sorry draga :cry:
Printable View
sorry draga :cry:
mu :love:
LO~~~~~~~~ :love:
svima ~~~~~ :heart: za postupke
mu :love:
Cure moje, šaljem vam veeeeliku trudničku zaraznu pusu, nisam vas zaboravila, svako toliko zavirim. Moj trbuh raste i raste, ogromna sam a tek mi je 17 tj, bila sam i na 4D Uz i unutra su dva dečkića!
(samo kao podsjetnik - ovo mi je bio 3.IVF a prvi u IVF poliklinici i bingo!!).
Vibram za sve vas, veeelika pusa svima!
mu draga,jako mi je zao! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se sto brze oporavis i odtugujes pa spremno krenete u iducu akciju.. :* i drz se! :love:
enya,Shanti~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
LO~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrvice sto cvrsce prime!!
Svima ostalima puno srece i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim :heart: za skori uspjeh! :love:
mu draga zao mi je, ali glavu gore, ti i TM cete uskoro docekati svoju bebicu! :heart:
laky :* Kad ces u ove krajeve?
Suncem.m, bebomanka, andiko :love:
smak hvala na posjeti i divno za deckice! :D ~~~~~~~~~~~~~ od srca i dalje
LO ~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje blastice da lijepo napreduju i da se prime cvrsto za mamicu
Svima na MPO podforumu jos hrpa ~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh! Drage hrabre cure, volim vas jako puno! :smajlickojisetopiodsrece:
smak zaboravila sam napisati da je predivan tvoj uspjeh!!
Zelim ti mirnu i uspjesnu trudnocu te zivot pun veselja sa tvoja dva sincica i naravno, uvijek vjernim muzicem!! :love:
Oci mi ispadose trazeci po svim temama, ali ne mogu nigdje da nadjem kontakt podatke IVF Poliklinike u Zagrebu.
Moze li mi ih neko napisati ili poslati na pp? I email adresu ako imaju.
Hvala cure!
Joj što iščekivanje radi od čovjeka. Išla sam na onoj prvoj crvenoj listi brojati naše trudnice koje su ostale trudne od prvog IVF-a i one za koje piše neki drugi broj (Nisam brojala one za koje ne piše koji im je to po redu pokušaj)
Rezultat za ovu godinu je 20 puta 1. IVF, 19. puta neki drugi broj. Znaci ipak dosta često uspijeva od prve :)
mu, žao mi je :(
Shanty, od tebe stižu dobre vijesti, nadam se da će ovaj puta biti do kraja uspješno~~~~~
LO, sretno sa čekanjem bete~~~~~
enya, za uspješan AIH~~~~~~~
ZO, nadam se da te sad zdravlje služi, no za svaki slučaj malo~~~~
ovo ću ukrasti i potpisati :heart:Citiraj:
tiki_a prvotno napisa
tiki_a draga, ma dobro je, samo sam danas loše volje za pop....sve mi je crno, ne znam zašto sam takva.....
nadam se da si se izvukla iz gužve :love:
mu, žao mi je :love:
Svim curicama koje su i koje biti u postupcima šaljem puuno
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Meni danas 7. dan od ET-a. Čekam, čekam,....
mu :love2: žao mi je....
shanti, enya, zeljka33 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LO :klap: za tvoje dvije mrvice ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maya :* samo polako...
svima brdo kolektivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tia jako sam se obradovala kad sam procitala da si imala 10 stanica! :D
Drzim fige za sutra! :heart:
Kolektivne ~~~~~~~~~~~ :heart: :love:
Jedna jutarnja za dobro raspoloženje :coffee: ... ZO, pritisak na poslu i dalje jednak, bit će bolje :mrgreen:
Tiici puno ~~~~~~~~ za pozitivan ishod postupka
sekica, za jedan ali vrijedan~~~~~~~~~
Shanty, sve dobro zvuči, za veliki plus~~~~~~~
Cure :heart:
Dobro jutro! :coffee:
Moj folikul narastao na 17 mm, endometrij dobar, kaze dr. da ce biti taman do utorka kad je planiran AIH...
Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
jutreko :*
enya - super za folikulić i ~~~~~~~~~~~~~ za utorak
tiki - hvala na coffe
i naravno svima kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
enya, za uspješan AIH ~~~~~~
alec, jutro :heart:
Jutros bila na UZV (7. dc) i najvjerojatnije će se odustati od postupka...navodno nisam reagirala na injekcije (premala doza) :cry:
Sutra opet idem na UZV
Zeljka33 ~~~~~~~~~~~ :heart: za sutrasnji UZV, da ipak bude postupka! Mozda ti trebaju povecati dozu, ili produzeno stimulirati.
A sto znaci da nisi reagirala na injekcije, zar nema ni jednog folikula?
