Ovarija i Testis! :lol: Mislim da bi netko pozvao doktore...
Printable View
Ovarija i Testis! :lol: Mislim da bi netko pozvao doktore...
:lol: :lol:
Evo i našeg...
Jučer se vozimo od dide i bake…
Hana u svojoj autosjedalici i kaže…Mama, ja sam sad zaspala! (i žmiri)
J: Nemoj molim te sada spavati, dolazimo kući za minutu pa idemo svi zajedno u krevet.
A ona će: Ali ja ću samo malo, ko ti kad meni navečer čitaš priču…samo će mi se oči zatvoriti same od sebe…:oops:
I nastavlja: Ali znaš mama…to ti nije dobro, moraš se odučiti od toga…
:lol:Citiraj:
Marija prvotno napisa
pa zašto? :lol: pravo muško i žensko ime, zvučna su, lijepo se slažu... idealno za blizance! :lol:Citiraj:
Zdenka2 prvotno napisa
Kolektivno umirem od smijeha na zadnjih 5-6 bisera :lol:
A naš se novi stan koooonačno privodi kraju i baš su majstori jučer došli po rajngl mašinu da je montiraju u novu kuhinju, što će reći da ću idućih x dana, možda i tjedana ponovo prati suđe na ruke :bang, bang glavom u zid:
Gleda Leona sad tu rupu di je bila moja vrijedna Helga i kaže mi "Mama zašto su odnijeli ovo, ja sam jako žalosna"
A ja sa suzom u oku velim: Srećo moja, vjeruj mi da sam ja puno žalosnija od tebe :mrgreen:
bila nam je jučer u gostima jedna bebica, slatka ko med.
I naravno, kad je beba ogladnila, mam je uzela da je podoji, na šta je Isa rekao (glasom punim topline i iščekivanja):Možeš li i meni malo dati života ti
:lol:
kad smo vec kod ovarija i testisa...
m. je nedavno dobila bracu. kad sam mu prvi put mijenjala pelenu i kad mu je vidjela testise rekla je "gle mama, kakav braco ima jezik u peleni" i odmah potom konstatirala da je njezin jezik ljepsi.
jucer mi je pak rekla da braco ima slonica, a onda dok smo ga kupale nakon pomnog promatranja me pitala "mama zasto braco ima surlu na guzi?"
Probudio se Danijel i dođe k meni u kuhinju i veli:
Mama, boli me trbušćek. Daj mi keksića da mi prođe.
----
Nagovaram Danijela da ostavi crtanje jer se moramo spremati na spavanje.
Ja: Ostavi bojanku, budeš sutra bojal.
D: Ne mogu, bude mi se pokvarila do sutra.
Citiraj:
white_musk prvotno napisa
:heart: :saint:
Lolčina :lol:Citiraj:
tridesetri prvotno napisa
A naš najfriškiji:
Upravo završavam večeru i umjesto šećera stavila sam u paradajz sos pun kua soli...ajoooj, odvratno nešto, skoro sam se onesvjestila kad sam ga probala :nope:
Kad sam obitelji objavila sretnu vijest, Leona me uhvatila za ruku i povjerljivo pitala:
A mogu ti ja pomoći kuhati kad ti ne znaš kaj trebaš staviti? :lol:
Leo :lol:
:lol: :lol: :lol:Citiraj:
white_musk prvotno napisa
Zove me jučer ribica: Mama, dođi brzo!
Ja: Evo me, šta je?
Ona: Govance je u zdjelici na stolu.
Ja: :shock: Kakvo, pobogu, govance? I odem vidjeti šta je to: Kad ono moji ČOKOLADNI MUFFINI u zdjelici.
Tako mi moje dijete prekrsti moje muffine u ni manje ni više nego govanca. :roll:
Vozi svog klauna u kolicima i još natrpa puno malih igračaka u kolica i kaže mi: Bome sam natrpala kolica.
Ja: Pa i jesi baš. A zašto?
Ona: Pa kad se on (klaun) staaalno dere da mu nešto kupim.
- Moj tata igra veliki ping-pong i mali ping-pong.
- Kako to misliš veliki i mali?
- Pa danas igra u Velikoj Gorici a nekada igra i u Maloj Gorici.
Ja: Daj mami jednu puuusuuu (još mu se približim da mi utisne jednu sočnu)
S: Nisam ti ja muž!:roll:
A na ovo sam se rastopila:
Vozimo se danas sa aerodroma po zaobilaznici prema Samoboru i kažem mu da slobodno odspava do tamo jer imamo dosta za voziti.
On se složi i zažmiri. Nakon 2 minute tišine:
S: Mama, sad sam se sjetio da ne smijem spavati!
Ja :? : A zašto?
S: Ako spavam neću naučiti put do maškara, pa onda kad narastem neću moći voditi svoje dijete na maškare :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
sven :love:
Mejra: Mama hoces li mi kupiti onu igracku? (pokazuje na tv-u neku reklamu).
Ja: necu.
M: Zasto?
Ja: Nemogu ti kupiti sve i jednu igracku sto vidis na TV. Kada bi ti sve to kupila plivali bi u igrackama.
M: (gleda me zbunjeno).
Ja: (pokazujem po podu) sve bi ovo bilo puno igracki i nebi imali gdje hodati i skakati.
M: (misli se malo, mahne rukicom po zraku) mozemo i ovako ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZZ....
Mejri izleti "ti si budala mama!" Gledam ju u soku. Predomisli se ona i veli mi "nisi previse samo si malo mama"
Slika me Mejra s mojim mobitelom. Gleda sliku nekako cudno. Pitam ju sta je. Ona; uuuf, jesi ruzna mama! :oops:
1.
