eh bubi bubi, blagosi ga tebi
mm nema šanse da pristane na sex (upravo tako, pristane, molim ga ja ali aaa)dok je dole nekaj umočeno
no ja sa sa crinone gelom počela tek od transfera, do tada utrići standard 3×2
Printable View
eh bubi bubi, blagosi ga tebi
mm nema šanse da pristane na sex (upravo tako, pristane, molim ga ja ali aaa)dok je dole nekaj umočeno
no ja sa sa crinone gelom počela tek od transfera, do tada utrići standard 3×2
bubekice, imaš pp
evo mene opet, nakon tjedan dana koristenja. ujutro mi se iscijedi dosta nekakve prozirno-bijelkaste rijetke tekucine - ima li to veze s gelom? s druge strane - unutra ostane puno onih stvrdnutih gromada, a i temp mi je skocila pa se nadam da djeluje...
Hvala draga!
eto ja sam se zeznula pa nisam pitala za taj gel, meni je tlaka kad moram u 7h ustat ici dobro oprat ruke i gurkat utrice svako jutro, pa onda u 15h uvijek planirati odlezat barem 40min ma koma , bas mi dopizd. to stavljanje utrica , jos imam nenormalnu fobiju od baja onda perem ruke ko luđak svaki put, ako Bog da budem trudna mozd a budem ko i prosli put koristila utrice do 21tj pa izludi to
moje pitanje je zapravo jel ja mogu od poz. bete trazit taj gel , tj. jel mogu sa utrogestana preci na gel ??
crvenkapice za prelazak ti je maca napisala, a sto se tice pranja ruku u 7 ujutro - mozes drzati antibakterijski gel ili maramice pored kreveta, tako sam ja kad sam koristila utrogestane.
uh ne bi ja mogla gurat prstice obrisane maramicama,meni to nije dovoljno cisto , imam fobiju od baja od svega ,
pa u 7h onako sva nikakva perem trljam ruke 5min ma izludi me to
mislila sam na antibakterijske maramice....
svakih toliko mi ispadne neki veci komad gela (stvardnuti) i on je redovito smedje boje. normalno ili?
Normalno.
Meni po par dana nije nista izlazilo (ali sam cijelo vrijeme osjecala da mi je rodnica zabetonirana od ostataka gela) pa bi onda rodila komadinu tog silikona.
Salila sam se da cu i kad budem radala, prvo radati ostatke Crinonea pa tek onda Klempica :lol:
ja svakih 2 dama prstom pokupim ono sto je blize otvoru rodnice, inace ne bih nakon 3 dana koristenja imala kud gurnut aplikator. thnx.
bubekice, sve isto - bogati vodenasti iscjedak, višebojne grudice (bijelo-žuto-smeđe-sivo :-o kako koji dan) - naravno, u dobitnom postupku :)
argente okitit cemo mi bor tim kuglicama :lol:
a u ostalim postupcima?
ufff, da mi je takav scenarij.
u ostalim sam bila na utrićima :lool:
evo da prijavim nuspojave crinonea:
1. pikanje/stipanje, osjecaj neugode u maternici
2. roskasti spotting svakih par dana
3. smedje gromade
sve u svemu - bolja opcija sto se tice elegantnosti, ali... imam osjecaj da cu ostat bez cervixa cekajuci betu.
uopce mi se crinone ne svidja po vasim opisima, utrici lijepo iscure i mir, meni to nije bilo bljak
Ja se ne sjećam da je meni bilo tako sa Crinone :neznam: sjećam se samo nekog blaženog preporoda jer nisam morala gurati prste unutra ujutro popodne navečer, ništa mi nije curkalo preko dana, navečer bi si to implicirala i legla spavati. Mrak! Za razliku od utrića - čisti preporod!
Mare, moram priznati kad sam pročitala tvoj post nije mi bilo jasno jel zezaš ili ozbiljno pišeš ;)
sneki, ozbiljno, te cement, te gromade te kuglice u bojama, aaa
koristim crinone gel 3 dana i kod mene ništa ne curi, a nema ni gromada
uz to pijem 2x1 Duphastone
cure, jel se koja ogrebala sa aplikatorom od gela?
nekako sam nespretno otrgnula vrh i bas se zagrebala
sad me pecka :-(
ne trebam nis raditi po tom pitanju, ha?
evo vise nista ne osjecam, valjda je ok
I meni je super, pogotovo sto ide jednom dnevno
Ne znam kak bi utrice na poslu gurala...
Zanimljivo je što su meni rekli da ako ne mogu nabaviti Crinone - dovoljno je što pijem Duphastone...pitala da utriće uzmem, rekli mi da ne treba....malo sam sad zbunjena...
pa valjda znaju sta rade, bitno je samo da je dovoljno progesterona, nema veze u kojem obliku
nego, malo bedasto pitanje...jel vi cure ponekad cistite taj gel?
meni nista ne ispada, a bojim se da ostaci starog gela ne smetaju novoj dozi da dobro djeluje...
Thnx Bbella
Valjda djeluje, to me jedino brine
Ma u odnosu na utrice, meni je ovo mila majka :-) to mi je stalno curkalo, a i stalno prckas dolje...
Ovo stavis aplikatorim i gotovo
ginger ja sam cistila malo mrvice na ulazu, ono duboko nisam, ali mogu ti reci da se poprilicno toga nakupi unutra (kakvo upijanje???) - kad sam znala da nista od postupka, a nisam se skinula s crinonea do bete, vadila sam sve ostatke....
i meni bi se uvijek ujutro slila ta tekucinica bjelkasta. ali da - prema utricima - mila majka.
onda s obzirom da sam ga koristila 2x dnevno a da je u 6tt na uzv izvađeno jako malo gela... pretpostavaljam da je moj ispario :mrgreen:
BB tvog je bebuska popapala :-)
Da se nadovežem - ja jučer očistila sav gel i ostala u šoku koliko se svega nataloži i zgruda unutra. Van mi je znalo ispasti samo nešto sitnih komadića, ali unutra sam našla carstvo :oops: I od kad sam to očistila, počelo me dolje svrbiti i crveno je...e sad, jel slučajnost što sam baš jučer sve iskopala van ili ne, ne znam. Nadam se samo da me neće nekakve gljivetine sad napasti jer ne znam kak ću rješavati njih ako sam na crinoneu. :nope:
A za kog vraga ga morate čistiti? Što je unutra, pripada unutra, što je vani, pripada vani... Kada sam u postupku, nikakvo me čišćenje ne zanima.8-)