a da promijeniš ovu bebu u avataru :zaljubljen:Citiraj:
Maruška prvotno napisa
Printable View
a da promijeniš ovu bebu u avataru :zaljubljen:Citiraj:
Maruška prvotno napisa
gle tko to govori? :PCitiraj:
Stijena prvotno napisa
Cure-hvala na podršci.Evo probudio se,stanje nije gore,čini mi se da je čak i malo manje otečeno,ne znam,ne žali se osim kad ga hoću pregledati...a valjda će sad biti bolje,jutros je popio drugu dozu antibiotika.
Glede jela-ja sam očito totalno sretna a da ni ne znam jer moj zaista jede sve što se stavi pred njega i nikada ništa nije odbio,e sad je to zato što obožava papati ili ne zna za opciju da se hrana smije/može odbiti ili kombinacija oboje ...nemam pojma,ali sam zaista s tim presretna!
to govori netko tko zna cijeniti umjetničku fotografijuCitiraj:
Jeluška prvotno napisa
dobro jutro cure!
moja "meksička sapunica" se nastavlja :mrgreen: tata došao k svjesti! :mrgreen: jučer sam zvala mamu da ju pitam hoće li moći Ivano doći kod njih na sat vremena,jer iskreno,jako me boli što lažem djetetu gdje je deda!
ne biste vjerovali,ali bolno mu nedostaje :cry: ,sad dok pišem mi se plače,jadan ne shvaća šta se događa,on bi samo kod svog dede!
samo da objesnim-deda je zabrio da kad sam ja odvela Ivana on ga više neće smjeti vidjeti :roll: :roll: :roll: ,pa je rekao da mu ne trebam dolaziti ni ja :shock: :roll:
uglavnom sad je mali tamo,ne na čuvanju,nego na druženju!ja sam još uvijek bjesna,a kad se malo smirim,otići ću raspraviti situaciju! :love:
ja sam za mjenjanje avatara :mrgreen: znate čijeg :mrgreen:
Trak ja pila za upalu mjehura,to mi je dok.prepisala jer sam mislila da sam trudna(prije Ele),to je koliko ja znam penicilin :/
Tetamaja al oni znaju odreagirat ko mala djeca :roll: doći će on sbi samo kaj onda unuci pate. Ko moja Dora neki dan (scena sa sveki) mislila je jadna da ju baka neće furat na more starno ako ne nauči voziti bicikl. Zato ja dobim fraze na puste prijetnje jer djete to shvaća kao takvo - gotovo. :evil: :x :evil: :evil:
Ma nismo se riješili dnevne. Već se dva put zapišao od kad se probudio :/ Neće ni wc ni tutu. UhhhhhhCitiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
tetamaja- :klap: za poboljšanje obiteljskih odnosa i :love: da sve prođe ok.
trak- :* pišulincu, dobro što ste otišli doktoru
(...)
danas je u St toliko vruće das mislim da ćemo otići popodne na kupanjac na Bačvice, dobit ćete izvještaj.
Mare-`oćete s nama?
sad sam shvatila koliko mu znače baba i deda,imam osjećaj,da ne ispituje previše,možda da ne povrijedi mene i M.M,možda si ja to samo umišlajam,ali čvrsto sam uvjerena da su oni puno pametniji nego ih mi smatramo!
ja sam tri dana bila u suzama i vjerojatno je nešto nanjušio.bio je dobar,poslušan,pomagao mi sa Elom,prekrasam :zaljubljen: čak je samouspavljivanje prihvatio bez ijedne suze,bez i jednog pitanja! :(
sretna sam zbog toga,to se trebalo kad-tad desiti,ali na drugačiji način!
jelo:jede dosta i ako izmišlja,ja ga nafilujem ananasom :lol: ,uglavnom hoće sve voće u ogromnim količinama,pa kompenziram :mrgreen:
Ela bi mogla na veliko papat,ali je mama lijena,pa malo malo izvadim siku(koju obožava) i nahranim djete-brže je! :oops:
Tetamaja blago tebi - za jelo....
