Dobro došla u naše prijateljsko društvance, No_sikiriki!
Printable View
Dobro došla u naše prijateljsko društvance, No_sikiriki!
no_sikiriki dobro došla u čekalice i još prije otišla iz njih.. :heart:
no sikiriki super, pozdrav i malo nam se zadržali na ovim stranicama. A sada od mene zvali me danas na razgovor u Centar tako da bismo ovaj tjedan trebali otići u pitanju su braco i seka. Braco je ok., a seka ima neke zdravstvene teškoće nisam baš sada shvatila ali sam sva uzbuđena i ne znam baš sve te emocije pa tako da ću vam daljnji tijek javiti želim pozitivnu vibru. :saint: :love: :heart: :*
:D :D :D držim fige!!!
:D pa držimo fige :D :D
drzimo Vam fige, jeee... :D :D :D
:love:
Pa bilo bi već vrijeme da se ponovimo s još nekom dječicom - držim fige teuta i kbegicsi. :)
Sretno :heart: !
Sretno :heart: !
No_sikiriki, dobro došla! I tebi želim što kraće čekanje!
Hvala svima na dobrodoslici!!!!!!!!!!!!!!!
Kbegisci i teuta - držimo vam fige i mislimo na vas!!!!!!!!!!!!!!! :love:
Teuta, sretno!
No_sikiriki, dobrodošla.
sretno :heart:
Bili razgovarali ugodan razgovor curica je teško bolesna a dečko je zdrav. Bilo je još dosta parova na razgovoru, eto to je izvješće da ne mislite da sam propala u zemlju. pozdravljam :*
ima li kakvih novosti? :)Citiraj:
teuta prvotno napisa
pahuljičice, pa nema nikakvih novosti osim što se ja i suprug ne osječamo dovoljno sposobni da bismo bili dovoljno dobri roditelji toj dječici puno smo razmišljali...
nadam se da ćeš shvatiti što želim reći, osim toga nisu nas ni zvali. želim svu sreću malim anđelima, a tebi i ostalima pozdrav :)
Drage moje mame i tate ja sam svoju priču završila i posvojili smo jednog dječaka od godinu i devet mjeseci treba nam doći kući ovaj vikend. :*
Čestitam! Pa to su prekrasne vijesti :D :D
Čestitam vama i malenom dječaku!!! :D :heart:
teuta čestitam od srca.
mislim da ti svoju priču tek počinješ. :D :D :D
Velike čestitke za novu obitelj! :heart:
teuta, :love:
Od srca čestitam! :heart:
Čestitam :D !
Čestitke mami i tati :D
Čestitam :D !!!
Čestitam :D
:love:
Teuta, čestitam!
I da, završila si prvo poglavlje priče, ono u kojem si bila čekalica. Ostalo slijedi... :heart:
teuta pa ovo je bilo jako brzo....čestitam...
Piši nam detalje sad dok stigneš. :saint:
iskrene cestitke, od sveg srca
detalji, detalji, vidjeti ćemo maleni treba doći kod nas sutra, malo se bojim jer je bio kod udomiteljice kako će prihvatiti novu obitelj. Pisat ću vam i naravno zahvaljujemo na čestitkama :?
Čestitke teuta na prinovi :D
:cekam: ...kako prolaze prvi dani u obitelji ?
:heart:
Teuta čestitam :D :love: :heart: !
:D Cestitam Teuta :D
pisi nam kako je sve proslo...
čestitke! Koliko dugo ste čekali ako smijem pitati, čini mi se da je to kod vas islo relativno brzo, ako se ne varam.
Ja sam danas zvala centar za socijalni rad da se raspitam o postupku i sto sve treba. Žena je bila vrlo ljubazna pa mi je odmah bilo lakše u srcu. Čak mi je rakla da to što još nemamo svoj stan nije neki problem, bitno je da je onaj u kojem smo prikladan za još jednog člana. Ili je u praksi ipak bitan? Ima li tko kakvih iskustava?
čestitke! Koliko dugo ste čekali ako smijem pitati, čini mi se da je to kod vas islo relativno brzo, ako se ne varam.
Ja sam danas zvala centar za socijalni rad da se raspitam o postupku i sto sve treba. Žena je bila vrlo ljubazna pa mi je odmah bilo lakše u srcu. Čak mi je rakla da to što još nemamo svoj stan nije neki problem, bitno je da je onaj u kojem smo prikladan za još jednog člana. Ili je u praksi ipak bitan? Ima li tko kakvih iskustava?
e pa evo mene, da kod nas je to išlo relativno brzo mi smo podnjeli zahtjev prema centrima u 12/07 godine a mališan je bio kod nas 29.03.2008. za zauvjek.
Prvi dani katastrofa od strke i frke, umora i ostalog. Sada je već puno, puno bolje. Ima super provala pa se moramo smijati. Na našu sreću spava cijelu noć, i po danu tri sata.
Od dude smo se odvikli otkako je kod nas, pelenaši smo još uvijek. Trči, hoda sve u šesnaest. Faza "hoću sve sam jesti" jako zabavno, ne priča baš nešto puno, ali tu i tamo se zalomi. U nedjelju će imati dvije godine pa su pripreme u tijeku. Jako je dobar za klinca svog uzrasta, nije što je moj, ali kad već pitate moram se malo pohvaliti. Inače osječaje i ostalo ne mogu prepričati to valjda svatko za sebe mora doživjeti, doživjele vi meni to što prije.
Mene je uvijek zanimalo kada netko posvoji da li je imao štelu, pa da odgovorim na to pitanje, mi nismo imali ni štelu ni konkurenciju, jer sam ja slučajno nazvala centar na dan kada je on imao rješene papire za posvojenje, tako da mi je žena rekla da sam ja sigurno ta osoba kojoj neće praviti konkurenciju dok se mi ne odlučimo. Tako je došao naš mali dečko. Puno uspjeha želimo ja i tata i sin :*
Teuta, baš si me raznježila s ovim! Sretan rođendan malom dječaku! :*
To samo potvrduje da je to bas vase dijete, i niste slučajno nazvali taj centar, vec je tako moralo biti. Sretan rodendan vašem dečkiću, i puno sreće! :heart:
hvala, hvala, puno i u njegovo ime :heart: