zabrinjavate me :lol:
Iskrabale ste DVIJE stranice o uloscima i tamponima (smajlic koji vristi od smijeha i sve se zacenjuje usput:)
Printable View
zabrinjavate me :lol:
Iskrabale ste DVIJE stranice o uloscima i tamponima (smajlic koji vristi od smijeha i sve se zacenjuje usput:)
e znas da cu predloziti otvaranje podforuma o platnenim uloscima, samo zbog zGlobnog komentara :beeeeeeelj:
btw. i mene zanima micu li se ulosci?
Ne.
Doduse, ovi su krilati :lol: ali cak i kad ih se tek stavi, tkanina se tesko i povuce ako ih zelis dodatno namjestiti, ne micu se s mjesta.
:mrgreen: :D You go girl 8)Citiraj:
wewa prvotno napisa
kada sam tražila pamučne pelene..pronašla sam i uloške ..tu u susjedstvu..
http://www.pleniceracman.com/hr/index.html
ne znam kakvi su pa ako netko ima iskustva sa njima bilo bi mi drago čuti. Nekako mi se čini da bih prije skoknula na izlet u Slo, pa pogledala prije nego bilo što kupim
:lol: hocu, hocuCitiraj:
Čiste, naravno
Eto, svasta saznadoh od vas. Doduse skoro dvije godine sam bila trudna, tako da i ne znam sta se desava u svijetu ulozaka i tampona. :lol: Ja sam jos uvijek sa onim sa krilcima.
Wewa, ako ces sta kupit sa ebay-a, samo javi (hi, hi, hiii)
Sto, snorkac, da se privalis? :beeelj:
BusyBee, znaci ti si se odlucila za krilate? pa jel ti promoce krilca?
one Sweet Cheeks to siroke, mislim (nadam se) da nisu potrebna krilca...
Uzela sam sa sajta koji prima kartice jer se sa placanjem SC mucim vec tjedan dana i nikako da nadjemo varijantu koja ce biti brza i bezbolna (prije ce doci nova Visa pa cu s njom platiti :lol: ).
Meni ne promoce cak ni oba umetka, dovoljan mi je jedan, ali cu ti znati usporediti koliko je debeo u odnosu na SC tek kad dobijem ove zadnje.
aaaa, to su oni sa drikerom, jel? oni u koje se dodaje umetak, pa se kopcaju ispod?
btw. nadam se da ce ti Visa stici asap, a onda cemo se takmiciti na eBayu (ovo samo zbog snorki)...
e, da, onaj moj prethodni post je looood, k'o da su mi jutros vanzemaljci kidnapovali mozak...
Evo slika s neta..
Ovo su veci, GladRags: http://gladrags.com/images/Undyed_Organic_1pad.gif
I ovi ovdje, set razlicitih: http://pacificcoast.net/%7Emanymoons...s/organic3.jpg
a koliko ovi kostaju?
Dodju dosta vise nego SC jer renee stalno ima neke pakete u kojima, ako uzmes vise dobijes dobre popuste. :/
onda ja ostajem pri SC ;)
klmama i wewa su pisale o sloju fleece u uloscima i ja isla traziti taj materijal, ali sve je 100% polyester. Sav fleece koji imaju. Sad me zanima da li fleece tj vuna moze biti i od cega drugog sem polyestera? Nisam uzela jer sam kontala naci 100% pamuk fleece. Zanima me da li je fleece u vasim uloscima od polyestera?
u pravu si, fleece nije prirodni materijal, ali ne dolazi do tijela i prozracan je, tako da me to ne zabrinjava...
vise me zabrinjava sto jos uvijek nisam dobila drugi dio posiljke od SC-a...
fleece je umjetan, ali mi je draža opcija od PVC-a , a nekakav sloj je potreban da zadrži curenje. mene je fleece i njegova svojstva oduševio, i sad mi je savršen izbor, uz vunu, za brunine gaćice za noć.
prozračan je, suh za pola sata , ne upari se pelena unutra...
na mojim ulošcima sprečava klizanje i omogućava nepromočivost.
pod stare dane učim o materijalima kao: suedecloth, organic velour, wowen terry... :lol:
:lol:
Super onda, kupujem Fleece. Do sada sam napravila 20 komada platnenih ulozaka. I'm so proud of myself :mrgreen:
Ljubicice, uslikaj pa pokazi. Mozda pokrenes biznis...
Što ne može u istu svrhu poslužiti obična gaza?
ja sam naručila ove http://www.storklja.si/t3/index.php?...t_products=224 i koristila ih ovaj ciklus.Citiraj:
Velpecula prvotno napisa
u cijenu jednog je ukljucen taj "džepić" s drukerom i krilcima + 2 dodatna uloška koja se mogu stavit u džepić.
so far-odlični su!
a uskoro očekujte pravu poplavu o iskustvima s new moon ulošcima jer smo upravo imali jednu skupnu narudžbu u rodi :D .
