Odi vrit Snorki! U ovim napetim trenutcim ja umirem od smijeha!!! :lol:Citiraj:
snorki prvotno napisa
Cvrleeee!!!! :D
Printable View
Odi vrit Snorki! U ovim napetim trenutcim ja umirem od smijeha!!! :lol:Citiraj:
snorki prvotno napisa
Cvrleeee!!!! :D
i ja i jaCitiraj:
mamma san prvotno napisa
:preskaceuze: :gumi: :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever: :bouncing: :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever:
cvr,cvr, cvrčica :D
Ajmo, Cvrčkica! :heart:
Ajmo, bebač! :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
a jei se rastrčala po svim podforumima!
u zdravom tijelu, zdrav duhCitiraj:
apricot prvotno napisa
Curke moje, tako mi je milo oko srca!
Dva bebača i dvije super mame u nekoliko dana!
Pa još u ovom predblagdanskom ozračju!
Nadam se da će nam čokolada danas doma - joj da mi je vidjeti Ančicu - i da se polako, ali sigurno uhodavaju i cikeee...
Cvrčkici želim brz oporavak, a velikom braci Lovri - velika :*
Sanja, jesi bolje?
Puse svim kikićima, a posebno bubancima! Snorki - jel' situacija pod kontrolom?
i ovdje cvrčkovima :heart:
je li još netko na putu za rađaonu, moram li splitati? 8)
Toliko o Apricot i njenim vidovnjackim spospobnostima 8)
Cvrle, cestitam jos jednom :* :heart: :D
ljudi, kako nam je Cokoladica??? Gdje su sad???
juuuuuhuuuuu :sing:
č e s t i t a m o !!! :love:
Cvrčkice, čestitam i ovdje. :heart:
Čoksa i Mare, drago mi je da vam je krenulo. :*
aaaaaaaaaaaa, rastop, raznjež i pusa cvrčkici :heart:
I ovdje čestitke Cvrčkici i velika pusa našem zepedeiću Cvrčkiću! :* :love:
Ima li novosti o Čokoladi? Idu li danas kući?
Inače, i jedna moja frendica je prekjučer rodila malog dečka. :heart:
Cvrčka i ovdje vam čestitam!!! :love:
Razmijenila sam smsove sa Čoksom i cure izgleda idu danas doma. :D Kaže da su joj skinuli "šavove" a zapravo je bila zaklamana pravom klamericom.. :mrgreen:
auu, Cvrle porodilice :lol: podjoh napisat da i ja na vratu imam dva uvecana limfna cvora i kozice, pa se sjeti da si ti sad porodjena zena :lol: :* :heart:Citiraj:
Cvrčak prvotno napisa
Snorki, kako si? :)
osuto, ali jos nije strasno :mrgreen: sinoc me sve boljelo kao da imam gripu, ali nisam imala temperaturu :mrgreen:Citiraj:
mamma san prvotno napisa
uglavnom, osip je po cijelom stomaku tako da smo iskljucili mogucnost zostera jer on ide samo na jednu stranu. Hajd, valjda cu prezivjet :mrgreen:
sta je sa Sanjom??? Nisam u toku, pa ne znam sta se desava???
Uh, baš smo je zanemarili. :/ Sanja, kako si?
Snorki, toplo se nadam da se nećeš previše osuti. Kako su ti limfe?
Snorki, drži se :(
Kako Edi?
Hvala :heart: , ja sam bolje. Još uvijek ukočeno, ali budući da (na žalost) do kasno poslijepodne neću vidjeti Floru, mogla sam popiti tabletu protiv bolova, pa mi je mrvicu lakše (ali i dalje boliiii).
Fionino oko je još malčice crveno, ali nije htjela propustiti vrtić, jer pripremaju priredbu, pa smo ju pustili da ode, no dogovorili smo s tetom da se ne ide van igrati, da ju ne propuše vjetar.
Snorki, kako si ti? A Edi?
A vi drugi? Jeste mi zdravi i veseli? :)
ma dobro sam jos uvijek. Ta dva cvora su uvecana i nista vise. Nije strasno, ali malo boli na dodir. Vidite da sam na netu :mrgreen:Citiraj:
mamma san prvotno napisa
Sanja :heart:
mislim da se ovaj drugi cak malo smanjio :mrgreen:
Sanja, nisam stigla sve iščitavati - jesi se ti to ukočila.
~~~~~~~~~ da brzo prođe. :heart:
Hvala, komadice. :love:
Kako su naše friške mame i njihove bebice? :heart:
Sonja je super, Leon stalno pored nje i takoooo
Sa Čoksom se nisam čula od prijepodneva
Sanja :heart:
Ozdravi nam do nedjelje
Thanks. :love: Nadam se da hoću.Citiraj:
tweety prvotno napisa
Inače, mi smo se elfizirali :mrgreen: Hvala Tiwici na ideji. :*
cure, Edita ima lau temperaturu (37.2) :( vise ne znam sta da mislim :(
Sanja :love:
Snorki, kako si nam ti?
Pusa novopečenim dvostrukim mamicama i njihovim bebicama :heart:
Pusa i našim trudnicama, ma pusa svima od spooky femili.
Danas Pia i ja idemo k frizerki. Pia se tome jaaaako veseli. Sada će biti prvi put kod frizerke, a odlučila sam se na to jer joj potrebno skraćivanje vrhova. Ima lagano kovrčavu kosicu pa je bolje da to obavi netko vješt sa škarama .
:roll:
ma dobro sam. Maloprije smo zvali doktoricu da je pitamo za ove moje limfe. kaze, to je normalno je je virus prvo napao taj dio oko usta.
kaze da budem zadovoljno sto je sve ovako ok. Medjutim, kako ne iztlazimo iz peha, mene je uzasno strah. Edi mi se cini malo vruca i malaksala, pa me je strah da joj se sta ne pogorsa. Tim vise jer sam sad ja totalno nemocna i blokirana.
Toliko sam ocajna da vise ne znam sta da radim :( Sve se sastalo u isto vrijeme :x
snorki, normalno je da joj je pao imunitet nakon koza. bitno je samo da joj temp. ne raste previse. uzmite vise c vit i bice sve ok :heart:Citiraj:
snorki prvotno napisa
ma ja i mm isto mislimo, ali eto... mene vazda strah. Jos je ovaj prokleti virus jos uvijek prisutan u kucu, pa je i to iritira ovakvu slabu :(Citiraj:
wewa prvotno napisa
mislim, prekljucer su je pregledali. Bila su joj cista pluca. Jos uvijek je inhaliramo... Sutra ce je mm vodit na kontrolu kod pedijatra. Samo da nam se temperature ne jave :(
ja ne znam sta je ovo. Ne znam jesam li vam govorila, ali i Samija je mm jednu noc dovodio na Kliniku na pregled jer je i ona nekakav nikakav :(
Aj, baš vas je pokosilo Snorkiči :( :love:
stignem samo podijeliti :love: i :* bolesnicima, ozdravite nam brzo!
Joj, Snorki, baš imate problem za problemom. :( Ne mora to biti ništa strašno, znaš i sama da je imunitet nakon kozica loš i da mu je potrebno neko vrijeme da se oporavi. Samo probaj davati klincima puno vitamina (svježeg voća i povrća), ribe i, ono što kod nas obično funkcionira, pileće juhe s puno povrća. I neka još neko vrijeme budu kod kuće da ne pokupe neki novi virus.
Nadam se da ćete ubrzo svi biti dobro. :love:
Jesu Čokolada i Mare već kod kuće? A kako su Cvrčkica i bebač?
Jedva čekam da nam se jave i da stave koju sličku. :heart:
Snorki, do cca 10 dana nakon kozica nemoj dijete slati u vrtić i nemojte se kretati u nekom zatvorenom prostoru punom ljudi (i klica). Toliko otprilike treba vremena da se oporavi organizam. Biti će mala ljepotica bolje. :love:
A i tebi jedna :*
Samo VELIKI :* .
Doma smo, OK smo, ali dojenje ne ide i ne ide. Mare spava po zabrinjavajućih 6-7 sati, a jede još rjeđe. Iz cice uspije povući svaki 100. put (ne pretjerujem), nikako da shvati da mora duboko gurnuti bradavicu, položaji su dobri, sve radim "kako treba", patronažna bila, sve podržava i i sve provjerila, pričam i sa savjetnicom ( :heart: ), i eto - nije nam jasno zašto i kako dalje. To spavanje je koma jer se ne može probuditi baš nikako, upravo nevjerojatno!!! Jasno je da ovako dalje ne može (mislim da jede 2x dnevno, a ostatak prespava (ona zapravo prespava i glad jer plačući se umori od mojih pokušaja hranjenja) i da joj debelo fali popišanih pelena...počela sam se izdajati da bar to popije, ali slaba mi je produkcija na toj glupoj izdajalici, nema više od 20ml na obje cice. Let-down uopće ne osjećam, mlijeko ne curi samo...ali sve bi nekako bilo da M. hoće potegnuti. Svi su mi rekli da ne može baš ne jesti i padati na težini više od toleriranog...Eto, baš sam tužna! Nemam puno vremena javiti se jer ili se masiram ili izdajam ili nju SATIMA budim ili ju SATIMA pokušavam navesti da cica...
Patronažna jutros nije mogla k sebi doći, kaže da još nije vidjela takvo ponašanje bebe...eto, izgleda da je moja Mare čudesna beba, po svemu :predaja: .
I cure drage, ne bih preživjela bez vas ove dane, stvarno mi je bilo teško tamo na broju 13.
:heart: :love: :heart: