Hvala na poruci Sandraks.
Poznato mi je to "gospodo, prednost imaju parovi bez djece!". Mozda bi ih trebalo pitati zasto? Ali znas, iako zelja za drugim, trecim ili petim djetetom nije nimalo manja nego kad nemas djece, ipak je odgovor "imate barem jedno" neosporiva istina i mozda su takvi odgovori samo potaknuti demokraticnim pristupom "podijele" djece - ni oni ne mogu ostati hladni kad dnevno dobivaju bezbroj desperatnih poziva u potrazi za djecom.
To je ono ljudski razumljivo:yes:.
Sto mi se cini nerazumljivo, pogotovo kad naglasim da zelimo starije dijete, je da nas mogu smatrati manje podobnima/"zasluznima" JER imamo dijete...:evil:
A ono najgore mi se cini kad se ljudi trebaju izjasnjavati zasto zele imati djecu. (grozno mi je i kad gnjave zene koje ne zele djecu, zasto nece). Pa zasto zele dvoje? Pa zasto posvojiti, a ne probati roditi ? Pa zasto ne bas sva medicinska dostignuca probati? Pa zasto vece dijete? Pa zasto bas sad? Pa zasto ne u Africi?
Na mnoga od tih pitanja svatko nosi svoj odgovor u sebi, na neka pitanja odgovora i nema, a zelja za djetetom sva ova pitanja cini bezpredmetnim i govori sama za sebe.
I samo dalje tako Sandraks i ne obaziri se. To je samo mali dio puta, prije nego sto ga nastavis drzeci svoju djecu za ruku....Citiraj:
to je moj put, grabim kolko mogu prema naprijed i nadam se ponovnom veselju i sreći koja nas čeka!
zelim da Ti se to sto prije ostvari
:zaljubljen: