MA BITNO DA SU ONI NAMA ZDRAVI!
Printable View
MA BITNO DA SU ONI NAMA ZDRAVI!
ajme, trebalo mi je puno, i nije još gotovo ali mi se više neda
slikala sam temperama, običnim kistom, bez šablona, imala sam neke slikovnice u koje sam gledala dok sam slikala jer iz glave jedva nacrtam i loptu, dakle talent uopće nije potreban
prvo sam skicirala kredom jer ona se da ukloniti,
onda temperom, fotke od dječice sam izrezala i naljepila u prozorčiće
na drugom zidu je morski motiv, mislim da ima slika u albumu, i to je to
hvala na pohvalama :oops:
ivan još spava a ja ne mogu ni oka sklopiti
Bokić!
mi jutros malo u prirodi bili. Kala odspavala sat u autu i sad više neće.
išla sam baš mjeriti Kalu dakle 89 cm i 12 kg. a Marušku možete pitati kak joj izgleda, meni je ona čist ok, možda da ne pije toliko vode bi bila deblja,ali pošto je niska ( na mamu ) meni je ona čist ok.
jučer me tražila kakati u tutu i piškiti 2x i onda se popiški po stolici za hranjenje- meni se čini da ona namjerno neće, možda zbog brace
što se oblačenja tiče ona se sama oblači već više od pol god i robu i cipelice, zna se desiti da je naopačke. sama tražila, jedino što se mora dugo čekati da taj proces oblačenja završi
evo ja baš danas išla kupiti pelene 3 i 5 = 270,00 kn
Yasmin sobica je prekrasna!
Bokić!
Jutros se Kala opet grdo probudila, plakala i jedva ju umirila, al sad je sve ok.
Jučer sam zaboravila napisati prijavak o jednoj trudnoći. Kalina kuma je trudna i nosi blizančeke, nadam se da će i ostati jer je i u prvoj imala blizance, ali samo jedan bembo je došao na svijet - hvala Bogu živ i zdrav
Jutro svima !
Evo i mene malo...prvi dan takmičenja bio super,kao i koncerti poslije.
Roka djeda doveo na takmičenje,i bio je sav u šoku od količine ljudi i buke....inače mi odemo tamo,ali uglavnom nema puno gužve,a jučer je bio show..
Puse svima
Niste mi nešto ažurni baš... :/
Mial :*
hvala trak!
nikako se natjerati na čišćenje, pa se onda bar trudim da su nam ZPB pri vrhu :trep:
jučer mi je bio dan koma nešto kao mene niko nevoli cmolj cmolj
a danas sve mi ravno, pojma nemam koji mi je.
danas će nam u dvorišu biti iju iju iju ju- šogi ima oproštaljku pa možda malo živnem, ak se uopće spustim :mrgreen:
evo mene u izvidnici nigdje nikog, ah dobro, uživajte onda. ja ćekam Kalu da se probudi pa ćemo i mi dole u dvorište na roštiljček :mljac:
Evo i mog priloga održavanju topica.
Momci jutros otišli na vikendicu, a meni se nije dalo jer se ne mogu kupat. Nakon duuuugo vremena sam sama cijeli dan. I baš mi je čudno. Naravno, da ništa pametno nisam napravila (osim forumarenja, jel' te? ;) ), ali barem sam se naspavala. Plan je srediti ormare ali nikako da krenem.
mial, Kala ti je baš taman!
Ahhh....evo i mene...mrtva sam umorna....cijeli dan s gostima tulumarim po gradu,onda 5 sati stajanja na igralištu...noge mi kao balvani :mrgreen:
Kod Roka sam išla ujutro i čim me vidio počeo raditi piz******!
Očito privlačenje pažnje...on ne plače za mnom nego divlja i radi gluposti,a baka kaže da je inače super!
Sad još tulum i po noći :roll: ,definitivno više nemam snage za sve ovo,iako mi je sve genijalno,ali sam ja očito postala penzić :(
A vidi mene: momci ostali spavat na vikendici, a ja ispred televizije grickam čips i pijem colu! :roll:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
(i ništa od planiranog po kući nisam napravila)
Bokić!
e zbilja kako mala razlika u godinama i djeca te promjene. sinoć šogica i ja sjedimo i slušamo priče frendova mlađeg šogija i umiremo od smjeha. pitam ja nju jesmo i mi bili takvi kad smo bili mladi ? ! ko kava baba :lol: ,
moram ić stižu nenajavljeni gosti a ni kavu nisam popila :shock:
Da se javim da smo živi...
Skok u razvoju je na tapeti onaj sa 6 tjedana.
A i sama sam kod kuće sa obojcom krpz tjedan, pa ne stignem, jučer bili kod moje mame cjeli dan.
POzdrav svima....
evo mene . . . otišli . . .
bila mi frendica kojoj mali u 7 . mj. navršio godinu i sljedeći tjedan ga nema tko čuvati svima GO pozavršavali, a od 3.9. kreće u jaslice pa me žicala da joj ga čuvam, treba joj od 11 do 4. tako da sljedeći tjedan imam troje , kaj bu bilo vezanje za radijator :lol: :lol: :lol:
AndrejaMa ja imam sreće da s nijednim nisam osjetila te skokove, a sama s dvoje - znam kako ti je :love:
Jutro,ja sam u komi zbog svega i sad mi treba welnes da dođem do sebe :mrgreen:
Andreja-velika :* svima vama !!!
