curke ja bi trebala preporuku za ginekologa u novom zagrebu, al preko hzzo, ne privatnika...hitno je, i bino da se maknem od sadašnjeg ginekologa i njegove sestre...što prije to bolje...
Printable View
curke ja bi trebala preporuku za ginekologa u novom zagrebu, al preko hzzo, ne privatnika...hitno je, i bino da se maknem od sadašnjeg ginekologa i njegove sestre...što prije to bolje...
dz siget, preporuka za dr. Mađor Božinović, ovih bi se dana trebala vratiti
sa porodiljnog, nježna, izvrstan dijagnostičar i specijalista za ultrazvuk, nadam se da jos uvijek prima nove pacijentice
DZ Dugave, dr. Doko-prima nove pacijentice
Čula sam dobre stvari o dr.Martini Žigmund iz DZ Borovje, ali nemogu nikako doć do njenog broja...čak ni na 988 nema :no:
evo broja od dr. Žigmund 6131-077
:naklon: :naklon: :*Citiraj:
milli prvotno napisa
[quote="TONI"]Meni je izvrsna dr. Martinović-Jurilj, ali ima puno pacijentica. U DZ ima i mladi doktor Dumačić, prima nove pacijente, a svi ga isto jako hvale.[/qCitiraj:
Evo i ja se nastavljam - da li ima netko dobra iskustva s socijalnim ginićem u Dubravi ili negdje blizu?
uote ] Meni je odličan dr.Šeba u dz Švarcova
Ja sam do sada išla 1 godišnje kod gin i to kod privatnika,
no sad mi treba socijalni gin, i to po mogućnosti neki blizu centra.
Ima li itko ikakve preporuke?
Ne mora me tetošiti, nutkati kavom i obožavat, samo da je pristojan čovjek i ok gin.
Spol mi također nebitan... m/ž... samo da je ok.
Molim Vas, itko?
Evo da se i ja uključim sa zamolbom. Naime, molila bi da mi preporučite ok ginekologa/ginekologicu, a kako bi ja vaše preporuke prenijela mojoj šogorici. Tek odnedavno živi u Zg, nije se upisala kod ginekologa, a ima nekakvih problemčića. Mlada je cura, još nije rađala. Dakle, tu se očekuje priprema za trudnoću i vođenje trudnoće, pa bi mi bilo drago kada biste mi preporučili nekog pouzdanog. E da kažem još i ovo, u obzir bi došli ginekolozi sa Trešnjevke, Španskog i centra grada, naravno.
Pomozite mi molim vas.
evo nisam znala gdje da drugdje smjestim ovo što ću napisat, valjda neće nikom smetat jer je priča stvarno grozna...dolazi djevojka od jedva navršenih 18 godina kod ginekologa na prvi vaginalni pregled, bila je jednom prije ali samo na informativnom razgovoru i savjetovanju, sva je uplašena i prestravljena , ukočena i neznam ni ja što sve ne, inače je vrlo povučena i sramežljiva tako da joj je ovaj preglad koma bio, legne se na stol, vrata koja djele sestru od liječnika širom otvorena, a kod sestre druga pacijantica stoji jer čeka uputnice ili recepte ili što već i ima direktan pogled na njeno međunožje :evil: liječnik dolazi i bez i jedne riječi i pozdrava i objašnjenja stavlja spekulum i krešti sestri da dođe asistirat za papu, kod palpacija trbuha uoči da ona ima piercing na pupku i bahato s odvratnim osmjehom onako pokušava bit vrlo šarmantan ( vrlo detaljna mi je bila kad mi je ptepričavala) komentira kako bi piercing bio efektniji kad bi bio " jednu etažu niže" ...mislim nešto gadnije nisam čula već jako dugo, eto to je hrvatsko zdravstvo... nije ni čudo što se mlade djevojke nakon takvih susreta pokušavaju što duže izvuć od ginekologa, bilo muških, ženskih i sličnih, jer prvo iskustvo je prvo iskustvo...
Bok curke - osvježavam opet ovu temu u nadi da ćete mi moći pomoći - naime, ja se vratila natrag u zg prije cca mjesec dana, ali kak sam se spremala za porod a i godišnji su još uvijek u tijeku nisam si uspjela pronaći doktora/ginekologa. Inače živim u Vrbiku, ali u Krugama niti jedan doktor ne prima.
Ima li netko da zna za nekog doktora koji je rel. normalan, nebitno jeli muško ili žensko, da je u relativnoj blizini (tipa Trešnjevka, Ljubljanica ili na drugu stranu - centar, i sl) - da baš nije recimo Malešnica ili Sesvete koji su mi zbilja jaaakooo daleko... i da prima nove pacijentice. Nisam jako zahtjevna, ali htjela bih si to riješiti..
