:shock: Božeee žene jeste se rasklafrale...
Prvo dobro jutro -vidim da imam čestitanja za odraditi ali prvo ću vas isčitati a onda krenut u akciju :)
Printable View
:shock: Božeee žene jeste se rasklafrale...
Prvo dobro jutro -vidim da imam čestitanja za odraditi ali prvo ću vas isčitati a onda krenut u akciju :)
u slingu može i novorođenče, moj već spreman čekaQuote:
Originally Posted by bera
mene zanima taj mei tai jer mi nekako izgleda najsličniji marami kad se zaveže, pa dok nam se prezaposlena josie ne javi...
Bok cure!
NIsam vas zaboravila :* , nego smo bili kod bake na vikendu i bilo nam je jako lijepo.
Klinci uvijek uzivaju kad dodjemo tamo jer imaju puno prijatelja tako da su cijele dane vani.
Luka je cak naucio voziti bicikl bez pomocnih kotaca :D .
MM i ja smo inace strastveni vozaci brdskog biciklizma tako da smo i mi nakon duzeg vremena otisli zajedno na voznju .
Inace , slikice jos nisam stavila :oops: , ali moram reci da se trudim .
Bas kad sam ja to sve proucila sto mi je Mial poslala i hocu poceti stavljati slikice, vidim da su mi slike puno prevelike i da ih moram smanjiti ,
a to je za mene opet novi problem :lol: .
Tako da sad cekam da MM to smanji i danas sigurno stizu slikice.
Yasmin bas mi je drago zbog Ivana.
Lampica i tepih su super.
Mi smo trenutno u fazi trazenja nekih ideja po internetu kako da uredimo klincima sobicu,
a bas sam vidjela da Ikea ima lijepih sitnica za djecje sobice, tako da se mozda i mi zaputimo do Ikee.
Haribo s velikim zakasnjenjem zelim ti sretan rodjendan :*
Bokić!
ja malo ppejala sa Josi oko tih stvarčica. nešto bi al ni sama neznam šta. kod Maruške sam vidjela onu smib nosiljku. ja bi nešto jednostavno jer mislim da neću znati svezati maramu ni namjestiti sling. a htjela bi za oboje, jer kad Kala vidi htjet će i ona.
noćas smo imali napredak samo jednom sam mjenjala Kali pelenu
Yasmin super izgleda zvjezdica, a po tepihu bi se i ja igrala :lol:
:D za Ivana veliki dečko ,
mi smo svi u istoj sobi, iako imamo još jednu veliku sobu(glup raspored do boli ), ali kroz tu sobu ide dimljak koji ima vrata da se može čistiti.to bi još trebalo uređivati, ali ja baš nemam ni volje jer sam definitivno odlučila da se moramo odseliti, pa još koju godinu ćemo izdržati
i meni se sviđa mei tai, ali meni se čini da je on od 4-5 mjeseci, dosta ga cura hvali. Ma ja ovdje nemam gdje naručiti ni sling ni maramu, a da mi neko šije nisam baš sigurna da bi to bilo toQuote:
Originally Posted by yasmin
Ah,evo napokon i nas,probudili smo se svi u 15 do 10,mm zakasnio raditi i uopće ne znam kako sam ja zaspala,valjda zato što je oblačno......
Yasmin-mogu si samo zamisliti kako je lijepa Ivanova soba , mislim da je super što će spavati u svojoj sobi,najviše zbog bebe!!
Mama27-željno isčekujem sličke :D
MB-nešto si nam škrta na riječima u zadnje vrijeme :mrgreen:
Mial- :shock: 4 pelene,ajme......pa koliko tekućine Kala popije? Sva sreća nama je jedna pelena sasvim dovoljno,a prošle zime smo morali presvlačiti ga jednom po noći :roll:
evo me :)Quote:
mei tai je, recimo, hibird marame i čvrste nosiljke.
najbolje odgovara djeci od 5-6 mj nadalje, no mogu se nositi i novorođenčad.
ima 3 pozicije, leđa, bok i prsa.
sling savršeno funkcionira od rođenja , pa sve dok se dijete hoće nositi.
