zmaj koliko sam skuzila, kako su cure prije pisale, zalba bas i ne pali :/
Printable View
zmaj koliko sam skuzila, kako su cure prije pisale, zalba bas i ne pali :/
jel znate da ima u hrv. kissaluvs-ica
ak nekoga zanima
znam za kisslavus
nego, preuzela sam cipelice... upravo jer sam proprčkala kak nisu skloni žalbama. bome su mi lupili cifru...opet, kontajuć da su to prve malčeve cipke, i da u Hr nekakvih kvalitetnih cipelica nema ispod 300kn...platila sam. a i u pošti se čude i zgražaju nad postupcima carine... strašno... vidiš luksuza kupit dječije cipelice....strava
na istom sajtu ima i cipelica tipa preschoolians, tj. bolje reci slapa :mrgreen:Citiraj:
Dia prvotno napisa
meni je bebuska super sajt, za bozic mi je poslala uz naruceni paket i 1 dodatnu pelenu! a to mi je bio 2 ili 3 paket, svaki 200 kn.
dok sam u babyshopu potrosila brdo para (doslovce pokupovala pola ducana) i nikad nista!
smib je isto ok, ako zakasne ili nesto se slicno dogodi uvijek posalju jos dodatni poklon!
nije da ja trcim za poklonima, uvijek sam ugodno izenadena jer to ne ocekujem, al ipak...radi se o (barem meni) pozamasnim ciframa
babyshop se zatvara :( , ima neka rasprodaja kushies toddler trenutno, ak nekoga zanima
zmaj dali su ti cipelice stigle u kutijama ili u paketicu?
zasto pitam?? pa meni se dogodilo da kad je posiljka bila u kutiji - carinilo me, a kad je bila samo u koverti prosljedili su u Split i nisam nista platila
u principu sam primjetila da nama u Dalmaciji carinarnica Split ne carini nista ( kuc, kuc, kuc u drvo da se ne ureknem) dok svi 'kutija' peketi idu u Zagreb gdje nas redovito carine
mi Dalmatinci smo ipak ljeni za papirologiju pustu :D
carinici ignorirajte ovaj post, mi vas u principu samo hvalimo ;)
i osijecki carinici sve carine :x
A za vece pakete pelena koje se salju kao poklon ne bi trebalo biti carinjenja?
Nema veze što gore piše da je poklon, provjereno.Citiraj:
Zorana prvotno napisa
Znaci, bolje slati u vise malih paketa nego u jednom velikom?
Ja sam do sada slala par puta pelene u kutiji, mislim da se radilo o pet-sest pelena po kutiji. Sad bi trebala slati dosta od jednom, a ne bih da bude problema s carinom. :/
Definitivno, ali ako ih ne pošalješ sve odjednom.Citiraj:
Zorana prvotno napisa
da :(Citiraj:
Dia prvotno napisa
bas mi je zao. nadam se da ce ovi ostali ducani opstati.
Ahoj! :*
Želim klincima uvalit platnene pelene do ljeta kad ćemo opet probati skinuti pelene, pa vas cure molim za brzi tečaj korištenja platnenih i ukratko kaj mi sve od opreme treba za dvoje djece.
Pliz pomagajte i ako imate kaj rabljenoga za prodati jer sam ovak :shock: kad sam vidjela koliko koštaju nove.
mamasch, ova tema o pocecima u pp ti je na prvoj strani ovog foruma:
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...asc&highlight=
cure koje koristite fazzice, pahuljica ima snizenje, 99 kn su!
Mi kupili 7 komada za sada :DCitiraj:
meda prvotno napisa
Ah, ti muški :roll:
MM neće ni čuti o platnenim.
Niš od toga, preživjet ćemo do ljeta.