Mial-svaka ti čast ,da mene netko žica na pola sata,rekla bi no way :lol:
Mare-tako i ja,kad god sam solo,umjesto da nešto pametno napravim,ja lapim ili sam na forumu,pa me poslije peče savjest što nisam ništa napravila :oops:
a šta ću ja sam joj bila zadnja šansa, bilo mi je žao. a sad kak ću izgurati pojma nemam. tražit ću MB savjet kad zapnem :mrgreen:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Ajd utješile ste me... Više pišem sutra. Sad moram kuhat ručak za moje koji su se najavili.... :x Baš m i se i neda al ajde :roll:
Kad ih :love: . Moram se psihički pripremit na predavanje o zdravoj prehrani (moj tatica), viziju oličenja ljenosti (moj buraz) i indiferentnost u suradnji s nerviranjem (moja mama). Eto ti familije :)
Kakvi su da su moji su. :love:
Nisam ni ja med i mlijeko ;) kak bi reko mm - uf al si ti zajebana :x :lol:
Pozdrav svima,
vratili smo se s mora! :D Sve je bilo idealno da MM, Jeluška i ja nismo pokupili neki glupi virus! Povraćanje, proljev i temp do besvjesti. :( Još se oporavljamo. :(
Nemam vremena čitati sve što ste pisale, ali obećajem da hoću. Makar zadnjih tjedan dana. :mrgreen:
:love:
Pozdrav svim povratnicama!!! :heart:
Duple mame, ja se vama i dalje divim.... :*
Eto,Mare je sve rekla...A tek trodupla mama :*Citiraj:
Maruška prvotno napisa
Jeluška,welcome back :D ,i kad stigneš daj nam izvještaj o curkama :heart:
Ja sam još u komi,lagano se oporavljam,koliko mi to Roko dozvoljava :)
Gdje ste štrajkašice :P
Moje čudo(vište) se uspavljuje i pjeva na sav glas upravo :"Tata kupi mi auto,bicikl i romobil....." :lol:
Ujutro smo bili vani i igrao se sa svojim najfrendom Franom,vijali su mačku i Roko je naravno pao i rasjekao koljeno...nije ništa strašno,ali me toliko nervira to divljanje u društvu da poludim...
Kad smo solo negdje bude jako dobar,ne leti kao vjetar i sluša,ali čim je s djecom,postaje neprepoznatljiv...toliko se rastrči i razigra da se jako teško smiri...ili padne,kao danas,ili odemo u suzama jer pregori,uglavnom stalno neke nove bitke :roll:
Bokić!
evo mene. svi troje spavaju :D :D :D
uh u jednom trenutku bilo je komakad su počeli plakati redom, pa ih počela uspavljivati al nemreš to s mojom Kalom, a naša nova beba Kiki naučio spavati u tišini. sva sreča došla mi mama pa je ona zaigrala Kalu i Kikija dok sam ja nahranila i uspavala Kiara, onda Kikija pa sad tek Kalu. MB :naklon: svaka ti čast. kad imaju neki razmak u godinama ipak je lakše bar mi se čini. ja sad imam doma djece (ko u priči) od 4 mj, 1 g i 3 mj i 2 g i 3 mj. mokra sam ko miš al se ne usudim otuširati da se koji ne probudi jer bi mogla biti lančana reakcija :lol: , uh sad sam se sjetila odo ugasitit zvuk na mobu
joj evo i moj se uspavljuje pricajuci....malo hrvatski, malo njemacki :smile:
poceo je neke rijeci izgovarati na njemacki, drago mi je zbog toga jer ipak bi trebao nesto znati kad dodje u vrtic,bar nek zna traziti piti i sl...
kod kuce MM i ja razgovaramo na hrvatski, naravno!
njemacki cuje ili od druge djece, ili iz slikovnica, jer imamo ih i na njemackom, ili od igracaka
neko vece nam nije do 1 zaspao, stavili ga mi oko 22 sata u krevet a on lezi i prica, pa zove malo mene, malo MM i tako do 1, mislila sam da nece ni zaspati....
evo jos uvijek prica, vice: dobro jutro! probudio se!
a nije oka sklopio
izgleda da ce ovo biti naporan dan!!!!
pa ne mogu vjerovati izasao je iz kinderbeta :shock:
Da, i mi pjevamo kad treba ići spavati...
Bob graditelj, možemo li popraviti, bob graditelj naravno da možemo....
Ali najbolje je kad počne:
Bob the Bilder, can we fix it,bob the bilder, yes we can...
Samo što ne kaže bilder već milder....
:shock: pa ti stvarno imaš malog gosta u kući ??
