Obzirom da mi tek trebamo krenuti u vrtić, meni je horror čitati ove tvoje rečenice. :(
Ne znam što bi ti rekla.
Printable View
Obzirom da mi tek trebamo krenuti u vrtić, meni je horror čitati ove tvoje rečenice. :(
Ne znam što bi ti rekla.
znam i baš mi je i bed zbog toga, al polako postajem očajna.Citiraj:
Maruška prvotno napisa
sad sve više i više sumljm u našu staru tetu i jako mi je žao i teško mi je zbog toga
uh :( ako se sječaš naše situacije od jeseni kad je teta Ivka bila ljuta na njega više se i ne sječam iz kojeg razloga al ništa strašno pa sam ju pitala zašto i što se dogodilo pa je rekla da nemam brige da če mu se posvetiti maksimalno da izglade nespozarzum-tak je bilo
moj nema omiljenog plišanca neveže se uz ništa konkretno to je vjerujem poseban odnos al bitno je da ju prokužiš jel to proizlazi zbog nesporazuma s tetom ili što joj se ovih dana baš i neide
moje dijete se pretvara u pravu rodu - nikada nije cicao (odnosno onih par puta se ne može nikako sjećati), a stalno govori da beba papa ciku :lol: (čak pokazuje i na svoju :lol: ) - naravno ja sam mu pokazala da u buši beba spava, a na ciki papa.
Ne bih se začudila da će htjeti i on kad vidi bebu da cica :lol:
mial, ni ja ti nemam što pametno savjetovati jer nismo nikada imali takvih ispada, ali probaj razgovarati s njom što joj se u vrtiću ne sviđa. Kad meni patrik kaže da ne bi u vrtić ja ga uvijek pitam zašto, što mu se u vrtiću ne sviđa, jel mu netko nešto napravio u vrtiću da ne želi ići jer uvijek govori kako se lijepo igra s djecom (sad je poludio za jednim dečkom s kojim se svaki dan igra, al je bio neko vrijeme bolestan i sad kad je došao patrik je sav sretan, jučer su se opraštali pola sata - bilo ih je smiješno za gledat :heart: još ajde da je neka cura :mrgreen: ) - i uvijek kad ga ja tako preispitam i kažem mu da će se igrati s djecom i da ga prijatelji čekaju, uvijek se mala glavica zamisli i kaže - mama, idemo brzo u vrtić, jer naravno da nema nikakvog razloga da ne ide osim da malo proturječi i inati se.
Da ima neki razlog, sigurna sam da bi mi rekao, a on zna da bih ga onda odvela baki - to naše povjerenje mi je neprocjenjivo a sve ostalo kupujem Maestercardom :mrgreen:
ma pričamo non stop o vrtiću i prošli tjedan kad nije išla stalno je bio razlog teta Nova i medo
i onda je u ponedjeljak otišla, kad sam došla po nju, teta Nova bila je preljubazna samnom- to mi je odmah upalo u oči, a ostale nove tete samo su me gledale ispod oka, a Kala je bila zbunjena kad ju je teta pozvala, mogla bi reći kao da ju se je bojala - al tome nisam htjela baš pridavati pažnje jer reko to je vjerovatno zbog mede
. . . ali sad kako ovo sve ide nekako bezveze, počela sam svašta pomišljati - ne da ju tuku, al očito da nešto ne štima
:cry:
Mateo, sretan rođendan!!!!Pridružujemo se lijepim čestitkama ostalih mama.
:love: :* :heart:
Mateo, sretan rođendan!!!
