Molim da mi se na PP javi netko tko živi u Varaždinu, trebam jednu informaciju :) hvala!
Printable View
Molim da mi se na PP javi netko tko živi u Varaždinu, trebam jednu informaciju :) hvala!
Poslala sam jučer Pristupnicu! :D (Doduše već drugi put, jednom već u kolovozu 2008. no nikakav odgovor nisam dobila...)
veselim se, jer bih se stvarno htjlea uključiti aktivnije, u skladu sa svojim vremenskim mogućnostima...
Zanima me ova edukacija za as. Održava se samo u Zagrebu? I kolko traje?
I zanimaju me ovi kalendari koje je neko spominjal prije...za 2009.
Di se mogu naći?
I majce za odrasle i platnene vrećice...
??
s3ja :D :D :D
Zasad je tebi najbliži Zagreb. Međutim, možeš već prije službene edukacije sudjelovati na pregledima AS i "šegrtovati".Citiraj:
s3ja prvotno napisa
Ajd se javi Tweety na pp za autosjedalice
Nažalost, ovi se kalendari nisu tiskali za 2009. tak da ih nema :(Citiraj:
s3ja prvotno napisa
Rodino gnijezdo. :)Citiraj:
s3ja prvotno napisa
Rodino gnijezdo?
To znači u Zagrebu, u sjedištu udruge?
Da.
pozdrav svima, jel ima možda neki pregled as u čakovcu uskoro,
mislim, uvjerena sam da je dobro postavljena as, no voljela bih potvrdu....
ma drugačije ni ne može biti, no ipak, samo pitam. :)
Imat ćemo radionicu o platnenim pelenama u Varaždinu 20.02.
Još će biti detaljnije obavijest, ovo je samo da si zabilježite.
U petak, 20.veljače, s početkom u 17:00 sati, u prostorijama Društva Naša djeca, Ulica kralja P. Krešimira IV.15/1 u Varaždinu održat će se radionica o platnenim pelenama.
Svi zainteresirani za korištenje platnenih pelena moći će iz prve ruke čuti informacije o njihovim prednostima, tips & tricks kako ih koristiti i održavati, te pogledati i opipati primjerke Rodinog branda - platnene pelene "Rodina pusa".
Zbog ograničenog broja polaznika molimo vas da svoj dolazak najavite na broj telefona 099 411 6021
Predviđeno trajanje radionice je 90 min. Veselimo se zajedničkom druženju.
Nadopuna: sve nase proizvode odsad mozete kupiti u webshopu na adresi :www.roda.hr/webshop
Ovja petak!
Hm, mi smo pri kraju s pelenama, S prvim toplim zrakama sunca krećemo s odvikavanjem, tak da mislim da ova radionica nije za mene... a baš me zanima kakva je zainteresiranost za radionicu..velika? i, bi li se ipak našlo nešto korisno i za nas?
podižem
Sad čitam u lokalnom listu da je bio pregled autosjedalica 07.03. u ČK. Uopće to nisam znala. Baš mi je žao što nismo bili :(
Sljedeći će biti u svibnju.
Inače, bila je i najava u lokalnom listu.
Gdje?Citiraj:
mrla prvotno napisa
Imam i Međimurske Novine i Međimurje i nigdje nisam vidjela :oops:
Ni ja nisam vidjela najavu...Baš šteta...vidimo se drugi put:)
Međimurske novine, str. 6Citiraj:
Amalthea prvotno napisa
To valjda onda u prošlom broju, gdje je išla najava, u novom nema.
Bit će valjda izvještaj u sljedećem.
mrla, inače je to bila zapravo akcija MUP-a, mi smo se samo pridružili kao suradnici pa usput nešto i pregledali.
RODINA akcija pregleda sjedalica bit će u svibnju. :)
ni mi nismo znali, sad smo pročitali u novinama... :(
ali veselimo se svibnju! ;)
Povodom Dana planete Zemlje u Čakovcu na Franjevačkom trgu 25.04. (subota) od 9 do 13 sati biti će postavljen štand sa našim letcima, brošurama i proizvodima.