Pozdrav svima! Eto, ovdje sam nova.
Molim vas vse za preporuku za socijalnog ginekologa/icu u zapadnom dijelu grada. Živim u Voltinom, pa bi idealno bilo Rudeš, Vrbani, Jarun...
Naime, moram ozbiljno krenuti raditi na bebi. Kod socijalnog ginekologa nisam bila deset godina, otkad mi poslodavac plaća dopunsko zdravstveno, pa sam preglede obavljala kod dr. Mirić Tešanić. Ona je super, i preporučam je kao privatnog ginekologa. No, budući da nam je svima recesija, a i vjerojatno ću trebat obavit hrpu pretraga i trebat hrpu uputnica, trebam socijalnog ginekologa.
Moj karton je kod dr. Zvonimira Čolaka (DZ Špansko). Bila sam tamo dva puta, davno, i nije mi baš u nekom dobrom sjećanju. Možda imate i kakva iskustva kod njega?
I još jedno pitanje usput, kako doći do klinike Vuk Vrhovec - mislim: vjerojatno mi treba uputnica i neke dijagnoze prije... Sve informacije će mi dobro doći i bit ću zahvalna na svakom savjetu. Btw, 36 mi je godina.
Hvala i pozdrav!
Vodi li tko trudnoću kod ginekologa koji je na zamjeni u DZ Borovje umjesto dr. Martine Žigmund? Iskustva?
Postoji li tamo ultrazvuk? Jel se plaća?
Može li se tamo papa nadoplatiti pa da bude brže gotov?
I nedavno su objavili novo radno vrijeme: samo 3 dana u tjednu, to ako meni bude loše u nekom danu kad oni ne rade, kome da se obratim?
Hvala
Cure, također ne preporučujem dr. Findri. Znam neke kojima je ona super, no osobno sam imala ružno iskustvo. Želim je promijeniti i sad tražim doktora. Znam jednu divnu (bila sam kod nje privatno nakon što me Findrica ubila u pojam) - dr. Đurđu Žigmundovac-Klaić, međutim ona je pretrpana kad se njoj ide preko HZZo-a. I sad sam na sto muka jer bih htjela njoj, a pretrpana je. Zna li netko neku koja je slična, empatična, nježna?
zanimaju me vaša iskustva i preporuka za ginekologa u velikoj gorici, preko HZZOa, treba se sestrična prebaciti jer se preselila s juga hrvatske i planira tu ostati. bitno je jedino da se ne čeka 2 mjeseca na pregled i da su koliko toliko ljubazni. nije trudna, radi se o običnim pregledima i papi, bar za sad :-)
Molila bih preporuke za soc.ginekologa u području Trešnjevka-Jug, po mogućnosti kvartovi Vrbani, Prečko, Jarun i Srednjaci, jer sada živim u tome dijelu grada, pa mi je nezgodno ići u NZ, a i kod dr čekam preko 1h, a prvenstveno mi treba radi uputnica za MPO, znači bilo bi dobro da je u pitanju netko tko ne pravi probleme oko uputnica i kod koga se ne čeka dugo. Hvala
Ponavljam svoj post, jer mi se na žalost nitko nije javio, a vi ste mi za ovu problematiku najbolji izvor informacija. Hvala
Molila bih preporuke za soc.ginekologa u području Trešnjevka-Jug, po mogućnosti kvartovi Vrbani, Prečko, Jarun i Srednjaci, jer sada živim u tome dijelu grada, pa mi je nezgodno ići u NZ, a i kod dr čekam preko 1h, a prvenstveno mi treba radi uputnica za MPO, znači bilo bi dobro da je u pitanju netko tko ne pravi probleme oko uputnica i kod koga se ne čeka dugo. Hvala
Mislim, danas mi je odbila napraviti briseve, sto da vise kazem
nasla novog dr - hvala svima na preporukama :-)
Je li netko bio već kod dr.Vlatke Tomić? (DZ Željezničara, došla je nakon umirovljenja dr. Suade Hadžiselimović-Dijab) Zanimaju me dojmovi.
geceta gdje si našla novog dok. ja sam isto kod Findri i nisam baš zadovoljna
Vidjela sam je na posljednjem pregledu kad je ordinirala zajedno s dr. Hađiselimović. Tad nismo komunicirale, ali jesmo nedavno preko telefona zbog očitanja nalaza. Bila je vrlo susretljiva i razgovorljiva. (Još nisam prežalila što je dr. Hađiselimović otišla u mirovinu. Bila je izvrsna liječnica.)
