~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart: :heart: :heart: :heart:
Printable View
:heart: :heart: :heart: :heart:
čokolada, vjerujem da to sve mogu riješiti vježbice i da će sve biti dobro :heart:
a za pčelicu vibrrrrrrrrrrrrrr, nekako mislim da je filip već stigao :saint: :heart:
I ja se nadam da je Filip stigao!
~~~~~~~~~ :heart:
Ne znam tko mi je smsao...bojim se tata...jer samo piše:
NIKA DOBILA BRATA!
:D :D :D
Nika čestitam!!! :D Filipe dobro došao!!! :D Mama i tata čestitam!! :D
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!
čestitam dragim našim pčelićima i seki niki :D :D :D :heart: :heart:
imate i čestitarski topic :)
i ovdje :love: i :* pčelićima koliko ih ima!
Čestitam!
:love: :heart:
:D dobrodošao Filipe! :heart:
DOBRODOŠAO FILIPE!!! :D
Jupiiiii!!! :D :saint:
Evo upravo smo se čule! :) (zvala ona mene..da ne mislite da sam je udavila... :mrgreen: )
Uglavnom, Filip je malac od 3520 g i 51 cm koji se je derao ko sam vrag kad se rodio. :) Kaže da su dokotri rekli da će se taj znat izborit za svoju poziciju u familiji. I da je sličan Niki.
A Pčela je bila pod spinalnom, sve je bilo brzo i ok jedino joj je bilo užasno hladno.
Sad je na intenzivnoj i bit će tamo 2 dana. U sobi je sa 5 mama. I ne smije se micati 24 sata (zbog spinalne). Ne zna kad će joj doći Filip na cicodruženje.
U svakom slučaju, rekla sam da je neću zvati danas da ćemo se čuti sutra, da je sve pozdravljate i neka se samo odmori... :)
Svi imate pozdrave od nje. :)
:D :D :heart:
:D filipe, dobro nam došao u nas veseli čopor :D
pusa svim pčelama, pčelicama i pčelcima :heart:
Coksa nazovi me na tel. saljem ti ga pp-om. nije strsano to krverenje. mi smo isto imali tako da ti vise manje sve znam o tome. i samo da ti odmah kazem krvarenje nema veze sa nicim sto si ti napravila. 99% djece ima krvarenje nekog stupnja. to cak nema veze s porodom. zvrcni me.
Pcelice drzi se!!!!!!!!!! :love: :heart: Filipe dobro dosao!!! :sing: :D
:D filipe, dobro nam došao u nas veseli čopor :D
pusa svim pčelama, pčelicama i pčelcima :heart:
Filip, dobro dosao :D :heart:
opet dva ista posta u razmaku od par sati :x stalno mi nešto šteka.
si ziher da nemaš duha doma?? :mrgreen:Citiraj:
pinocchio prvotno napisa
nadam se da je to dobri duh foruma na djelu :saint:
i još se nadam da nam se pčelica dobro osjeća i da filip redovito dolazi na ciku i maženje, te da će što prije biti stalno zajedno. :love:
odoh proučavati kako se ispuhuju jaja :roll: , a ako mi u međuvremenu neka dobra duša napiše gdje se mogu kupiti jednobojna plastična jaja bit ću joj vrlo zahvalna. :mrgreen:
Ja ti mogu napisati kako se NE ispuhuju - sa KOMPRESOROM :lol:
Ja sam neki dan usr... cijelu garažu s jajima jer mi se nije dalo vježbati pluća...ali eto, nešto sam naučila :lol: ...jedino mi je žao što sam bila uvjkerena da je to super plan, dok mi se nije razletjelo jaje od prevelikog pritiska.
Danas kada dođem iz probe u vrtiću, moran ispuhati još nekoliko jaja za Pijinu grupu.
Jedva čekam predstavu u vrtiću, svaki dan na probama umiremo od smijeha.
spooky :lol: :lol:
nakon čitanja topica o ispuhivanju, definitivno mi je zanimljiviji tip za kupovinu plastičnih jaja.
Mi smo ispuhivali jučer i bilo je vrlo jednostavno i uopće nisam pretjerano vježbala pluća.
