Sjajni su :lol: .
Upadaju šestogodišnja susjeda i V. u sobu, tamo MM leži i vježba, susjeda ga ugleda i preplaši se, a V. je tješi: "To je moj tata. On ti je dobar kad ga malo bolje upoznaš."
:mrgreen:
Printable View
Sjajni su :lol: .
Upadaju šestogodišnja susjeda i V. u sobu, tamo MM leži i vježba, susjeda ga ugleda i preplaši se, a V. je tješi: "To je moj tata. On ti je dobar kad ga malo bolje upoznaš."
:mrgreen:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol:
Zakon su.
Malo je crnjak:
Vozimo se s frendovima neki dan kraj Mirogoja i viknu oboje oduševljeno: ''Gle, groblje!!'', a onda će mišonja važno: 'Tu ti žive ljudi koji su uginuli!'
:lol:
"U ime oca, i sina, i juha... I meso..."
(M., 3 godine)
LOOOOOOOOOOOOOL :lol:Citiraj:
mmmama prvotno napisa
:lol: :lol:Citiraj:
mmmama prvotno napisa
ajme, malci su mi uljepšali dan - fenomenalni su!! :lol: :lol:
šetamo se jučer gradom i Iva pita može li dobiti kokice
MM: kupićemo u povratku
Iva:ajmo onda odmah u povratak
Lezimo ja i Mejra na podu i posmatramo balone sa njenog rodjendana na plafonu. Pokazuje mi na jedan a ja kazem 'meni je onaj dobar sa vilama' veli ona 'slobodno ga uzmi ako ti se svidja, okaci si ga negdje u kuhinji' :mrgreen:
Bili mi kod frendova pa frend sjeo za stol, podbočio se, zažmirio i moli prije ručka, kad će njemu mišonja: Hej, ne spava se za stolom, odi spavati na krevet!!
:lol:Citiraj:
MalaSirena prvotno napisa
Jutros muz drzi Jelenu na rukama, a ona se nesto unervozila i pocela plakati. Tada je zorka dotrcala do njih i prijetecim tonom rekla Jeleni: Ako ces se derati, idi odmah nazad u stomak. 8)
jutarnje grupno mazenje u krevetu. (a tu se uvijek ugura i pas)... i draga on marsa (psa) i
on: mama, jel hoces da mars bude peks ili keks?
ja: a sto je to peks? :?
on: to je penis.
ja: dobro, onda definitivno zelim da bude keks.
on: u redu, onda ga moras umociti u mlijeko.
:roll:
ja: "Koje je ovo slovo?"
V. (prijekorno-što-me-gnjaviš-ton): "To ne znam već godinama!"
ne znam jel biser, ali meni je bilo :shock:
kaže meni Vanja, onako iz čista mira
- mama dat ću ti jedan savjet
- reci Vanja
- bolje zaboravi kukce
genijalci :lol:
Aaaaaaaaaaaaaa :lol:Citiraj:
Ako ces se derati, idi odmah nazad u stomak
Fiona i ja svaki dan nakon vrtića gledamo iguanu koja se sunča u kavezu u jednom vrtu u našem kvartu i ona svaki put kaže kako iguana ima lijepa crvena usta.
Danas nakon tuširanja uzme ona tamnocrveni labello, namaže se po usnicama i zadovoljno se promatra u ogledalu:
- Gle, mama, kak sam se našminkama. Sad sam lijepa k'o iguana. :lol:
:mrgreen: :lol:Citiraj:
Sanja prvotno napisa
Fiona, rikavam :lol:Citiraj:
Gle, mama, kak sam se našminkama. Sad sam lijepa k'o iguana.
Ja: Gle, pošišali su živicu oko vrtića!
Elena: Je, to ti je da mace mogu pobeći van kad ih djeca počneju gnjaviti.
D: Boli me zub.
Ja: A koji zub?
Elena prolazi kraj nas i dobaci s visoka: Ma nije to za njega. Vidiš da se nezna brinuti za njih!
:lol: klinci su genijalni! Obožavam ovaj topic :heart:
Gleda Sven na DVD-u Pink Pantera po 100-ti put i komentira: Ah, stara spika! Opet ovaj u rozo, a ovaj drugi u plavo :roll:
A ovaj od prije 15-ak dana ne smijem zaboraviti, pišala sam od smijeha.
Stavljam ga navečer spavati, a on se, klasika, baš tada raspriča sve u 16.
Nakon nekog vremena kažem mu neka sad spava. Izignorira me.
Nakon još malo vremena, ponovim isto. Opet ignoriranje.
Tu povisim ton i kažem: Now sleep!
On odgovara: Thank you!
Pitam ga jel' zna što znači sleep.
Kaže: Da, to znači spavaj.
- Pa dobro, a zašto onda odgovaraš thank you?
- Aha, malo sam se zeznuo. Dobro, onda not hvala! :lol:
Elena i Sven :lol:
klinci su :lol: :lol:
U parku slaže L. suho lišće na hrpu.
MM: Što to radiš?
L.: Gnijezdo.
(prođe par minuta)
ja: Dođi puhni nos.
L.: Joj, mama, ne mogu sad, prestrašit ću ptice. :roll:
Da vam se i mi malo pridružimo s biserima.
