Bitno da je bolje :D
Mi danas idemo na glavni osječki trg gdje će biti program za Uskrs - štandovi sa domaćom klopom,veliko gnijezdo,zečevi....
Volim kad se nešto događa !
Printable View
Bitno da je bolje :D
Mi danas idemo na glavni osječki trg gdje će biti program za Uskrs - štandovi sa domaćom klopom,veliko gnijezdo,zečevi....
Volim kad se nešto događa !
o da i ja,nemogu reći svi jer mm nevoli gužvu pa se onda teško dogovoramo oko nekih večih događanja
mi ćemo na dolac pa ak bude htio na vlak ak ne doma ima dvorište pa nek se zabavlja al najveći mu je gušt gazit mi cvijeće sad ima puno narcisa i tulipana pola ih je počupao :evil: velim mu da to neradi da nije lijepo bla, bla ali čim mene nema na vidiku on opet po svom
lijepo se provedite :*
Tnx
Jeste odlučili kako i što za rođendan?
rođendan je u srijedu,počastit čemo ih u vrtiću, doma taj dan ako dođe tko dobro imat ču kolače a festu planiramo tamo 29.03 kad prođu Uskrsni blagdani,neznam mnogi se čude zašto odgađamo zašto neslavimo vikend kad je Uskrs,nije mi prikladno ipak je to muka Isusova vjernik sam i poštujem neke stvari, tako da imam još vremena za organizaciju.
Ma da,ne bi ni ja za Uskrs,to mi je bezveze.
Malac kod kojeg danas idemo na roćkas je rođen 20.3 pa su isto rekli da ne žele kad su blagdani!
nemam izgovor za neopravdani(osim ako prođe onaj kao u školil"pobjego mi bus")
vidim da svima treba ~~~~~~~~~~~~~pa šaljem! :* :love:
da se nadovežem za krajnike:nas su u školi učili da do 7 godine djeca imaju povećane sve tri i da se vadi samo treća ukoliko ometa disanje!niti jedan pošteni ORL doktor neće ih izvaditi!
trakkad je to na trgu,mi bi došli!
Imaš sve na stranici www.osijek031.com
Između 10 i 13 sati je program!
nema te dugo pa sam našla!M.M radi do 1 pa nemam auto!mislim da zbog selendre u kojoj se nalazim puno toga propuštam :cry: (bar je kuća bila jeftina :mrgreen: )
da Vam se požalim na mog "grizlija",ja stvarno ne znam kako će to biti kad dobije zube,jer je i ovako za ne izdržati!sin me poslje svakog sisanja pita"mama jer te ugrizla" kad kažem da nije(što je rijetko),on na to kaže "sad je bila dobra"pamet mamina :*
da potegnem temu Uskrsa,šta kaže zeko jesu bili dobri i koliko dobri?
moj će zeko donjeti toliko željeni traktor na pedale,a za Elu najvjerojatnije nove bradavice! :mrgreen: :mrgreen:
Bokić!
hvala curke na vibricama - pomogle su!!! :* :love:
noćas se stvarno borila s temperaturom, tako da sam ju par puta mislila probuditi i dat joj sirupić, ali mi bilo žao spavala je ko top, pa sam je ja svako malo pipala. jutros se probudila bez temperature, a oni plikići su počeli bljedjeti :D . veli MM da tako i njemu bude kad su mu noge duže mokre u čarapama, a kako je ona sinoć svoje smočila i nije rekla pa se ja nadam da je od toga. sinoć me zvala mama da se čula s nekom svojom frendicom kojoj je malički prije nekih tjedan dana isto tako imao ali i narukicama pa otišla kod dr i dao mu sirup jer kao to je neka viroza :?
sinoć nikako zaspati, noćas se budila tj, samo sam dremuckala zbog Kaline temperature, a jutros se Kiar probudio prije 6. vučem se po kući ko krepana kokoš!!!
ldobar provod curke !
mama27 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Luku!!!
Mial-bitno da nije nešto gore :*
Tetamajo-niste ništa posebno propustili-na trgu mi je bilo bez veze (opet :roll: ) . Hrpa štandova sa nekim srednje žalosnim ukrasima, od zečeva ni traga,ni glasa....hrpa balona ,folklor,tamburice,preglasni razglas,gužva.....uglavnom nije baš bilo za klince po meni. Nismo dugo bili jer Roko ne voli gužvu i glasno!
Mi smo bili kod doktora, Luka ima upalu uha , dobio antibiotik i kapi za uho.
Danas se bolje osijeca,nema vise temp.
