MIAL :lol: mogla si se lijepše izrazit :P ;)
cijelo jutro pišem molbe,zamolbe,tražim,pretražujem da nekažu da ništa neradim,a i glava me zabolila od svega što me snašlo :lol:
Moram po Matea
Printable View
MIAL :lol: mogla si se lijepše izrazit :P ;)
cijelo jutro pišem molbe,zamolbe,tražim,pretražujem da nekažu da ništa neradim,a i glava me zabolila od svega što me snašlo :lol:
Moram po Matea
yas, baš su slični, ali kako piše trak, točno vidiš ko je cura, a ko dečko.
ja pijem rižino mlijeko. fermentirani mliječni proizvodi joj ne smetaju - to su jogurt, kiselo mlijeko, kiselo vrhnje, sir, čak ni svježi sir. reagira na mlijeko, maslac i slatko vrhnje.od sojinog je imala grčeve.
:lol: :lol: :lol: pa i ne :P :mrgreen:Citiraj:
NINA80 prvotno napisa
jesi šta pametno našla? i ja se psihički pripremam za traženje, al bi još malo išla za komp. e sad ovisi sve o mom cicomanu
thanx!Citiraj:
Paulita prvotno napisa
probat ću
To sam i mislila,super! A za spavanje svaka čast :klap:Citiraj:
Paulita prvotno napisa
Roko opet nije spavao popodne,tako nam i treba kad se probudi poslije 10. Ležao je sat i pol u krevetu i ništa. Sutra ga budim ranije pa ćemo vidjeti.Bili smo u šetnji i sad ga trebam održavati budnim bar do pola 9, blago meni....
I kod mene je danas tako. Al, začudo, Lovro je tako dobar.... uopće ga ne love šizoviCitiraj:
traktorka prvotno napisa
Roko je za sad ok,ali tko zna šta me čeka! Kad ga onda staviš spavati?
To se i meni mota po glavi.Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Negdje oko 9. Al tu je Leda, pa moram vidjeti kako će ona bit raspoložena s obzirom da sad spava. :/
Tako i ja planiram,pola 9-9 pa kad zaspe.
Koliko puta ti Leda spava po danu?
2-3 puta. I cijelu noć
E to je već savršena kombinacija. Super!
Da, al evo još spava, znači da će kasniti onaj veliki spavanac :/
A dobro...ne može sad baš sve biti po špagi. Ma bitno da spava cijelu noć, ja bi to odmah potpisala,a drugo je onda već lakše uskladiti!Citiraj:
Paulita prvotno napisa
Istina. Iako se prošli tjedan nekoliko noći zaredom budila radi začepljenog nosića. Nikako mi to ne paše, valjda sam ostarila :mrgreen:
Ona još spava.....a dobro, Lovro će bit koma oko 9, pa se nadam da će se onesvjestit kao i zadnji put....
I ja se nadam jednoj "nesvijestici" :lol: . Sad baulja po kući i viče "Ja sam pospan" :lol: .
Izgleda kao zombi,a šta da mu ja radim,pa nisam ga mogla staviti spavati u 5,a taman mislim da mu se tad prispavalo.
Vidjet ćemo kako bude sutra!
zaigraj ga :mrgreen: ti nemajko koja djetetu ne da spavati :P :mrgreen: :*
8)Citiraj:
wana prvotno napisa
Leda još spava a Lovro je sve nervozniji....majko, kad će se ta mala zbudit....bit će mi veselo okol 4 jutro :nope:
Ooo,pa sad je stvarno zapilila baš puno :/
A valjda neće baš tulumariti :nono:
Laku i ugodnu noć svima!
Roko još budan i u punoj snazi :mrgreen: sad očekujem nesvjesticu :)
jao Paulita, zato sam ja, još uvijek nepokolebljiva 8) , psihički se nisam spremila (još) :oops:Citiraj:
Paulita prvotno napisa
lucija je naravno zbog sinoćnjeg tuluma prespavala cijeli dan, sad je budna ali mirna...
ja sam ubila oko sat i pol
ovih dana spavam sve skupa 5-6 sati sa buđenjima, ali tako je bilo i kroz trudnoću pa imam praksu
uhvati me umor i spavanje tokom dana no brzo i prođe...
vidjeti ćemo kako će proteći noć...
yas, nadam se da će krenuti na bolje.
Lovro je zaspao, nije baš bilo nesvjestice, čak je govorio da neće ić spavati. Leda se probudila u 15 do 9 i sada tulumari.
