E sad si me uhvatila s ovom ogradicom! On je donedavno spavao (isključivo) s nama u krevetu, a njegov krevetić nam je služio kao ograda da ne padne. Ja sam skinula ogradicu, pa sada nekad ode malo u svoj krevetić i stalno govorim mužu: A jesmo glupi, pa zar se nismo mogli ranije toga sjetiti? :lol:
Mislim, sve to skupa bi vjerojatno odlično funkcioniralo da smo u nekoj špilji, a moj jedini posao sljedeći dan je pričati s kolegicama oko vatre i skupljati bobice. Ovako, kada on cijelu noć visi na sisi i budi se, a ja i MM moramo ujutro na posao (trudim se ne opterećivati MM-a previše po noći jer on do posla vozi 50 km u jednom smjeru i bojim se za njega kako će voziti kad ne spava po noći) tako da ako ga pustimo plakati onda se pogotovo ne možemo naspavati, pa onda idem linijom manjeg otpora.
Uz to, ne znam kako vaši muževi, ali ja otkad sam rodila stalno mu prepričavam rodine tekstove i prednosti dojenja ali nisam ni slutila da ću stvoriti čudovište! Ja bih već lagano skratila s tim ali on je ufuran u to da mali MORA sisati barem do 2. godine bez obzira na sve :lol: