ma danči :heart: si.....hvala
Printable View
ma danči :heart: si.....hvala
Da li netko zna gdje se može obaviti UZV kukova na području Sesveta i bliže okolice?Citiraj:
Lucas prvotno napisa
[/quote] Da li netko zna gdje se može obaviti UZV kukova na području Sesveta i bliže okolice?[/quote]
Znam da ima jedna doktorica u Dubravi (za nju mi je rekao dr. Vokić) ali se jako dugo čeka. Ne mogu se sjetiti kako se zove a bogme nema niš na netu. Pokušaj pitati svog pedijatra.
Nama je bilo predugo čekati pa smo otišli kod dr Željka Markovca (Horvaćanska) i mogu samo preporučiti.
I ja tragam za UZV-om - Klaiceva prima naruđbe za 1. mj, a Šalata uopće ne prima :evil:
kikidee kolko kuna kod dr. Markovca? Već sam ranije za njega čula da je OK...
Koliko se sjećam prvi pregled 400 kn, a kontrole 250 kn.
Ima i svoju stranicu http://www.markovac-ortoped.hr/index.htm
Uživo je dr. jako simpatičan i bio je vrlo nježan i pažljiv - tepao joj je 'knedlice' :) M je imala 2 mjeseca kad smo prvi put išli na uzv.
Dobila je tada remenčiće i on nam je rekao da joj moramo kupiti bodiće s kragnom i dokoljenkice da ju ne bi žuljali. Ne bi mi to uopće palo na pamet...
Nemoj dugo razmišljati kuda, nego odi što prije na pregled gdje god da se odlučiš.
Da li netko zna gdje se može obaviti UZV kukova na području Sesveta i bliže okolice?[/quote]
Znam da ima jedna doktorica u Dubravi (za nju mi je rekao dr. Vokić) ali se jako dugo čeka. Ne mogu se sjetiti kako se zove a bogme nema niš na netu. Pokušaj pitati svog pedijatra.
Nama je bilo predugo čekati pa smo otišli kod dr Željka Markovca (Horvaćanska) i mogu samo preporučiti.[/quote]
Podižem. Ako netko zna nekog na području Sesveta i bliže okolice?
mi smo isto jako dugo čekali u Klaićevoj za prvi put al kasnije je išlo puno brže ali stvar je u tome da dođete tamo osobno i kad vas naruči tako kasno tj. da toliko čekate tražite potvrdu kad ste došli i kad su vas naručili moraju vam dati tako da imate pravo na povrat sredstva ukoliko odete privatno i to je to.
kikidee hvala ti, a hvala i y-as-min - bas sam imala na umu i taj dio price
Našla sam :)
Fizijatar (a ima i terapeut za vježbice) u Dubravi:
Poliklinika DOKO
Poliklinika za kirurgiju, fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i neurologiju
Adresa:
HRVATSKOG PROLJEĆA 38
10000 Zagreb
Tel/Fax:01 / 2006336
A i tu se spominje: http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=49756
Doko ne radi UZV kukova.Citiraj:
kikidee prvotno napisa
Baš je nedavno jedna susjeda išla tamo pa sam joj rekla da pita.
sori :oops: pobrkala sam fizijatra i ortopeda...
eh. oprostite.
zvala sam tiefenbacha da naručim bebu za prvi pregled i ultrazvuk kukova.
trebali smo ići na šalatu ali prije dva mjeseca kad smo se naručivali već nije bilo mjesta do prvog mjeseca... a i sad kad je vrijeme boleština neda mi se s sirotim djetetom vucarat i visit 5-6 sati po bolnici.
uglavnom..
nazvala sam ga . naručili se. ja mu rekla da mi treba pregled i ultrazvuk kukova za bebu. i da je to prvi pregled.
i on krene zapisivati i kao da mi potvrdi veli "rentgen"... :?
jel to moguće? ili sam ja krivo čula?
pa beba ne smije na rentgen, kaj ne?
iako je u klaicevoj sve skupa to oko minute mi smo prije toga svega bili u Travnom u aurori mislim da se tako zove i tamo radi covjek babyhandling pa nam je on pregledao djete i rekao da je sve u redu al da za svaki slucaj odemo na uzv pa probajte i vi svi koje muci predugo cekanje na pregled u klaicevoj uz to prvi pregled je besplatan a kaze vam sve
kad se bebe obično šalju na uzv kukova,s koliko mjeseci?
muž zvao zabok jer nam je blizuda nas naruči jer se tamo ne čeka i žena prek telefona rekla prerano vam je sada beba je još mala, dođite 14.1.
a pedica rekla da probamo do pregleda sa 2mj (22.12.) obaviti uzv...
meni je to čudno jer znam da je hrpa poznanica obavila to sa mjesec dana starosti bebe
Ne znam da postoji neko pravilo. Mislim da treba ići što prije, jer što se ranije otkrije da nešto nije dobro lakše se ispravi. Znam sigurno da je tako za remenčiće.