A i za djete koje reagira kad si ti tužna. Moje uglavnom boli ona stvar kaj sam ja na rubu živaca, tužna il plačem. :cry:
mene patrik uvijek pita i interesira se što mi je - jel me nešto boli, jesam tužna............ali kad mu kažem lagano ga zaboli briga za to - skače po meni i dalje s još većim guštom :/Citiraj:
Modesty Blaze prvotno napisa
ja se bojim da ga nisam previše razmazila,da je samo pekmezić bez onog macho! :/
uh šta je sparno,danas sam ga uljetila malo se bunio na gole noge al dobro
moram reć da Mateo jako dobro jede u zadnje vrijeme i baš se zaokružio s obzirom kakav je bio,nevolim da preskaće obroke zna se kad je koji objed i barem malo se mora pojesti-jesam li prestroga :?
sad lijepo izgleda nije debel već jak i nabijen da vidite kak trči-nevjerovatno brz, već sad razmišljam o atletici :mrgreen: sinoć vozimo bic po ulici a ja poskakujem(da nekažem trčim) za njim :lol: nikako ga stići
imamo na vrtu višnju od 3m u krošnji a oko pol metra da se popne na nju i da znate da je uspio od kad je skužio da može svako malo je gore i sladi se
i brižan je al samo prema meni, kad mm boli glava il sl.,nema milosti
~~~~~~~~~~~~~~~za sve pomalo
~~~~~~~~~~~ :heart:
slikice :zaljubljen:
Bokić!
tetamajo nemoj se bedirat zbog staraca, znam da boli ali tjeraj po svom. mi smo prošle godine ranije otišli s GO zbog moje mame. Kala nije htjela slušat ni MM ni mene, a mama je kako bi njoj pasalo uvodila kod Kale red , kad sam ju opomenula da poduzme svaki put nešto jer samo nju sluša onda se zderala na mene da je to moje dijete, e tu sam pukla i rekla joj da onda nema pravo više a reći i naravno ja sam nakon toga ispala histerična nemajka koja je rodila djecu da bi se iživljavala na njima jer sam Kalu stavila spavati kad nije htjela a ova je plakala da hoće bakia ja nisam dala. uglavnom posvađale se samo tako. nakon par mjeseci osjetila je mama da njezino ponašanje nije bilo ok jer se Kala počela i prema njoj ponašat ko prema meni, pa ju je to užasno bolilo,
a sveki čim klinci zaplaču prijeti nam se socijalnom službom, pa ispada da maltimo djecu, a njih dvoje čim jedno odma i drugo počne il se počupaju ili grizu, imaju ljubomorne ispade, a kad počnu plakat onda jedan drugog nadglasavaju i ja ih pustim jer tako prije završe, a ako ih umirujem onda se to oduži i na pol sata, sat. uglavnom kako god okreneš j*** stranka sam sa svih strana i nemam pravo glasa, ali nedam se jer znam da neradim ništa loše djeci, a to što su glasi - a šta mogu da ima začepim usta zbog susjeda, ma je kak da ne.
hrana - i ja tu zbilja imam sreće pa imam svejeda i nonstopjeda :lol: :lol: :lol: , a i Kiar je često na cici tako da sve proba, al nju ipak najviše voli, a i svi mu umiru od smjeha kako se sam poslužuje :mrgreen:
vratiše mi starci drugo dijete! :evil: ne znam šta se tamo dogodilo(on govori da je bilo sve o.k),ali je mali u sat i po prije spavanja imao 3 histerična ispada! :shock: :shock:
inače smo na jednom ili ni jednom dnevno! :roll:
drama oko pranja ruku,oko ručka(kazu da ga nisu šopali),i oko sekili jer je bila na podu pored njega! :shock:
do sljedećeg tjedna,gledat će samo mene i svog čaču,nikakve babe i dede! :x
:lol: :lol:Citiraj:
tetamaja6 prvotno napisa
btw. i ja sam primjetila "čudnije" ponašanje nako druženja sa bakom :/
kaj baba i deda uništili odgoj? E da da... Oće oni to - sve binam htjeli pokazat kak oni to bolje rade a ono nam naprave cirkus. :x
XCitiraj:
wana prvotno napisa
o da da mi redovito imamo zabrane posjeta i boravak kod baba.
kad se obe strane skuliraju onda pustimo, a čim i malo primjetimo razuzdanost odmah embargo stupa na snagu, inače spalim na živce.
prije sam ja puštala dok sve neuzme maha, a sad i na najmanju sitnicu reagiram.
zanimljivo kako si i babe uzmu za pravo puno toga kad su djeca češće kod njih, ali zato sam ja počela često pokazivat zube pa i kad netreba - opreza radi. je da me smatraju malo čaknutom, al moje dijete nema više onih histeričnih napadaja kakvih je bilo. nemogu reći da ih uopće nema, ali onih više nema :D .
e pa nek sam ja onda šta god one misle, al ipak se pokazalo šta je bolje za moje dijete i moje živce.
zar ne?
naši bake i dede su najbolji na svijetu i zbilja ne znam što bih bez njih kad prigusti, a prigusti često u zadnje vrijeme :/ ............međutim, ako ne moram, nikada im ne bih prepustila da mi stalno čuvaju dijete, zato ide u vrtić, prvo zato jer ne želim nekome nametati svakodnevnu obvezu ako ne moram, a drugo zato jer je druženje u umjerenim količinama ipak zdravije........
kad počnu s onim - kak je kod nas dobar, a kak je doma zločest - primjenjujem metodu "dva uha" na jedno unutra na drugo van.........nek pričaju što hoće dok je god djetetu dobro i voli ići k njima (osim spavati :roll: to mora bit doma)
imamo i mi sličnih problema al mi se neda o tome...
deda(moj tata)je drugo malo djete, kak Mateo pjeva tak on svira :x i naravno doma kad dojde od njih za izluditi,sve što smo napravili smanjili smo posjete na njihovu žalost, al dok se ne skuliraju ništa
glavna fora Mateo je super dok vi ne dođete :evil: i ja bi bila kad bi mi netko cijeli dan ugađao
il prvi unuk :x pa nemora zato biti razmažen od najrazmaženijeg
Jel se čuo tko s Točkicom?
A ja uopće ne mogu vjerovati da vas nemam vremena pratiti po danu :shock: a ranije sam se čudila kad je neka rekla da ne stiže :oops: sad kontam!
Roko mi se čini da je bolje tj. pišulinac,manje crven i otečen,sad sam zvala pedicu i kaže da ne moramo danas doći ako mi izgleda bolje!
Ne znam kako dalje,ali u Osijeku je prestrašno vrijeme,totalna katastrofa.Popodne sam bila u potrazi za sandalama i odlučila da ne dam 340 kn za sandale koliko koštaju u npr. Frodu ili još i više u Bambiju...a sve ostale su oko 150 ali su mi bez veze...i što ću sad :/ ?
Na temu baka servisa,trenutno nažalost ne mogu komentirati ali dok je sveki čuvala Roka,bila sam i više nego zadovoljna (osim davanja previše slatkiša,ali ne može sve biti savršeno). Žena je dala svoj maximum u odgoju i na tom ću joj uvijek biti zahvalna :heart:
Mial-svaka čast i super za Kalu :*
Tetamajo-ne znam što da ti kažem...meni se Ivano činio sve osim djeteta koje ima histerične ispade...zaista milo i drago dijete!!
trak, a ciciban? Čini mi se da su tamo niže cijene. Mi u subotu kupujemo za oboje.
Te fore "nama je bio tako dobar, uoće nije radio ovo/ono /to" su prisutne i kod nas. Primjenjujem istu metodu kao i Stijena.