:sing: :dancingfever: :tele: :shykiss:
mial, nemam baš nekog iskustva s vrtićem i tetama. Ali ovako kao mirovni promatrač mislim da bi trebala porazgovarati s nekom od teta u koju imaš najviše povjerenja ili u krajnjem slučaju lijepo pitaj tu zločestu tetu (facetoface). Ako je voljela ići, a sad ne, vjerujem da je nešto bilo. :love:
Jelena nkad nije dojila, ali zato kad je Petra dojila, morala ju svako malo polizat. Gadilo joj se, ali znatiželja je jača! :saint:
:bye:
Mateo, sretan ti rođendan! Da budeš veseo i zdrav i da te mama i tata slušaju :)
:sing: :* :dancingfever: :preskaceuze:
Danas idem s Domagojem doktoru. Kašlje ko slon :(
Pitaj boga kaj je - tak kašlje več 3-4 dana a ova biljna sr... ne pomažu.
Kad je tak ja se odmah idem pitati ko zna kakve stvari :(
Nama javili da Lovre ima temperaturu.
3-4 dana ti za kašalj nije niš, a probaj dr. Theissov Mucoplant s ehianceom - ima u Biofarmu.Citiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
Niti jednom nisam bila kod naše pedice da mi djetetu za kašalj nije htjela uvalit prospan, a naravno da ti Prospan ne pomaže kad u njemu ima više smeća nego koristi. nikada ga nije pio, a uvijek je prošlo i s ovim što smo mu mi davali - od Abocce Grindtus ili Mucoplant.
probaj i ono što se maže na prsa i leđa - ja znam za biosept, al ima nešto i od dr. Theissa. Ako ti hoće, daj mu čaj od korjena sljeza (taj se kuha za razliku od kapi za nos) ili zapečeni šećer na mlijeku. Stavi obični narezani luk u sobu dok spava i to pomaže za disanje i čišćenje dišnih puteva.
Probaj sve, pa ako potraje dulje od tjedan dana, odi vidjet jel mu treba antibiotik. To ti govorim iz vlastitog iskustva s tom pedicom. Žena je ok al ak ti ne može pomoć, ne može ti pomoć.
lažem, sad sam se sjetila da mu je jednom dala bisolex kapi (to ti nije biljno :mrgreen: ) al od toga se samo napinjao i ne sjećam se da mu je nešto pomagalo - ovisi jel kašlje produktivno ili suho.Citiraj:
Stijena prvotno napisa
Ionako ti ništa osim antibiotika ne ide na recept, pa ako hoćeš možeš mu to probati kupiti - pije se iz male čašice, pa smo patriku pomiješali s malo soka i sam je tražio piti jer kao on pije "rakiju" :lol: :lol: :lol: (pitam se otkud mu to :roll: )
U svom stilu...idem
Zatrpao me posao pa baš nemam vremena javljati se, al redovito čitam.
Zato Maruška piše i za sebe i za mene :P
Da znam da je kod nje poplaran Prospan koji apsolutno nikad ne djeluje ili Bisolex kapi.
Ja ga danas furam na Rebro pedici koja se za njega brinula još u inkubatoru (prek veze ;) tj prek reda) - dežurna je pa da ga posluša.
Bar nebum morala čekat u punoj čekaoni da mi još nekaj pokupi.
A i da vidm da nije nekaj na plućima da se ne muči.
I dodatni bonus - izbjegnem WW
tak već da!Citiraj:
meni i Kristijanu je pomogao Phytohustil
dvije noci sam kasljala i nakon te druge noci kupila ovaj sirup
stvarno mi je pomoglo, inace ne pijem nikakve tablete niti sirupe ali ova zadnja prehlada me sredila da sam zavrsila na antibioticima
Kristijan je malo kasljao ali sam mu odmah pocela davati jer sam se bojala da bi mogao zaglaviti kao ja...
do sada sam Kristijanu uzimala druge isto na biljnoj bazi ali ovaj mi se cini najucinkovitiji
Haribo draga al ti si u Dojčland. Ima li tog kod nas?
