Ma nisam nikog našla da mi popuni mjesto između mog jastuka i zida.... Mislim, da mi pomogne slagati posteljinu i piđamu.... A nisam niti pokušavala... Zato cvilim na forumu da mi neko napiše formulu... :oops:
Printable View
Ma nisam nikog našla da mi popuni mjesto između mog jastuka i zida.... Mislim, da mi pomogne slagati posteljinu i piđamu.... A nisam niti pokušavala... Zato cvilim na forumu da mi neko napiše formulu... :oops:
malo teže je stvari sa papira predočit u djela tek kad i ptice na grani sve skuže onda se pomaknemo a valjda nam je horoskop takav :lol:
ja najbolje dajem savjete drugima a sebi nikako,evo npr. imam priju koja živi sa nevjenčanim mužem kad je imala jedno dite a ja još bila slobodna rekla sam joj da ga ostavi jer je tuka itd. nakon 3 g.danas još živi s nji i treće dijete je na putu pa sad ti budi pametan malo joj se on popravija al nšta značajno :?
udomi mačku... :mrgreen:Citiraj:
Stea prvotno napisa
ona će leći na mjesto koje te boli, pustit će te da spavaš kad želiš, jesti će sve vrste viskasa i neće prigovarati ... ;)
Znaš Sorci, svaka čast mačkama i drage su mi, al ja bih ipak muškarca 8)
tjah... sretno u potrazi... ne vidjeh godinama takav primjerak... :lol: :lol:Citiraj:
Stea prvotno napisa
(za mene su muško i muškarac - dvije potpuno različite kategorije :mrgreen: ).
Znam ja o čem pričam.... da, da muškarac.... :roll:
Kaj nemam šanse? Da odustanem? :(
da, da... uzmite coldrex... :lol: :lol:Citiraj:
Stea prvotno napisa
punu šaku.... da ne boli.... :lol: :lol:
idem tražit dva kamena da se izdrogiram ko mujo... :lol: :lol:Citiraj:
Stea prvotno napisa
Znaš, al to mi je za večeras. :mrgreen:
Sutra krećem u potragu za pravim muškarcem. Za početak ponoviti gradivo iz Cohelovih 11 minuta.... Ili još bolje Ljubav u doba kolere. Tak da se ne rasplačem od jada kod prvog pokušaja :lol: :lol:
ja bas imala svoj prvi izlazak u cetvrtak ... prvi puta luka bio sa sittericom...Citiraj:
Stea prvotno napisa
reci cu jedno: kad ides samo da se dobro zabavis, popricas sa dragim ljudima, promjenis atmosferu, osjetis malo duha svoje mladosti - zracis da ih jos moras tjerati od sebe...
meni, kao sto sam napisala, ulov uopce ne zanima - ali komplimenti bome pasuuu... i jos je bivsi bio tamo radio zvuk na koncertu - zelen od muke... :mrgreen:
Ja bi sad rekla nekaj pametno na sve ovo, ali sam još pod dojmom i "slinim" pokazali su nastup stripera negdje u Zagrebu, malo je reći da sam ugodno iznenađena. Možda na nešto takvo otić? Jel bio netko već?
Mislim da je tako nešto u Sokolu. Nisam bila... sve me strah. Mogla bih se raspametiti... :D :D :lol:
he, he. Bila ja u Sokolu prije nekih desetak godina. Isto tak nastupali neki striperi. Znate ko je urlao u prvim redovima? Sve redom žene od 35 na dalje(a bome je bilo i dosta starijih). Tada mi je to bilo jako smiješno, jer sam bila klinka, a sada mi se to čini kao odlična zabava i razbibriga.
Ali, kak su te žene vrištale, urlale, keljile lovu po frajerima, ono, ludnica!!!
