Napokon su pale 2 kavice - jupiiii! :love: :love:
ah, da nam je zrak malo češće čist :lol:
Printable View
Napokon su pale 2 kavice - jupiiii! :love: :love:
ah, da nam je zrak malo češće čist :lol:
koja je to mama osvanula na slici međimurja s čakovečke špice u prelijepoj marami žuto narančaste boje?
šetala se subotom po gradu
:)
Upregni muža nek radi, i ja ću svog :mrgreen: , a mi ćemo po kavicama. Najbolje bi bilo da obje ponovo zatrudnimo i uživamo. :trep:Citiraj:
jazzmama prvotno napisa
jedna mamica koja živi u švicarskoj ;) .(prepoznala je na slici)Citiraj:
Riana prvotno napisa
:)
žene, žene, zamro nam topic :nope:
di ste, kaj ima novoga?
kad smo sredili žice, skužili smo da nije bed u žicama nego u kompu, onda su nam slagali komp mjesec dana, kad smo složili komp, riknula tipkovnica, i sad konačno opet imam net. osjećam se ko da sam izišla iz srednjeg vijeka konačno u civilizaciju. no moram priznati, kad nisam imala net, nisam imala izbora nego sve slobodne sate utući u čišćenju, pa mi je u kući i okućnici konačno vladao red. imam neki osjećaj da budem opet zapustila kućanske obveze radi kompa... :mrgreen:
moja ekipa je za sve pohvale, Janko je predobro prihvatio vrtić, sretan odlazi, sretan se vraća, ima brdo prijatelja, najdražu tetu, konačno je naučio pospremati igračke, a sad se eto spremamo za veliki 3. rođendan ovaj ponedjeljak.
Štef polako hoda, radi samostalno po par koraka već mjesec dana, ali nikako da se definitvno odluči usavršiti to hodanje...
samo da čestitam na hodanju! mi učimo puzati tek lagano...a mislim da se sve blistalo oko mene ne bi ni bez kompa, nikad ja to ne uspijem u toj mjeri koliko bi htjela, pa se uvijek divim onima koji mogu. i još uz dvoje djece! :naklon:
ma kad mi spavaju od 8 nadalje, a ja prije 12 nikad ne idem spavati. da ne bi bilo zabune, kuća oko 7 navečer izgleda ko da je pala bomba, jer ne stignem skupljati igračke, prati suđe, pod, ali sam sva sretna kad se ujutro probudim u čistome, pa bar koji sat da bude čisto.
ali psihički sam na najgi, već mi je dosta života kućanice zatvorene u 4 zida s dvoje djece, fali mi posao, odrasli ljudi,... jedva čekam povratak na posao, a znam da budem se onda tukla po glavi. nikad zadovoljna...
bude neka kavica pala?
Ovo sve hladnije vrijeme nam se nikako ne sviđa; ni sama ne znam koliko smijem biti vani s malim, kad je, npr. 5 stupnjeva (ili -5). :? A ne bi htjela biti unutra do proljeća :( . BTW, gdje se u VŽ može po zimi piti kava s bebačima (da nije zadimljeno)?
Bok cure :)
Kraljica, super za Janka i za vrtic i naravno bravo za Stefa :klap: .
Moji klinci su krenuli u igraonicu i Luka se super prilagodil . Igraonica je dva puta tjedno po dva i pol sata
i bas smo zadovoljni da smo ih tamo upisali.
Vanja u pocetku nije htjela ostati, ali sad je bila zadnja dva puta i bez suza.
So se tica kave, ja sam za, ali ne znam gdje bi bilo dobro i gdje nije bas zadimljeno.
Bas sam jedan dan setala s klincima i MM po gradu i nismo znali kud da odemo sjesti , a da nije zadimljeno :/
Bok, cure
ja sam relativno nova i neiskusna tu, pa bi mlade mamice molila za pomoć. Zanima me kamo se treba javiti na HZZO-u u Varaždinu kad se ide obavijestiti ih da se porodiljni želi koristiti 12 mjeseci???
Inače nisam tam baš odlazila zbog papirologije, to mi je sve obavljao poslodavac, tak da sam sad malo bleso kaj se toga tiče.
Znam ja gdje je to, ali ne znam da li se treba javiti dolje na šalterima ili negdje drugdje???
Mi u Čakovcu kave obavljamo u Mercatoru (bivšem Trgohitu); tamo su 2 kafića i 2 igraonice pa je sve puno obitelji sa klincima. Prostor je ogroman i nije zadimljen. Valjda ima i u VŽ kakvo slično mjesto. :?