Lovro je prilično "toplokrvan", za razliku od mene. Spava u bodiju s kratkim rukavima i vjerovatno će se otkriti po noći. Ako mu stavim piđamu, onda se sav izvuče van, vruće mu je. Kako vaši?
Tko još spava s mamom i tatom?
Bokić!
prijavljujem i kod nas urok nespavanja! :x
Kiar se sinoć, kako ste pisale jučer, onesvijestio bez večere poslje kupanja u pol 8. iako već par večeri ide kasnije, al zato jutros od 4 hopsamo. zaspe na par min i budi se u plaču i već par dana tako. osječam lagani umor i kroničnu neispavanost. ali u svemu tome otkrili smo ime našeg problema - zubići - nisu još izbili al sad se vidi da su oni ti koji zafrkavaju. evo nažalost ni u tom nije ko Kala. i to mi je još jedna potvrda da su razlika nebo i zemlja.
Kala se jutros probudila u 7, tj. braco ju je probudio, vruča ko vatra. popila je sirupić i već je ok.
moji u principu spavaju u svojim krevetićima. Kalin je spojen s našim pa ona u zadnje vrijeme prešalta se k nama, a ako je jako nemirna ja se prebacim u njen. Kiar spava u kimbiju s tim da navečer zaspe u našem a kad krenemo spavati prebacim ga, a pred jutro kad je zadnji nočni klopanac ostavim ga s nama jer sam tad najumornija da bi ga prebacivala.
Kala spava u peleni i gornji dio piđamice i ponekad izrazi želju za čarapicama i stalno je otkrivena, a Kiar spava u bodiću dugih rukava i dole pamučne kao štramplice i isto se stalno otkriva, tatina djeca.
kako ste na kraju sinoć zaspali?
Yasmin meni se nekako čini kao da je ljepotica Lucija zamjenila dan za noć?
nekad su me zvali veštica,vidim da ću se morati baciti u te vode da nam skinem urok i smutim neki napitak za spavanje :mrgreen: :lol: :lol:
Lovre spava s nama.
Spava u bodiju na špaline, piđami dugih rukava i vreći. Još ga pokušam pokriti i dekom, barem po nogama, no to ne uspijeva: on, naime, spava poprijeko, uz uzglavlje (glava na mom kušinu, noge na MMovom).
Navečer zaspe između 9 i po, deset. Diže se oko 7 i po. Po danu ide leć oko podne i po, jedan. Spava od sat i po, do tri.
dobro jutro
tak sam happy, Mateo ide s veseljem u vrtić,za nevjerovat kak se to promjeni prek noći,jučer sam opet kasno došla po njega bio je u dežurstvu,bilo ih je dosta i njegova teta po to nije ni osjetio- sad mogu reć da se adaptacija uspješno privodi kraju :mrgreen:
MIAL tražim,može se naći,više o tome na pp
kak je Kalica?
skoro zaboravih prijavit Mateovo prvo kakanje u tutu :shock: skužila sam da stenje i ponudila mu tutu, rekao je da da može :shock: sjeo i pokakao se :shock: poslije smo svi troje pogledali kakicu i bacili je u wc,nadam se da je došlo i njegovo vrijeme da se ostavi pelene.
PAULITA baš si hrabra mama,moraš bit :love: kak se može izvući iz piđame,nemirno spava?! Mateo spava s nama kak je cicao predugo tak je i ostao s nama imamo ogroman krevet tak da nije tijesno a krevetić mi služi za ukras,u njemu spavaju lala,po i ostala kompanija
jel mu mazeš desni? ja jesam s nekim mentolom al ubi me nesječam se s naziva,davno je to bilo :mrgreen: davala sam mu i homeopatska zrnca manji su od tic-tac bončića koliko mu je pomoglo,malo mu je ublažilo bol.
jel grize sve što dohvati? kupi mu za grickanje,moj nije htio on si je šaku gurao u usta koliko ga je svrbilo~~~~~~~za zubiće
luce je noćas zaspala u 4
a što da vam kažem, red sisanja, red podriugvanja, spavanja od po 10 min, bljuckanja kakanja, vjerojatno sve ono što bi se po danu trebalo događati kod nas se događa po noći
vjerujem da ti problemi sa probavom su samo izraženiji noću zato što joj se ne spava, jednostavno ne mogu vjerovati da je samo po noći muči probava a po danu spava ko anđeo :?