E to bi ja.... Ali sve moje frendice su u sretnim brakovima i nemaju potrebe za ženskim izlascima... (kakvo ja to društvo imam?!? :x )Citiraj:
lucky day prvotno napisa
A di si ti to bila vani? Gdje izlaze ljudi koji imaju preko 35 a da ne nalete na svoje dijete :lol: :lol: :lol: ?
ma ovdje ti je prica drugacija... puno vise se izlazi u 'poznijim' godinama... ja sa nepunih 30 sam u zg medju starkeljama...Citiraj:
Stea prvotno napisa
a ovdje sam taman...
bila sam na jednom vrlo zestokom rock koncertu...
poslije na r'n'r cagaoni u jednom alternativnom klubu...
:D
vidis, ne znam gdje ovdje izlaze teenageri... vjerojatno tulumi i mainstream klubovi koji me ni malo ne zanimaju...
(ajd, mozda bi se na kakve zanimljive stripere i dala nagovoriti :mrgreen: )
kaj još uvijek tražite komade??? :shock:
:nope:
A ti ko fol nebi rado pogledala jedan nastup stripera, aj priznaj, nemoraš sve, barem pola onog kaj ti se mota po glavi. ;)Citiraj:
sorciere prvotno napisa
kak veli moj frend: 'fokusiraj se na OCI' :lol:Citiraj:
rinama prvotno napisa
pa ja znam kak muški izgledaju ispod gaća ... zakaj bi plaćala ulaznicu da to gledam? :lol: :lol:Citiraj:
rinama prvotno napisa
kaj mi se mota po glavi? dan godišnjeg odmora ... :mrgreen:
Nepopravljiva, nebi priznala ni pod razno.
Ali ajde nek ti bude. :P
To bi samo ja seksualno ugrožena rado išla gledat na pol gole frajere.
Pa ne mislim da si ugrožena :) . I ja znam kaj je njima u gaćicama, ali bih isto uživala u jednom takvom programu. 8)
Malo je reći "uživala". Ja si baš volim pogledati dobre komade. Istina, baš u zadnje vrijeme razmišljam kako muški u našim godinama jako slabo drže do svog izgleda. Odeš u grad, pa ono čekaš na semaforu ili na tram.stanici, pa malo škicam lijevo-desno i baš sam razočarana.
Ima onih mlađahnih vrlo,vrlo zgodnih, ali me ne zanima niš kaj je ispod 30.godina.
E da... dobro kažeš... Malo se dečki zapuste iza 30 ili rekla bih iza 35 (to je dob koja meni odgovara :mrgreen: )
Sad se sjetih dobaciti... BM je naglo počeo ići u teretanu i raditi neke čudne poteze na sebi... A kad sam ja spomenula takve akcije jadnostavno bi me ignorirao. Kao ono - prihvati me kakav jesam, a zakaj bi nešto mijenjao.... :?
nije me dugo bilo i vidim krenula tema drugim putem-trazenje frajera :lol:
aaaaaaaaaaaaa drage moje kak ste posale lovci :lol:
no ja cu pricekati......a i striperi--kak sorci kaze znam kak to izgleda....ma gle ti njih :P
Jes jes.... :D :D :D
Lovim sve u šesnaest.... :lol: :lol:
Samo sam malo razočarana kak malo cura komentira.... Mislila sam da preboljevam i idem dalje :roll:
Jel to tako bude? Evo će godina dana od kako :cry: ....
TRAŽI SE :
frajer od 35-40 godina (volim malo starije), ali prošlo bi i od 30 godina pa na dalje. Po mogućnosti da ne živi sa mamom i tatom, da je neoženjen i da nije neki gabor.
E da, samnom u paketu dolazi i moj 3,5 godišnji sin :lol:
Punude primam na pp, stoga šaljite slike vaših poznanika, rođaka ili braće... samo ne bivših muževa :lol: :lol:
Eto nisi jedina kojoj je dosta samoće 8) :lol: :lol: :lol:
Ja sam fleksibilna... može od 30 do 40 god. Bez obaveza, situiran....