Ciciban...kod nas je to gotovo ista cijena kao i Frodo...ma ne dam te pare više za 2-3 mjeseca što ih nosi
Budem vidjela što ću !
Meni su super preschooliansice, ali sam se kasno sjetila. Možda uzeti neke no-name, ma neznam ni sama :/ I meni je previsoka cijena od 350 kn za obuću koju će nosit par mjeseci.
trak ja sam prošle godine uzela Ivanu gore u Superu(mislim planet obuća),elvitonove sandale,nosio cijelo prošlo ljeto,sad sam se ponadala,ali su mu izvirili prsti! :mrgreen:
da probaš pogledati tamo!ja sina tamo već jako dugo obuvam,super sam zadovoljna,izborom,cijenom i kvalitetom!
ne stignu se raspasti jer ih preraste :mrgreen:
Tetamajo-baš sam tamo bila danas....i ništa mi se ne sviđa :/ sve mi je nekako gadno,ne znam,ružne boje,djeluju plastično....možda se odlučim za one u TL mislim Bearfoot iako nisu ni te baš neke....dajte mi ideju !!
Paulita-koje su to sandale.odnosno gdje ih ima za kupiti??
Trak, one se naručuju preko neta, znači treba najmanje tri tjedna da dođu. Definitivno ću ih uzeti na jesen. Link je tu
Uh, skoro mi pobjego post :x
Bearfoot ti se ne dopadaju? I ja sam na sto muka :/
dobro jutro!
Trak,sad si me zabrinila,ako tamo nema,gdje ću mu kupiti cipela? :/
možda ga uguram u stare! :mrgreen:
mi smo opet budni od 6 :roll: ,ne vidim dalje od tipkovnice,a kavi se mogu nadati tek kad Ela ode ponovno spavati1 :roll:
Ivano je jučer cijeli dan bio nabrušen,pa je tata zaključio da nije takav zbog babe i dede! :roll:
Jutro drage!
Paulita-jako su lijepe cipelice ove sa neta,nisu ni puno ali mi je sad hića!
Bearfoot su mi prva opcija ako ne nađem nešto slično,a da nisu preskupe!Mislim da su 149 kn u TL-u!
Tetamajo-ima 2,3 modela gore u Superu ali isto su od 150 do 200 kn a nisu mi nešto posebno pa ću rađe uzeti u TL-u...vidjet ću, još koji dan će biti u tenisicama...Ne znam ni koji broj da mu uzmem,prošlogodišnje Frodo su mu 27 i sad su mu jako male,vjerojatno 29,nemam pojma....
Pišulinac je bolje,jučer izašlo još malo nečega,ne žali se više da ga boli,i splasnuo je,hvala Bogu!!
Da, i meni. Baš mi je krivo što sam se kasno sjetila.Citiraj:
traktorka prvotno napisa
Uzimaš sandalice s otvorenim prstima? Ima li uopće sa zatvorenim? Stavila sam Lovri neke od prošle godine (onda su mu bile prevelike) i nema šanse da bude u njima. Vrišti ko da ima igle na nogama i plače da mu stavim tenisice :/
E, da, super za pišulinca :D
Nama svake godine (lijepe) sandale sponzorira baka :mrgreen: - uvijek se vrućine potrefe s rođendanom pa se baka isprsi u cicibanu, tako da već treću sezonu ima sandale (sa zatvorenim) prstima iz cicibana - ove godine su koštale 298 kn što i nije malo za sandale koje se nose jedva 3 mjeseca i to baš ne cijelo vrijeme jer su ipak prefine za u vrtić, npr. , tak da ću mu morati kupiti još jedne ali naravno puno jeftinije.......
Otvorene sam mu prošle godine kupila u pitarellu za nekih 100tinjak kuna i bile su mu super za more - ovakve
http://public.fotki.com/pakich/moja-2007/p8270524.html
Dobro jutro!