Vrijeme radnje: čitanje priče za laku noć (čitamo knjigu o životinjama)
Ja: a ovo je grebenski morski pas
Patrik: a jel njega stalno svrbi?
(priznajem da mi je trebalo neko vrijeme da shvatim što me i zašto dijete pita ;))
2.
Ja: Patrik, jel bi ti htio sutra ići kod tete Tine u Koprivnicu?
Patrik: a jel tamo ima puno kopriva?
(odakle samo čupa ta pitanja???? :))
Mirela :lol: ×1000!!!!!!!!!
I ja nedavno skuhala nesto grozomorno. Sjedimo mi i pravimo se da nije nista, a Kate kuša i kaže:Citiraj:
kloklo prvotno napisa
"Je, grozno je, ali moramo izdržati."
Cvita: "mama, kako se zove Andijina škova?"
ja: "Bartula Kašića"
Cvita: "uf, a ja sam misviva da se zove Mivka Fivipovića"
Patrik i Cvita :lol: :lol:
Prije neka 4 tjedna sve nas je u kući pokosila neka crijevna viroza... I bolujemo tak par dana i jednu večer kad nam je već bilo svega dosta, spikamo Roko i ja u stilu: znaš kaj, idemo mi sutra više ne biti bolesni, može? - pitam ja njega. On veli: može. Ja pitam: znači dogovoreno? Odluka je pala! A on gleda zbunjeno i pita: A kaj budemo ju sad digli??? :lol: :lol:
Prije neka 4 tjedna sve nas je u kući pokosila neka crijevna viroza... I bolujemo tak par dana i jednu večer kad nam je već bilo svega dosta, spikamo Roko i ja u stilu: znaš kaj, idemo mi sutra više ne biti bolesni, može? - pitam ja njega. On veli: može. Ja pitam: znači dogovoreno? Odluka je pala! A on gleda zbunjeno i pita: A kaj budemo ju sad digli??? :lol: :lol:
igra se piknika i priprema stolnjak, a nije dovoljno igracaka aspremio i nema ga gdje staviti na pod i onda se uzruja (jer sam mu ja rekla da ga moze staviti) i cujem kako mumlja: " mozes si misliti... tako ti je to...tako je to covjeku koji zivi s mamom koja uvijek laze" :roll:
Valjam se, genijalni su :lol:
Pita mene Leona maloprije:Mama, mogu ti nešto reći? Reci, zlato...
I ona odvergla neku gibberish rečenicu, niš je nisam razumjela.
Kažem ja njoj: Mačak, niš te nisam razumjela, na kojem je to jeziku bilo? A ona isplazi svoj slatki mali jezik i kaže: pa, na ovom! :lol:
Leona je moj idol :lol:
žico me jučer neku glupost da mu kupim, neke figurice i ja velim automatski "ne". i nakon par minuta "molimtejakomijakototreba" popoustim, platim 29 kn i nosi on svoju vrećicu i veli mi na izlasku
"vidiš da si mi htjela kupiti, samo nisi stigla dobro razmisliti" :lol:
Iana su mi isprepadale neke maškare i pita me on ko su ti ružni i velim ja Grof Drakula. i javi se on za par minuta
"mama, di je grof brokula?" :mrgreen:
joj samo da posaljem i virtualnu pusu malom grofu brokuli :lol:
uspavljujem ga večeras i on mi prepričava kako je bilo u vrtiću i na treningu
ja: i? ko je imao rođendan danas?
I: Leon
ja: koji rođendan?
I: (uz cerek) pa slijedeći :mrgreen:
pitala sam ga nešto za jednog Filipa na treningu...
I: mirković? ne znam ja mirkoivća..on ti je boksač
ja: Filip Mirković? misliš Mirko Filipović?
I: (uz šeretski - zezam te - osmijeh) to si sad izmislila
:roll: :mrgreen:
Jede švarcvaldicu iz koje nisam izvadila višnju.
- Mama, stvarno ti se čudim da još nisi naučila da ne volim trešnje.
- Pa izvadi ju.
- Izgleda da ću i morati. Sve moram sam.
Iane :lol:
Sven :lol:
Ja: Tko pojede bananu sutra od mene dobije 2 kinder jaja!
S: A tko makne bananu od mene sutra dobije 1 kinder jaje od mene i još mu dam da pojede bananu.
Zavlači se pod krevet da dohvati neku igračkicu koja mu je pala ispod, ali kreće na krivu stranu i pitam ga kud ide. Odgovara: Kaj misliš da se idem ispod glupirati?! Pa idem po igračku!
kaže mi Ian danas da se boji vira u kadi, da se boji večere, tv-a ... i još par gluposti i ja ga pitam "dobro šta ti je sad odjednom", a on
"ma u fazi sam" :lol:
Doručkuje jutros čokoladne pahuljice i usput i mene hrani s njima. Nakon treće kažem da više ne želim, a on meni na to: Dobro, ja te poštujem i neću te tjerati :shock:
Brunda...Sven me beskrajno oduševljava!!! :lol:
:lol:Citiraj:
Brunda prvotno napisa
ovo mi je najbolje sto sam cula do sada!
Svenko je standardno genijalan :lol:
Ne sjećam se jesam li vam ispričala kako mi je Leona nedavno u kadi pokazivala na onaj termometar kojim se mjeri temp. vode.
Odavno sam ga prestala koristiti u te svrhe, sad se ona igra s njim ;)
Uglavnom, ta stvar uz malo mašte podsjeća na kulu nekog dvorca i kaže meni moje zlato:
Vidiš ovo je dvorac u kojem živi moj sin. Joj (uzdah) imam problema s njim, znaš (uzdah). Pije jako puno pive, a ja mu stalno govorim da mu to nije zdravo (uzdah).