Probušili smo malo veće rupice na obje strane, gurnuli slamku u nutra i malo promješali, izvadili slamku i puhnuli.
Poanta je da smo probili žumanjak, pa se on razlije i lakše ga je ispuhnuti. :)
Ne znam od kuda si, ali u ZG smo kupovali u Chemaco. Međutim kada nisam mogla do njih onda je i obični Konzum bio dobar. Uzela bih njihova "šarena" jaja i prebojala ih bijelom bojom i poslije dala klincima da ih farbaju kako žele. :)Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
hvala :)
to s ispuhivanjem mi zvuči tako... gadljivo. :/
Ivy, imaš u Lumos-u u Petrinjskoj (i plastična i od stiropora).
Ja sam jučer uzela od stiropora, a na placu kupim drvena.
Danas u vrtiću bojamo 'ispuhana'.
MM-u je to dobro išlo - nekad manja, nekad veća rupica i puši... :)
Inače, i meni je to dosta gadljivo :roll: !
Bljak...a kada se sjetim da smo se seka i ja kada smo imale nekih 7-8g. kladile da možemo pojesti sirovo jaje....fuuuuj!!
Ne sjećam se koja je pobijedila, ali znam da jedna je... :)
Di ste me našle sa topicom?? :mrgreen:
Ali meni je ovo trebalo JUČER!! Jer sam se jučer raspitivala po uredu o ispuhivanju jaja, a navečer ih ispuhala (2 komada).
Moram reći da mi je to jedno odvratno iskustvo (mislim da bi jedino gore bilo da sam ih sirova morala i pojesti). :mrgreen:
Danas imamo zajedničku radionicu i svaki roditelj je trebao donijeti barem 2 jaja. Ukupno ih je donešeno 9. :( Onda sam odlučila da ću danas par kolegica počastiti sa kajganama...no, frendica me podsijetila na hobby art koji je vrata do Lovrinog vrtića.
Uglavnom, idem u hobby art po 20ak jaja od stiropora. Nek se djeca vesele. Do Uskrsa ima još vremena.. :mrgreen: :)
No na kraju moram reći što je Lovro dobio od grupe za rođendan. Svatko mu je nešto nacrtao, a teta je to uvezla sa trakicom tako da je dobio malu knjižicu sa crtežima... :heart: :heart:
kako lijepo :heart:Citiraj:
mamma san prvotno napisa
mamma, lumos i hobby art - koji je to dio petrinjske? zaletjet ćemo se andrej i ja u subotu do grada.
i... što nisi pitala jučer? 8)
I još nešto...dok sam ispuhivala jaja...vidjela sam se sa salmonelom....rota virusima...povraćanje...proljev i sve ostale gadarije...
Hobby art / lumos kako se već zove ti je u dvorištu u petrinjskoj između đorđićeve i boškovićeve. U prolazu ti je butik XENIA (imaš tablu vani). A u samom dvorištu vidjeti ćeš parkić i Lovrin vrtić. ;)Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
A jučer nisam pitala...jer ...fakat ne znam... :/
I ako kojim slučajem do podne budem bila u zg (planiram slo), mogli bi se malo prošetati. :)
Smsaj mi kad krene u grad...(osim ako nećete doći u petak iza vrtića pa se još malo prošetamo... :) )
:roll:Citiraj:
mamma san prvotno napisa
Neeeee, neeeee od stiropora!
U hobby artu imaš od vate. Predobri su za farbanje! i srčeka od vate imaš i štošta!
sutra popodne imam nešto drugo, a u subotu bi djetešce i ja mogli na špicu, nismo dugo bili. javim ti se ujutro, samo imaj na umu da za vas i nas "dopodne" nije isto. :mrgreen:
vidi što su sad navalile s jajima :lol:
teta je rekla da će manje farbati a više lijepiti kojekakve ukrasiće pa ću vidjeti kakva su jajca najprikladnija.
mi imamo danas kaširanja ;)Citiraj:
tweety prvotno napisa
no, dobro si me podsjetila i na ta od vate.. :)
ok. :)Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
taman sam se htjela prijaviti za jedno špiciranje, ali sam se sjetila da smo na rasprodaji :DCitiraj:
ms. ivy prvotno napisa