Da puno ne priča i da ima kondicije ;) ;) ;)
Slike na pp
da da da da kondicija!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
toga se nisam sjetila :P
A tehnika???? i mašta???? :oops:
Neću ga nikad nać :(
joj stea ne budi tako izbirljiva...
već će se naći nešto 8) :lol: :lol: :lol:
Joj malo sam se zanijela.... :D :D :D
Ide vikend, možda se nešto desi :roll:
možda i hoće ako izađeš van.... :)
bas sam si razmisljala o ovom topicu danas - kako se casto neko ko zeli privuci novu osobu u zivot ustvari ide po shemi izlazaka...Citiraj:
Stea prvotno napisa
da se razumijemo - nemam nista protiv te opvcije ali sam samo htjela dodati da je veca sansa za sresti neku kvalitetniju (bolje reci - prikladniju) osobu ako se krene raditi na sebi - u smislu bavljanja stvarima koje nas ispunjavaju ( a da ukljucuju djecu ali ne nuzno)...
npr. ljude koje posao jako i duboko ispunjava - mogu tim putem naci nekoga ko im je kompatiblan...
ako si priustimo nekakve zanimljive radionice, tecajeve, izlete - bilo sto sto nas ispunjava - isto se moze 'dogoditi'...
mene je, jednom sam to mislim vec i napisala - 'napao' pre doba i pre zgodan lik bas na jednoj plesnoj radionici u njemackoj u petom mjesecu... po toj situaciji sam skuzila da sam sve samo ne spremna za kvalitetno otvaranje srca....
ali sam i skuzila da - ako ikad naleti neko ko ca me moci opet onako impresionirati kao m(b)m - to biti upravo na tom putu rada, voljenja, brige oko sebe i svojih interesa i zanimacija....
ovo pisem cisto da zene koje se osjecaju spremne za nesto novo mozda malo inspiriram na 'otvaranje vidika'...
eto, pogotovo sto u hr - nocni izlasci nude u principu samo 'barely legal' materijale... :mrgreen:
ali i da su skroz legalni - opet je pitanje koliko se fokusom na 'pecanje' samo na tim mjestima moze naci neko ko je 'emocionalno dostupan'...
opet, naravno, ako je samo pitanje usputnog seksa - to su prava mjesta za naci sto se zeli...
no topic je o otvaranju srca - a to je jedan puno osjetljiviji teritorij...
kojeg ja ne mogu niti zelim odvojiti od svog seksualnog zivota... pa se zato (svjesno) i ne upustam u avanture koje bi mene ili drugu osobu mogle povrijediti...
Apsolutno se slažem s tobom lucky.... Ali eto kak se ovaj topic razvijao, sve je manje bilo priče o stvarnom otvaranju srca i puštanju nekog unutra a više o nečem zamjenskom.... :oops:
Mislim da je prejak naslov. Ja osobno nisam za to spremna. Ma ni u peti... :mrgreen:
A isto dijelim mišljenje da imam veće šanse pogoditi pravu srodnu dušu u nekom dijelu svog svakodnevnog života....
Eto prošao vikend u zadaći, izradi figurica za Božić i ukrase (uh to me totalno opušta) i u dugim razgovorima s dragim osobama.... ma ne žalim se....
Slažem se sa vama...
Ma ni ne planiram nekoga tražiti u birtiji... :lol:
No, moramo se malo zezati...da nebude sve tmurno na ovom forumu...
Pozdrav svima!!
a kod sorci bi oglas izgledao ovako:
situirana i obrazovana brineta,jako otvorena i društvena,voli da putuje i upoznaje nove kulture kao i da isprobava nove stvari,
ima kćerku gimnazijalku,sportašicu i odlikašicu
jako čvrsto stoji sa obe noge u životu i na zemlji
ne traži nikog samo se hvali :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
joooooooooooooooooo :lol: :lol: :lol: e sad jedva cekam da se brineta ocituje :lol: :lol:
kaj bu perja na sve strane
sorcikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daj ih !!!!! :lol:
košava, košava košava....
:lol: :lol:
sorci?