i više pozicija nošenja.
sve što vas zanima možete pitati, rado ću vas uputiti.
bera- može ti se poslati u bih, ali ti poštarina iznosi oko 100 kn i treba se platiti unaprijed, jer plaćanje pouzećem nije međunarodno podržano.
mi ćemo uskoro imati i mogućnost plaćanja kreditnim karitcama u dućanu, pa će međunarodne narudžbe biti lakše odraditi.
popije po 3,4 bočice od 3 dcl. ponekad me strah šećera kad vidim koliko po noći pije al odkad je počela piti pije jako puno.Quote:
Originally Posted by traktorka
spavalice jedne
uh kak se premišljam oko tih nosljkica.
znači na slingu nema nikakvog veza, samo one alkice ?!
Tra to ti se samo čini jer sam zauzeta iskorištavanjem svog muža dok mi nema djece :lol:
Sad se nemam još na kaj žalit, al da vidiš iza 1.9 kad krene lavina :oops:
Ma ufatilo me gnjavit na poslu, a kad se ja uključim nigdje nikog :roll:
MB-šta su tvoji tak dugo na moru ???? Blago njima !!!
Daj kad stigneš napiši neki izvještaj o njima i s mora!
Mial-A šta pije po noći? Probaj joj dati vodu,možda joj bude bljak!
A gdje nam je wana danas :? ,a i njena prija :mrgreen: zabušava!!
vodu i samo vodu po nekad imam filing da samo od vode živi. probala joj malo točit u flašicu al me onda više šeta. veli mi pedijatar da moram biti sretna da koliko ima djece koja nezna piti vodu sam sokiće i čajeve. prek dana popije i proba ona svašta ali voda je zakon , a mljeko pije iz tetrapaka iz fržidera i to sama kad joj dođe. počela mi je jesti mlječne proizvode napokon :D
AAAAAAAAAAAAAAAAAAlo spličanke
Josie hoće li to uskoro biti do Nove Godine? Ako bi bilo ja bih pričekala, pa ako mogu biti slobodna tebe kontaktirala, jer fakat bi voljela probati sling. A možda neko bude dolazio i na skijanje, onda ja častim čevapima kod Želje umjesto poštarine :D
Dobro jutro!
Evo, napokon sam i ja stavila slikice tako da mozete i nas vidjeti :D .
MI smo se svi ujutro probudili bolesni .
Vanja se probudila s placem da ne moze gutati ni disati,
Luka kaslje i curi mu nosic, a i mene boli grlo tako da se sad lijecimo .
Ne znam da li da ih vodim doktoru jer nemaju temperaturu,
ali vidim da je Vanji grlo jako crveno.
Sad su prvi put nakon osam mjeseci bolesni.
mama27 imaš prekrasnu dječicu, super su ti sličice a tek dvorište i bazen aaaaaaaaaaaah
pa možda bi ih trebala odvesti doktoru da ih pregleda, ja baš nisam za trčati doku ali meni je super naš pedijatar jer se poznamo pa ja njemu samo velim može kontrola bez nepotrbnih antibiotika i pikanja - hvala Bogu samo jednom sam bila tako u sumnji i sve prošlo ok.
Kala mi do one ljetne viroze nikad nije bila bolesna, znala je imati malo povišenu temperaturu kad bi joj zubići izbijali i to je sve, a sad kad krene u vrtić nadam se da neće nadoknaditi.
a noćas samo 2 pelene :D
GENIJALNI STE :D
Svi ste jaaako lijepi,po slikama bi rekla da je Luka dobar i miran dečko, Vanja je prekrasna veeelika cura(mogli bi i neke svatove organizirati za 25 godina :lol: ),a i ti i tm ste pravi komadi!. Jako mi se sviđate i tako sam vas otprilike i zamišljala!
Vanja mi djeluje starije nego što je,a zaista je prava mala miss!!