Svaka ti čast,ja se zaista ne bi usudila pored Roka pričuvati ijedno dijete,osim da je fakat frka nekome koga zaista poznam....uh, ovo uspavljivanje je kao napeti krimić :mrgreen:
Ali uspjela si :D
I još se svi zovu na K :lol: ,ma ludnica ste skroz!!
Haribo-pa gdje si ti više,vidiš da smo nekako stalno na dnu svega :(
Tako i Roko...uvijek kad treba spavati viče "Dobar dan,Roko se probudio" :lol: i ubrzo ipak zaspe.....
AndrejaMa-i Roko obožava Boba i zna cijelu napamet ,a i meni je simpa!
Haribo-samo 8)
prijavak:
jedan K manje
uh sad se lakše diše. miš mali kak mi ga je bilo žao spava mu se i plače, zagrli me i pjeva ma ma ma ma
a da se pohvalim uspjela sam i ručak skuhati :mrgreen:
kad Kala pjeva a treba ić spavat onda znam da niš od spanja, a ak plače i cendra gotova je za 3-5 min i nažalost svaki dan u suzama
primjetih da su mi se poceli pojavljivati smajlici :very happy: i to sami od sebe....
mi smo odustali od danasnjeg popodnevnog spavanja
bit cu kratka i idem se igrati sa njim
malo sam ga zabavila u sobi dok napisem koji post :rolling eyes:
Kako došlo,tako otišlo :lol: :lol: Sorry,ali ne kužim na koju foru??Citiraj:
haribo prvotno napisa
Citiraj:
haribo prvotno napisa
ne klikaš valjda ovo ispod posta ?Citiraj:
Onemogućite Smajliće u ovom postu
Samo da se javim brzinski....
Na poslu danas prava katastrofa!!! Ništa ne ide kako treba. Užas!
(idem se još malo derati :evil: )
Mare-ne daj se,mi smo uz tebe :*
nedaj se Mareeeeeeeeee!!!!!
:love:
Evo i mene, sa posla :P ..... Doma mi je muka surfati jer nemamo adsl još pa eto zlorabim radno vrijeme, hi hi....
Lea je super, ima ravno 15 kg (kuc kuc), još kaka u pelenu nažalost, nikako da to riješimo. Vesela je, puna bisera kao i uvijek, brbljava 100 na sat, naučila je na ljetovanju koju riječ na talijanskom pa ponavlja non stop.
Godišnji mi prošao, nisam obavila ništa što sam planirala (čišćenje, zubar...) ali sam se naspavala pošteno.
Moram staviti koju novu sliku ovaj tjedan, nisam dugo.
Ajde,da se svi malo gledamo !!Citiraj:
Točkica prvotno napisa
A jel ti piški normalno? Jučer sam smsala sa Stijenom pa kaže da Patrik isto kaki samo u pelenu,a piški bez problema,pa pita za savjet,a ja ga nemam jer nismo,srećom,imali tih problema!
Ako znate šta i kako, svaki savjet Stijeni bi dobrodošao a ja ću prenjeti!
Haribo-HOĆEMO SLIKE :D :cekam:
Piški normalno, u wc, sa nastavkom, bez, u tutu, bilo gdje....
Kada piški na wc kaže mi "a mogu i kakati, jelda?" i opet ništa.
Nemam pojma šta napraviti , na čudu sam. I mala od prijateljice radi isto pa mozgamo skupa.
Haribo mi od njemačkog znamo samo Snapi kokigiii :lol:
I mene udavilo na poslu :evil: opet sam čekala direktora koji uopće nije došao (ok oprostila sam mu jer je kćerkicu furao u bolnicu) al onom drugom direktoru kaj zahebava nisam oprostila i neću - ego manijak bolesni :x :x :x
:P :P :PCitiraj:
traktorka prvotno napisa
ma stvar je u laptopu
evo sa komjutera ide!
Prijavljujem jako dobro dijete popodne,bili nas troje navečer na večeri,sjedio je skoro sat vremena,sa jednim odlaskom na wc, strpljivo je čekao klopu(to ga uvijek može smiriti :mrgreen: ), govorio konobaru hvala i molim,i na kraju sav sretan platio račun 8)
Sad će me sigurno sutra satrati :roll:
sve mi je ukljuceno i stvarno ne kuzim :?Citiraj:
**mial** prvotno napisa
al evo snasla sam se!
nemam naviku koristiti kompjuter jer mi je laptop prakticniji, a i komp nam je dosta star i dosta slab
dogovor je da tek na zimu kupimo novi pa ce me MM nadam se nauciti kako se instalira i jos neke stvari koje me zanimaju a sad mi nema vremena to pokazivati
ne znam kako vi stojite po tom pitanju, ali mene dosta toga zanima al ne usudim se sama istrazivati....jos nam je i sve na njemackom pa mi i to malo otezava stvar....
drz´ se sutra!Citiraj:
traktorka prvotno napisa
i evo jos malo smajlica da nadoknadim :) :D :roll: :mrgreen: :*
cure znam da sam obecala slike, samo budite strpljive, bit ce 8)
moram iskoristiti MM dok je lijepo vrijeme za realizaciju nekih mojih ideja u vrtu!