Citiraj:
jadranka605 prvotno napisa
Slaven bilić ima školi
I Aljoša Asanović...pa vidi nogometaša.
Moj se sin jednog dana planira baviti nogometom kao takvim i činjenica je da se tome mora potpuno posvetiti. Odricanja su neminovna.
Netko će se, s druge strane, odreći svega da ima dobru naobrazbu i kasnije bude cijenjen građanin.
Istina bez škole ne vridiš puno u očima drugih, ali...
Za školu uvik ima vrimena. A ako netko nema školu ne znaći da je zatucan, glup i nepismen.
Ja sam završila srednju trgovačku školu i baš me bocnilo to šta si rekla :/
zašto jadranka?
pa ja to nisam rekla u smislu da srednja trgovačka škola ne vrijedi, ali i ti moraš priznati da je srednja trgovačka škola lakša od srednje elektrotehničke skole ili gimnazije.
a rijetki su, ajmo reći, profesionalni sportaši koji su obrazovani. ti si nabrojala dvojicu. i to je sve?
"naš proslavljeni tenisač" i "naša proslavljena skijašica" uopće nemaju završenu srednju školu.
"naš proslavljeni plivač" kaže kako plivanjem nije zaradio dovoljno da s 32 ode u penziju pa će se "morati primiti posla"?!
to su iskrivljene vrijednosti. svi znaju da se sportom profesionalno možeš baviti ne do 65. nego do 35. i što bi trebao raditi ostatak života? plandovati, jer si zaradio nerealne milijune.
jer nogometaški milijuni su nerealni milijuni.