Vanji je otpao noktic, bas grozno izgleda, ali joj je poceo rasti novi.
Ja sva nikakva, curi nos , pece grlo, uglavnom koma :(
a ja sam fakat umorna...
ivan je bolje, ne kašlje jako, i dalje mu curi nos a sinoć je iamo 37,6, jučer je imao proljev danas više ne...
lucija se opet budi milijon puta, utrnuo mi vrat i ramena
mm stalno ima nekog posla, stalno sam sama i u kući
jučer sam na sat i pol otišla do interspara dok su moji čuvali klince
svakodnevica me ubija, svaki dan isti...
eto izjadah se
a onda se još javila jedna forumašica, umrla joj seka nakon 12 godina i 12 dana (kronična bolest) i sad se osjećam još lošije zbog nje i njene sekice i što se uopće žalim... :(
zaboravih
za sve bubaniće..~~~~~~~~ :heart:
A joj Yas-totalna koma....nek te tješi da može i gore i da će i ovo proći !!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :*
Mi odosmo uskoro na roćkas !
Svima :*
:? mm je izvadio sve sa 5god, zatim moj brat sa 3god također sve-to je bilo davno medicina je uznapredovala,prošle zime susjeda curica imala 3 i pol vadili treću k tome da oboje roditelja rade u zdravstvu i nije mi nepoznanicaCitiraj:
tetamaja6 prvotno napisa
znamo da vađenje prve dvije povečava mogučnost raznovrsnih infekcija jer se gubi zaštita sad kad se zna da sve počinje od treće i u novije doba vadi se samo ta
Mateo ima učestale upale to je znak da mu počinje smetati mislim da je bolje izvaditi neg da se muči i truje antibioticima
napokon se i ja dočepala kompa il je Baby tv il Call of Duty :evil:
tetamaja evo da se i ja učlanim u klub ; boooooooooooli. cijelo jutro se sinek nacicava , zubići ga svrbe, primi ko pirana i onda se odjednom sjeti da nešto pogleda iza svojih leđa ali cika se ne ispušta :sick: :cry:
Yas učlanjujem se i u ovaj klub, uuuuuuuumorna sam
mama27~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Luku! Vanji je najgore prošlo,imala iskustvo prije 5 g. zalupila vrata auta al prst ostao, samo sam ja morala na hitnu da mi puste krv ispod nokta. grdo zvuči, al niš ne boli već je olakšanje jer boli od pritiska krvi pod noktom. samo je :shock: kako su mi na hitnoj na SD to napravili, dr zapalio spajalicu za papir i probušio mi noktić :shock: :shock: :shock: , kako sam se tad zas***, ali ko što rekoh pomoglo u roku pol sata ruka mi se vratila u normalu a bila je naotečena do lakta za neprepoznati
i ja koma s grlom već duže vrijeme, ali zadnjih par večeri mi je sve gore
mama i Kala bile danas kod nas na trgu i pripreme su za Uskrs, Kala došla oduševljena
i mene opet sinusi sva sam začepljena ubiše me
kad got se mateo razboli prijeđe i na mene
izgleda da me najbolje otvori tigrova mast
mene je i moj par puta dobro zubićima u međuvremenu dok ne cica bi mazala melemom i tako dok ne zacijeli,nije ugodno
prst-dobro je prošlo
i ja sam s melemom mazala kad me pirana-kala izgrizla , a sad kao nije još frka.
popodne je smanjiocicanje jer sam mu skuhala prokulice, krumpira i mrkvicu, pa se namlatio ko lud. obožava prokulice. baš me iznenadio, ja sam se bojala da će biti problematičan s hranom kad mu se želudac dizao, a sad još i viče na mene ak mu nije žlica u ustima kad je zinio :lol:
Dobro jutro!
gdje ste sve!kao da Vaša djeca spavaju BOLJE nego moja :mrgreen:
M.M odveo sina u zoo ja uživam sa malom piranom i nakuvavam ko da imamo svatove(pirana spava) :mrgreen:
ništa niste spominjale za Uskrs?nema zeke kod Vas??? :?
~~~~~~~~~~za bubane!mi se za sada dobro držimo kuc-kuc!osim mene,nešto grebe u grlu,i kao kašljucam(mada bi moglo biti i drugih uzroka :nope:)
nina česte upale se smatra 4 gnojne angine u godini dana(ne upale grla),nego bakterija zlatni stafilokok,koja se dokazuje kad se napravi bris grla! :love:
Tu sam,ali jedva vidim slova na tipkovnici....bila sam vani pa mi je loše.