Nadam se da će proljeće i vrijeme terasica brzo doći! :mrgreen:
ja sam ostala neugodno iznenađena kad sam čula da je u igraonici iznad super konzuma jako zadimljeno.
jednostavno nebrem vjerovati! :nope:
inače, fino je popiti kavu u Zalogajčeku (centar Poje). ali to je dosta mali prostor pa nas baš i ne stane previše unutra nažalost. ali čisto za informaciju i za inače. :)
Vimmerby, gdje se nalazi taj centar Poje?
Da, nazalost je tako , igraonica je uz ionako zagusljiv zrak jako zadimljena.
Ja sam bila prije dva tjedna i jedva sam cekala da izadjemo van.
I mene bi zanimalo gdje se nalazi taj centar Poje ?
"Zalogajček" vam je na Korzu, zapravo, ono drugo dvorište od Benettona. ide se skroz unutra, nebrete fulati!
to je inače dućan i restoranček zdravom hranom (imaju fiiine gablece :) ) i unutra se može popiti kava.
ali je stvarno dosta malo.
mislim da sam se prije zeznula, da je centar Poje onaj prvi ulaz od Benettona... sorry! (onaj u kojem su dva kafića, Annyer i sl.)
Bila sam prekjučer predvečer tamo (išla sam u TL) i onaj prostor gdje je igraonica je bio dosta zadimljen. :(Citiraj:
Elinor prvotno napisa
užasno je zadimljen :evil:
sa strane TL-a je malo bolje, al svjedno moraš proći kraj kafića
Cure iz VŽ-a, forumašica traži pomoć u vezi varaždinskih dućana, ovdje: http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...299952#1299952
Naš mališa je debelo premali za igraonicu, pa mi uvijek sjedimo kod Pavlosa, tamo u staklenom dijelu gdje su biljke, i uvijek ima zraka. Veliki minus za međimurske mame i tate koje puše kraj igraonice. :/ :(
rusalka pitaj na šalteru, ja sam bila nutra u jednoj sobi al se sad nebrem sjetiti koj broj je soba! to idi nakon 5 mj i treba ti rodni list bebe i potpišeš im zahtjev i doma dobiš rješenje :)
hvala, bmm :love:
;)
pozdrav cure..nisam iz vašeg djela Hrvatske ali evo svratih na kavu... :oops:
..trebam pomoć..već sam pisala ali bezuspješno da pokušavam naći smještaj u Varaždinu u drugom mjesecu na petnaestak dana..odnosno da skratim trebam unajmiti stan negdje blizu bolnice,suda ili samog centra grada i to na mjesecdana...recimo dvosoban ili malo manji jer nas je četvoro pa je malo gužva..
..ako možete pomoći savjetom,nekakvim brojem ili oglasom bila bih Vam zahvalna :*
Kad bude mjesec dana prije, pošalji mi mail, ja ću ti kupiti Varaždinec i poslati oglase da iznazivaš. Možda ti nije loša solucija pogledati hotel, nije tako skupo, ako je samo 15 dana.
Baš mora biti stan? Naš bivši gazda 2 stana iznajmljuje, mogu ga pitati, ali sumnjam da ima što prazno.
Ako nije tajna, daj na pp kojim razlogom odsjedate ?
Cure, trebam tetu čuvalicu pa ako znate neku dobru, pomagajte. Inače, živimo u mjestu udaljenom od VŽ-a 15 km.
ja znam za tetu u vž-u, jedino ako bi malenoga tamo vozili;
a i nisam sigurna da li nema već koga na čuvanju!
ako se niko ne javi i ako te zanima javiš mi se! :)
BMM, molim te detalje na PP. Hvala!
poslano!
Danas sam slučajno zavirila u ovaj dio foruma i imam što vidjeti. Inače se zadržavam najviše na PRIJE ZAČEĆA jer još nemamo bebicu (nažalost) ali radimo na tome. Od sad ću navratiti češće da vidim kaj se događa u susjedstvu. Lijep pozdrav svima!
Mamaanita , dobro nam dosla :bye:
mamaanita, otkud si iz Zagorja? I, da, welcome..
zlatar. a ti?Citiraj:
Layla prvotno napisa
Hvala na dobrodošlici!
Bok mamaanita! Dobrodošla i da nam što prije dobiješ bebicu! :love:
I ja primam preporuke za tetu čuvalicu, ako tko zna koju u okolici Marofa ili Toplica....
Hello, baš sam i ja razmišljala za tete čuvalice, al tek za drugu godinu. Čak mi se čini da nije loša ideja staviti svoj oglas na Pedagoški faks u Čakovec? Sigurno bi se našlo par dobrih kandidatica?
ja sam razgovarala sa prijateljicom koja je studirala na pedgoškom i veli
da ima tamo jako puno cura koje su zainteresirane za čuvanje bebica!
izgleda da to uopče nije loša ideja :D
a da im netko prišapne da povremeno bace pogled tu k nama :mrgreen:
pametno!
ja ne znam nikog ko još studira tamo!
ako neko zna :D