jel došla natrag kući, jel se smirila?
Printable View
nije još, radimo
al jedva čekam
vi koje imate sušilice, koristite li one maramice prilikom sušenja?
Ja ne koristim...
Meni je nakon prva dva susenja roba imala neki kao cudan miris, ne ustajali, ali ne i po svjezini....
mozda jer je nova susilica..kaj ja znam....
i onda sam kupila te maramice...neke dm i lenor u mulleru....
Nista roba ne mirisi...al nema ni onog mirisa od prije...
e sad da li te maramice to neutraliziraju ili nis koristi od njih jer se susilica provjetrila...nemam pojma:lol:
Budem probala bez maramice pa cu vidjeti kakav miris ima.
Mozda je problem jer vecinu sam koristila onaj program za pamuk koji dugo traje, pa ishlapi miris....ne znam....
i koji program za zimske jakne za susenje?
Sto se potrosnje tice, u papiri,a bi ti mozda negdje trebalo pisati.
ja sam uzela na kraju A enrgetski razred, mozda je i A+
B razred trosi cca 2,5 do 3 vise.....
Nasa je A+
Evo me! Osusila 2 ture rublja. Suska je ispravna sto se tice susenja ali mislimo da smo skuzili problem - u vibriranju dna. Ne pitajte, morali smo podmetnut dascicu i onda bude sve u redu. Sutra cemo pitati servisere. Ali opet, zasto nije ispustala taj zvuk u servisu?!?!
A o filterima koje moram ocistiti - 4 kom!!! Ne mogu vjerovati koliko mucica se skupi. A i vode
Moja ima jedan veliki filter u vratima na koji se nakupi puuuno mucica.
Ima i jedan pri dnu, do kojeg se dolazi otvaranjem posebnih vratašca i okretanjem sigurnosne ručice, ali za taj su nam rekli da ga operemo svakih 5-6 kompletnih sušenja...
Maramice koristim ako je roba povukla vlagu na balkonu - odnosno, ako ima neugodan miris...malo zamiriši i ne treba peglati:)!
Pardon, 3 filtera, na vratima, dolje lijevo kak i mala laia opisuje i mreza oko otvora vrata, isto se skida
Vec sam mislila da mi je promaknuo jedan filter:lol:
Jadnoj mi se vec prividja :lol:
Iskusni korisnici gorenje susilica, koji je program najbolji za susenje jakni...Konkretno djecje jakne iz Hm, kao pernate...al vjerovatno nije perje nego nesto drugo.
Moze u susilicu pa me zanima program.
i da li je netko susio pernatu jaknu na kojoj pise da ne smije u susilicu-sto se moze desiti?
Ja imam bijelu pernatu jaknu ito bijelu i isto me zanima sto joj se moze dogodit? Pozutit?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Jel imas program sensitive?
Imam neki s perom? Al pise kao za osjetljive tkanine...bum probala....al mozda nece osusiti do kraja
To je taj ssmo na mojoj pise sve na engleskom
Susila na tom programu, nije do kraja osusio....pa sam pustila jos jednom.
kratak program, pola sata....
drugi put je jos krace susio jer valjda ima senzor za vlaznost.
jakna suha
da se pohvalim, moja suška radi kao velika od kad ju je muž otvorio i pomjerio neki dio :mrgreen: (mislim stvarno)
i mene zanima sušenje pernate jakne, susjeda ima sušilicu preko 15 god staru pa mi ne može pomoći
ja od sad šareni veš sušim na kraćem programu ali namjestim na full dry i suši 10ak min duže jer po redovnom programu bi sušila preko 2.5 h
Jedva docekala prijateljicu sušilicu (istu gorenje kao ti), a sad sam na sto muka... Muce me ti programi. Sve je slicno pa ne znam sto izabrati. Susila sam rucnike i posteljinu, sve super.
Skoro sva djecja roba, a i nasa ima prekrizenu susilicu na etiketi!?
Zanima me koje ti programe za koju odjecu koristis i da li susis i ono sto se po etiketi ne bi smjelo i koji programi suse do kraja. I da, u uputama pise da se smanjuje temperatura u tri stupnja i pokazuje se lampicom. Uvijek svijetli ista .. Ma bas sam razocarana uputama ili sam malo smotana??
Zao mi je da nisam uzela onu s ekranom jer ne mogu znati koliko ce sto susiti. Imam njihovu perilicu i odlicna je, a ovo me sve zbunilo
Imam Gorenje sušilicu nekih 6 mjeseci. Za vrijeme zadnja 2-3 sušenja primjetila sam da gotovo uopće nema kondenzata,a prije je po jednom sušenju bila puna posuda. Danas vidim da je sa strane sušilice nešto vode iscurilo. Što sada? Da li mogu sama nešto učiniti ili da zovem servis? Čistim redovito filter u vratima i onaj kod bubnja i povremeno onaj donji.
Ne vjerujem da voda ima veze s filtrima. Ja bi zvala servis, mozda se pomaknuo neki dio. A da li si mozda ves prvo susila vani pa pred kraj stavila u susilicu? ja kad tako susim, nemam kondenzata