Ja naručena u srijedu kod dr. Matijevića
Printable View
Ja naručena u srijedu kod dr. Matijevića
o.k. odustajem
čiuni mi se da je prije 3 godine gore bilo više reda...
uh, sad sam skužila da cijeli dan mislim kako je četvrtak, pa otud zabuna za jakovčića, dakle, on je srijedom, a za četvrtak nemam pojma
:)
Evo mene s pregleda, dr. Marton! Dakle, opet netko drugi. I popodne Habek, načula sam. Dukić na bolovanju, Sirovec isto nema.
Jesam vam rekla da se to jednostavno ne može predvidjeti :) ? Mislim da ni oni sami ne znaju često neg uleću kako ko može. U ponedjeljak je Hafner mislim i očajna je gužva.
moram :lol: :lol: :lol:Citiraj:
UdavDave prvotno napisa
ovaj ponedjeljak (1.10.) nema hafnera, nema ga do 15. 10.
samo u trudničkoj ga nema, barem je tako sestra rekla preko telefonaCitiraj:
yasmin prvotno napisa
yasmin, sjetih se sad da si ujutro na pregledu, vibram da sve bude ok, javi kak je bilo
idem danas u 12Citiraj:
bilbo prvotno napisa
javim...
Đezmin, si u ponedjeljak isto tam? Ja u 11, ak mala ne odluči da je ipak dosta fjakanja.
Btw iako je dokica Marton jako ljubezna, bilo mi je GROZNO na pregledu, prvi put me jezivo boljelo i imala sam smeđi iscjedak. I općenito se grozim tih vaginalnih pregleda i najrađe bi se zavukla u mišiju rupu a sad me naručuju svakih 5 min jer sam prešla termin :( .
Da, ona sestra se zove Josephina, zovu je Đouzi, mada ja mislim da bi joj Bepa Jospeh bolje pristajalo :). Jučer je bila dobre volje pa se nije nekaj žilila al to fakat ovisi o vremenu i položaju Saturna valjda kod nje pa si ti misli...
bila sam, sve je o.k. maternica smekšana, otvorena za prst, kontrola za tjedan dana opet kod zudeniga, nije bilo puno žena, no gužva se stvori radi ctg-a
on je o.k. ali pregled je bolio...
UdavDave, nasmijala sam ti se do suza. mislim, znam da i mene čeka takvo načekavanje, al svaka čast na forama :lol:
Danas bila kod dr. Matijevića i oduševljena sam. Zaista je susretljiv, konkretan, ljubazan....ma sve 5.
Pripremila sam se za rat sa sestrama, ali su bile toliko ljubazne i susretljive da me nitko ništa nije pitao, valjda je i njima bio danas takav dan. 8)
eto....ja zavrsila kod Dr. Miškovića....doktor mi je mrak...a sestre koje sam srela su Đozi (tako je zovu)...i jos jedna kojoj nisam zapamtila ime...sa njima se uvijek nasmijem...(3x do sada)...
Dr. Mišković radi utorkom od 12-16....
niti ja nemam loše iskustvo sa sestrama, mislim da je ova druga Mira ili Marija?
niža, starija sa naočalama? koja svima govore da moraju slušati svoju babicu (ona je babica)
da....uvijek nesto kao zanovjeta, svima se obraca sa ti....nekad nes i zapsuje....strasno je nonstop "zauzeta"!!!
:love: al jakooo simpaticno sve to izvodi...
Mira je super, ona je danas bila. Sve smo mi njoj, bez obzira na kilažu "malene" :) i stalno je dobre volje.
Inače, danas je Duks bio ujutro, popodne Sirovec i mislim da se generalno njih dvoje izmjenjuju četvrtkom.