ivan spava u svom krevetu od prije 3 mjeseca, do toga je spavao u našem sa kratkim periodima i u kimbi, lucin krevetić je do našeg, skinuli smo stranicu, vraćam je u kimbu jer iako zaspi na sisi moram je dizati da podrigne pa ju onda vratim i u krevetić da se mogu ispružiti, mm i ja imamo mali krevet 150x200, sanjam o 200x200 (ma da mi je barem i 180)
:D :D :D bravo Mateo :klap:
vidiš i njemu je trebalo malo duže ko i Kali , baš mi je drago. e sad kad ti se hoće pokakati u tutu probaj ga doma bez pelene i češće nudi tutu, možda i tu krenete
Kiaru mažem s dentinox. ima za grickati al sad ništa neće kao da ga povrijedi još više pa sad sebe grize.
a što se tiće homeopatije tu sam totalni bedak nit znam gdje nit kud da krenem, a nemam baš sad nešto vrmena da iščitam sve one topce o homeopatiji.mislila sam mu kupiti onu ogrlicu, al kao imam još vremena jer računam kako su Kali s 10,5 mj izbili
Samo dobro jutro od mene za sada. Jurimo van poslije doručka. Probudila sam Roka u pola 10 i rasplakao se što ga budim :roll: a i zaspao je u pola 10. Vidjet ćemo kako će danas biti sa spavanjem....a ovi nam i dalje buuuše pored prozora. :x
Mial-mućkaj,mućkaj ali jedanu veeeliku bačvu :lol:
:lol: :lol: ok!!Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Yas imam ja "2 sa 2" , madraci tvrdi ne opet pretvrdi, ma zakon je . svi četvero stanemo i nema gužvanja. istina bog da se šišmiši mali svakako okrenu ali zakon je. nebi ga dala nizašto na svijetu, a kad ga budem mjenjala ništa manje ne dolazi u obzir pa makar ga radila po naruđbi i morala dizati kredit :lol: :lol:
kod nas je užasno hladno i kako je bilo jutros rano sve smrznuto tako je i sad i uopće nemam volje ići van a pogotovo s njima ovakvima ni vrit ni mimo
niti ja što znam o homeopatiji,sveki radi na stomatološkom pa je to preporuka od tam
Dobro jutro. :roll:
Mislim to je trebao biti pozdrav, ali eto već je tolko kolko je.
Ja sam na poslu, al su me zarazili kašljavci. DIšem ko Darth Wader, ovi moji još kašlju....
:(
Baš sam se već zabrinila za tebe draga!
A gdje je tvoj prepoznatljivi humor :mrgreen: ?
Nemoj nam i ti nešto zbedirati! :*
Je vidim kak sam ti falila - u dva nastavka si jedno sto puta pitala za mene :P
Trak nego di su te tvoje slike s vašeg prvog snijega koje si u petak rekla staviti "sutra"? Ti si ko onaj billboard za Interspar u Dubravi - bit će za 15 dana (al ne piše od kada) :*
A sad bar znam kaj je s mojom djecom. Mislila sam već da su poludili. To divlja i skače do 10 - 11 navečer a ono urok nespavanja sa ZPB 2005!
Tko bi reko hvata i one predstavnike koji nisu online :x :shock:
Al vidim ti zato sve pratiš :lol:Citiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
I ja sam se jučer sjetila da sam obećala,ali ne stignem ,a i mm štrajka nešto sa stavljanjem. Kao što kažeš bit će za 15 dana :mrgreen: :lol:
Eto,bar sam te potakla na šaljivost :D
I samo da znaš-ne moram ja stalno svakoga prozivati,fališ ti meni i ako ništa ne napišem :P :*
E a znaš ona mala spravice - zove se mobitel? :P
Pa ja sam uvijek tu da vas zabavim - to mi je sve kaj mi je ostalo smisao za humor :lol: .
:bye:
Evo mene. Leda je sinoć zaspala oko 11 i stvarno sam mislila da će spavati cijelu noć. Probudila se u 4 i pričala do 5. Onda sam ju digla jer se počela buniti, nacicala se i razbudila kada sam ju stavila u krevetić. Onda sam ju stavila s nama u krevet jer se Lovro počeo buniti, skužio je da me nema. Pa je pričala, čupala me, lupala s nogama još jedno pol sata i napokon zaspala. Probudila se u 8. Onda smo se nas dvije digle, a Lovro nastavio do 9. Sada oboje spavaju.
Lovro inače spava u "obiteljskom" krevetu. Leda u svom krevetiću u sobi do naše. Spava u bodiću dugih rukava i vreći bez rukava. Pokrijem je poplonićem.
Odoh sredit kuhinju i smislit ručak.