Ovisi o agenciji, vrsti aranžmana, vremenu u kojem putuješ...Citiraj:
Rebbeca prvotno napisa
Printable View
Ovisi o agenciji, vrsti aranžmana, vremenu u kojem putuješ...Citiraj:
Rebbeca prvotno napisa
Dosta smo svijeta suprug i ja proputovali, ljetovanje u Turskoj pamtim kao najljepse i uvijek se rado vracam taj spoj istoka i zapad.
Belek je mjesto, dosta poznato turističko odredište i ako je vjerovati mojim frendovima :mrgreen: , jako lijepo.Citiraj:
Strobery Shortcake prvotno napisa
Mi smo letjeli dvaput iz Beča i jednom iz Ljubljane, a let traje nešto duže od dva sata. Mislim da Kompas ima i polaske iz Zg.Citiraj:
Rebbeca prvotno napisa
Za cijene i ostale detalje je najbolje otići na stranice agencija.
Maroko je zakon ljudi, tko ga jednom proba....navuče se!! :mrgreen:
Mi smo u Turskoj bili 2003. u 10.mj.
7 dana - izleti svaki dan - sve super, puno toga se vidi, al smo maltene jedva cekali natrag :mrgreen:
Nakon proslogodisnjeg iskustva s all inclusive u Tunisu, bas razmisljamo da ove godine odemo u Tursku i ne micemo se iz hotela i s plaze i bazena (i restorana) :raspa: :coffee: , osim ako ne zazelimo.
I to planiramo 2 tjedna, jer prema aranzmanima koje gledamo nije puno skuplje uzet 2 tjedna od jednog.
Ugledali smo na netu Joy resort hotele, al jos browse-amo ;)
Ne offtopičarite na našem Turska fun club topicu :mrgreen: . Otvorite si Maroko i Tunis fun club topice. Šalim se naravno. Evo mi već dobrano planiramo svoje ljetovanje u Turskoj ove godine, ovaj put idemo sa još jednim parom sa curicom. Ponovo je Kemer u pitanju. Ima neka super ponuda za rani booking. Već od samih planova raste raspoloženje i razilazi se zimska depresija.
Podijeli to s nama. :DCitiraj:
Agencija je opet Fibula, negdje sam vidjela da su imali i poslovnicu u Zagrebu. Nas troje u Kemeru, 11 dana, ultra all inclusive, u hotelu za koji i britanci kažu (čitali komentare na njihovim site-ovima) da je vrhunac svega naj (čistoće što mi je najvažnije, i odsustvo komaraca) za oko 4100KM (sa svim onim dodatnim cifricama koje vam nabešaju u agenciji, aerodromske taxe, osiguranja itd.), to je oko 2050 EUR. Skontali smo da za te pare vjerovatno nikad nećemo uživat u većem luksuzu, a slijedeće godine možda i ne budemo išli nikako :mrgreen:
Ovo zvuči izvrsno, jedino me malo muči tih 11 dana. Kolika je cijena za puna dva tjedna?Citiraj:
I možeš li, please, napisati ime hotela?
Možda se vidimo. :mrgreen: :*
Mony - znaš koga ćete zvati da ide sa vama - neeeee???? :* :* :*
X :mrgreen:Citiraj:
Sanja prvotno napisa
Hotel je Kemer resort, http://www.kemerresort.com, Koji termin te interesuje za 15 dana, jer su popusti za različite termine različiti.
i ja bih!!!Citiraj:
sanja74 prvotno napisa
još samo da nagovorim mm-a...
Puno ti hvala. :love: Mi obično ljetujemo krajem kolovoza, pa bismo tako vjerojatno i ove godine. :)Citiraj:
Ima termin od 22.08 do 14.09 za 2707KM (podjeli sa 2 za EUR), sa popustom za rani booking od 140EUR. Ovo je cijena po osobi.Citiraj:
Sanja prvotno napisa
Dižem malo temu, s guštom sam pročitala većinu postova, vidim da su iskustva uglavnom pozitivna. Sprema li se netko ove godine u Tursku, ako da, gdje i preko koga? Ima li netko svježijih informacija (preporuka, dojmova), bila bih zahvalna, jako. Zanima me i Grčka, ali mi se čini da bi ove godine moglo biti nesigurno (ono, otkažu se letovi zbog generalnog štrajka i sl.)
Riječanka, mi se igramo s idejom da ponovno odemo u Tursku, ali još uvijek nismo ništa konkretizirali.
Naši glavni izvori informacija su:
http://www.gulet.at/
http://www.tui.at/
http://www.neckermann-reisen.at/
Grčku smo skoro pa posve odbacili, ali još su nam sve opcije otvorene.
hvala na informaciji, morat ću se ozbiljno posvetiti pretraživanju...
Sanja zasto ste Grcku odbacili? Nama su sad ukinuli vize :beda: pa razmisljamo o Grckoj jer nam je dostupna kolima.
U Tursku bismo morali avionom a ja se plasim letenja.
Vissnja, mi u svakom slučaju idemo avionom, pa nam je s te strane svejedno.
Čini nam se da je u Grčkoj lošiji omjer kvalitete i cijene, tj. da se za isti iznos u Turskoj ili Tunisu može dobiti neusporedivo bolja usluga. No, budući da do ljetovanja ima još dosta, zaista nismo isključili nijednu opciju. Ako uleti neki dobar aranžman za Grčku, idemo u Grčku, nismo izbirljivi. :mrgreen: (Zapravo, jesmo. :roll: :mrgreen: )
Mi smo bili prošle god. u 6. mj. u Turskoj, u Kemeru, hotel Viking Nona Beach. Sve nam se svidjelo, hrana u hotelu je bila jako dobra, svatko je imao za odabrati što mu paše: MM "njihovu" klopu, ja... onak sredina, a sin provjereno: pomfri, piletina, voće, kolači...
Mi smo išli preko Adriatica.net(čini mi se ), a let smo imali iz Ljubljane, jer su iz Zg-a od 01.07.
Ako te zanima još što... pitaj.
Inače, odlučila sam se za Tursku, čitajući ovu temu!!!
Otišla mi seka na Sjeverni Cipar za bračno putovanje. Javim vam utiske :)
Tursku smo ipak ovo ljeto otpisali i ponovo se bacili na domaće destinacije - tjedan na Braču i tjedan na Pelješcu.
Mi na žalost i ove godine propuštamo Tursku :cry:
U glavnom zbog recesije, jer planiramo neko renoviranje kuće, pa nam ne može bit i jare i pare. Eto nas ipak opet kod vas :-)
Ko god može nek obavezno ide u Tursku i nek pojede nešto i za nas :lol:(tj. za mene)
nama bi ovako nešto došlo u obzir samo ako se ne bi išlo avionom, nego brodom!
ne znam postoji li i takva mogućnost!
Podižem.....svježi dojmovi? preporuke? tražimo pogodnu destinaciju za rujan...
btw da li je netko ih RH išao preko Fibule?
Na kraju nismo išli ...ostavljamo za neka druga vremena..
turska je super meni se uvek svidja otici opet ponovo
Da li je ili ljetovati u turskoj polovinom 9 mjeseca i kakvo je tamo vrijeme tada