javljam se nakon dužeg vremena
Bok svima !
Evo nije me dugo bilo na forumu pa da se malo javim sa ne tako dobrim vijestima . Prije dva tjedna vratila sam se iz bolnice s obzirom da sam morala obaviti mali milijom pretraga a načli su mi katastrofa , zdravlje mi je u totalnoj komi . Do sada sam samo imala policistićne jajnike i cerebralnu hipertenziju no sada su mi još i diajgnosticirali hipotireozu i hiperinzulinemiju . Od sada ima hrpu njekova za piti . Neurokirurg m je napisao poštedni režim , internistica se također slaže sa time da malpo smanjim tempo i izbjegavam stresove. Razgovarala sam sa svojima o svemu što se događa i donijela konaćnu odluki moj sin mi je na prvom mjestu i želim njemu sve najbolje i zato u rujnu podnosim zahtjev za rastavu to je konaćno . Želim prekinuti desetogodišnju agoniju i biti sretna , možda jednom nađem nejig ko če me iskreno voljeti ako i ne nađem ima svog sina kojeg volim više nego bilo što.
Kad sam mužu rekla da želim rastavu on je to sasvim mirno prihvatio i rekao mi da se čak odriće i maloga , da ga ne želi niti viđati.
Eto to su vam novosti od mene za sada .
Re: javljam se nakon dužeg vremena
Citiraj:
vlatkapeno prvotno napisa
Kad sam mužu rekla da želim rastavu on je to sasvim mirno prihvatio i rekao mi da se čak odriće i maloga , da ga ne želi niti viđati.
Eto to su vam novosti od mene za sada .
:? :shock: :cry: