Cuuuureee, kod mene je sve ok i ET je u subotu ujutro.
Sve vas jako volim... :heart:
Printable View
Cuuuureee, kod mene je sve ok i ET je u subotu ujutro.
Sve vas jako volim... :heart:
MonaLisa :D
~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjesan transfer!
Svima :* i ~~~~~~~~~~~~~~~~~
MonaLisa - pa to je prekrasno :D :D :D .
Najprije pogledam listu naše Tie,nakon toga naše Zo i sve znam-gdje,kada,koliko svakoj od vas...
zato cure :*
MonaLisa :klap: , ~~~~~ za subotu
Bijeli Ljiljane za petak, MonaLisa za subotu :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
potpisujemCitiraj:
Shanti prvotno napisa
XCitiraj:
Shanti prvotno napisa
Shanty, sekica, Tia, ostale čekalice - za velike bete~~~~~~~~ :heart:
Potpisujem i šaljem tebi tiki :*Citiraj:
tiki_a prvotno napisa
Svima puno ~~~~~~~~ za uspješan dan i tjedan
rikikiki, kad je folikulometrija?
sunem.m jel kreces uskoro u postupak?
svima saljem puno ~~~~~~~~ :heart:
Evo mene s punkcije, uhvatili smo JS u prirodnom.
Nisam jos stigla prouciti tko je gdje pa cu zasad samo svima kolektivno zavibrati ~~~~~~~~~~~~~
Bravo Alyssa :D ... u zadnje vrijeme prevladavaju prirodnjaci...
Evo me curičkice moje!!! :heart:Citiraj:
Željka33 prvotno napisa
Kod mene ništa novo, bila na UZV, nastavljam s gonalima i decapeptylima do punkcije (još se ne zna točno kad će biti). Zadnjih par dana vam se nisam javljala jer su me nekakve "sivkaste" misli obuzele pa nisam htjela kvariti toliko potreban optimizam na ovim stranicama.
Kikica, Maya Zg, Petrili, cure :cry: :love: :heart:
Zeljka33 za bezbolnu vikend punkciju! ~~~~~~~~~~~~ :heart:
Suncem.m ~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Tia ~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
ivez ~~~~~~~~~~~~~~
Shanti, Leda ~~~~~~~~~~~~~~
Bebomanka, mu ~~~~~~~~~~~ :love:
i svima koje nisam nabrojala ~~~~~~~~~~~ :* :love:
Zaboravila sam našu vrijednu ZO (u kojoj si fazi?)~~~~~~~~~~~~ :love:
Bok cure, da poželim sreću curama sa liste.
Mene je danas iznenadila M, 10dc od ET-a. Tužna jesam al o odustajanju nema govora. Sutra svejedno radim betu, reklo bi se čisto radi reda.
Pusa svima :*
LO :love: žao mi je, al bravo za stav!
Alyssa bravo za tvoju js!
svima puno pusa
potpisujem i dodajem vibre i za tebe ZOCitiraj:
ZO prvotno napisa
hej curke, danas mi petak u glavi al ipak nije na kalendaru....nažalost...
fritulice, hvala na pitanju, ja sam malo :(
prvo mi se nećak jučer objesio iznenada oko vrata, a moja leđa odnosno križa su me presjekla opet da sam vidjela sve zvijezde na nebu...i sad me opet katasrofalno boli, a bilo je malo bolje....
nadala sam se ovaj ciklus s obzirom da sam bila baš na pregledu sredinom ciklusa i dr je vidjela ovulaciju i lijepi folikulić :D što je doseg s obzirom na moje stanje u kojem ovulacije ima, nema, pa je na krivoj strani, da će možda nešto biti...ali mislim da ne....nešto je počelo....boli me desni jajnik koji bi trebala čuvati jer mi je jedina šansa da uz njega i nadam se kakav takav jajovod napravim nešto u kućnoj radinosti....možda uspijem bez klomifena ( dr je rekla da probam 2-3 mjeseca, a onda ću ići na ciljane s klomifenom ili nečim ), a ako to ne uspije vidjet ćemo...mislim...nadala sam se....Glucophage neki ciklus mi nešto radi, neki ne...
sve me boli od tih leđa valjda..i naprijed i nazad...
onda kad sam ovako nikakva obično počnem misliti na HLA tipizaciju i preklapanja, pa mi se zavrti u glavi, ne valja to :nope:
šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
nego:
MonaLisa, super vijesti :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za subotu
ia :*
Alyssa :D
LO ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bravo draga :love:
LO :love2: :heart:
ZO ~~~~~~~~~~~~~ da leđa prođu što prije! :heart:
Alyssa ~~~~~~~~~~~~~~~~ za super oplodnju
Bijeli Ljiljane ~~~~~~~~~~~~~
MonaLisa ~~~~~~~~~~~~~~~
LO žao mi je ali skidam kapu za optimizam :love: .
fritulice, iš,iš crnim mislima. Imaš samo misliti pinky za curicu ili babie blue za dečkića. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: Hrabro draga, sve će biti super.
Zeljka33~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju i super stanice
ZO~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da već ova kućna radinost upali i da leđa brzo prođu.
sekice, ja čekam svoju M da pakujem prnje i šibam u metropolu. I ja sam se nadala da če se šta uhvatit u kućnoj radinosti ali sve mi se čini da ništa od toga.
Malo me već vata prpa ali ne dam se :mrgreen:
Svima puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~
LO :love2: :heart:
ZO~~~~~~~~~~~~da leđa brzo prođu.
I svim ostalima puno~~~~~~~~~~~~~
možda će vam se činiti idiotski, ali danas sam naručila trakice LH.
i tak i tak moram čekati minimum 4 mjeseca da prođe od ivf-a, pa možda ipak nešto ispadne u kućnoj radinosti...... :mrgreen:
svim curama ~~~~~~ u svim kombinacijama
mu nije idiotski, ja imam u ladici 50 komada da ih koristim između stimuliranih ali nikako. Mjesec nakon neuspjeha se oporavljam fizički, pa me doc stavi na yasmin 3-4 ture... i te trakice tako mjesecima čame u ladici... :/
Pomisli samo zašto dolaziš u "metropolu" i koliko si bliže danu kad ćeš imati svog bebača prvo u trbuhu a onda u naručju. :* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Citiraj:
Suncem.m. prvotno napisa
ZO, žao mi je što te sad opet bole leđa, polako sljedećih dana, a za kućnu radinost :love: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo ja opet uzurpiram komp od mojih nećakinja. Vidim da vas je Tia marljivo obavještavala o tome šta se sa mnom zbiva i zato joj velika :* U ponedjeljak počinjem raditi pa ću biti on-line svaki dan. Betu bi trebala vaditi 22.11. (ako prije ne dobijem M :/ ) Hvala na vibricama :love: Svima~~~~~~~~~~~~~
tia, ovo je samo za tebe i sve koje ste uz mene bile kroz sve moje postupke :D :D :D
tiki_a :mrgreen: hvala za postupak. U to ime odmah sam se bacila na MM da bude ''postupak iz kućne radinosti''
ZO :* :* prigrli malo mužeka da ta leđa ispegla ;)
alec :* :*
ivez051 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velikuuuuu betu 22.11 i iššššššš M :love:
LO :love:
shanti :*
mu :love:
Suncem.m, samo hrabro u ''metropolu'', tamo te čeka mali smotuljak
Cure koje nisam SLUČAJNO pomenula, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :* :love:
da i ja sam bila prije na jasmin tbl.
bojim se da će me i ovaj put dočekati ista stvar.
kaj baš moraju davati te tbl?
Mona Lisa :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjesan ET!
bijeli ljiljan~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za petak!
