pirice :love: bit će sve OK sutra! Pa srčeko ste već vidjeli. I kad to sutra potvrdite lijepo ćeš početi uživati u trudnoći, dan po dan...
Malo OT ali ne mogu se suzdržati: Loryblue :D čestitam!
Printable View
pirice :love: bit će sve OK sutra! Pa srčeko ste već vidjeli. I kad to sutra potvrdite lijepo ćeš početi uživati u trudnoći, dan po dan...
Malo OT ali ne mogu se suzdržati: Loryblue :D čestitam!
Evo i mene sa istim mukama . Ne osjecam apsolutno nista !! Grudi su mi bile malo vece i evo danas ( 6+3) su se smanjile . OK nisam ni imala neke simptome , ali sada bas ista ali nista ne osjecam. Da nije onih 3000 testova sto sam uradila do sada zaklela bih se da mi samo kasni ... :-( U petak idem na UZV , mislim da cu poluditi do tada...
ja sam sad 9 tjedana, i dalje ne osjećam NIŠTA....strašno glupav je osjećaj i nemrem dočekat UZV da vidim jel beba stavrno tu...:-/
ni ja do 8tt nisam imala ni jedan jedini simptom trudnoće. da nisam vadila betu i napravila test ne bi ni znala da sam tudna...e sa 8tt su mi počele mučnine(grozne,cijelodnevne),ogadila mi se kava i cigareta8-).
mučnine su trajale sve do 13tt i preko noći nestale...od ostalih simptoma (kojekavih) nisam imala ništa,pa čak ni bolne grudi(još ni dan,danas),a evo me u 35tt. zato curke nema uzrujavanja,jer razlika je od organizma do organizma...uživajte u trudnoći,i želim vam sve naj,naj!!!
Cure drage, ja imam mučnine, koje srećom lagano prestaju, sad sam 9+4, ali moram Vam reći da mi te mučnine ništa ne pomažu u tome da se osjetim trudnom - samo imam osjećaj da sam bolesna. Ja isto jedva čekam idući uzv za 10 dana, a kad se bebe počnu migoljit, onda ćemo se i mi valjda osjećati malo trudnije
draga Betty, čestitam ti jer si napokon dočekala svoje zlato :heart:
i vibram dobre vibre za sutrašnji uzv
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nek te prati zdravlje i sreća
I ja zavidim curama koje lako nose svoju dječicu. Na početku sam jedva čekala i osluškivala svoje tijelo, sada mi je već svega dosta a tek završavam prvo tromjesečje.
Moj savijet im je da uživaju u svakom trenu, da jedu što im se jede, da se kreću i uživaju ljetu....
Moja gin je oduševljena što imam mučnine ( što jači simptomi trudnoće, to "čvršća" trudnoća-glupost) grudi su za dva broja veće, da ne govorim o naprezanju nad wc školjkom. Trebala bih kao mirovati i poslje svakog napora mi se čini da ću pobaciti. Osječam se umorno, bolesno, ružno (počela mi je ispadati kosa)....
Djevojke, bitan je plusić na testu, i da srčeko kuca. Dao bog da sve nosite bezbolno, sretno i veselo!!
Naomi, nema druge nego odmarati se što više, i opustiti se :love: ne mora biti da je ništa loše, mnoge žene nemaju izražene simptome trudnoće, tako ni ja, pa je bilo sve u redu.
ups :oops: Naomi je valjda već rodila...
zdravo svima jas sam nova htela bih vas da poz i oprostite na moje greske nisam bas dobra sa hrvatskom jezikom ja sam iz makedonije ali mi nemamo vakve temi na nasi sajtove pa resila sam da vas pitam nesto sta me muci.Ja i moj suprug smo radili na bebu tri mesecu no u aprilu smo zaustali on nije bio kuci cejelu mejsecu radili smo u plodnih denovima.Ali meni mi ipak dosao jedan dan kasnije napravila sam test bio negativan no sledeci nedejli kad mi zavrsio poceo nesto da mi se gadi i zadnim satima i sad imam gadejne ako ne svaki dan svaki drugi .trebao mi dodziti na 3 maj no jos mi nije a imam cudnu trbuh sam obe strane jajnika su tvrde i polkuruzno dolni deo trbuha nemam nikakve simptome jel je moguce da se uhvatilo a ja da neznam pozzz hvalam vam unapred
Dobro došla.
Moguće je, napravi test to ti je najbolje i znat ćeš brzo.
hej cure nova sam na forumu .Trudna san 7tjedana ,i moja trudnoća je bez simptoma . da nije bila potpomognuto začeće sigurno se nebi ničemu nadala
Danas sam 14. tjedan. I ja sam se pitala cijelo prvo tromjesečje da li je to to i da li je sve u redu... Kako sam prošlu trudnoću imala missed sa 10 tjedana, također bez ikakvih neugoda, sad pušem i na hladno, a to što nemam nikakvih simptoma me zapravo dodatno zbunjuje umjesto da budem zahvalna da sam jedna od tih koje prođu lišo. Čudne smo mi biljke... Kad nema simptoma, brinemo se zašto ih nema, kad su simptomi tu, brinemo se zašto su tu i kad će prestati... Ne možemo si pomoći, izgleda.