.Citiraj:
Nekoliko riječi o održavanju higijenskih uložaka:
Prije prve upotrebe ih je potrebno oprati. Nakon upotrebe ulošci se odlažu u kantu s hladnom vodom. Vodu je potrebno svaki dan mijenjati (odlije se stara i nalije svježa hladna voda). Ulošci se zatim operu s ostalim rubljem u perilici rublja na 60° ili 95°C. Alternativni način namakanju (takozvana "suha" metoda) je ispiranje uložaka pod tekućom vodom, sve dok voda nije čista. Zatim slijedi sušenje. Kad se nakupi dovoljno drugog rublja, ulošci se operu u perilici rublja
Coccinella, dobrodosla u klub!
ja sam tip od "suhih" metoda pa ako ima neka koja ih tako cuva, recite jel vam tako ispadnu ok?Citiraj:
mamma Juanita prvotno napisa
ja ih čuvam tako. prije sam namakala, po ljeti, ali sad nemam vremena/ne da mi se/pelene više ne namačem.
isperem svaki uložak HLADNOM vodom-najbolje odmah, dok sva krv ne ode, odnosno voda je bijela, ocijedim, i bacim u kantu s pelenama dok ne operem. nakon dan dva, odvrtim predpranje sa sodom, pranje na 60 sa dvije žlice praška,(za punu mašinu) i malo eteričnog ulja u pretinac za omekšivač. fleka nema, ni mirisa.
Evo i ja se pridružujem.Imam 12 kom. uložaka od SC i stvarno su mi super,nisam vjerovala da mogu toliko toga zadržati u sebi i već razmišljam o još kojoj narudžbi jer 12 kom.mi je dovoljno ako ih perem svaki dan .
mamaivjeko, kakve uzorke si uzela :mrgreen:
Ivarice, i ja sam na suhoj metodi.
posto nemam kantu s pelenama, a zaboravila sam nabaviti kakav spremnik samo za namakanje ulozaka, ja ih isperem i pustim da se potpuno osuse, pa cekaju pranje. doduse imam ih prilicno, nekih 23 kom., od toga 6 dnevnih, pa mi je to sasvim dovoljno.
inace, ovi dnevni su mi posebno otkrice, nevjerovatno su ugodni...
wewa, imas NewMoon? Koje uzorke?
Ja sam bila naručila sa e-baya onaj paket od 12 kom.mješanih a dobila sam plave kravice,leopard uzorak,krava uzorak,zeleni sa bijelim cvijećem,ljubičasto-karirano,rozo-karirano (veče kockice),pčelice i buba mare na žutoj podlozi i bijeli sa nekom zelenkastim prugicama.Razmišljam uzeti još i bilo bi super da ovaj put mogu birati ;) ali mi se ovako čini povoljnije nego da ih uzimam pojedinačno.Citiraj:
BusyBee prvotno napisa
I ja sam jedna od novih ovisnica, čekam svoj paketić! :D
Mama_i_vijeko, takve sam upravo i ja naručila! Reci da su diiivni!!!!
Je, povoljnije je kad uzmes s eBaya. :) Pa dobre si dobila (jedino leopard mi nije neki, ali se mojoj Emi svidio pa je trazila da bi ona leopard uzorak kad sam ja birala svoje :roll: ).
Ma odlični su,mislim nisu loši (i meni je leopard uzorak :shock: ) ali dobro ,inače svi su mi posebni na svoj način (a tko zna možda tebi ubace i koji drugi) i uopče ne bi prigovarala da nisam na njihovom sajtu vidjela kakve sve uzorke imaju .Inače ulošci kao ulošci su mi super, zadivljena sam kako stvarno ništa ne curi a čini mi se da su mi i ciklusi slabiji tj.da iz mene više ne curi u potocima kao i prije.Sada jesam li ja to samo umislila ili je stvarno tako nije bitno ,bitno je da nema više poplava i neugodnih situacija ako nisan negdje blizu WCa i sl.Citiraj:
ivancica prvotno napisa
BusyBee, je, od SC su, moji su oni lavander - s kariranim ljubicastim uzorkom, imam i onaj bubasti uzorak - crveni, zuti i plavi i imam 3 roza s kravama, taj mi je ubjedljivo najdrazi!
wewa, ja imam lavendulgence :heart: A kravice su mi prekrasne, ali Renee ima jako lijepe dekice za bebe s istim uzorkom pa cekam da jednu namjenski kupim. ;)
BB, ja sam kupila onaj prosireni lavandulgence paket s vrecicama i bundle paket s bubicama + ona tri kravasta.
i vibrrrrrrrrrrram da ti sto prije kupis tu dekicu, a ja pelene ;)
Pa onda cu i pelene kupovati :lol:
Virnite na portal ;)
storkljini ulosci upravo na testu 8)