Shanti,sekica,Tia i ostale cekalice Bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
Alyssa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prirodnu JS i uspjesnu oplodnju!
fritulica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje ali bez "sivih misli" :love:
LO draga........jako mi je zao :( Zelim ti da sto prije odtugujes i krenes u novi ciklus sa novom nadom..
ZO zao mi je za ledja a jako drago za stav o kucnoj radinosti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da upali!! :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da M uopce ne dodje a ti odes u metropolu samo pokazati svoj trbuh nakon par mjeseci..na jednoj od organiziranih kavica.......Citiraj:
suncem.m prvotno napisa
Svima ostalima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
Ja sam prvo mislila da ovaj ciklus necu imati niti O jer nema nikakve sluzi niti znakova a danas..15dc. poceo zigati lijevi jajnik koji je inace priljepljen uz maternicu i koji inace slabije producira folikule...sto se blizila vecer,sve vise me je zigalo a sad imam i onaj pritisak kao pri O..ali sluzi nema..A ja nemam trakica i nisam do sad mjerila BBT pa nista ne znam.Ipak..mi smo sinoc odradili a mozda cemo i veceras...a mozda i sutra........Izgleda da je Ovulex uzeo stvari u svoje ruke..
mu draga, ja ipak znam nekoliko trudnica sa ovoga foruma koje su pile bas jasmin prije uspjesnog postupka pa ne gledam tako pesimisticno na njih a nemoj niti ti!~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:Citiraj:
mu prvotno napisa
dobro jutro.....petak je :sing: uvijek pjevam istu pjesmu.....
potpisujem vrjednice MAJOLINU i bebomanku ~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: za kućne radinosti
sunce ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
fritulica, zubica, mu, LO, shanti, tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :*
jutro evo i mene na poslu i čekanju HSG-a.malo sam već nestrpljiva,bojim se .... žao i je što dr. nije htio da odmah radim lpsc nego prvo HSG... :cry:
Dobro jutro!
laky :* Nemoj se bojati, HSG je ipak manje invazivan nego lpsc. Mozda ti lpsc ne bude ni trebala. ~~~~~~~~~~~~~ da nakon HSG-a uspijete!
Suncem.m veselim se da cu te napokon upoznati i ~~~~~~~~~~~~~ da taj prvi ZG postupak bude uspjesan! :love:
ZO, bebomanka, MAJOLINA, fritulica1, tiki_a, LO, mu, bijeli ljiljan, sekica, Tia, Alyssa, ivez051, alec, zubica, tia_16,leda, Sonja29, rebeca, Ginger, ia30, MonaLisa, Dodirko, petrili, Sandrino, prima, runi, visibaba, Cvita, paola, sandra-zvrk i sve ostale cure :* i ~~~~~~~~~~~~
Shanti ~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Dobro jutro svima!
Oooo, Majolino, drago mi je da si se vratila ... falila si nam :*
Svim curama u postupku i posebno čekalicama bete brdo vibrrrrrrrrrri :love:
Ja bila danas na folikulometriji, 6 dc, endo tanak i cista na lijevom jajniku :x Na desnom jajniku neki mali folikul, ali desni mi nikad ne ovulira...mislim da ću morati čekati sljedeći ciklus, osim ako se do ponedjeljka nešto ne promijeni !
rikikiki :love:
~~~~~~~~~~~~~ da se situacija promijeni i da ipak bude nesto od ovog ciklusa!
jutreko :*
enya~~~~~~~~~~~~ za beticu
rikikiki~~~~~~~~ da ipak taj folikulić poraste
svim curkama ~~~~~~~~~~~ za bete, postupke.... :love:
Svim curama ~~~~~~~~~~ za velike bete i uspješne postupke. Danas je nekakav tmuran dan, ali čim dođem na forum odmah je bolje. :heart:
Svim curama ~~~~~~~~~~ za velike bete i uspješne postupke. Danas je nekakav tmuran dan, ali čim dođem na forum odmah je bolje. :heart: