Kako sam i ja rekla. Vibriram za varijantu SVE ~~~~~~~~~~~~ :*Citiraj:
mali karlo prvotno napisa
Printable View
Kako sam i ja rekla. Vibriram za varijantu SVE ~~~~~~~~~~~~ :*Citiraj:
mali karlo prvotno napisa
nisam nešto upućena samo šaljem :love: i htjedo reč da je moja gin na moja krvarenja prvi mjesec konstantno rekla da je to faza sve ili ništa, da bebi neće bit ništa il da ću je izgubit.Tj. da ću ga izgubit.
To može biti i mlađa trudnoća pa se zato ništa ne vidi, ali bitno je da si mirnija i zato :heart: da je ipak sve u redu.
Pa to su dobre vijesti, s obzirom na okolnosti. Drago mi je jer si sad sigurno mirnija dok čekaš ishod.
U svakom slučaju, i ja vibram da je sve!
~~~~~~~~~~~~~~
:heart:
Vibram da sve bude najbolje moguće :heart:
Zelim ti sve najbolje,..... :heart:
nadam se da ce biti onako kako ti zelis :)
Sve najbolje i pozdrav iz doline :love:
i ja ti saljem malo vibrica (tek sam sada procitala topic)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
evo cure da vam se javim, nažalost moja trudnoća je gotova :cry:
Bila sam u srijedu u vinogradskoj kod dr. hermana i pregledao me i vidio sve nalaze...bebe još nije bilo i on je rekao da se neće ni ojaviti i da je najbolje da napravim kiretažu, da će mi sad bit lakše nego poslije i tako sam vam ja ostala u bolnici , prije zahvata sam tako plakala, dijelom zbog straha, a dijelom zbog gubitka...
Rekli su nam da za 6 mj. možemo opet počet radit na bebi, nadam se da će nam tada biti i uspješnije :heart:
Hvala vam na savjetima i vibrama, :*
a joj, drzi se draga! :love: sretno iduci put! :love: :*
Žao mi je,drži se! :(
Ne kuzim zasto nisi mogla cekati?
Medutim sada je ionako svejedno.
Zao mi je...
Ja sam zatrudnila u vrijeme kad sam trebala dobiti menstruaciju i tada sam dobila otrov u zub. Racunajuci od prvoga dana zadnje menstruacije doslo bi i do itekakve pogreske u starosti trudnoce da sam isla na pregled.
A nisam, isla sam kad sam otprilike racunala da ce se vidjeti srce.
Draga drži se :heart:
:love:
Lijepo se ti isplači, nemoj se suzdržavati zbog okoline, treba se olakšati, jer takvi su gubici ženama veoma teški, bez obzira na situaciju. I hrabro naprijed, u nove pokušaje :love:
Draga drž'se :love:
Žao mi je :(
Drži se :love:
žao mi je :cry:
:love2:
znam kako ti je :love:
žao mi je!
:love: Drži se!
Jako mi je žao, drži se!
:love: žao mi je
žao mi je :cry:
Žao mi je :(
:love2:
zao mi je :love2:
drzi se
Tek sad ovo vidim :cry:
Žao mi je jako! :(
:love:
žao mi je :(
Jako mi je žao. Nisam htjela ovo prije pisati da te ne uplašim, ali sa mnom je na kiretaži bila jedna mlada žena kojoj su preporučili abortus jer su joj rekli da beba ima neko nenormalno zadebljanje i ne razvija se kako treba. Naime, kad još nije ni znala da je trudna, imala je prometnu nesreću i svu su je ozračili. Znam da ti je jako teško, ali zračenja su za naše mrvice uvijek opasna.
:love2: Jako mi je žao što je tako završilo. :heart:
Drži se
Žao mi je :heart: !
Ajoj,baš mi je žao :cry: !
:cry:
žao mi je.Pusa i drži se
:cry: Žao mi je. Ali sigurna sam da češ nam vrlo skoro javiti da opet imaš plusić i da će sve biti ok. Samo hrabro i ne opterećuj se previše s kalendarom. Nakon tako male trudnoće i oporavak će biti brži. Neke žene zatrudne i par mjeseci nakon poroda.