dorotea24 prvotno napisa
Kristina jel vi živite sa svekrvom? Probaj nekako muža pridobiti na svoju stranu, objasniti mu, podastrijeti argumente, najbolje smisli koncentrat argumenata, sve sažmi i u par rečenica ga izbombardiraj najuvjerljivijim činjenicama i to napravi onda kada je najbolje volje i bez svađe. Reci mu da je to na kraju vaše dijete i da ti želiš to dijete s njim podizati, a ne da vam se drugi miješaju u odluke. Oni su svoju šansu imali kada su podizali vas. Neki ljudi to nikako da shvate. Takva je i moja svekrva, samo što sam ja to u korjenu sasjekla. Nikada, ali baš nikada nisam dala da mi se upetlja u moju odluku, no bombardiranje s njene strane traje još i dana, a tek smo se nedavno pomirli nakon skoro 6 mjeseci nekotaktiranja, a sve uglavnom zbog toga. No MM i ja dijelimo iste stavove, a ako ih ne dijelimo onda se između sebe dogovorimo i tako se postavimo prema okolini. To ne najbitnije. Ako ste vas dvoje složni, nitko vam ništa ne može. Zato probaj prvenstveno poraditi na odnosu s mužem. A jel on ide s tobom kod pedijatrice? Jel čuo što je doktorica rekla?