Žao mi je što ste bolesni... :*
Josie jesi smislila kaj za nošenje trojki? ;)
:lol:
Tra je tak su dugo na moru. Nema nekog posebnog izvještaja osim kaj Dora povezuje riječi u rečenice idu s bakomi didom na pizzu, polako se uče bit bez pelena i naređuju po okolo
MB-vidi se tko je šefica :lol: ,a i za pelene suuuper,polako ali sigurno. Mi smo jučer prvi put kakali vani tj. u kafiću i sve ok,a bojala sam se kako ćemo to izvesti ! A kad treba kakati kaže : "Idemo piškiti govno"! :lol: :lol:
Kako mi je ovo poznato... Sinoć je Lovre ostao s tatom u dvorištu, ja nešto sređivala po stanu - na prvom katu. Pa ga čujem: Antonija, ajde kod moje kuće! Duje, ne tako! U pišku!... i dalje u sličnom tonu. Od cijele ekipe (koja ga, moram reći, zapravo jako dobro trpi) najmlađe dijete ima 6 godina. Naravno da mu to uopće ne smeta...Quote:
Originally Posted by Modesty Blaze
Bera, ako ne smisliš neki praktičniji način, često imam kolege koje idu za Sarajevo pa bi im mogla uvaliti paketić za tebe...
yasmin, super za Ivana! Mi nikako da krenemo s projektom preseljenja Lovre u njegovu sobu...
Izvješće o zdravstvenom stanju: jučer Lovri vadili krv - pokazalo se da je sve na virusnoj bazi, čekamo nalaze brisa grla. U svakom slučaju, puuuno mu je bolje. Sad smo MM i ja u totalnoj komi (začepljen nos, otečeo grlo, bolovi u kostima...). Kao prava obitelj - sve dijelimo!
Možda i bolje....mislim ako bude kao s kupatilom :lol: :lol:Quote:
Originally Posted by Maruška
Sorry,morala sam!
Neka, neka... imaš pravo.
Hoćeš najnoviji biser iz kupatila? Zapravo, dva.
1. mašina za robu negdje 'pušta' struju! :shock:
2. imam jedan dupli utikač (jedna rupa za mašinu, druga za npr. fen): od dvije 'rupe' - jedna ne radi...
Upravo idem zvat za reklamirat tuš-kabinu.
Strašno...
A znaš šta meni nije nikako jasno:kako se uopće smiju dogoditi takvi falševi,mislim to uopće nije malo para,štoviše,jako je puno i sve bi trebalo biti bez greške u što kraćem roku. Užas,danas stvarno svi svašta rade :x
Nadam se da će sve ipak na kraju biti super !
Bit će, sigurno. (ja ne odustajem... :mrgreen: )Quote:
Samo je pitanje kada i nakon koliko potrošenih živaca/vremena/novca...
E da, jesam li spomenila? Krajem tjedna imamo nove majstore: bojamo unutrašnju stolariju. 8)
Klasa optimist, zar ne?
E Maruska ne bi ti bila u kozi....
al evo da te malo utjesim kakvih sve fuseva ima
dosao MM u subotu kuci (preseljavao je prijatelja) i prica sta su mu majstori sfusali, kaze pustis vodu u WC-u a ono vruca!
pa mislim stvarno....
netko nesto krivo spojio i eto sad lupaj novi wc i kupaonu!
Optimist definitivno :lol:
Neka,na greškama se uči,pa se neće ponoviti !
I da stolarija zablista punim sjajem :D !
:lol: :lol:Quote:
Originally Posted by haribo
Ovo je svjetski!
Mial i Traktorka hvala , a Roka cemo staviti na listu :lol:
Maruska drzim palceve da sve to cim prije rijesite pa da mozete uzivati u novom kupatilu .
Mi se idemo sad spremiti i otici do doktora pa da vidimo sto ce reci.
mama 27, svi ste prekrasni! :heart:
Eto, vratili se od doktora s lijekovima.
Oboje imaju jaku upalu grla pa su dobili Silapen 1000 i za tjedan dana na kontrolu.
Ja cu isto morati otici jer me vec jako dugo nije grlo tak boljelo :( .
Yasmin hvala :heart:
mama27 nadam se da će sve brzo proći :*
Nešto mi je Traktorka tiha ovih dana?!?! Šta se dešava? :love:
Ajde da i to netko kaže :lol:Quote:
Nisam tiha,nego nestignem,Roko se budi u 10,pa onda jurimo van dok nije žega,pa kuhaj,spremaj i ostalo,a mm je u totalnoj gužvi ovaj tjedan,doslovno ga nema doma,tako da ne stignem puno pisati,ali zato stignem čitati :)
Mama27-i ja se nadam da će brzo proći :love:
mama27 krasni ste mi!
evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~ da sto prije ozdravite!
Hvala cure , ja se isto nadam ce nam brzo proci :) .
Sreca da klinci nemaju temperaturu pa je onda sve nekako lakse.
Inace , ovaj vikend pocinje u Varazdinu spancir fest i traje dva tjedna
pa vas pozivam da dodjete u Varazdin
i da se malo prospanciramo :) .
Super što nemaju temperaturu :D
Puno puta sam čula za Spancir fest,a jel znaš što sve bude na programu tih dana? Da smo bliže,rado bi došli! :love:
Trudnice,kako ste??
Eto mene opet :mrgreen: (toliko o zabušavanju)
Kad smo već kod zbivanja ovih dana,e onda da se malo i ja pohvalim za Osijek:
Mm organizira veliko tradicionalno takmičenje u extremnim sportovima u našem gradu,od četvrtka do nedjelje-zato ga i nema doma. Bude zaista genijalno,a navečer za vikend tulumarenje,dođu nam uvijek prijatelji iz cijele Hrvatske,Slovenije,Bosne,i puno drugih i bude ludnica :D
Još samo da vrijeme posluži :/ ,a valjda hoće!!
I naravno ,svi ste pozvani!!!!!
Evo da i ja prijavim neku akciju...
MM i ja za vikend idemo u Pulu na koncert Gibonnija i Olivera.
(naravno da još nisam kupila karte i da nemam pojma ima li ih uopće)
Odavno nismo bili na Gibinom koncertu, čak smo i prošlogodišnji u Areni preskočili... Baš bi rado malo glazbe uživo (jedino mi je tlaka putovat).
Vidite kako sam skromna!
Bokić!
mama27 ~~~~~~~~~~~~~~ da što prije prođe i neka ostane bez temperature !!!
Maruška uh pa ti imaš živce svaka ti čast, da ti stolarija zablista i bude bezprijekorna!!!
Traktorka najave su za ljepi vikend
mi danas bili u šetnji, jučer sam imala skoro pa generalku doma a još Kala nije spavala a evo i danas me zeze s spavanjem. baš sam pomislila kako spava al ju čujem kako pjeva :lol:
pa dobro onda ću i ja prijaviti neku akciju
pogled u budučnost ...
natezanje čiji je red za komp
tko će skuhati kavu
na kog je red da uspava Kalu
........ :lol: :lol: :lol:
:lol: tko zna...možda se iznenadiš kako ti vikend bude super!Quote:
Originally Posted by **mial**
Mene sve ovo jako veseli,iako je opet proradio paničar u meni,jer Roko već dva dana spava od 22 navečer do 10 ujutro,i još sat i pol popodne,pa se bojim da se neće nešto razboliti...mislim,ja uvijek paničarim,i nadam se ovaj put bespotrebno! Evo još spava... :/
Pusti dijete da uživa!Quote:
I pljuc-pljuc, kuc-kuc da bolest ne dođe!!!
:love:
Sad baš čitam na drugom topicu,o paničnim strahovima,pa me sramota napisati da mi je jedini panični strah da se Roko ne razboli,i zanimljivo je da to traje samo prije bolesti kad ja posumnjam da bi recimo mogao biti bolestan-tad sam totalno luda,živčana,i u totalnoj panici,i već nas vidim u bolnici,iako,srećom nije nikada tako bilo. I uopće ne znam odkud mi to... :( grozan filing. A ako ipak dođe do bolesti,totalno se skuliram i maximalno sam uz njega koliko god treba,ali to prije......koma!
Uh,a valjda nije ništa!!!!!!
Tnx Mare! :*