Jučer sam još dodala neke stvari u narudžbu nakon Miminog posta, a danas me zvao striček iz Mercatora da mi kaže da su zaprimili dvije narudžbe i pita koja je prava. :oops: :lol:
Printable View
Jučer sam još dodala neke stvari u narudžbu nakon Miminog posta, a danas me zvao striček iz Mercatora da mi kaže da su zaprimili dvije narudžbe i pita koja je prava. :oops: :lol:
Stiglo! :D Striček je zakasnio 15-ak minuta, ali ok, nije neki problem. Sve je bilo super zapakirano, sve je stiglo, jako sam zadovoljna! :D
NemaCitiraj:
Lutonjica prvotno napisa
Ja sam opet jučer naručila :mrgreen:
Malo su kasnili, ali sam i dalje oduševljena :D
moje iskustvo.
naizmjenicno sam narucivala od Konzuma i Mercatora.
Mercator:
imaju po nekoliko lipa nize cijene
dostava je u principu isti dan kad se naruci
to su, po mom misljenju, JEDINE prednosti M. u odnosu na K.
mane: hrpa, ali isticem da UVIJEK imaju nesto za mijenjanje,
u ponudi stalno imaju neke proizvode kojih uredno NIKAD nema,
cesto zaborave neki artikl,
i zadnje sto se dogodilo: kasnjenje pola sata i na kraju mi nisu isporucili ono sto su naplatili! Rijec je bila o nekom mesu, nista preskupo, ali stvar je principa! Zalila sam se, ljubazan mail poslala, ali nikom nista!
Vise ne kupujem od njih, meni je to pregrozan odnos prema kupcima.
I jos ako se ne javis kad zovu pa uzvracas poziv, saltaju te s jednog telefona na drugi. Jako su neorganizirani. Velim, meni se jako zamjerilo, i vise od njih nema sanse da narucujem. Mozda netko ima samo ugodna iskustva ali meni su s njima ili na rubu ili neugodna ali davala sam im uvijek priliku vise jer su mrvu jeftiniji.
Konzum:
mana je kaj nemres danas narucit za danas, nego najranije za sutra.
Imaju veci izbor onoga sto meni treba
namirnice dolaze doma u otvorenim kutijama pa lakse provjeris jel sve na mjestu
ne kasne
nacelno ne traze zamjene
Eto, to je moje iskustvo i svima sad preporucujem Konzum, Mercator ako vam se da igrat detektiva i istrazivat kaj fali i sl. Meni se ne da. I bezobrazluk je sto mi nisu na mail odgovorili pa makar smatrali da nemam pravo na reklamaciju (iako je dostavljac deeeebelo kasnio, pa samim time i ja na sljedeci dogovor.)
Spasila sam se trke između polica i srčanog udara na kasi.
Uvijek mi račun dođe bar 100 kuna veći nego planiram.
I uvijek, baš uvijek natrpam gluposti za bar 50 kn koje mi stvarno ne trebaju, o grickalicama da ne govorim
Nema iznenađenja sa cijenama od police i kase.
Gdje su ti zgodni momci iz Mercatora? Meni još nisu bili :cry:
Citiraj:
Lucija Ellen prvotno napisa
ja baš ovakva iskustva imam s Konzumom, nije bilo naruđbe da me nisu zvali i pol toga izmijenili, a kod Mercatora mi se to dogodilo možda 2 puta (i to samo po jedan artikl), a naručujem u pravilu svakih 10-15 dana. čudno :/
Nama su iz Mercatora jednom donijeli hrenovke kojima je rok isticao za dva dana, zvali smo i odmah sutra su nam donijeli nove.
Jako sam zadovoljna. Istina je da su prva dva puta zvali za zamjenske artikle (med i mala Jana sa sportskim čepom), ali kasnije ne.
a jel kod dostave drže u frižideru i one stvari koje i inače stoje u frižideru ?
A što je sa Rijekom? Znam da Konzum nema službu dostave u Ri, ali Mercator?
vjerojatno ovisi o sadrzaju narudjbeCitiraj:
paci prvotno napisa
zato sam napisala da je moje iskustvo takvo... nadam se da me konzumm nece iznevjerit, jer sam onda na suhom :/
vjerojatno ovisi o sadrzaju narudjbeCitiraj:
paci prvotno napisa
zato sam napisala da je moje iskustvo takvo... nadam se da me konzumm nece iznevjerit, jer sam onda na suhom :/
Sve što donesu je hladno. Ja npr. naručujem one male maslace koji bi se sigurno smekšali da nisu na hladnom, ali uvijek su tvrdi.Citiraj:
larmama prvotno napisa
Ja sam s Mercatorom jako zadovoljna.
Doduše, s Konzumom nisam ni probala, ali kako sam skužila da su u zadnje vrijeme najskuplji, niti neću.
Mene iz Mercatora zovu skoro svaki put, skoro, ne baš svaki, ali mene to uopće ne smeta. Meni je to baš ok.
Jednom me žena zvala da nema bukovača od 250 g, jel mogu šampinjoni, ali od 500 g. Poslije me zvala da šampinjonima sutra ističe rok pa da mi ih ipak neće slati.
Jučer mi je čovjek isto rekao da je nekom mesu kratak rok pa ga on radije ne bi slao. Također da nemaju mandarine, nego klementine, ali da ih ne bi baš preporučio i za jaja mi je rekao koja su bolja
Jedina zamjerka dosad mi je bila što mi je jednom piletina došla s rokom do sutra. Inače uvijek 4-5 dana unaprijed, više nego što ikad nađem u dućanu.
Zvala sam ih, ljubazno, rekla da meni to ne paše i da znam da im se možda omaklo slučajno, ali da sam ih ipak htjela na to upozoriti.
Žena je bila jako ljubazna i zahvaljivala se što sam se javila i pitala želim li povratnu informacioju na što sam rekla da ne treba, da ću opet zvati ako se ponovi :mrgreen:
a kaj da radim s cinjenicom da su mi naplatili meso a nisu ga isporucili?
Nazovi ih. Vjerujem da se ne bi blamirali i išli tjerat svoje ako nisu u pravu. meni jednom nisu dostavili jabuke, ali nisu ih ni naplatili
meni nisu ful toga dostavili ni naplatili ali ovo su naplatili a nisu dostavili. Poslala sam mail.
Pa da, fakat ih nazovi, ovo sa mailom nije ni meni funkcioniralo. :/ (Doduše, taj put je greška bila u moju korist, poslala sam im mail, ali nikad nisam dobila odgovor. :?)Citiraj:
Lucija Ellen prvotno napisa
oke, budem, bas da vidimo kaj ce bit.
Ja sam sad zvala Mercator u Rijeci i pitala da li je moguća online kupovina za naše područje i kaže žena 'nemam pojma' :shock: :?
Lucija Ellen, znaš onu - gost/kupac/mušterija je uvijek u pravu.
mIslim da oni previše drže do sebe da bi se išli blamirati za par kuna.
Uostalom, ja stalno mislim da dobivam lijepo voće i povrće, dobro meso i sl zato jer ako će mi slati loše, neću više kod njih kupovati i proširit ću loše vijesti :mrgreen:
Branka, slazem se.
ali jos cekam mail jer mi je tlaka zvat, dijete mi spava i nije mi zgodno. mislim da bi trebali na mail odgovarat ako su ga istaknuli kao kontakt za reklamacije.