Lovre za ovu godinu ima GEOX sandale, ali još nismo počeli nositi - buni se jako, valjda mu je preneobično biti bos. Inače, sada nosi GEOX patike koje su jaaako lagane i čarape stopalice. Vjerujem da bi mu u sandalama bilo hladnije ali sigurno ne tako udobno, bezbrižno kao u patikama. I inače, i ljeti često nosi patikice.
Kako se mi spremamo na odvikavanje od pelena (pa u skladu s tim i na relativno često zapišavanje), tražim mu još jedne - nekakve 'gumene' koje će se lako prati i brzo sušiti. Imao je prošle godine jedne odlične ali sada ne mogu naći iste.
Obuća za u fino ili ne u fino - taj kriterij smo u ljetnom aranžmanu napustili. Nosi bilo što, bilo kad. Žao mi je da mu npr. kožne sandalice ostanu nove, a on šeta non-stop u gumenima (ovo je uvijek slučaj sa zimskim cipelama).
Do sada smo uvijek uzimali cipele u Cicibana.
I patriku je puno udobnije u tenisicama i da se njega pita ne bi ih skinuo čitavo ljeto, ali s obzirom na ove vrućine mislim da mu je trenutačno ipak ugodnije u sandalama..............danas mu čak nisam namjeravala ni obući čarape, ali s obzirom da se u vrtić ipak ide u tenisicama, pa se nakndano obuvaju sandale :roll: , a i ima nove ljetne šlapice, ipak smo ih obukli........Citiraj:
Maruška prvotno napisa
ni ja u biti ne pretpostavljam izgled na račun udobnosti, ali moraš vidjeti kakav patrik dolazi iz vrtića - ako nije blatnjav do koljena, a onda je toliko prašnjav da se ne vidi boja cipela :roll: iako je veći dio dvorišta popločen, tak da mi to uopće nije jasno - očito se on mora zavlačiti u najcrnje i najzmazanije kuteve
mi jučer probavali prošlogodišnje al nema šanse tako da i ja danas-sutra shopingiram sebi i njemu,čisto ok su mi bearfoot, sebi ću valjda naći nešto zgodno u pitarellu.
jutros se probudio sav oznojen,imao je samo laganu piđamicu na golo tijelo, još smo ujutro sunčana strana,lagano sam ga otuširala i u vrtić
teta je još jučer naglasila da donesemo kape srećom šilterica od prošle godine stoji al na knap
Jutro!
Jure je jučer uživao u sandalicama(trike-trake) marke nemam pojma, otvoreni prsti, koža unutra/van, kupila sam ih još na jesen u Sloveniji za 10 Eur-a (snižene za 40 Eura), br. 29, odlične su mu!
Od rođaka imamo naslijeđene, malo nođene sandale zatvorenih prstiju x 2 kom (za Šoltu) i tanke patikice od jeseni marke LEGO isto u Slo kupljene za 10 Eura (snižene sa 40 ). Mislim da mu nošta drugo neću kupovati, na more ćemo u nekima od ovih. Ionako je na plaži bos.
kako u vrtiću sam oblaći i skida tenisice, na čičak su tak bi uzela i sandalice da baš nisu na remenčić jel vidio tko takve?
izvukao iz ormara gumene za plažu one što se samo nataknu i jučer u njima vozi bic,šeta ulicom ko da smo na plaži, da nemaju hrv. zastavu nebi ih ni pogledao
Lovre nakon igranja najčešće ne bude previše šporak. Bake ga ne vode previše na 'takva' mjesta. Ali zato 'ordinira' po trim stazi po Marjanu, vozi biciklu (onu bez pedala) i napucava loptu. A sve su to aktivnosti kojima 'godi' patika. :/Citiraj:
Stijena prvotno napisa
Inače, simpatičnih sandala sam vidjela u Pittarela. trak, to (mislim) imate i u Osijeku?
Naše su sve sandalice na čičak. Evo ovogodišnjih: http://www.piperlime.com/browse/prod...scid=565617002Citiraj:
NINA80 prvotno napisa