Hvala ti to mi je bilo dovoljno sigurno ću ga nabavit zbog djeteta! Eto TRAK dobila si savjet iz prve ruke dr. med.specijalist infektolog :lol: ;)
Printable View
Hvala ti to mi je bilo dovoljno sigurno ću ga nabavit zbog djeteta! Eto TRAK dobila si savjet iz prve ruke dr. med.specijalist infektolog :lol: ;)
S obzirom da se takve infekcije šire obično kapljičnim putem - kihanjem i kašljanjem, a upala uha se občno i dobije od nosa :/ , samu upalu uha i ne možeš baš samo tako zaraditi od nekoga, s obzirom da ne kiše i ne kašlje i ne balavi ne uho, osim ako ne curi :roll: . Aliiiiiii, možeš zaraditi curenje nosa koje se može proširiti na uho.Citiraj:
traktorka prvotno napisa
8)
e opet sam si pametna :lol:
zaboravila si pedijatar :mrgreen: ;) :PCitiraj:
NINA80 prvotno napisa
Ti mene ignoriraš? Mlijeko je sastavom prilagođeno Luciji bez obzira 'trošio' ga Ivan ili ne. (Kako je Lovre dosta dugo dojio, ja se krenila pripremat za tandem)Citiraj:
Stijena prvotno napisa
Pretpostavljam da je spominjanjem propuha htjela reći da je upala bakterijska.Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Ma di bi ja tebe ignorirala :*Citiraj:
Maruška prvotno napisa
Ja samo htjela pojasnit izvore svojih razmišljanja, iako sam jasno dala do znanja da treba svakako pitat tandemke ;)
a ovo je moje razmišljanje baš bilo upućeno nekome tko zna da na njega odgovori jer i mene to zanima - doduše ne zbog tandema :mrgreen: , nego eto tako, dobro je znati
a da uopće ne govorim da smo pisale u isto vrijeme i da prije nego sam postala odgovor nisam ni vidjela tvoj post... 8)
Izvukla si se...
:love:
8)Citiraj:
Maruška prvotno napisa
e opet sam si pametna, uobrazit ću se :lol: :lol: :lol:
dajte ajte bitno je da mu neće škoditi nek si popije tu i tamo,neće se izdajat i za Ivana! premda će brzo skužit da to nije ono što on pije tak sam ja mateu u mlijeko podvalila med i nije htio piti
Yas pa to ti je super kad hoće slobono mu podvali. malo možeš se izdojiti, a ako misliš ići na veće količine navuči ćeš više i onda ti prijete problemi ak se Luciji apetit ne poveća. :D bravo Luce pa ti si pravi curetak! jesi ti provjerila svoj inbox? jesi dobila meni za bebe?
Kala mene s vremena na vrijeme traži ciku i u početu nije znala vuči pa sam ju morala učiti jer je htjela papati. rekla sam joj da je to isto kao kad pije na slamčicu i djete povuklo. svaki put kad je povukla proguta , nasmije se, uozbilji se i počne joj se želudac dizati i nakraju povrati. veli ona mjeko ti je fuj :P :P :P - a ja :lol: :lol: :lol:
Trak i Kiar kad je ono nedavno imao upalu uha dobio je od začepljenog nosića, a to od seke, jer je ona i kihala i kašljala.
kod nas u "šparu" nema one ploče ima neka bezveza za 89 kn
Bobčice evo bila u TL sljedeći tjedan trebaju dobiti jer im ponestalo. a u "šparu" su bile dvije moja prva kuhinja - 269,00 i kuhinja i dučan - 139,00 kn.
haribo ma imamo mi i noćno dežurstvo :lol: :lol: :lol:
evo u mojoj bolnici je vrijeme za spavanje pa ja uživam! :mrgreen:
I naša je neka najobičnija,ali je 29,99 . Eto ponekad se isplati živjeti u zabiti :mrgreen:Citiraj:
**mial** prvotno napisa
Stijena, što se hranjivosti tiče, mislim da ne gubi na kvaliteti s obzirom na to da je Leda u prvih mjesec dana dobila preko 1500 g, a Lovro je dojio skoro kao i ona. Npr, gledaj na to kao na dojenje blizanaca.
ja ne mislim na onu piši-brišiCitiraj:
traktorka prvotno napisa
nego, ak se sječaš Haribo je stavila link pa si mi rekla da ima "šparu" . . . hmmm sad si neš mislim il si rekla u "emezeti" :oops: :lol: :lol: :lol:
:/ ...hm,hmmmm...sad više ni ja ne znam gdje sam rekla da sam vidjela :lol:
Nije u "Šparu",bit će da je u "Emezeti" !!
mial, dobila sam recepte
thanx :love:
imam još 5 mjeseci fore, ali to će tako brzo doći
kiar već papa dohranu? kak ide?
Mial draga bas ti hvala :*
Yas bravo za Luciju,velika cura,e da pitala sam za one kapi i rekli su mi da je to cista hemija,bolje ne.