Svi se kolektivno probudili u 10 tako da sumnjam da će biti popodnevnog spavanja :/
Uskrs-Roko jedva čeka...farbat ćemo skupa jaja naravno...brati travu za gnijezdo i poklone :roll: to je njemu bit svega ofkors!
A za sam Uskrs idemo kod mojih na cijeli dan i on ne može dočekati jer obožava ići tamo ,igrati se na dvorištu,vijati životinje,tražiti jaja ....
Toliko za sad,odoh još leći
Paulita-kako je prošao izlazak?
Bokić!
moji su jutros bili ranoranioci, ali se ja nisam mogla ustati iz kreveta pa sam spavala, a njih dvoje skakali preko i po meni.
Kalu sam odvezla mami, da ju dobro išeta jer je lijepo vrijeme, a Kiar je zaspao oko 9 i sad još spava :shock:
ja koma grlo boli, peče, glava, umorna iliti bljak.
za Uskrs zeko donosi jajčeka, eventualno nešto slatko, pa nebi baš da sad svaki blagdan očekuje nebuloze :mrgreen:
Trak smanji alkohol :P :lol: :lol: !
Mi smo danas puno bolje :D
Luka se vise ne zali na uho, meni je isto bolje pa je odmah
i dan nekako ljepsi.
Cak smo se ujutro isli malo prosetati, ali nismo dugo setali jer
nas je vjetar skoro odnio :roll:
Sad sam napravila kremsnite i cekam da mi dodju mama i tata.
Evo napokon smo stavili par novih fotki pa izvolite :)
Haribo-sorry......mm još nije našao vaše fotke,ali sigurno će ih naći!
:smajlićkojijepaounesvijest: :PCitiraj:
traktorka prvotno napisa
glasam za gradonačalnika :zaljubljen:
pravi mali maneken :heart:
a šteta što je samo par :(
još, još, još, još, jooooooooooooooooooooooooš :trep:
TNX draga....bit će još kad mm pronađe folder :mrgreen:
Mislim,zaista je totalna koma imati organizirano sve u kompu pored tolikog broja fotki...nije da ga branim ;)
Ja tek sad došla k sebi....ubiše me ovi izlasci
Mi proveli lijepu nedjelju.Roko se baš zaželi tate i onda je to ljubav za po****** :mrgreen: :heart:
Ja sam popodne dobila malo free time za sebe i sad sam opet spremna za nove životne izazove :)
Pozdrav svima,
Bubanima puno vibri da što prije ozdrave!!!!!!!!! (nemam vibre, ili ih ne znam naći)
Jelena sutra kreće ponovno u vrtić. Već me sad hvata panika. :( Rekla sam MM da ju on vozi jer nema ni srca ni duše pa je njemu lakše ostaviti ju tamo nego meni. Njemu je sve to smješno. :x
Inače je večeras proklizala pred našom kapijom i mislim da ju je pola Broda čulo, a samo je malo pogrebala dlan i malo više koljeno. A sad spava s ukočenom rukom. :lol:
A danas smo bile u crkvi i kad je krenula pjesma ženska je iz sveg glasa počela pjevati kojekakve zvukove. Ja sam :oops: , a ljudi okolo su umirali od smjeha. Ženska se opustila i dala si truda da lijepo pjeva. :lol:
Yas, taj umor zna biti grozan, a pogotovo kad ti je svaki dan isti, djeca, kuća, kuhinja, veš, mašina, peglanje.... :evil: Nađi si nekako malo vremena za sebe. ja sam nekidan lijepo ostavila curke, sjela u auto i zaprašila u bosnu. Nisam ništa kupila ali sam uživala u samoći.
trak, Roko je prava faca. Mogla bi Jelu poslati u Osijek na faks, a ne u zg. :oops:
:*
iste nas brige more :love: . kad ju ostavi odmah ga zivkam kako je ostala i cijeli dan se žderem :(Citiraj:
Jeluška prvotno napisa
na uskličniku i br. 1 je i ~ , ali prvo moraš stisnuti Alt Gr pa uskličnik i eto ti vibrica ;)
Jelušla ma samo neka žemska pjeva :heart:
Vibrice za bubine....
Nemam smajlića koji je pal u nesvjest - pa Trak je stavila (fakat) par fotki. Jes da su krasne ali draga kolko ti je trebalo da ih staviš mislila sam da bu ih bar duplo... :x
Ja dogovaram za vrtić...
