Joj Ira2210 pa ti si to sistematski radila nakon 9-10,pa sad opet 10 godina,mora ti uspjeti kad si s nama :D ;naravno da te primamo u klub-zajedno smo uvijek jače :love: ;da te pitam nešto:kako funkcionira tolika razlika u godinama između djece,moje su 3 godine razlike i super su frendice,ja sam se uvijek bojala da ovo trće (kad dođe :saint: )neće imati puno veze jedno s drugim ako ih dijeli puno godina;nemam vlastitog iskustva jer sam jedinica-samica,zato sam uvijek i željela troje-četvero.A evo i još jedno brzopotezno za sve :kako reagira okolina na vašu želju za trećim,četvrtim....?Mene svi pitaju jesam li luda,spominju krizu,neimaštinu,metre kvadratne,fakultete itd. Tako reagiraju i žene,tj,majke,što mi najviše smeta,jer bar bione trebale znati da to baš neće puno utjecati na nečiji imovinski status (ne smatram da sam bitno financijski osiromašila kad sam rodila drugo,niti da bih danas bila bogatija da sam imala samo jedno).Imala sam prijateljicu u osnovnoj,bilo ih je pet,naoko bi se primjetilo da nose stariju garderobu i da imaju manje,ali meni je zato bila draža,čini mi se da su otpočetka bili samostalniji od mene,koja sam bila sama;danas ih je troje završilo fakultete,svi su se sredili i ne primjećujem da im je ni gore,ni bolje nego meni.8ajme ujutro imam inspiraciju :D )