:*
Evo mene opet s jednim pitanjem. Šalju li svi dućani na hijeni u Hrvatsku? Evo što je: jučer sam mjerkala El Bee Baby pelenice i ništa nije pisalo za međunarodne pošiljke, pa se na koncu nisam niš usudila kupiti (je da, kao da bi neš uhvatila... :lol: )
mamasch kupi zaštitne i furaj tetre! Sa snappijem baš zgodno izgledaju, i ne moraš trošit pare za to kratko razdoblje. :wink:
to sam bas ja htjela reciCitiraj:
Elinor prvotno napisa
Nije loša ideja, ajde probat ću MM-a privolit na to.
;)
Muževi se ispočetka boje pletnenih, ali vrlo brzo hodaju okolo i zgražaju se nad svima koji koriste jednokratne! :lol: Živa istina.
ako je zbog troska, onda su tetre ok. al mislim da za sumu koju bi potrosila u 6 mjeseci jednokratnih mozes kupiti cisto finu kolekciju platnenih
osim toga, djeci na platnenima se lakse odviknuti od pelena, jer osjecaju kad su mokri i mogu postati svjesni svojih fizioloskih funkcija lakse nego s jednokratnima
a ako trebas dobre zastitne, odi na temu ME cover, tamo mi kolektivno narucujemo najbolje gacice na svijetu!
Također. :mrgreen:Citiraj:
aishwarya prvotno napisa
Prekrasne su, samo su mi too much.
Cure, hvala vam na savjetima :love:
Moram smisliti dobru strategiju da skuham MM-a za platnene ili barem zaštitne+tetre.
Naravno da Laura šalje u Hr, ima jednog jako dobrog kupca. :mrgreen: :lol:Citiraj:
Ena prvotno napisa
Aha, nisam na ovo odgovorila:
Ne. Meni je jednom neka žena vratila lovu i rekla da ne šalje van. :roll:Citiraj:
aishwarya prvotno napisa
E pa hvala ti Teddy. I na odgovoru, i na tome što si tako dobar kupac :)
:lol:Citiraj:
aishwarya prvotno napisa
Stigao treći Mutt!
A Fotki, naravno, ne radi! :roll:Citiraj:
aishwarya prvotno napisa
Da se pohvalim: upravo sam upecala Stinky Couture s motivom i iz priče o tri praščića. Baš sam happy :D
ja sam evo jucer, Sima ima vec 9 mjeseci, prvi put ( :oops: ) probala kombinaciju da stavim tetru u sredinu zastitnih i to je to...mogu vam reci, da je to cisto genijalno!!! nisam ih slozila u trokut ili slicno - totalno sam nespretna - nego imao je pelenicu samo medu nogicama (ako kuzite sta hocu reci).
bas mi se to svida i bas je jednostavno i jeftino...ali kad su mi pelenice tako slatkeee.... :P
Imam pitanjce o ME coverima. Kako ih se treba prvi puta prati? Jel ručno, jel u mašini pa nekoliko puta (tako piše za njihove pelene, bambusićke)?
Ja mjerkala onu collab Luxe i SC, ali ipak sam se suzdržala nekako. :mrgreen:Citiraj:
aishwarya prvotno napisa
Onu rozu, 'love is in the air'? Super je... ja sam uzela na praščiće jer mogu birati veličinu i uzela sam L :lol:Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
Što je sigurno, sigurno je...
u mašini, samo jednomCitiraj:
Jelka prvotno napisa
pelene se peru prije prve upotrebe više puta (ili ih namačeš preko noći) jer se tako povećava njihova sposobnost upijanja
moram samo konstatirati, sva sreca da me platnenopelenomanija popustila 8)
Neeee tu rozu, onu drugu, sa 3 pelenice i Luxe coverom... :mljac: :zaljubljen:Citiraj:
aishwarya prvotno napisa
A to o čemu ti pričaš je fenomenalno!!! Samo što sam ja mislila da to isključivo šalju FedExom unutar SAD-a. S druge strane, tebi su neka vrata otvorena što drugim običnim smrtnicima iz Hrvatske nisu :lol:
Uh, što nisi uzela, probala bi nažicat onu pelenu sa sovama..