to je sad na tebi :)Citiraj:
pitaj u ljekarnoj za pocetak ;)
:P
Mateo...sretan ročkas! :*
kašalj...kod nas je uviejk onaj laringitičan, kašlje gotovo sa svakim udisajem
tu biljni ne pomažu a niti inače baš
prasa mažemo sa mucoplantom a kao je kašalj vulgaris dajem mu i taj sirup sa echinaceom
mi za takav laringitičan kašalj dobijemo panatus uz rinolan
ja ga ponekad inhaliram sa bisolex kapima
ivan je doma, ostavit ću ga sada da prizdravi, ne ide spavati popodne ali zato legne oko 22 i spava do 11 ujutro
lucija i dalje puna šmrklji, i nju inhaliram...
pozdrav svima
MAŠALA I ALELUJA :mrgreen:
Evo me napokon ! Na brzinu sam vas pročitala (i bile ste vrijedne :) )
Ovaj period od dan i pol bez foruma me koštao par sijedih i gotovo da sam morala kreniti na terapije protiv ovisnosti o istome :mrgreen:
Za početak....
MATEO HAPPY BIRTHDAY TOO YOU :joggler: :D :heart: :*
I da ti se ostvare sve male i velike želje!!!!
Jučer odjednom crko net.... :/ zovem muža ,kaže da ne konta zašto! I tako mi proveli popodne u "popravljanju" neta da bi kasnije malo razmislila i pitala mm-a da li je platio sve račune? I naravno odgovor je bio,naravno da jesam :roll: a naravno da nije :mrgreen:
I tako sam ja malo poludila jer je mogao platiti tek jutros! A ista firma je obećala da će nam tokom dana opet sve prikopčati...
A pošto sam već bila poprilično u krizi zbog foruma,odlučih skratiti vrijeme šopingom u Mađi :D
Nabrzinu smo sve organizirali,Roka pričuvala sveki i djeda...(kaže da je bio jako dobar,ali joj je bilo općenito loše) a mi ubacili u petu i pravac Mađa....pokupovali više,manje sve što nam ne treba uopće :mrgreen: :roll: ali smo bili happy da smo se malo solo makli od svega!!Uh...baš mi je dobro došlo :)
Puse svima koji su se brinuli za mene :*
A i ostalima naravno ;)
Za sve bubance ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mateo, sretan rodjendan :heart:
Mi smo konacno zdravi.
:* svima
ja prošlih pola sata čitam :shock: :shock: :shock: ko bi Vas pohvato!
MATEO SRETAN ROĐENDAN
kod nas sve po starom,šopingiram sve u šesnajst,vučem bebe na smjenu,i uopće ne uživam!odradit ću to,pa mir!
idem nadajat pa se javim
Nije ti ni u Osijeku puno bolje...istina da imamo neke brandove ali uglavnom to nije kompletno ista roba po sezoni kao u Zg , uglavnom dobijemo ostatke :xCitiraj:
Jeluška prvotno napisa
Za djecu imaš: TL,S. Oliver,Benetton,Prenatal,Okaidi,Tintilinić,Amadeu s.....
A za odrasle ima samo Mango i ekipa,Mex,Esprit,Orsay,Amadeus,Tom Taylor,Terra nova,New Yorker,Benetton,Sisley,Cenvelo,Bata..... ništa posebno :(
I ovo potpisujem :(Citiraj:
Maruška prvotno napisa
Trak pa di je kakav spisak s tim nepotrebnim stvarima :mrgreen: ? !
ah kak si me vratila u prošlost kad su odlasci u Mađu bili skoro pa svakodnevnica :(
tetamajo6 tako ja danas oboje nosam i nanašam na smjenu, a cicanje i nacicavnje urodulo plodom - boliiiiiiiii, pečeeeeeeeeee :cry:
a da si još 5 min duže budni bacila bi se s balkona, danas su za pop*** bili
SRETAN ROĐENDAN DRAGA MIAL :heart:
:D :* :sing: :dancingfever: :joggler: :klap: :gumi: :preskaceuze:
Evo i nisam uspjela biti prva:
SRETAN ROĐENDAN MIAL!!!
:heart: :love: :*
Neka te svi slušaju, neka uspiješ u okladi, neka imala još koje djete, neka te najstarije dijete najviše slušalo ;)
Inače imamo bronhitis, na ventolinu i sumamedu smo. AL moje djete je za svaku pohvalu. Sve je stoički izdržao ljubi ga mama njegova. Još je i teti doktor dao i svoje bonbone (zna djete kako primamiti tete da budu dobre), nadobvao se šprica, raznih plastičnih šarenih epruveta i koječega i još je našo srca da pita i za bracu i za seku. Ma ponosna sam na njega samo tako! :heart: :heart:
za maminog sina~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ozdravi čim prije :heart: :*
mami :love: ;)
Hvala Nina.
Kaj mi dvije smo jutarnja smjena?
izgleda,sad če se one skupiti
:shock: bronhitis :( jel još jako kašlje
i Mateo danas ostao doma,jučer dođem po njega u vrtić već u garderobi sam skužila da mu je nos procurio,suze oči,poslije je počeo i kašalj,cijelu noć slabo spavao mučio se s disanjem baš sam sva jadna nemože proći ni tri dana u vrtiću da nešto ne pokupi :(
teta veli da su se lijepo počastili,zatekla sam ga s kraljevskom krunom :shock: na glavi,s kojem je išao doma :) bit če i slikica ;) čim teta prebaci na cd
Mare kako je Lovre?
svim bubancima~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jooj super mislim za slavlje. Sigurno si je bio sav važan.
Evo nije jako kašljao više po noći. Samo par puta i ono po malo (khh khhh, a ne khhh khhhhh aaa khhhh khhh - ako me razumiješ :mrgreen: )
Kaže njemu mm danas da on neide danas u vrtić jer mora pit lijek, aDomi kaže "Dobo onda Mamo ide spavati"
Sretan rođendan draga Mial
-i nek te prati sreća,ljubav,zdravlje i koja para :* :* :love: :heart:
Sretan rođendan, **mial**! I puuuno zdravlja ti želim. (Naravno, i onih ostalih sitnica ;) )
Lovre je jučer cijeli dan i noćas cijelu noć proveo u temperaturi (oko 39). Osim temperature, čini mi se ok (ne kašlje, nije mu začepljen nosić, prilično je dobre volje).
Čim smo se digli dali smo mu Plicet tako da mi se činilo da mu je temperatura prilično pala kad sam ga ostavljala kod mame.
Ovu sezonu, do sredine veljače nije bio niti malo bolestan. Ali od sredine veljače, nije sklopio više od tri dana apsolutnog zdravlja u komadu. :(
Vibrice i ostalim bolesnicima.
Slijedeći tjedan (osim što idmeo kod zubara) idemo i kod nove homeopatice. Javit ću vam kako je to prošlo.
dobro je kad nema temperature obično bronhitis prati visoka tempertura,kak češ zaštiti ostalo dvoje :saint:
LOVRE~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
homeopatija,nisam znala da prakticiraš
Uf-opet ima bolesnih :( i oko nas su svi nešto boležljivi s temperaturama i anginama.Nadam se da će brzo proći
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve!
Još se budim,kasnije ću o šopingu!
Od prošle godine. I u principu smo bili jako zadovoljni.Citiraj:
NINA80 prvotno napisa
Nedostaje mi osobniji kontakt s homeopatom (zato i mijenjamo doktora) i čini mi se da bi tako mogli imati još i bolje rezultate.
HVALA :love: :heart:
evo i mene u klub trojkica :shock:
baš ste me raznježile :*
Kiar i ja noćas svakih pol sata se budili, siromaćek od mene pokupio kašalj, pa se rasplače jer nemože iskašljati. jutros sam mu malo dala prospana - nisam pametna šta da mu dam a to sam imala
Kala doma- po starom, a od sutra im je spajanje grupa tako da ni sljedeći tjedan ništa, a onda onaj tamo uz milost Božiju :saint:
MB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ozdravilice :* hrabrom mišu!
ha ha ha, hvala za čestitku, a za okladu :lol:
Maruška~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ozdravilice za Lovru!