Bokić!
evo i mene jučer cijeli dan vani, sinek i ja baš guštali. otišli smo po seku ranije pa u parkić ma milina. zvao nas tata da dismo on došo s gostima doma a nas nema :mrgreen: . došo mu frend. a kasnije i žena s klincima starijim od naših i do 10 .
prvo je Kala jedva čekala da dođu, pa im dala igračke i k meni u naramak, pa razgovor s njom da se igra s njima kao i s dječicom u vrtiću. ajde nakon pol satnog uvjeravanja, krenula, pa im onda uzimala igračke, pa opet razgovor i onda su se svi opustili i udri u trčanje i skakanje po krevetima i vrištanje, razgovor nas odraslih = NEMOGUĆA MISIJA :lol:
al je braco zaspo u pol 8 i nije se dao smesti :* :klap:
nadala sam se da će noć odspavati u komadu, ali medu smo zaboravili u vrtiću i noć nam je bila katastrofalna, vrištanje, plakanje i moja rasječena usnica ( djete me šusnulo nogom u facu, al sva sreća samo usnica je platila )
ajme Yas daj meni te kile ako tebi ne pašu :mrgreen:
Trak 55 :shock: :shock: :shock: :shock:
al da se pohvalim počela sam raditi na sebi pa imam dogovor tj. net djeta s jednom dragom virtualnom frendicom, pa se vježba i pazi šta i kako i kad jede - nadamo se uspjehu :saint:
Jeluška žao mi je zbog vašeg AD, al vele da se on hoće pojačati kad je hladnije
Stijena hvala :* :love:
tetamaja6 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da izdržiš i da se što prije normalizira dojenje :love2:
mama27 slikice su prekrasne, a vi ste premedeni :heart:
:* ostatku ekipe
jedva sam jutros upala na forum :?