva sreća da nam je mmoover otvorio ovaj topic, već dugo nismo ovako tračale :lol: :lol: :lol:
samo ne vjerujem da ćemo još dugo
imam feeling kad napokon okači svoju fotku da će biti forumski mezimac :mrgreen:
hint, ako si dobro građen ostavi kacigu( radi anonimnosti ) i obuci tange
:lol:
sta ti je pa da ispadne masovna histerija na forumu,ono,vristanje,cupanje kose,itd. :mrgreen:Quote:
Originally Posted by maria71
zasto me ovo opet podsjetilo na bubimirove slike sa skaniclom na glavi :lol:
salu na stranu,ja ipak mislim da se ispod MMooverove kacige skriva simpatican decec ;)
Ja preuzimam odgovornost glede histerije!Quote:
Originally Posted by s_a_n_d_r_a
MMoover, skidaj se!
A Bubi....
Nemojte ih uspoređivati, gledajte, nisu oni to zaslužili, posebno Bubi.
Samo, moram priznati da me minula želja da pogledam što se krije ispod škarnicla kad sam skužila da je ankin. He, he, prestala sam ići na topic :mrgreen:
Hoće li se javiti neki slobodni, zgodni, rodan? :cekam:
rodan???? :?Quote:
Originally Posted by AdioMare
provjereno plodan.....valjda!!!! ;)
ma neeee, rodan, k'o kruška!Quote:
rodan????
provjereno plodan.....valjda!!!!
:lol:
:lol:Quote:
Originally Posted by puhovi obožavaju smokve
Ajme čovjek se više ne javlja!
Prestrašile ste ga,babe jedne!
Kaže MŽ: "postavi onu fotku iz 2001 u kratkim hlačama i bez mjice, kad si imao 15kg manje nego sad, pa nek žene sline..." :lol:Quote:
Originally Posted by AdioMare
e baš tu... :cekam:Quote:
Originally Posted by MMoover
ajde daj fotku ako se usudiš 8)
Meni je Mmoover baš simpa. Bok :bye:
Jedino što stalno pokušava plivati protiv struje i misli da je jedini u tome
E, greška! ne mislim da sam jedini, ali mislim da sam jedan od rijetkih koji o tome stvarno piše... hrpa njih ima stav kao ja, ali šute, jer sa rogatima se ne valja bost'... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Quote:
Originally Posted by Angie75
Bash zato je on moj idol :mrgreen:
kaze sto mu napameti :yes: i to postujem ...
ruku na srce ali onak bez pretjerivanja bar 40 % ekipe tu govori nesto sto nemisli tako.. ono samo pertlice vire iz guza ostalih forumasica :mrgreen:
npr. jedna poznanica koja je tu pishe KORISTIM SAMO PLATNENE nedaj boze
da moram stavljati pampersice ..dudu mi nekoristimo..bočica nemamo bla bla.. a doma ima duda da mala nosi u ustima po jednu i na svakom prstu po jednu pampersica ima vishe nego u merkatoru :mrgreen:
Mi sutra ujutro putujemo u Pulu na koncert... :D :D :D
gejsha ;)
ako te poznanica prepozna i umlati ? a ? :mrgreen:
i štikle iz tura sam ja prva uvezla ,tek da se zna! :saint:
Oliver i Gibo? :DQuote:
Originally Posted by MMoover
a mi cemo biti ispred arene, jer nemamo karte!
Nije ni to tak loše... 2001. sam tako uživao u Oliverovom koncertu, gore na rešetkama, bilo je fenomenalno, opće se ne kuži da nisi unutra...Quote:
Originally Posted by clio180
mislim da je isto bio 25.8.... :)
Bilo odlično, sve za čistu desetku osim pomalo čudnog izbora Oliverovih pjesama... :D
Istina! Bilo je super i izvana, jedino je oliver pjevao previse lagane pjesme. drago mi je da si uzivao!
2001. sam ja bila u areni, a ti vani!