Cure, sretno!
29.3. je bila zadnja M. ciklus mi je inače 28-30 dana. 11.4. smo imali odnos, a taj dan bi mi bila ovulaciju u nekim idealnim uvjetima. 18. dpo sam napravila test koji je bio negativan, ponovila sam 21 dpo i bio je pozitivan, al neka slabašna crtica se nazirala, otišla sam sljedeći dan kod dr i tamo je test bio opet negativan i rekli su mi da najvjerojatnije nije ništa, istu večer sam napravila opet test koji se pokazao pozitivnim nakon 20 min, ali to bi bio nevažeći rezultat, pa sam ponovila opet sljedeći dan 23 dpo i pozitivan. U petak sam bila opet kod dr napravila mi je ultrazvuk-25 dpo ili po M bi to trebalo biti 5 tj i 3 dana i rekla je da na jajniku vidi žuto tijelo, što znači da sam ovulirala, al endometrij je vrlo tanak i vjerojatno ću kroz nekih tjedan dana dobiti M, znači nema gestacijske vrećice nigdje, a koliko znam trebala bi se vidjet...a kad smo napravile test opet pozitivan ?!? nemam nikakvih simptoma osim što su mi sise napete i u donjem dijelu trbuha mi je lagani pritisak.... totalno ću poluditi više od tog isčekivanja dali sam trudna ili ne?! :/
29.3. je bila zadnja M. ciklus mi je inače 28-30 dana. 11.4. smo imali odnos, a taj dan bi mi bila ovulaciju u nekim idealnim uvjetima. 18. dpo sam napravila test koji je bio negativan, ponovila sam 21 dpo i bio je pozitivan, al neka slabašna crtica se nazirala, otišla sam sljedeći dan kod dr i tamo je test bio opet negativan i rekli su mi da najvjerojatnije nije ništa, istu večer sam napravila opet test koji se pokazao pozitivnim nakon 20 min, ali to bi bio nevažeći rezultat, pa sam ponovila opet sljedeći dan 23 dpo i pozitivan. U petak sam bila opet kod dr napravila mi je ultrazvuk-25 dpo ili po M bi to trebalo biti 5 tj i 3 dana i rekla je da na jajniku vidi žuto tijelo, što znači da sam ovulirala, al endometrij je vrlo tanak i vjerojatno ću kroz nekih tjedan dana dobiti M, znači nema gestacijske vrećice nigdje, a koliko znam trebala bi se vidjet...a kad smo napravile test opet pozitivan ?!? nemam nikakvih simptoma osim što su mi sise napete i u donjem dijelu trbuha mi je lagani pritisak.... totalno ću poluditi više od tog isčekivanja dali sam trudna ili ne?! :/
ja isto evo već dva dana mi nije mučnina a do prije dva dana sam umirala...ne kužim kak to varira.moguće je da mi je malko bolje jer sam bila na masaži zbog jakih glavobolja pa da se sad i ovo malko smirilo....a jesmo mi žene,ne valja kad nam je muka,na valja kad nije muka hahahaha kad sam sva u drami zbog prošlog puta...
Evo ja sam danas u 27 tt, hvala Bogu sve je u redu i sve po ps-u što bi rekli! Ja sam bila jedna od onih koja je živjela u uvjerenju da svakoj ženi mora biti slabo, ili da svakoj barem mora nešto smrditi ili pak nateknu grudi! Mislila da sam da je to obavezno i na kraju, sam trudna punih 6 mjeseci i BEZ JEDNOG JEDINOG SIMPTOMA kroz cijelu trudnoću. Dakle, baš ništa! Da nema ultrazvuka i ovog veselog dječaka u mom trbuhu, ne bi znala ni vjerovala da sam trudna. Zato cure moje bez panike i budite sretne da je tako! Ja se ne bi mjenjala ni za mučnine, ni natečene noge i cice, niti smrad....ma ništa! Moje je mišljenja da ovo može biti samo dobar znak, nikako loš! :)
ajde malko mi je lakše :-)
e curke, ja bih voljela druziti se s vama, kad sam citala ove postove jednostavno samo pozeljela da budem dio toga buduci da sam nervozna zbog ovog perioda... :)
u vrijeme kad sam trebala dobiti mengu prvo mi je poceo smedji iscjedak a kasnije je bilo i krvi otprilije trajalo 3 ili 4 dana, a inace menga mi traje 7-8 dana. i od tada nemam nikakvih simtoma, nista! cekam jos koji dan pa cu uraditi test ja se nadam plusicu pravo sam :zbunj:ako ovako nastavim moracu otici kod :psiholog:jer jaako zelim postati :mama:
:neznam: sta da radim da mi prodje vrijeme do testa, a mislite li da mi je rano da radim. trebala sam imati mengu 1.10....
Oba puta simptomi kao pred mengu..bol u donjem dijelu leđa i trbuhu..i sad su ti isti simptomi pa se nadam da je to to. :-)
Mene isto zanima nešto prvo mi je menga kasnila 10 dana u radila sam test bio je negativan te idući mj menga uranila nekih 10 dana i sad ovaj mj menga 5 dana uranila i trajala je ne puna 4 dana ... a inače traje 6 ili 7 dana...