Potpisujem 100% meni je vodio prošlu trudnoću pred kraj i bio na CR. Idem opet kod njega, naručena 23.10. u 12h, pa možda vidim koju forumašicu. ;)Citiraj:
realna prvotno napisa
Dr. Hafner. Ili dr. Matijević.
da malo dignemo topic...
evo mamice koje su ovih dana rodile na SD-u kažu da je uveden 24 satni rooming in za sve pa i za carice
ima li još netko takvih saznanja i zna li moraju li se onda nositi i pelene i kozmetika za bebu?
neznam ni ja detalje, samo ono što sam pročitala na forumu. al maramice i pelene se moraju nositi.Citiraj:
yasmin prvotno napisa
Danas idem na UZV na SD, u trudničku ambulantu. Prvi put idem, pa ne znam da li se dugo čeka? Naručena sam u 13 h.
ma da, ja sam ti isto tamo u 13 ali na pregledu i to je sve ista čekaonicaCitiraj:
Angie75 prvotno napisa
idem kod zudeniga, a ti?
ja sam pred porod, kratke plave kose pa ako me prepoznaš javi se...
za uzv ti je samo jedna soba, nije mi se činilo prošli petak da je bila gužva, a već iza 2 tamo smo još samo mi koje čekamo ctg...
Nemam pojma tko će biti na uzv. Ako te prepoznam, javim se! Ja sam kratka smeđa kosa.
U prošloj trudnoći sam bila jednom na pregledu u trudničkoj amb. Bila sam naručena u 9, a došla na red u 13h! Za poluditi!
isusek... i za carice???Citiraj:
yasmin prvotno napisa
ja sam jedva sebe dizala prvih par dana, a moju slatku bebicu sam samo mogla navlaciti po krevetu u onom jastuku i bila ocajna zbog toga...
preporodila kad smo konacno zbrisali doma...
I by the way, htjedoh reci - slijedeci put Habeka zaobilazim u velikom krugu... Trudnoca je izgledala savrseno ... Vjerojatno zbog toga njegovi su pregledi bili extremno kratki - vani si prije no sto kazes dobar dan... Sve divno/krasno... zadnjih mjesec dana nula ultrazvuka, na kraju nije ni skuzio da mi je bebek preko 4kg, tlak ga isto nije impresionirao(istina rastao je proporcionalno s blizinom bolnice i doktora)... Na kraju se zakompliciralo, pa sam u bolnici i zavrsila zbog tlaka, rodila na carski (nakon 36 sati u radjaoni, i terapije za tlak)... U jednom predporodjajnom pregledu (bio je bar 10-ti koji me krenuo pregledavati u tom kratkom roku) - komentirao je da kaj mi je, pa ne radi mi nis kaj mi muz vec nije radio :roll: (da nisam bila vezana infuzijom, posadila bih sljivu...)
Sve u svemu - ne zelim vise na taj nacin dozivjeti to iskustvo.
Slijedeci put se narucujem na carski...ako je to moguce.
I prije dvije godine su imali tobože 24-satni rooming in pa su svejedno bebe odnosili preko noci (tocnije od ponoc do pet ujutro nisu bile s mamama) i preko dana u doba visite, posjeta...Da li je i sad tako ili je stvarno beba 24 sata s mamom (ako mozes saznati to od novopecenih mama)?
Ja sam bila kod dr. Hafnera (radi ponedjeljkom u ambulanti), jako mi je dobar dojam ostavio, mada mislim da to vođenje i ne znači previše jer tko zna kome na kraju dopadneš u smjenu.
Kad sam ja bila u rodilištu (prije 10 mj) razlika do rooming in-a je bila samo u 5 noćnih sati, dnevni rasporedi su bili jednaki.
ja imam sutra pregled u 13:00 kod dr. Miskovica...
neka od vas na SD?
Yasmin, jesi li možda došla s mužem?Citiraj:
yasmin prvotno napisa
jesam, u petak je sve tako brzo išlo, bila sma začas gotova, nisma se uspjel ani osvrnuti oko sebe, ti si me ipak prepoznala, trebala si se javiti :)Citiraj:
Angie75 prvotno napisa
kako je prošlo i tko ti je bi ona uzv?
ja sam bila i u ponedjeljak kod Klobučara, a popodne je bila Marton, Hafner opet eskivira, stavrno je sve različitije u odnosu na prije 2 i pol godine, bila sma milijon puta gore i ivujek je bi odoktor kod kojeg sam bila naručena ili se ga zvalo...
ja opet idem u pon. iako sam prema terminu (odnosno zadnjoj menstr. )prenjlela, naručili su me za tjedan dana
povijest se ponavlja, i ivana sam prenjela 10 dana...brrr
samo da ne pređem tu brojku 10 jer onda već počinje, što ćemo s vama...a ne želim indukciju....
ako me je već sa 1. djetetom zaobišla, s ovim bi trebalo biti lakše....
Nisam bila sigurna jesi li to ti (nisam očekivala muža :) ), a dok sam razmišljala da li da se potencijalno izblamiram pred dvoje ljudi, prozvali su me. Nisam uopće dugo čekala, baš je brzo bilo. Na uzv mi je bio dr. Kajša (???) ne znam jesam li dobro zapamtila, prvi put sam ga vidjela i čula za njega i još dvoje specijalizanata koji su se na meni učili, ali i meni je bilo zanimljivo.
Btw, baš si zgodna trudnica!
zaboravila sam spomenuti tu sitnicu da i mm ide samnom :lol: kako živimo daleko to mi je pod normalnoCitiraj:
Angie75 prvotno napisa
baš mi je žao...
meni je isto super kad su specijaliz. na uzv (ne na pregledu, no to mi se još fala bogu i nije desilo) jer onda dobiješ iscrpno izvješće
thanx na komplimentu :heart:
Malo podižem topic :-)
Trebam se javiti dr. Zudenigu na uzv jer je moja dr. odlučila da je on kao najbolji doktor za mene.
Malo sam čitala komentare o njemu, i samo pamtim
...bahat, samodopadan...bezobrazan..
Bože moj....ima li tko što lijeo reći za njega..što da radim???
On me kao treba poroditi na CR i voditi moju trudnoću do poroda zbog placente:-(
jel to onaj mladi?
Ma nije Zudenigo bahat, meni je smiješan, kad sam radila uzv kod njega sav je onako raznježen govorio "vidi male ručice..." Kod njega je problem što ne priča puno, treba izvuć info iz njega i što ima debele prste pa nije baš najugodniji pregled... :mrgreen:
Koliko se sjećam Zudeniga temeljit je i moram priznati simpa iako sam i ja čula da ima malo "jaču ruku" ,
Shania, hvala na podizanju topica :)
S obzirom da se dugo nije pisalo ovdje, može li neke nove info oko pregleda u tr. ambulanti?
Kada koji doktor radi? Treba li se naručiti ili samo dođem?
Sigruno se puno toga promijenilo. Kod koga da idem na kontrolu :mrgreen:?
Eto, zvala sam sada na dani broj, medjutim dr. Zudenigo radi u ambulanti samo petkom.
Dobila sam drugi broj i sutra ću se naručiti, baš me zanima koliko ću čekati,
Planirala sam roditi u Vinogradskoj, ali Zaprešić hitna vozi samo na Sv Duh. a u mom slučaju postoji malo veća šansa da odem na hitnu do kraja trudnoće. (po mjestu stanovanja tamo spadam)
Moja dr. ga je vrlo nahvalila, odlučila je da je najbolje da me on dalje "preuzme" te je rekla da je najbolji kirurg i jedina osoba na Sv Duhu kojoj bi dala moj sav izrezani trbuh da opet operira.
I mene zanimaju vaša iskustva...
Hm "jače ruke" malo me strah sad8-), iako mi je dr. rekla da će raditi što manje vaginalnih pregleda zbog straha od krvarenja
Hej cure! Baš sam se pitala hoću li naići na ovu temu :) Uglavnom i mene zanimaju inf. o trudničkoj ambulanti na Sv.Duhu. S obzirom da namjeravam tamo roditi (prvi put sam na Merkuru, jer tamo pripadam po mjestu stanovanja), zanima me treba li se naručiti, ima li netko broj telefona? Kad radi dr. Ujević u amb.? Hvala
Nitko ništa ne zna? :(
Treba se naručiti. Evo dolje info o radnom vremenu i broj telefona. Ja sam išla srijedom u popodnevnim satima kod dr. Prke. Nije bilo gužve tako da sam uvijek bila gotova brzo. Doktor mi je isto bio OK.
Trudnička ambulanta
radno vrijeme:
ponedjeljak-četvrtak od 08.00 do 20.00 sati
petkom od 08.00 do 16.00 sati
predbilježbe na telefon: 01/3712196 od 13,00 do 15,00 sati