Fjorice, dugoprugasice nasa, vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrram za :heart: cim prije, lagani porod i ne previse zahtjevnog teenagera/teenagerku ;)
Printable View
Fjorice, dugoprugasice nasa, vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrram za :heart: cim prije, lagani porod i ne previse zahtjevnog teenagera/teenagerku ;)
Od :heart: cestitam i skolsku trudnocu ti zelim :*
Čestitam! :heart:
Draga moja fjorice, suborko moja, presretna sam draga!!!1 :D od srece jos prije par dana kad si mi javila. Vec sam ti tada rekla sto mislim, ali cekat cu s nestrpljenjem UZV. Kad ides?
Samo misli pozitivno, stvarno je treca sreca!! Svi ti saljemo puse i navijamo za tebe! :love: Ljubim te draga, uzivaj zasluzeno!!
evo - danas bila na 1. uzv i vidi se jedna bebica i već kuca srce :heart:
Ma predivno Fjora :D
fjora :D :D :D :heart:
bravo za :heart:
Pa to je prekrasno, čestitam od :love: :heart:
Jupi :D !!!
Jupiiii za srčeko! :D :D :D
:D Prekrasno! :heart:
:heart:
:D :heart:
:D
Od srca ti želim ugodnu trudnoću i prekrasnog bebača.
Sretno
draga, to je stvarno predivno !!! Makar ljudi koji se bore sa neplodnošću smatraju blizance blagoslovom, trudnoća je ipak puno rizičnija. Zato sam ja sretna što je kod tebe jedna bebica, jer mi se čini da će sve dalje bit u najboljem redu. :love:
:*
:heart: :D
jupiiiiiiiiiiii :D
predivno Fjora :D
sretno :love:
fjoraaaaa :love:
:D
Čestitam i nek ti buša rasteeeeee! :love:
fjora ma nisam ni sumnjala, bravo :D :D :heart:
:heart:
Fjora draga, upravo sam se vratila s puta, umorna ko pseto, al sam pomislila - kad bo ono fjora trebala na uzv? Idem malo na forum prije krvetića.....
I dobila odgovor! :heart:
Tebi veeeeeeeeeeelika pusa!
:heart: fjora, draga, prekrasno!!!!!!! :love:
Divno :heart: !
Želim prekrasnu, nezaboravnu trudnoću :heart:
fjora :D :heart: Predivno! ~~~~~~~~~~~~ i dalje!
:D Cestitam! :D
Fjorice ma vec sam ti sve rekla, tako mi je toplo oko srca, presretna sam zbog tebe :love:
PS Sjecas se mog slucaja, na prvom UZV samo jedna bebica, na drugom 2, a na trecem 3 :mrgreen:
sjećam se :lol: , ali rekla sam mu da dobro pogleda, a i mislim da je uzv kudikamo bolji nego u PetrovojCitiraj:
bibi prvotno napisa
Čestitam draga! Sad će sve biti u redu, vidjet ćeš. :love:
predivno... :heart:
:heart: :D
Predivno!! :D Koza mi se jezi od same pomisli na taj osjecaj... Samo tako dalje!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
pa onda da čestitam kako treba, makar sa velikim zakašnjenjem :oops:
kuc-kuc u drvo da do kraja bude sve po špagi :heart:
Fjora čestitam od srca :D
Fjora čestitam od srca :D
:heart: !
:heart: !