najvjerovatnije ćemo uzeti crvena, a ima super boja zelena,narančasta...to su nove od ove sezone.
Bili u Kiki gledali i ista ta kolica kao u Tintiliniću za 300 kn skuplja :x
U KIKI je cjena 4999 :lol:
Printable View
najvjerovatnije ćemo uzeti crvena, a ima super boja zelena,narančasta...to su nove od ove sezone.
Bili u Kiki gledali i ista ta kolica kao u Tintiliniću za 300 kn skuplja :x
U KIKI je cjena 4999 :lol:
daj se raspitaj,cula da ce biti opet na snizenju,tak smi ih i mi kupili prosle god(3999kn) ;)
teta u Tintiliniću nam je rekla 15 % da će biti u 5-mjesecu,pa čekamo, a sad im je cjena 4700,pa je to taman na isto :D
jesi razmišljala možda da se zaletiš do brežica po skate? cijena je 599eura, minus 20%ddv-a, jeftinije nećeš proći (bar mislim). nazoveš, naručiš boju koju želiš, pričekaš par dana (ako nemaju u trgovini) i odeš po skate :D
tu je link
pa jesmo i o tome razmišljali,a da li se carina plaća na njih?
To bi bilo dosta jeftinije :D
mi nismo nikad platili :mrgreen:Citiraj:
lanny prvotno napisa
daj mi reci di je taj centar u Brežicama točno?
Ako ih nazovem oće me skužit oni na Hrvatskom...mislim trebali bi,al ja njih ne razumijem :lol:
sve oni razumiju, bez brige. ja se ni ne trudim razumjeti njih (nisam ni u stanju :oops: )Citiraj:
lanny prvotno napisa
imaš na njihovom webu kartu pa pogledaj di su točno, ja ti stvarno ne bih znala objasniti. meni su Brežice = baby center :lol:
hvala ti...puno si mi pomogla :D ..
nazvat ću ih i naručiti...javim ti kad ih dobijem :love:
tri stvari me zanimaju:
- da li je neki problem što se košara "klima" u onim utorima?
- kako se namještaju položaji košare; da li se samo rukom okrenu utori ili ima neki bolji sistem (imam filing da će ovako puknuti)?
- koji zamjenski suncobran ste kupili (nisam skužila iz ovih gornjih postova)
Jel ovo bilo za prvi april?Citiraj:
Enea prvotno napisa
Ja sam danas zvala fun4mum i peg peregoo trgovinu i kažu da su im na upit iz peg perega javili da još nisu plasirali suncobran na tržište. Tako da ga u dućanu još nemaju.
Enea, možda smo se srele ako si ti ona koju je u VŽ zaustavio jedan lik u autu zg registracija i raspitivao se za suncobran.Citiraj:
Enea prvotno napisa
Na koju si crnu prečku pričvrstila suncobran. Ja sam išla u TL kupiti ga, išla sam s kolicima i fakat nisam skužila gdje bi ga pričvrstila.
može netko odgovoriti, pleaseCitiraj:
sir_oliver prvotno napisa
Evo, mi kolica koristimo cca dva tjedna i mogu ti reći za klimanje košare. Nama je to problem jer nam beba klizi odozgora, s vrha kolica na početku šetnje do dna kolica do kraja šetnje. Tako da ju stalno moram podizati što mi je koma jer uvijek zaspi u kolicima.Citiraj:
Ovo drugo pitanje ne kužim. Misliš li kako se košara namješta gore-dolje ili kako se pretvara u sjedeći dio?
Suncobran još nismo kupili, a koma nam je bez njega. Gledala sam taj za 50kn u TL, ali ne kužim kako ga staviti.
mislim na namještanje košare gore dolje. za sjedeći dio sam skužila. jedino mi ti položaji nisu jasni. ima li neki gumb ili se rukama okrećeCitiraj:
the enchantress prvotno napisa
Imaju dva guma, s L i D strane.Citiraj:
vidi
http://www.youtube.com/watch?v=LxtK-FQdEjY
Ne pokazuju spuštanje i podizanje košare već kada je namještena u sjedeći dio, ali to ti je to.
sad sam pokopčala. :!:
p.s. hvala na linku
ej cure,nije me niko zaustavil i pital za suncobran iz zg.ovako onaj suncobran pricvrstis s nutarnje strane one doljnje crne precke,one su ispod onih srebrnih.
http://mail.google.com/mail/?shva=1#...0607bc64c5fbcc
curke evo maila da sam dobila taj odgovor iz filip tradea,stvarno neznam kaj se dalje događalo,ali posto sam vidla du budu samo crni,odustala od njim,nama je taj iz tl super
Blago vama, ja baš htela Skate, ali mm kaže da su kao kolica iz Kauflanda :lol: Meni su stvarno super, ali cena je učinila svoje :mrgreen: Kupili smo Quinny Buzz i super nam je! Ali ja se i dalje okrećem za Skate kada ih vidim u šetnji :(
misliš li na one crne okruglog profila? one po kojima kolica kližu kada se sklapaju?Citiraj:
Enea prvotno napisa
Cure, zašto ne nabavite ovo http://soncek.si/si/sencnik-pepeny-uv-35-i8512.shtml i muku mučite sa tim suncobracicima od kojih tako ili onako nema koristi ( ja poludila sa njima, pa ga sad okreni tamo, pa sada vamo, grrr)...Ovaj pepeny ide na sva kolica, na sportski dio i na košare...
da,na te mislim,onaj penny nam nikak neide,jer imamo dosta veliki krovic tj duzi je krovic od tog pennya,bas kak velis,moram suncobran non stop seliti,sad na jednu sad na drugu stranu,kak je sunce,a u biti najvise kroz dan mozemo i bez njega samo s krovicemCitiraj:
Kako se s kolicima penjete na nogostup?
Ja se naslonim na ručku pa tako dignem prednji kraj, ali mi se nekako čini da bih je mogla tako slomiti ako još nešto vozam (npr. špežu) :? Vama se ne čine mekane te ručke - štange koje ih drže?
Vidjela sam i jednu mamu koja je vukla kolica za nazad preko stepenice, mada mi to nije uopće praktično :/
ja se isto oslonim na ručku. muž i mala se posluže nogom isto u strahu da bi se moglo nešto polomiti. ja sam mišljenja da ne bi valjda napravili takva kolica ili bi barem dali neko upozorenje. pa ipak su kolica na tržištu godinu i pol. al to samo ja tako mislim
e danas sam poludila! je li ikome osim meni beba padne na dno košare?
Ako "padne na dno košare" znači da se sfuza prema dnu di su nogice, ja N nađem svako jutro tako na dnu krevetića, a i u košari se sfuza prema dnu mlatarajući nogicama, ali valjda joj je premalo vremena tijekom šetnje da dođe do samog dna :lol:
Ma ona je mirna skroz u kolicima. Nama se ta košara ful ljulja i nagne pa ona neprestano klizi prema dolje. Fakat ima dobar kut i 'pad' na kraju šetnje.
Jesam li ja jedina s tim problemom?
nama se ljulja malo, ali nikako dovoljno da bi završila na dnu..
ovako naše dijete visi u toj bloody košary, i to uvijek...
[img=http://img38.imageshack.us/img38/2064/ira95016.th.jpg]
pitanjce, ona je dužinom skoro ispunila košaru, što sad?
e, a suncobran smo kupili u Brežicama, neki Pikolo, ima dugačku dršku, lijepo se zašarafi za onu okruglu dolje i ne trea ga mijenjati s jedne strane na drugu, dobro štiti od sunca.
I naša završi na dnu košare. Jedino kad je postavimo skroz na vrh košare ima neke šanse da ne propadne. No veličinom ju nije prerasla i neće još skoro.
Svi koje znamo sa Skateom imaju iste probleme (ali smo to skužili nakon što smo kupili kolica).
Muž ih je reklamirao mailom Tintiliniću. Naravno da nisu odgovorili.
Nadam se da će u sjedećem položaju bolje funkcionirati.
Ali da su lijepa, jesu.
veliki x na sveCitiraj:
cowgirl prvotno napisa
sada mi je samo žao jer smo imali lijepu ponudu za bugaboo polovna, a kao nova :(
Ovo je stvarno :shock:Citiraj:
Naša košara stoji tako kad rotiram nosače a to je samo kad koristim Maxi-cosi autosjedalicu pa ih ne vratim u nulti položaj prije postavljanja košare.
joj, pa možda smo ju mi krivo postavili. kako da znam? koji je to nultni položaj?Citiraj:
Danči29 prvotno napisa
ok, sve skužila. košara je u 0položaju. mm mi je objasnio. ah, šta ćeš.
:evil:
i meni su se kolica pokazala kao promašaj...
košara se ljulja non-stop, nekad jaaako teško mijenjam položaje...
ma užas živi...
mi za sada nemamo takve probleme. košara se ljulja ali ne da utječe na njegovo ležanje.sklizne samo ako se penjemo na viši trotoar.
na slici mi ne izgleda da je košara u vodoravnom položaju
kopiram s duplog topica:
Citiraj:
leah prvotno napisa
Thx a lot Ivy, malocas uopste nisam skontala da tema vec postoji :)