Jankovi deda i baka žive u Virovitici...
Pitam ja njega neki dan da li zna tko mu je to pobojao Jurića u bojanki, a kaže on "Baka iz cedevite" :roll:
Nedjelja, Kristina se rano probudi, ja je pitam hoće li još spavati, a ona kaže: "Ne mama, naspavala sam se, ne mogu više ni zalogaja".
Kaze Lovro jucer:
Mama iscurila ti je sika.
Pogledam ja, a ono mokra mrlja na majici. :lol:
Jedan tragikomični:
Ispituje Megica o Tošinoj nesreći, pa nikako da skuži tko će nam sad pjevati njezinu najdražu "Srce nije kamen" i na kraju joj se zarose okice, a neće priznati kako joj je teško pri srčeku, pa veli "Mama, nećemo više o mrtvarenju, ajmo pričati o nečem veselom." :heart:
Poslužila sam Eleni juhu, a još je bila vruća.
Proba ona i veli: Vruće je ko pas.
Megica :heart:
Moje dijete opsjednuto malim bebama (obožava malca od frendova, čim nam dođu zalijepi se za njega) pita mene jel imam i ja bebu u trbuhu.
Ja: 'Nemam'
On: 'A zašto onda imaš tako debeli trbuh?' :roll: :mrgreen:
-----
Inače, taj bebač od frendova nešto je plakao, a Tan skakuće oko njega i kaže: 'Sigurno je gladan!' Frendica malcu da cicu, na što Tan dubokoumno zaključi: 'Vidiš da je stvarno bio gladan!'
I najnoviji:
Maloprije mi se sinek uvali u krilo i kaže: Mama, daj mi da vidim slike sa svemirskog broda.
Ja grčevito razmišljam kakve smo mi to slike svemirskog broda gledali na kompu i kažem mu nek mi objasni kakve su to slike.
On: Pa one gdje smo se I. i ja vozili vlakom!!
Ja: :idea: Aaaaaa, slike iz SLAVONSKOG Broda! :mrgreen:
ajmeeee...slatkiši mali :D
Odvaljujem! :lol: Marta, i mi smo imali sličnih bisera s mlijekom i cicom.
A danas je Fionu krenulo. :mrgreen:
Broj jedan: njih dvije su plesale na dječje pjesmice i kad je došla pjesma "Tata, kupi mi auto", nakon stiha "i jednu malenu bebu" pitam ja Fionu je l' bi i ona htjela još jednu bebu.
F: Ne bi.
Ja: Ne?
F: Ne. Ova koju već imamo mi je sasvim dosta. :mrgreen:
Broj dva: pitam Fionu:
- Jesi ti moj mali patuljak?
- Ne.
- A patuljčica?
- Ne.
- A što si ti?
- Kolačica.
- Što?!
- Kolačica. Žensko od kolača. :mrgreen:
Vraćamo se jučer navečer doma, već je bio popriličan mrak. V. krene prvi po vanjskim stepenicama i odjednom krikne: "Pazite! Puž! Nemojte ga zgaziti! Vidi mama TU!"
Ja na to: "Aha, je li golać?"
V. "Nije, ima kućicu. (mala pauza) OBUČENKO!"
Mišonja me malo prije rascmoljio - kaže on meni: 'KAd narastem, želio bih postati brat, onda ti rodiš jednog malog i ja budem dignuo pikice jer budem veliki!'' :heart:
(razgovarali smo što treba napraviti ako nađe šprice, odn. injekcije na podu i rekla sam mu neka ih nikako ne dira nego pozove mene ili nekog drugog velikog da on to riješi)
Andrej je prehlađen ovih dana pa nije išao u vrtić.
Prekjučer ga je čuvala baka i kako mu je bilo već bolje, idu oni u knjižnicu (koja je u našoj zgradi iza ugla). On, sav ponosan, pokazuje baki put do knjižnice, a ona, da potakne razgovor, pita ga:
-A ovuda se ide i u tvoj vrtić, zar ne?
On se naglo uozbilji, i odgovori joj:
-Ovako bolestan ja ne mogu u vrtić!
kad pitam marka da mi da malo neceg sto jede nikad ne da i onda mu ja uvalim pricu kako je lijepo dijeliti jer ti nekome das sada a onda iduci put taj netko tebi da. i sad jdemo mi neki keksic i on pojede svoje i pita meni:
M: mama daj malo
JA: ti si svoje vec pojeo, ovo je moje.
M:ali ja zelim i tvoje
JA:ti meni nikad ne das kad ti ja pitam, zasto da ja sad tebi dam.
M: ali mama, LIJEPO JE DIJELITI!!
a danas najnovije. gleda fotku od mog pokojnog tate i veli:
"evo nono sa neba", a ja njemu "da on je sada andeo i cuva te", a gleda on mene, gleda i veli "nono i andeo, sve zajedno"
Predobri su klinci. :lol:
Mi smo prošli tjedan učili pjesmicu "Zima, zima, e pa šta je...", no od tada ju nismo ni spomenuli.
Danas uhvatim ja Fionu kako zamišljeno gleda u prazno, vidim da si nešto razmišlja, i odjednom kaže: "Zima, zima... Nije miš!" :lol: