Bravo Ena, drago mi je da je sve ok.
Iako nisam sigurna da li smijemo ovdje spominjati svoje trudničke tegobe :?
Printable View
Bravo Ena, drago mi je da je sve ok.
Iako nisam sigurna da li smijemo ovdje spominjati svoje trudničke tegobe :?
Ena, jeste li možda jučer popoden šetali Lesninom? Vidjela sam jednu obitelj koja me je jako podsjetila na vas....
Super da ste sve mamice dobro i da su bebice dobro :D
MN a zasto ne bi smjele spominjat trudnicke tegobe ovdje?? Pa sjecate se koliko sam vam ja jadikovala kad sam bila trudna s Meri :)
kli :heart:
E to su bila vremena ;)
Ena, baš mi je drago da je sve OK!
MNataša meni je baš super kad vas čujem da pričate o trudničkim problemčićima i radostima!
Ivonna kako ti je na poslu nakon poprilično dugo vremena kod kuće?
Na poslu je ok, tj. ok je sa te strane da sam prilicno mirna sto se tice toga kako je curama doma...tetu jako vole, a i ona njih cini mi se...andrea cak naveer kad ide spavati pita hoce doci teta zora sutra...i kad teta odlazi popodne, ona joj kaze : nemoj jos ici doma, jos malo budi tu!
Sto se tice mene osobno, malo odmora i razgovora sa drugim ljudima mi dobro dodje, samo sto bas nisam zadovoljna poslom, tj. nije mi nimalo izazovno, ne osjecam da dajem ni jedan posto svog potencijala, sve je neorganizirano i jadno, krive vrijednosti se stavljaju u prvi plan, a da ne govorim da je placa drzavna, dakle nis, bezveze.....tako da intenzivno razmisljam o promjeni radnog mjesta...Posto sam po prirodi ziheras, i tesko se odlucujuem na promjene, pa i sa ovim oklijevam.
Jos jedna losa vijest je da nam tata opet ide nekud uskoro, ne tako daleko i ne tako dugo...Malo blize i nesto malo krace..ali to opet znaci da cu jedno razdoblke biti i majka i otac obitelji u svim pogledima - fizickim i psihickim i jos k tome cu raditi..nadam se da cu izdrzati.
Sto se tice cura i njihovih napredaka..ma cure su zakon...sad vec i Meri polako izgovara rijeci..Andrea nosi pelenu samo po noci, s tim da je i ujutro najcesce suha..spavaju jako dobro i puno..i zato mi je drago da smo uzeli tetu cuvalicu, one se bude tek u 9, a da su isle u vrtic, morala bi ih ostavfljati tamo vec u 6.
I tak, eto, pola radnog dana mi je proslo.. ;)
Daj, MN, samo vi pricajte o trudnoci, ko zna, mozda vam se i neka od nas pridruzi ;) ne ja.
a onda dobro :mrgreen:Citiraj:
kli_kli prvotno napisa
MN, nije vraga da ozbiljno misliš... i meni vas je super slušati i jedva čekam da vam se pridružim u kukanju ;)
Ena, thx na prvoj ovogodišnjoj čestitki :*
joj, Ivonna, to za tatu :( I MM opet ide na put, sada na minimum 20 dana, a mozda i duze, i vec se pitam kako cu to izdrzati. A kako je tek tebi!
ivonna, drži se... Kaj se promjene posla tiče, ja sam uvijek za da se napravi promjena. Kad god sam i sama napravila promjenu bila je na bolje.
Mi ćemo bez MM biti 10 dana i meni je panika, a mogu si zamisliti kako je tebi. :love:
:taps: Leki i ivonna, znam kako vam je. Ali izdržat ćete vi to curke a mi smo tu da vas utješimo kad zatreba!
MNataša imaju li kod Trajbara u Zaprešiću poniji za jahanje?
ivonna, leki :taps:
nedavno je bio topic baš o takvim situacijama.... meni je to baš :(
ja sam prije par godina, kad smo odlučili imati djecu promijenila posao upravo zbog putovanja...
bilo mi je super na tom poslu ali sam bila svjesna što to nosi sa sobom... sada imam manje zanimljiv posao i nešto manje plaćen, ali bilo kakvo daljnje napredovanje će uključivati i daleka i duga putovanja...
možda je mrvicu lakše (djeci) kad je tata taj kojega nema, ali definitivno nije to lako niti onome koga nema niti onom drugom...
Ivana - imali su neka dva ponija, obično imaju kružne šetnje, mislim da je krug 20kn.
Ali zato ima drugih konjića koje Emma može gledati. Mi volimo otići tamo, Lena uživa.
Drage moje odoh danas ranije, idem na prvi pregled, držte fige da je sve ok. :*
Ivonna - žao mi je zbog TM. I tvog Leki.
MN bit će se OK. :heart:
MN,Hvala na info.
Problem je što E. poludi kad vidi konje a ne može jahati. Moj tata ima konje ali samo engleske galopere pa Emma svaki put kad ih idemo viditi konstantno urla da hoće jahati tako da mi je bolje niti ne ići ako nema ponića.
Još ću se malo raspitati pa možda za vikend dođjemo u vaše krajeve.
Sretno na pregledu :*
MN, sretno na pregledu. I javi nam vijesti :*
ivonna, drzi se!!ako si izdrzala prosli put, sigurna sam da ces puno lakse izdrzat i ovo!!
MN, drzimo fige i cekamo vijesti!!
ivana, ovo sa konjima mi super zvuci, ali bojim se da bi ih se nika bojala!
da probam sad stavit slikice nikine sobice
http://public.fotki.com/daddycool/nikina-soba/
pass: sobica
Dobro jutro svima!
Vijesti su slijedeće: jučer 9-2 tjedana, sve mjere ok, :heart: kuca.
Baš mi je drago da je sve u redu! :DCitiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
Bravo MN, super!!!
Bucka - sobica je cool. Vidim i vi kuhate na veliko...
MN... super za :heart:
bucka... sobica je super još da si nam pokazala i ponosnu vlasnicu... meni je mrak taj "organizator" za igračke s tim pretincima, čini mi se praktično...
MN :heart:
MN, drago mi je da je sve OK :heart: :*
Najljepšem osmijehu (bezubom) ljetnih beba 2005 želimo sretan rođendan! Uživaj Vid!
Padam s Marsa - MN, nisam imala pojma da si trudna. Baš mi je drago, uživaj. I sve druge trudnice, naravno. Pusa od nas.
Sretan rođendan svima koji su ga u međuvremenu imali :heart:
Mi smo se vratili s mora , ja drugi tjedan idem raditi pa ću se češće javljati. Poseban pozdrav svim trudnicama, jel radite ili ste na komplikacijama? Ja bi trebala raditi jer na poslu nema nikoga još bar 3 mjeseca, bojim se kako će to ići¨!
HVALA :heart:Citiraj:
Mama Natasa prvotno napisa
i nije viđe bezubi ima skoro 11 ili 12 zuba :D
vraćamo se uskoro pa ćemo i neke slikice "okoačiti"
Zapravo jedva čekamo jer smo mm i ja umorni ko' psi
sve vas pozdravljamo
Vid i Lara sretan vam rođendan! :* x2
Vidu :* i Lari :* po pusica za drugi rodjendan!
:* za V i :* za L!
i ovdje čestitamo Vidu ročkas :*
zahvaljujemo na čestitkama... super smo se proveli, pokazati ćemo slikice kad stignemo...
mislim da su Vid i Lara najmlađe ljetne "bebe" i da smo sad svi dvogodišnjaci...
Pusa slavljenicima Velika, Velika...
Mama u gužvi, curki se vratio dečko s mora, pa je i ona u posebnom stanju (e, to je preljepo....)
Javimo se.
A kaj mislite da se dogovorimo da se vidimo? Još su dani topli, istina, više nije tako dugo dan, ali nema veze. Javite kaj mislite o tome.
Jarun, Boćarski, Maksimir, Dubravkin put ili nešto drugo...
Lara sretan rođendan!
Mislim da je još ostao Veronikin Teo 06.09. pa smo svi u klubu dvogodišnjaka.
Hvala suseda :*Citiraj:
Kejt prvotno napisa
Čestitamo rođendane!
moji decki se danas nadam se vracaju s mora
Evo i mene!
Ok sam sad, dosla kuci i oporavljam se.
Cesto pomislim na kovke i njen duh posle spontanog, pa mi zaista bude lakse.
Ljubim vas sve!
o čem ti pričaš? šta se desilo?
Larita, konstatovan mi je missed abortion u 13. nedelji, bebi je stalo srce sa oko 11 nedelja, imala je preveliki nuhalni nabor, tako da je najverovatnije uzrok slucajna genetska greska, samo sto necu saznati koja.
Sad znam zasto nisam imala cak ni one simptome trudnoce kao sa Novijem, minimalne ali trudnicke, jer kod ovih trudnoca beta bude mnogo manja.
Danas sam bila na kiretazi, i izasla iz bolnice na svoj potpis jer me je osoblje izmaltretiralo zbog dojenja.
Inace sam ok, da znate :)
kli :*
o bože... baš mi je žao... :*