zakaj?Citiraj:
**mial** prvotno napisa
to mi je zadanje, stavit čepić i to ako pod rukom ima više od 39
nije mi nikad palo na pamet stavljat mu čepić ako nema temperaturu, eventualno ako ga nešto neizdrživo boli da recimo ne može spavat :?
Printable View
zakaj?Citiraj:
**mial** prvotno napisa
to mi je zadanje, stavit čepić i to ako pod rukom ima više od 39
nije mi nikad palo na pamet stavljat mu čepić ako nema temperaturu, eventualno ako ga nešto neizdrživo boli da recimo ne može spavat :?
Citiraj:
**mial** prvotno napisa
Ja istao nisam tako radila.
Cim je temp. pala nisam vise uopce stavljala cepic.
Inace , bas imam nekakav strah od tih cepica , uvijek se dvoumim kad da stavim, ali ispod 38.2 nikad ne stavljam,
ali da se jos poslije stavlja iako nema temp., to nisam cula :/
u slučaju kad je ipak ovako viša temp onda da.Citiraj:
wana prvotno napisa
a tako sam i ja prije radila, ali preporuka pedijatra je jer se tako suzbija temp u korjenu. duže od toga NE jer onda treba ići dr
Cure, bas mi je drago da cete se naci na kavici :D
Uzivajte!!!
Što se tiče ostalih zainteresiraanih za ZG kavu, mislimo mi na vas............
jest da je malo prekasno za javljanje, ali ja nisam nikak mogla prije (daj zamisli da se ne bih ulogirala ranije da sam mogla :mrgreen: ), a ako je netko zanteresiran za sat vremena za kavu, nek se javi na pp ili mob :*
I ja se veselim druženju ZPB mamica, i ljubomorna sam što nisam među njima :love:
Posla preko glave.
evo ja primila poziv ali na žalost ne mogu jer mi je ivan doma, malo bi bilo previše da dođem sa oboje
baš sam :(
zagrepčanke poznam (mb i stijenu) ali voljela bih upoznati i sve druge cure...
dobru zabavu!
:shock: to ti je samo pola zagreba, istočnjače jedne :PCitiraj:
yasmin prvotno napisa
:lol: :lol: :lol:
:lol:Citiraj:
**mial** prvotno napisa
mislim da cure već lagano :coffee:
ja se sad javljam znači neki već :coffee: ,i tračaju nas :P
ajmo i mi njih dok ih nema :mrgreen: :mrgreen:
kod nas sve po starom,Ela kuri ali slabije!sad sam joj stavila čepić,a zadnji je bio u tri!inače čekam da prijeđe 38.5 prije toga ništa(gola i kupanje),ali ne lijekovi!
Ivanu presto curiti nos,čim je ispirio"balac" :roll: i popio tabletu protiv curenja nosa(plivit c) :roll: kad bi barem svi tako brzo ozdravili!
curke uživajte! :love:
mislila sam na zagrepčanke koje će biti na toj kavi :oops:Citiraj:
**mial** prvotno napisa
za kavicu :klap:
jučer za večerom Mateo meni :- molim te mama mogu dobiti još soka :shock: ostala sam paf kako lijepo i kulturno od do nedavno nepristojnog djeteta,al sve to iz vrtića nama doma neuspjeva
Nisam baš u toku...tko sve pije kavu s Mare?
MB i StijenaCitiraj:
traktorka prvotno napisa
danas neka pustoš!
nadam se da je ela već puno bolje ~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Eto nas.... Popile nismo kavu neko sviježi sok od naranče (da ne trujemo trudnicu).
Bome su mi curke bile lijepe i vesele unatoč vremenu. Nadam se da će Mare sad nešto i pazarit u ZARA-i :love:
kak ste brze i već na forumu :shock:
A ipak smo zbrisale s posla :roll:
Tko zna-zna,tko nezna...Citiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
Ja potkupila zaštitarku na ulazu i nije me ni zapisala da sam izašla :) :* :love:
da zbrisale - opravdano se počastile :lol:
uglavnom, ode Mare u shopping, sve mi došlo da odem s njom........"kava" je bila odlična osim što je nitko nije pio :lol:
i da, imale smo toliko tema za razglabanje da se nitko nije sjetio ovjekovječiti ovaj susret, ali s obzirom da će ih biti još, ništa nije propušteno.............uostalom, sumnjam da bih opet stala u kadar :mrgreen:
A s obzirom da nas je bilo tri a od tri samo jedna ravnog trbuha teško da bi fakat stale u kadar :lol: (prije neg se neportrebno počnete pitat ja sam debela a ne trudna :lol: )
e al fakat ravnog, tak nešto ravno još u životu nisam vidjela :shock: , morat ću i ja počet igrat badminton :mrgreen: ili odbojku, više ne pratim :? ...............uglavnom nešto ću počet :mrgreen: za koji mjesecCitiraj:
Budeš budeš za koji mjesec igrala igru kako spavat pol sata u komadu :lol:
pa na to sam i mislila :lol: :( to ti je "badminton" iliti "odbojka" bez lopte...........ili s više lopti, ovisi otkud gledaš :lol:Citiraj:
kaj je ovo - nas dvije nastavile kavu............još da nam se Mare ulogira i da vidiš senasu :mrgreen:
Ma sad je Mare u šoping nirvani. Vjerovala il ne i ja sam razmatrala ideju da joj se pridružim :)
samo vas čitam i ne želim ometati
XCitiraj:
**mial** prvotno napisa
Dobro s obzirom da je radno vrijeme završilo, sad bi mogle na još jednu kavu pa u šoping :lol: ...........još 2 sata mira jer sad u vrtiću ipak spavaju pa da ih ne ometam bez veze :mrgreen:Citiraj:
još da ne pada ova smrdljiva kiša..........možda i bi :/
Mial mislim stvarno!!! A da mi se malo obratišš emajlom a ne da me danima, tjednima zapostavljaš?!?!?!
Kaj je s rezultatima vrtića?
baš sam htjela pitat jel Maruška ko sa fotki... sad čitam i bolja
i ja sam se zapustila glede trbuha i ostalog i ja bi na badminton al nemam kandidata za čuvanje djeteta pa dok ne poraste ništa
sad vadim bijeli veš kad ono dve teniske loptice :shock: odkuhane s mirisom lavande, uopće neznam kad ih je uvalio al je
:P :oops: :oops: :oops:Citiraj:
koja internet pljuska :lol: :lol: :lol:
no dobro valjda sam i zaslužila :/
jako sam puno na netu, ali ne stižem baš sve, pa u pauzama brinem i o djeci 8)
ako se ne varam napisala sam i ovdje tj. prvo ovdje da smo na čekanju, pa onda i otvorila topić o ček-listi i sad lagano sam u banani.
ima nas dosta u istom vrtiću na čekanju, cure se spremaju na pisanje žalbe, al ja to više volim u 4 oka, al mislim da ću ove godine poslati MM :mrgreen:
a znaš ti kako ti je sad veš bolje opranCitiraj:
NINA80 prvotno napisa
:lol: :lol: ali istinito
:lol: vjerovatno se nikad nebi oprale da nisu sad :roll:
eto . . . čovijek ih prekine i one nestanu
pratim događanja na pdf vrtići i ostalo baš je :(
pomislila sam kako je dobro opran zbog novog persila made in euCitiraj:
**mial** prvotno napisa
molim te po kojoj logici :?
U Medo Brundo nas nisu primili :( :x