~~~~~~~~~~~~ za sve bubane :heart:
Yas joj nikak! ja bila odlučila da krenemo kasnije još prije, pa onda čvrsto donjela tu odluku kad je dobio antibiotike. pa reko neki dan da probamo jabuku-povratio, mrkvu domaću baka mi poslala - povratio, bananu povratio ništaneće čim krenemo sa žlicom prema ustima stisne usnice i ide glavicom ljevo-desno i mrmlja.
i sad mi svi pametuju da sam napravila glupost što nisam krenula odmah čim je navršio 6 mj s nadohranom , a ja im rekla da mu sad neću davati skroz do prvog rođendana njima u inat :mrgreen: :lol: :lol:
Trak nas dve po starom dobrom običaju dve plavuše :lol: :lol: :lol: , al šta nas briga bar se kužimo :lol: :lol: :lol:
:aparatic: :love: :*Citiraj:
**mial** prvotno napisa
pohvalila sam vam se da moja curka zna ljevo desno i sad je stalno testiramo al ona ZNA!! :D :D :D
:mrgreen: ponosna mama
a sad nagradno pitanje:
Čije djete još zna ?
ili je to već trebala znati :oops: :lol: :lol: :lol:
a sad pokuda
totalni je tudum za boje, već sam počela kukati MM da mi se čini da je daltonista :lol: , al nije provjerila ju s flomičima :mrgreen: :D
Roko je znao za lijevu i desnu stranu još ljetos,ali ga od tada nisam "testirala" tako da mislim da je i zaboravio,iako ja tu i tamo spomenem u razgovoru.
A boje zna gotovo sve,čak i manje poznate tipa siva,ljubičasta,roza,narančasta,bijela.....
A što je nagrada :mrgreen:
Jelena nema pojma za strane, što i nije čudno jer joj mama nema pojma koja je lijeva, a koja desna! :lol:
A boje još svladavamo! Brojati na eng ili na hrv zna ko iz puške. Dane u tjednu, 4 najvažnije riječi, cijelu familiju bez problema nabroji, a vjerujte mi ima ih puno. MM ima 4 brata i 3 sestre, 14 bratića i sestrični :shock:
Vidim da nas ima dosta ulogiranih! Muški gledaju tekmu. :D
boje zna i to dosta njih ali sada namjerno govori krivo
(ili je u međuvremnu postao daltonist)
ajme, dani u tjednu, ja mu ih tu i tamo spominjem, vezao za vrtićm, jako rijetko pa ih uopće ne zna :oops: grozna sam
broji, moj bože katastrofa,
sad kad bolje pogledam i namamo se puno s čime pohvaliti, ali zato juri na biciklu i vježba s mamom sve u 16 :mrgreen:
Istina :lol: :roll:Citiraj:
Jeluška prvotno napisa
Da nastavimo-Roko ne zna dane u tjednu i baš ga briga 8) jedino zna da nedjeljom ništa ne radi
Brojati zna do deset bez problema,a danas ga gosti pitali koliko ima godina,a on iz topa kaže 13 :shock: :lol:
Moj ne juri na biciklu,osim po stanu :roll: ipak,treba pokreniti tu masu :mrgreen: ali ipak vozi samostalno i okreće pedale bez beda :) tako da me to ne brine. Čak je u zadnje vrijeme puno stabilniji,manje pada ,jedino što i dalje uopće ne gleda kamo ide :roll:
ma sad više niš kad si me tak ubila u pojam :PCitiraj:
traktorka prvotno napisa
a ja se jadna poveselila :lol: :lol: :lol:
ma sad kad sam vas pročitala ugrizala sam se za jezik što sam opče počela :lol:
dani u tjednu 0 bodova
brojanje kako kad al to vidim da ju zanima
sveta tekma :naklon:
Ja ću vam samo :bye:
Na poslu (uglavnom) ne mogu gledati slike pa idem to nadoknaditi.
Ne brini ti ništa,Kala je mlađa dva mjeseca a to puno znači :*
Moj sin viče "Hrvatska,Hrvatska!!!!" a mm ponosan......... :roll:.....a evo i gol pao,a njih dvojica se valjao po podu od sreće :roll: umjesto da je Roko u krevetu (al onda mm ne može navijati kako treba :roll: x sto)
Oooooo Mare-sad vidjeh i tebe :*
Na kraju ipak živjela tekma,barem se družimo :mrgreen: :love:
mahalica :lol:Citiraj:
Maruška prvotno napisa
:bye:
ajd bar napisite koji je rezultat :P
MM radi a i nije fan od nogometa 8)
veceras nam na kursu njemackog bila mlada mama sa svojom bebom starom mjesec dana, pa si mislim tolika je i nasa Luce :love:
2 : 3Citiraj:
haribo prvotno napisa
engleska : hrvatska
:bouncing:
Dobro jutro!
Južina i fjaka....spavala nikako pa sam koma.
Za lijep početak dana evo jedna čestitka....
Stijena, sretan rođendan!!!!! :love:
Pa ja pojma nemam da je danas slavlje!!!
SRETAN ROĐENDAN DRAGA!!! :*
I od mene, i od mene!!!!
Sretan rođendan, pametnice naša! :love:
Stijena ja mislim da je ovo neoprostivo!!!! :mrgreen: :lol:Citiraj:
traktorka prvotno napisa
SRETAN TI ROĆKAS!
i kako je sad sa 25?
Neću se navući na ovo..... 8)Citiraj:
yasmin prvotno napisa
STIJENA SRETAN ROĐENDAN :*
evo možeš se iskupiti čestitajući još jednom i ovdjeCitiraj:
traktorka prvotno napisa
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...677&highlight=
Aaaaaaaaaaaaaaaaa, curkeeeeeeeeeeeee............
hvaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaa..........
vidim ima još ovdje detektiva osim mial :lol: :lol: :lol:
:*
I ja :nono: :raspa: :*Citiraj:
yasmin prvotno napisa
Pa ono :raspa: prvih par puta je bilo super, al sad deveti je već malo dosadno :mrgreen: :lol: :lol: :lol:Citiraj:
yasmin prvotno napisa
[b]SRETAN ROĐENDAN[/b]
što se sprema za papicu :mrgreen: