a meni je najdrazi film ona ceska pepeljuga. svake zime ju prikazuju ovdje na njemackim tv :heart:Citiraj:
tanja_b prvotno napisa
e moj ljubivoje, ni ti nisi vise sto si nekad bio.Citiraj:
Ljubivoje Ršumović
maria71, sapni mi...
Printable View
a meni je najdrazi film ona ceska pepeljuga. svake zime ju prikazuju ovdje na njemackim tv :heart:Citiraj:
tanja_b prvotno napisa
e moj ljubivoje, ni ti nisi vise sto si nekad bio.Citiraj:
Ljubivoje Ršumović
maria71, sapni mi...
znam da je treš ali ja se navukla, slaba sam......
ok ,ja sam mare 71 i ovisna sam o tree hillu
Zbog kojeg? :lol:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
najprije mi je crni bil tak che-che, onda pak plavi, a sad mi je mrak njihov tajo :mrgreen:
zločesti tajo?? :shock:
A onaj novi susjed od one?
poslala sam ti pp sa elaboratom, osjećam da se približava moderator s toljagom
:lol: da-malo smo pretjerale,sorry!Citiraj:
maria71 prvotno napisa
kako sam se lijepo prisjetila starih vremena citajuci vase postove :love:
sjecam se i da su se jedno vrijeme prikazivale nekakve ruske bajke, al to mi je tako izblijedilo....
jel se netko sjeca tih bajki?
pih, ja sam toi priznala još prošlo ljeto...jasno i glasno tu na forumu...Citiraj:
maria71 prvotno napisa
kaj još niste skužile zakaj mi se mali zove tak kak se zove? :lol:
Tree hill :mljac: tatica a ni onaj profesor nije loš ;)
http://rapidshare.com/files/51696773...i_dom.mp3.htmlCitiraj:
petarpan prvotno napisa
Jel to? ;) Dašak djetinjstva...
IrenaS,
U Sivom kamionu crvene boje nije Bjelogrlic nego Srdjan Todorovic
On je sin Bore Todorovic i jedan je od boljih glumaca mladje generacije (mada vec ima 40:) Svirao je i u EKV. plavusan je, pa lici na Bjelogrlica
Bjelogrlic je ziv i zdrav, u producentskim vodama i pametno se sklanjao politike i brzopletih izjava. nije se isprljao u svim prjavim godinama
ja sam, licno, navucena na OZ, na HRT-u 2 oko ponoci i sutra je zadnja epizoda. ozbiljno sam zabrinuta kako dalje... iako sam sve vec gledala pre dve godine, ali tada je bilo sporadicno
to moze biti i tocno, al i sutnja znaci nesto. za razliku bas od bore todorovica. ako se ne varam. kako god. antipatican mi je bjelogrlic, za razliku od todorovica, seniora i juniora.Citiraj:
JelenaML prvotno napisa
ako nas sad ne zakljucaju, nece nikad 8)
meni je poslednjih par godina bjelogrlic takodje antipatican,ali ponajvise zbog iznenadnog producentskog monopola. po meni kultnu seriju "pozoriste u kuci" (koju smo u ovom naletu lamenta nad TV programom osamdesetih takodje mogli pomenuti) je upro-pa-stio.napravljen je nevesti remake, koji je iznad svega bio tuzan.
evo, sad sam nesto razmisljala, posle ovih vasih komentara ko je stradao, ko je poginuo za vreme rata, ko je pukao. bilo je tu nekih cudnih mracnih faca koji su se muvali oko arkana (oliver mandic, fuj, fuj, odnedavno pokojni Prele...), ta ekipa oko cece, ali to je uglavnom neka narodnjacka novokomponovana prica
dobri tipovi su dobri tipovi u svim okolnostima
trinaest godina imašCitiraj:
JelenaML prvotno napisa
jednom i nikad više
i samo tada se nebo
ovako šašavo plavi...
Krempi, Lane i ekipa...
`81.