Recite vi meni curke kaj vi kupujete za USkrs? Djeci anravno :mrgreen:
MB-nikad zadovoljna :P
Mi smo Roku kupili novu garažu sa hrpom dodatne opreme,veliki auto na daljinski i novi set plastelina. Ne znam hoće li uletiti još nešto.A od obje bake i djede će dobiti vlakove :mrgreen: od mojih veliku drvenu željeznicu a od svekija opet klasičnu jer je rasturio!
Jele-samo ti nju šalji za Zagreb,jer ni ja njega ne mislim ostaviti u ovoj pripi**** :) :*
Bokić!
MB :shock: , baš si me ugodno iznenadila sa svojim javljanjem jutros :*
ja sam već napisala, ništa od poklona eventualno nešto slatko. ne želim da blagdane pamti po poklonima i da im se zato raduje.
kako farbate jaja?
mi s lukom, u maminoj čarapi ( radi šmeka :lol: ) s travama. obožavam takvo farbanje jer smo svi uključeni u poslove oko jaja i onda imamo pravi obiteljski blagdan
Kala otišla u vrtić čekam izvješće :raspa:
Moja mama farba s lukom,ja to ne znam dobro,a ja ću klasično u 2-3 boje,ne mislim pretjerivati,desetak komada i dosta.Čisto zbog Roka...ionako nas ta dva dana neće biti doma a kasnije me prođe želja za svom tom hranom!
Što sve klopate za Uskrs?
Kod nas-jaja,šunka,kuhano meso,kobase,hren,rotkvice,mladi luk....ima još nešto?
Trak klopa isto tako, za ručak pečenje ili pohano + juhica i narafski kolači :mljac: joj već mi sad sline cure
zvao MM - Kala se rasplakala, ali je dala teti ruku i ušla u sobu bez problema. po glasu sam osjetila da je MM bio jako tužan. :(
Umalo da zaboravim......
Happy St Patricks day :*
mial, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!! :*
Jela je jutros rano u zoru vikala: Ajmo djeco, ručak!
Ja umrla od smjeha. A kad se probudila krenula je nabrajat da ona neće u vrtić, da će se ona puno igrati sa svojom sestricom kod svoje kuće. MM kaže sve je bilo dobro dok nije vidjela vrtić. :cry: :cry:
A pokloni, ni sama nisam pametna. Nešto ćemo smislit putem. Nećemo ništa veliko, par sitnica.
Klopa - svašta i previše. Kuhana šunka, kulin, jaja, francuska, 100 vrsta kolača, mladi luk, rotkva....
Pero naćas dobila temp. Jutros 39,3. Poslije idem doktoru, kad budu bolesni, jer sad su zdravi.
:love:
Evo i mene nakon vkenda.
Trak, ti si stvarno prava partijanerica :shock: :P , a slike su :zaljubljen: , ja neću prigovarati što ih nisi više stavila, dobro je i ovo, od koga je :P :*
Vikend smo proveli u šetnji i rođendanima. Baš je bilo lijepo.
Ua Uskrs planiramo pobojati nekoliko jaja, samo radi Jure, na ručak (vikend)ćemo ionako na Šoltu kod mojih, bit će i rođaci pa bi trebalo biti veselo.
~~~~~~ za bubane uhice, angine i temperaturu.
Eto, čisto da ne dobijem neopravdani.
A moj Domagoj oko 4:30 "Mamaaaa vatromeeet" :shock: umrla sam od straha - kak mogu tak urlati u snu?!?!
I kak se ovo drugo dvoje ne probudi - to mi je isto fenomen.
Sad sam dobila onaj paket "Sretna beba" - znate onaj kaj dobite kad rodite. Umrla sam od smejha - stiltala sam se sam tak. :lol: Reko kaj ovi hoće meni sad poručiti? :lol: :lol:
:shock: , na vrijeme, nema šta :lol:Citiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
Jeluška ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Peru!!!
MB :shock: kak su brzi :lol: ili oni nešto predosjećaju :mrgreen:
Wana-zavidim za odlazak na Šoltu...svojevremeno je moj tata htio tamo uzeti kuću i u zadnji tren odustao.To nikada neću prežaliti :(
MB- :lol: tko zna što sve oni sanjaju dok pajke....bitno da se ostatak ne probudi!
A za paket imam samo reći :roll:
Jeluška-baš vas ide s bolestima :( ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Ma dobila sam ga tu na posel (one sam dobila odmah u bolnici) ali ovi bi da nešto promoviramo kod njih pa su mi poslali puni rozi paket da ja kao to vidim ha hah a