Ne znam detalje, doktorica nije htjela još reći da se 100% odustaje..jer nije bio moj dr...sutra će biti
Primala sam 2. i 3. dc 3 ampule, 4.,5.,6. 2 ampule Merionala...danas opet idem na injekciju...Inače moji ciklusi duže traju (cca 33) pa ne znam da li to utječe :?
Cure evo me da vam se malo javim,ne javljam se u zadnje vrijeme,ali sam stalno uz vas.Vidim da se svašta događa i šaljem ~~~~~~~~~~~~ za puno pozitivnih beta.
Mu :taps: žao mi je,skupi snage za slijedeći put i samo hrabro
Željka 33 možda ipak nije sve gotovo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se maleni pokrenu
Tia :D svaka čast,ovo mi miriše na veselje
Da sad ne nabrajam ,svim curama šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~
Tiki a,Laky,Sekica,Petrili,ZO,LO,Enya,Shanti,Suncem.m,b ebomanka,Cvita,Sonja29,fjora,Dodirko,rebeca,bijeli liljan i sve koje sam zaboravila jer vas je nažalost puno,ali lijepo je vidjeti kad se broj smanjuje i nadam se da će vas što više ubrzo na porodiljni :D :D :D
enya22 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za utorak :love:
Zeljka33 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
Mu, jako mi je žao :love: :*
I svim ostalim curama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Utjece, sigurno. Ja se ne bih jos predala na tvom mjestu.Citiraj:
Zeljka33 prvotno napisa
:love:
Zeljka33, ne odustaj još ni u mislima... sutra ćeš znati više... i za sutra, svim srcem ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mu, nadam se da si danas bolje... i da počinješ raditi plan za dalje... :love:
Enyice, za sutrašnji UZV i za utorak (ili ponedjeljak, tko zna... :love: ) ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naravno. Imaš PP s odgovorom kako se ne smije ovdje pitat i odgovarat, ali NIŠTA se ne brini, šaljem ti vibrice (skroz nepotrebno, jer je sve po PS-u za takav ciklus ~~~~ :heart:)!Citiraj:
enya22 prvotno napisa
Moj je folikul narastao u dva dana samo 1 mm, a endometrij se stanjio na 10 mm :?
Ili se događa nešto čudno, ili je problem u tome što su mi zadnja dva uzv radila dva doktora, od kojih nije nijedan moj :mrgreen:
Kako god bilo, sutra štoperica, u ponedjeljak AIH... :)
željka33, Shanti~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude do kraja dobro!
mu..... drži se,isplači se i skupi snage za ponovne korake....
Drage Rodice, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za vaše folikule, pozitivne aspiracije, vruće tulume, nježne embriotranfere,čvrste implantacije, mirne trudnoće i prekrasne anđelke:heart:
željka 33 nadam se da će se ipak sve biti u redu .
Svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~
I ja se polako spremam na postupak. Ako sve bude u ponedjeljak ok na uzv za otprilike tjedan dana krećem na 5. ivf/icsi.
Svima malo vibrica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~pa se podijelite. Ja još čekam taj prvi pregled na VV. Čitam kroz što vi sve prolazite i moram priznati da sam totalno :? :? Pa ja to ništa nekužim.
Hvala svima na podršci...Šaljem veliku pusu :*
I svima puno sreće na UZV, za veliku betu...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Drage curice , evo da vam se samo javim i kažem da vam svima držim fige . Ja nemam ništa pametno za reći , čekam briseve i papu pa u posjet na VV.
Nas troje smo se upravo vratili kući!
Prije transfer sam pričala s biologicom i na kraju je bilo 8 stanica za oplodnju, dvije odmah nisu bile ok. Jučer kad sam zvala rečeno je da imamo pet oplođenih od kojih je jedan vrlo lijep.
Danas sam zanala da imamo dva vrlo lijepa 8 stanična, ako se ne varam, i da su, ako sam dobro shvatila, bez fragmentiranja :? , dva srednja i jedan loš.
Sve u svemu vratili smo ova dva vrlo lijepa.
Malo sam razočarana da se nije išlo na blastice jer mi to nekako zvuči bolje, no ništa zato.
Sad odoh još malo u horizontalu jer me od onog jastuka koji mi je stajao pod pozadinom dva sata i nešto sitno, užasno bole križa.
PS
Lista ide večeras
Tia~~~~~~~~~~~~ da ostanu mrve sa tobom slijedećih 9 mjeseci :heart: :heart:
Tia ~~~~~~~~~~~~~~~~ :love: :heart:
8-stanicni su super! Koliko dana nakon punkcije je bio transfer?
Tia super vijesti, vibram da bude i teta beta pozitivna~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Tia~~~~~~~~~~~~~~~
Tia~~~~~~~~~~~
Tia, ~~~~~~~~~~~~~~~ da se vas troje ne razdvojite slijedecih 9 mjeseci.