u sivom kamionu crvene boje d. bjelogrlić ima epizodnu ulogu lokalnog war lorda koliko se ja sjećam
a todorović glumi i u filmu od kojeg sam se skoro upiškila u gaće ,kad on i njegov brat vuku pokojnog dedu po vlaku, pa deda ispadne kroz prozor na njivu itd....pa deda bude i u hladnjači dok ga jadnog ne sahrane
a glavni glumac iz tog filma ( sitni diler drogom ) mi je baš kjut :trep:
mene bilo sram, ja sam mislila da sam ja jedina... :oops: kad ono i strasna maria gleda tu seriju...vise me nije sram... :lol: :lol: :lol:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
ajde bar znam koga cu pitat sta je bilo kad propustim epizodu... :lol:
djeco, ivica se zovem
kog nacrtam bude živ
te me slike vode, vode
u vis hajte s nama i vi svi
:sing:
Ja ću vam samo reći da je Branko Kockica hteo u samoposluzi da se progura preko reda, i zaobiđe mene trudnu sa ogrooooooomnim stomakom, pa sam ga opomenula. Razmisliću da li ću da vodim Nađu kod njega u pozorište :x
I još jedna anegdota u vezi Kockice: brat i ja sa babom i dedom u Rijeci na moru '85, Kockica snima emisiju sa decom iz riječkog vrtića i zove nas da se pridružimo (maj, prazna plaža, mi se dosađujemo). Moj brat oduševljeno ode, a ja se držim dedi za nogu. Priđe Branko i pita: 'Pa zar ti ne voliš Kockicu?' A ja: 'Ne, ja volim Bajagu :evil: '
:lol:Citiraj:
vissnja prvotno napisa
Pa zar se nije neko vrijeme sirila glasina da je Branko Kockica pedofil :shock:
btw. ja stvarno ne znam kako se sjecate svih tih detalja :roll:
No, znam da sam neke serije voljela, a neke su mi i tada u djetinjstvu bile glupe :/
Nedjeljne sam uvijek propustala, tako da masu emisija koje ste spomenule ni ne znam koje su...
A nedjeljom je obavezno bio "Muzički tobogan" i Minja Subota i Joca Adamov:
"Muzika je put do sreće,
polja, šume, reka, lug
put do njenog srca kad te ona neće
muzika je srcu drug.."
Neko imitira nekog
kroz pesmu, muziku, stih
kao pravi pevači,
a možda bolje od njih!
..tako nekako, ipak je to bilo prije 20 i nešto godina :)
mony ,odgovor je jednostavan, najvjerojatnije si imala fantastičan društveni život ili si odrasla na Zavižanu ili Vagancu....s očajnim tv prijemom
ja sam sjedila doma čitale knjige koje definitivno nisu bile za moj uzrast i gledala tv,negdje do 15,16 kad sam postala nihilist :mrgreen:
Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Paaaa....
mislim da sam uvijek odabirala ruske ekranizacije bajki na drugom programu ako bih bila doma u to vrijeme :mrgreen:
A kasnije presla na americke teen serije :)
Kad smo kod bajki, ja mislim da ni sada ne bih propustila "Konjica grbonjica"
Prva dječja pjesmica koju sam stalno pjevušila mom mišu je upravo od Branka Kockice "u svijetu postoji jedno carstvo....". I dan danas obožava tu pjesmu. Često traži da mu na kompu pustim i "Matematiku" (sjećate li se toga?)
Inače ja sam obožavala i "Muzički tobogan"....
matematika, to je prava nauka
ma-te-ma-ti-ka...
Družina "Sinji galeb",kao kroz maglu se sjećam Sandokana,sjeća li se itko "Opstanka"Slovo na slovo .A od filmova naravno Flesh dance.Nedavno smo ga gledali skupa moja kći koja ima 18 i ja .Oduševila se.
He he, naravno da se sjećam...
(generacija sam '64)
Ovih emisija se sjecam samo po imenu i nikad nisam gledao ni jednu od njih, sto zato sto sam zivio u prirodi tako da je TV igrala vrlo malu ulogu u mom zivotu, a i ono sto se sjecam je malo starije (Neven, crtici Staflik i Spagetka, Krtek, Muharko i Kamicak, Lolek i Bolek itd).
SAndokana se sjecam, njega sam tu i tamo gledao, no uvijek sam preferirao umjesto telke igrati se u vrtu, sjesti na bicikl ili pak nesto crtkarati tako da su mi tadasnje emisije (a i sadasnje) crna rupa - u milijunasu bih mogao ispasti na pitanju za 100 kuna.
(za Oprah nisam ni cuo dok se nisam ozenio ... :oops: )
Citiraj:
Dream prvotno napisa
Jel Arabela bila ona mala sa čarobnim prstenom koji okrene kad zaželi želju ili sam ja nešto pobrkala?
Čitam ovo sa oduševljenjem i nostalgijom za mojim djetinjstvom, da mi je samo sat vremena imati opet 10 godina....... :heart:
Je, Točkice! Silno sam si željela jedan takav prsten. Heheh, a i danas bi mi često dobro došao :roll: :mrgreen: .
mene ponekad deprimira što nema sport billya...šmrc
mene uvijek deprimira sto nema sport billya :love:Citiraj:
petarpan prvotno napisa
http://www.youtube.com/watch?v=a6khYz1YVDkCitiraj:
Ines prvotno napisa
Toro ide mi na kreketanje :lol: :lol: :lol:
si pončo ;)
E a kako su se zvali oni sa čarapama na nosu?
Ali tata..... ne sine Čedomire.....
Joj na vrhu jezika su mi...
Možda snorkijevci??
a da li vaši klinci vole Ježevu kućicu?