Podižem.
Treba preporuku za ginekolog-a/-icu koji ima ugovor sa HZZO-om na području ZGB je mi je trenutni koma.
već par dana pokušavam dobiti dr.ćurića i nikako. curke, koje ste kod njega, jel znate di je? možda g.o.?
hvala! nije mi baš usput, pa zato tu pitam
Ja sam kod dr. Klepac Pulanić na Borongaju. Uglavnom mi se sviđa, no ljuti me ono što je boljka valjda svih naših državnih doktora - prevelike gužve, čekanje do besvijesti, unatoč dogovorenom terminu... i u pravilu nema privatnosti. Sestrina su vrata stalno otvorena prema čekaonici i svi sve mogu čuti, od toga što ti je (ili nije), do toga kad trebaš ponovno doći, kakve nalaze trebaš napraviti, koju si terapiju dobila... :roll: Ili pak sestra izađe van pa te pred svima pita što trebaš... Nekom to ne smeta. Meni smeta. Ja volim svoju privatnost. :) No, toga valjda nema kod državnih doktora.
Edit: Vidim da sam odgovarala na post od prije 5 mjeseci... :)
trebala bih preporuku za HZZO ginekologinju ( mora biti zena!) na podrucju centra zg, medvescak, donji grad.
ako netko zna tko prima nove pacijentice, plizzz
hvala ti, ali ako je to onaj DZ u vidricevoj, bas mi je daleko.
iako mm zeli uzimati slobodan dan za svaki pregled, ne zelim da neki sastanak iskrsne jer ja ne vozim.
sad sam surfala podruznice doma zdravlja centar u mojoj blizini i nigdje nema ginekologa ?!!? imam ja super privatnicu, ali ocito ce mi trebati uputnice za lab, TA i porod.
pa, ako bi mm davala uputnice bez da mene i vidi, onda nista nije vazno :lol:
cure, da pitam i tu. nemogu nikako dobiti dr.ćurića! ili više ne radi ili imam krivi kontakt! jel zna itko išta o tome?
hm.... ja sam zvala curica jedno 50 puta da pitam primaju li nove pacijentice i nista. taj covjek kao da ne postoji.
pa sam zvala onog njegovog kolegu u drugoj smjeni, franulovic, tamo smo nakon xy-pokusaja uspjeli dobiti sestru koja je digla slusalicu, rekla "zauzeti smo" i poklopila!?! i od tada opet nista...
ja dobila danas...dakle, rade parnim datumima ujutro
sretno!
Ugodno iznenađena dr. Nasabainom u Domu želježničara!
(op.vjerojatno nisam ispravno napisala prezime - nego "po Vuku", isprika zbog toga!)
Da pojasnim, polurezignirano sam čekala svoj red i drugo mišljenje zbog policističnih
jajnika i imobilizirajuće bolnih menstr.
Dočekala.
Procedura je bila sljedeća: prvo razgovor tijekom kojeg me doktor zbilja slušao,
zatim klasičan pregled na stolu i papa test i poslije toga, za moje iskustvo,
nevjerojatno detaljan, UZV.
Nažalost na tom UZV doktor mi je pronašao miome (op.na pregledu kod privatnice
samo koji tjedan prije, "nije" ih bilo...).
Sve mi je objašnjavao, pokazivao, provjeravao jesam li dobro shvatila, izmjerio
veličinu mioma.
Uglavnom, po meni, sve ono što očekujemo kad idemo na pregled kod privatnika.
U ponedjeljak idem na kontrolu pa vam mogu javiti da li je doktor i dalje za 5 :)
Teice, i ja sam oduševljena njime. ispričala mi se sestra kad sam prvi puta došla što se dugo čeka, ali da i tome ima razloga. lik je nevjerovatno temeljit, ali i stručan i drag
ivy, hvala ti što si se javila!
Puuuuno mi znači što si potvrdila moj dojam!
("Malo" sam sluđena svim i svačim u ovoj našoj državi pa više sama sebi ne vjerujem
kad mi se unutar sustava neštodobro dogodi...)
Sad ste me zaintrigirale. Ako me ova moja naljuti, selim se na ljeto k vašem. :mrgreen:
Sestra H. je tamo već jaaaaakoo dugooo i kroz to vrijeme je tamo radilo, koliko ja
znam, najmanje troje liječnika/ca a meni je ona uvijek ista: izuzetno brza (ta žena
doslovce trči po kartone i sl.!), korektna i prema svima jednaka.
Nisam željela otići u off, samo imam potrebu napisati moje iskustvo :)