Ja bih poslušala pedijatricu i otišla što prije.
naručili se..imat ćemo nalaz prije druge kontrole kod pedijatra :)
nama je pedica rekla da se ide izmedju 6 tjedana i 2 mjeseca
pregled kod privatnika je poskupio, prije 2g bio je 25kn , a sad ih nema isop 400kn. Nas su na šalati primili, čekamo nekih mjesec dana. Zamislite u ST kod privatnika pregledi su 200kn
Imam molbu - rado bismo mijenjali termin u Klaicevoj:
imamo termin preksutra 16.12. u 8.30 a trebao bi nam kontrolni pregled dva tjedna kasnije, dakle oko 30.12.
Nadam se da ima netko za mijenjanje. Ako ne, rado cemo ustupiti termin kome treba.
8)
Cure, kome je hitnije, u bolnici u Zaboku ( Bračak ) rade UZV kukova i nije takva gužva. Kuma je bila s malim i stvarno nije dugo čekala. Nemam broj ali proguglajte ako kome treba!
da, mi smo bili privatno u solinu - 200 knCitiraj:
amalia prvotno napisa
koliko se čeka u Klaićevoj?
Dr.Tefenbach..treba mi broj telefona ,točna adresa i cijena pregleda ako neko zna...inaće on radi UVZ kukova ili...redgen?
Hvala
punooo hvla
sa 2 mj. smo bili na kontroli kukova i rekli su nam da je displazija kukova i da moramo hitno za zg..naručili smo se odma isti dan na šalatu i za dva dana su nas primili..dr. je odličan i hvala Bogu sa kukičima je sve u redu..nema nikakve displazije ni ništa slično..nemoj čekat toliko dugo,odi što prije..poz
zna li neko privatnog dječjeg ortopeda na području vinkovaca???
katastrofa!!!
u 1.mjesecu naručila svog tromjesečnog sina za uzv kukova na Šalati, a dobio termin krajem 5.mj. pa dobro je li to normalno? zna li netko kakvo je stanje s Klaićevom u zadnje vrijeme?koliko se čeka?
ima sad ponuda preko onih portala za grupnu kupovinu popust za uzv kukova za 200kn....
ja sam uzela za bebača...a i s prvim sam išla privatno...negdje na jarunu...brzo sam došla na red.
S obojicom sam bila u Zapresicu, za starijeg platila 200, za mladeg 250. Bez popusta...
mi smo faksirali uputnicu u klaićevu kad je imao mjesec dana, dobili smo pismeno odgovor i termin za tri mjeseca
nakon tjedan dana s nas nazvali i dali termin tjedan iza toga
naruči se u klaićevu pa pričekaj mjesec dana (ako nije tako hitno da ti je mjesec dana jako bitno) i ako ti ne jave raniji termin odi privatno
isto je i u klaićevoj i n šalati
mm išao naručiti j. na šalatu
rekli su mu da pedijatrica na uputnicu napiše hitno ako smatra da dijete treba pregled i da će ga naručiti ranije
vidjet ćemo hoće li to upaliti
hvala na info, naručit ću ga u Klaićevu, pa ako bude kroz mj.dana-u redu, a ako ne, šta ću-onda privatno...
znam da nisam jedina, ali poludim na ovakve stvari. plaćam već godinama zdravstveno i kad god sam na kraju neto trebala obavljati,obavim to privatno.stvarno nije fer :-(
evo update, zvala Klaićevu,tu bi me naručili za lipanj !!!
ali eto sreće,prijavila se na kolektivu i koje sreće jučer bila akcija za uzv kukova :-D tak da idem idući tjedan,
tnx Lucas!
jel ima tko broj telefona od Klaićeve na koji se naručuje za UZV kukova....
bili smo na uzv privatno, sa 2. mjeseca i sad nam je doktorica opet dala uputnicu na Klaićevu iako je taj prvi uzv bio dobar i rekao je doktor koji ga je radio da možemo,al nemoramo opet na kontrolu za 6-8 tj....
lucas,evo broj za narudžbe: 01/4600-156 od 12-15 sati
ja sam im mailala uputnicu na ovaj mail- kdb.narudzbe@kbcsm.hr
mislim da su mi odgovorili kroz dan ili dva s terminom
hvala Iris
Ja sam bila u Bračaku pored Zaboka. To je nova bolnica moderno opremljena...na običnu uputnicu može doći bilo tko i ne čeka se, a dolaze pedijatri ortopedi iz Zagreba...Jednostavno kad smo odlučili da moramo obaviti pregled kukova, naručili se i obavili...Ne pada mi na pamet čekati u Klaićevoj ili plaćati negdje za taj pregled...
lucas samo ti nazovi ne moraš ništ mejlati