Dana 29.04. (srijeda) s početkom u 17 sati u prostorima ATC Čakovec (Stari hrast, 1. kat) održat ćemo radionicu o platnenim pelenama.
Dođite nas posjetiti i upoznati, popričati s nama i saznati možda nešto novo.
Vidimo se!!!!!!!!!!
mi smo bili!! :D
nadam se da bum i u srijedu mogla doći na radionicu, baš me zanimaju te platnene...
bili i mi :D !
samo sam zaboravila pitati da li se za radionicu treba prethodno najaviti :oops: .
upravo je pao dogovor da kupujemo platnene :D :D .
pa dobro zakaj tam na štandu ne skačete kao ovdje?
Tak da znamo s kime imamo posla.
Ne ponovilo se.
Znate kaj vam je raditi kad dođete na radionicu.
i mi smo bili!
pak smo si pribavili nove pelenice!!! nije da nam baš jako trebaju (kad uskoro krećemo na odvikavanje), ali neodoljive su... i to je jedina stvar kod koje me muž grdo ne gleda kad kupujem :P
hildegard, drugi put ćemo skakutati! ;) Na pregledu autosjedalica... (jer to je sljedeće događanje, pretpostavljam)
super vidimo se tamo pa ću i ja skakutati :D
ja sam i tam skakala :PCitiraj:
hildegard prvotno napisa
skakala bi ja, ali mi veliki trbuh ne dozvoljava :mrgreen: .Citiraj:
Bipsić prvotno napisa
hildegard - jesam li možda tebe izgnjavila s pitanjima oko vž rodilišta i poroda :oops: ?
hildegard - jesam li možda tebe izgnjavila s pitanjima oko vž rodilišta i poroda :oops: ?[/quote]
nisi me izgnjavila :)
:D Ja jesam skakutala, i to puno!
Al nažalost, više sve okolo po trgu, pa u crkvu, pa van crkve, pa do dućana, pa...nego oko štanda... :mrgreen:
Vidim ja, sljedeći put bum morala dojti bez mališana, tak da se onda malo više mogu posvetiti rodama i njihovim proizvodima...
Al, cure, stigla sam primjetiti da ste bile vrijedne, dobre, vesele, pristupačne i - lijepe ... zato ste valjda i imale tak veliku posjetu!!
A i Čakovec je lijepi gradić, baš mi se dopal!
Sanja ništ se ti ne sekiraj, kad nas ima dosta onda su klinci jako dobrodošli.
Ajd, sva sreća da vas/nas je bilo dosta, jer interes je stvarno bil veliki!
I zaboravila sam još reći da je uz
lijepe Rode, ;)
lijep Čakovec i
štand bil lijepi šareni, pravi proljetni!
Pohvale za štand, ponudu, smješak na licu, dobre upute....
Vidimo se na autosjedalicama:)))
Za radionicu se ne trebate najaviti. Samo se pojavite :D
Danas - 29.04. (srijeda) s početkom u 17 sati u prostorima ATC Čakovec (Stari hrast, 1. kat) održat ćemo radionicu o platnenim pelenama.
Dođite!
bila na radionici (baš je bilo poučno) i odluka je pala:
KUPUJEM!!!
hildegard, imaš pp
e da mi je neko prije 2 godine rekel da bum kupovala platnene, rekla bi mu da nije normalan
Bipsić :D
Žao mi je što je bilo tako malo zainteresiranih, jer se meni radionica činila odlična (al dobro, ja sam subjektivna :mrgreen: )
bipsić, bravo! nećeš požaliti!
i meni je bilo odlično, a ja nisam subjektivna :)
žao mi je kaj sam morala prije otići pa nisam stigla još malo sve popipati i udaviti vas s još kojim pitanjem...
navečer sam išla malo čitati o tome i iskreno, za neke stvari nisam ni razmišljala da bi mogle biti problem... ali to bum rješavala u hodu i prebacila se na topic o tome...